7 nap peeling a kapcsolatodért

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezelésére!

Hétfő: Beszélgetés

Vegye véget a néma háztartásnak. Üljetek le együtt, kapcsoljátok ki a tévét, a mobiltelefont és az internetet, és komolyan beszéljétek meg a problémát. De ne vitatkozz. Mindig a végéig hallgasd meg a másik érveit. Csak akkor beszélsz. Beszéljen röviden és érthetően. Ha problémája van, próbálja meg kompromisszumos megoldással megoldani.

Kedd: Menj ki

Tervezd meg a tökéletes randevút. Szánj magadra egy egész napot, és ragaszkodj hozzá. Például menj el egy hosszú sétára, menj el délután moziba, és fejezd be az egészet vacsorával egy jól ismert intézményben. Hagyja otthon mobiltelefonját erre az időre, hogy senki ne zavarjon. Csak egymásra fókuszálj.

Szerda: Csinálj valami újat

Tapasztalj meg valamit együtt, amit még nem. Nem kell rögtön ejtőernyős ugrásnak lennie. Mit szólnál, ha együtt gokartoznánk, vagy lazítanánk a wellness-központban? Majd hazafelé próbáljatok meg beszélni erről a közös élményről. Oszd meg érzéseidet és tapasztalataidat.

Csütörtök: Mondd el magadban

Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatod még mindig kicsit recseg, cselekedj. De próbálj meg nem vitatkozni. Tegyél le mindent, ami aggaszt. Ha elfojtod negatív érzéseidet, kapcsolatod csak rosszabb lesz. Tisztában kell lenniük egymással, hogy mit várnak el a kapcsolattól. Lehet, hogy fájdalmas, de haladsz előre. És ez az, amivel foglalkozol.

Péntek: Mutasd be partneredet a hobbijaiba

Imádsz úszni, de a párod mindig szívesebben megy el sörözni a barátaiddal? Folyton rábeszél, hogy menj el vele szaunázni, miközben te mindig gyorsan kitalálsz egy kifogást, miért nem tudsz? Ezúttal tervezd meg, mit fogsz együtt csinálni. Próbáld ki, mit szeret a partnered, és fordítva. Talán neked is tetszeni fog. És ha nem? Legalább új élményben lesz részed!

Szombat: Kényeztesse magát

Főzze meg neki a kedvenc ételét, és elmész vele színházba. Arról van szó, hogy valami apróságot tegyünk a másikért, ami boldoggá teszi őt. Töltsétek együtt a napot, és nyugodtan beszéljétek meg előre, mit fogtok tenni. Fontos, hogy mindketten jól érezzék magukat együtt.

Vasárnap: pihenjen egy jól megérdemelt

Egy megerőltető hét után megérdemli a pihenést. Maradjon az ágyban egész nap, és nyugodtan házhoz szállíthatja az ebédet. Vagy induljon egy könnyű utazásra. A menetrend teljes mértékben Önön múlik. Ha maradt néhány apró problémája, ne ma oldja meg őket. Csak élvezzétek egymás jelenlétét, és várjátok az újabb együtt töltött hetet.


Hasonló cikkek

A férfiak elhagynak téged, és nem tudod, miért? Lehet, hogy újra és újra elköveti ugyanazt a hibát, amit észre sem vesz, miközben a férfiak allergiásak rá. Ugyanakkor nem lehet abbahagyni napról napra. Ez bele van kódolva a természetedbe. Azonban ezen is változtathatsz. Csak egy kicsit tovább fog tartani! Tehát mire allergiásak a férfiak?

A kettesben való együttélés főleg érzelmi szinten bonyolult. De számos apróság is van, ami pillanatok alatt magával ragadhatja a nőt. Sajnos, amikor közvetlenül megkérdezik, hogy mi történik, a válasz gyakran "Semmi". Szeretné tudni, mi zavarja a legjobban a nőket, ha fogalma sincs?

Hányszor hallottad valakitől, hogy a kezdetektől fogva nem ugyanaz? Vagy ezt a mondatot maga mondta? Annak ellenére, hogy a szerelem kiszámíthatatlan lehet, néha már egy kapcsolat elején tudja, hogy valószínűleg nem fog véget érni a „Happily Ever After”. Egy kapcsolat mely kezdetei jelzik, hogy inkább szakítani kellene?

Feltétel nélkül megbíztok egymásban? Bármi is legyen, vállaltad a hűségedet? Sziklaszilárdnak tartja a vonzerejét? Még a gyerekekkel, a lakással vagy a pénzzel kapcsolatos találgatások sem ijesztenek meg? Akkor vigyázz! Vannak dolgok, amelyeket egyetlen pár sem tart veszélyesnek, mégis igazi próbát jelentenek a kapcsolatodban. Melyek azok?

Mindenki ismer legalább egy olyan párt, amelyik tökéletesnek tűnik. Ki ne szeretne ilyesmit átélni? Sok éven át együtt élni és folyamatosan szeretni egymást, mint a kapcsolat elején? Sajnos nincs garantált és univerzális útmutató a boldog kapcsolathoz. De ezeknek a boldog pároknak van néhány titkos összetevője, amelyekben a kapcsolatuk boldogsága rejlik. Te is szeretnéd megismerni őket?

Nem hiába mondják, hogy az egyik ember szabadsága ott ér véget, ahol a másiké kezdődik. Ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Mindannyiunknak megvan a saját terünk és saját határaink, amelyeken túl senkinek sem szabad tágítania. Egy ideig engedményeket tehetsz, de ha a párod rendszeresen korlátoz, hidd el, az tönkreteszi a kapcsolatodat. Ezért ne félj felállítani bizonyos határokat a kapcsolatban, amelyeket a párod nem tud átlépni. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Nézz meg három egyszerű lépést a boldog kapcsolat eléréséhez.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.