7 nap peeling a kapcsolatodért

Tudod: találkozol, beleszeretsz, és azt gondolod, hogy ez egy életre szóló szerelem. De néha megesik, hogy még ha állandóan szeretitek is egymást, a kapcsolatban magában a dolgok kicsit csikorognak. Ez a te eseted is? Van egy egyszerű útmutatónk a partnerválság kezelésére!

Hétfő: Beszélgetés

Vegye véget a néma háztartásnak. Üljetek le együtt, kapcsoljátok ki a tévét, a mobiltelefont és az internetet, és komolyan beszéljétek meg a problémát. De ne vitatkozz. Mindig a végéig hallgasd meg a másik érveit. Csak akkor beszélsz. Beszéljen röviden és érthetően. Ha problémája van, próbálja meg kompromisszumos megoldással megoldani.

Kedd: Menj ki

Tervezd meg a tökéletes randevút. Szánj magadra egy egész napot, és ragaszkodj hozzá. Például menj el egy hosszú sétára, menj el délután moziba, és fejezd be az egészet vacsorával egy jól ismert intézményben. Hagyja otthon mobiltelefonját erre az időre, hogy senki ne zavarjon. Csak egymásra fókuszálj.

Szerda: Csinálj valami újat

Tapasztalj meg valamit együtt, amit még nem. Nem kell rögtön ejtőernyős ugrásnak lennie. Mit szólnál, ha együtt gokartoznánk, vagy lazítanánk a wellness-központban? Majd hazafelé próbáljatok meg beszélni erről a közös élményről. Oszd meg érzéseidet és tapasztalataidat.

Csütörtök: Mondd el magadban

Ha úgy érzed, hogy a kapcsolatod még mindig kicsit recseg, cselekedj. De próbálj meg nem vitatkozni. Tegyél le mindent, ami aggaszt. Ha elfojtod negatív érzéseidet, kapcsolatod csak rosszabb lesz. Tisztában kell lenniük egymással, hogy mit várnak el a kapcsolattól. Lehet, hogy fájdalmas, de haladsz előre. És ez az, amivel foglalkozol.

Péntek: Mutasd be partneredet a hobbijaiba

Imádsz úszni, de a párod mindig szívesebben megy el sörözni a barátaiddal? Folyton rábeszél, hogy menj el vele szaunázni, miközben te mindig gyorsan kitalálsz egy kifogást, miért nem tudsz? Ezúttal tervezd meg, mit fogsz együtt csinálni. Próbáld ki, mit szeret a partnered, és fordítva. Talán neked is tetszeni fog. És ha nem? Legalább új élményben lesz részed!

Szombat: Kényeztesse magát

Főzze meg neki a kedvenc ételét, és elmész vele színházba. Arról van szó, hogy valami apróságot tegyünk a másikért, ami boldoggá teszi őt. Töltsétek együtt a napot, és nyugodtan beszéljétek meg előre, mit fogtok tenni. Fontos, hogy mindketten jól érezzék magukat együtt.

Vasárnap: pihenjen egy jól megérdemelt

Egy megerőltető hét után megérdemli a pihenést. Maradjon az ágyban egész nap, és nyugodtan házhoz szállíthatja az ebédet. Vagy induljon egy könnyű utazásra. A menetrend teljes mértékben Önön múlik. Ha maradt néhány apró problémája, ne ma oldja meg őket. Csak élvezzétek egymás jelenlétét, és várjátok az újabb együtt töltött hetet.


Hasonló cikkek

Mindketten úgy érzitek, hogy már régóta szenvedtek a párkapcsolatotokban? Nem tudja, hogy van-e értelme folytatni ezt a partnerséget? Tudja meg, hogy a kapcsolata véget ért-e, vagy van-e még esélye megmenteni.

Úgy érzi, hogy ha a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek nem tennék tönkre jelenlegi kapcsolatát, akkor az élete partnerként hibátlan lenne? Mit kell vele csinálni? A korábbi kapcsolatokból származó gyerekek mindig problémát jelentenek, vagy lehet velük szép és harmonikus kapcsolatot kialakítani?

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Annyi biztos tanács létezik a partnerkapcsolatokkal kapcsolatban, hogy kevesen tudják, hogyan javítsák ki. És ez jó dolog, mert sokan tévednek. Nem szándékosan hamisak, felülmúltak vagy egyszerűen nem kérdőjelezhetők meg. És ennek a "bölcs tanácsnak" nagy része egyenesen káros lehet.

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

A barátok szeretnek segíteni barátaik kapcsolataiban. Ezzel nem is lenne semmi baj, ha esetleg jóhiszeműen nem terjesztenének veszélyes pletykákat a soha nem működő partnerkapcsolatokról. Nem akarod tönkretenni a kapcsolatodat? Tehát ne kövesse ezt a jótékony tanácsot!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.