Miért a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról?

A nők és a férfiak gyakran nem értik meg egymást. Ennek rovására partneri nézeteltérések lépnek fel, néha túl drámaian. Az egyik nem érti a másikat, és mindketten kitartanak a véleményük mellett. Megmondjuk, miért.

A nőknek és a férfiaknak más-más szerepük van

A férfiaknak és a nőknek más-más szerepük van bolygónkon. A nők szülnek, gyermeket nevelnek, gondoskodnak a családról és szeretetet adnak. A férfiaknak fizikailag kell gondoskodniuk a családjukról. Megélnek és megvédik. Ezen feladatok egyike sem könnyű. Mindkét pár panaszkodni kezd egymásnak nehéz szerepük miatt. Képtelenek megérteni egymást. Nem tudják elképzelni a másik helyzetét. És pontosan ezért kezdenek vitatkozni az emberek párban. Senki sem akar meghátrálni a büszkesége ellenére. Kevesen akarnak kompromisszumot kötni. És ez nagy hiba!

A szerelemről alkotott különböző felfogások

A nők természetüknél fogva érzékeny lények. Bővelkednek nagy szerelemben emberük iránt. Néha még túl sokat is. Az urak megijedhetnek az ilyen viselkedéstől. Elkezdhetnek visszavonultan viselkedni. A nők ezzel szemben, hogy mindent össze tudjanak hasonlítani, igyekeznek minél közelebb kerülni a férfiakhoz. Ami persze baj, mert a férfiak elkezdenek még jobban elhúzódni a nőktől. Minden ember szereti a szabadságát. Amint kezdi visszatartani a nőtől, elszalad. Ha tehát kiengeded a karmai közül a szeretteidet, azok a szellemi szabadság felé rohannak, és egy idő után újra visszatérnek hozzád. Ezúttal még nagyobb szeretettel, mint amennyit eddig mutattak neked.

Nők gügyögése és a férfiak tétlensége

A nőknek gyakran van szükségük arra, hogy beszéljenek valakivel, megosszák érzéseiket és tapasztalataikat. A férfiak ezzel szemben megszokták, hogy érzéseik és élményeik nagy részét magukban tartják. Tehát több mint egyértelmű, hogy a lányok csacsogása gyakran a férfiak dolga ellen szól. Amikor a hölgyek mondani akarnak valamit, és az urak nem hajlandók hallgatni, kellemetlen összetűzés történik köztük. Mindketten sértve érzik magukat, és egymást hibáztatják.

A férfiak és a nők sok tekintetben különböznek egymástól. Természetüknél fogva ellentétek, amelyeknek együtt egy egészet kell alkotniuk. Ez manapság probléma. Az egyetlen lehetséges megoldás az egészséges kapcsolat fenntartására a kölcsönös kommunikáció, a meghallgatás, a tisztelet és a kompromisszum.Hasonló cikkek

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

A „Szeretlek” sor az egyik legszebb, amit életében hallhat. Sajnos az is lehet, hogy titkon megkívánod, mert a párod "nem tudja" kiejteni! De ne ess kétségbe. A szeretetet sokféleképpen lehet kifejezni. Honnan tudod szavak nélkül, hogy a másik szeret téged?

A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, és elvesztése súlyos csapás. Vannak azonban módszerek az újbóli helyreállításra. Akárhogy is, mindkettőtöknek el kell fogadnia a tényt, hogy a kapcsolat soha többé nem lesz a régi. Mint minden más fejlesztés után. Akár pozitív, akár negatív. Hogyan kezdjünk el újra hinni egymásban?

Szeretlek, szeretlek, szeretlek! Szinte minden nap hallja valaki ezt a két szót. Egyesek számára teljes ritkaságnak számítanak. Vannak, akik ki sem tudják ejteni, mások számára haszontalanok. Hogy vagy? Be tudod vallani szerelmedet a párodnak? A párod be tudja vallani neked? Vagy te azok közé tartozol, akiknek soha nem mondták, hogy szeretnek? Mit csinálsz rosszul?

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Ritka gyöngyszemet kell kinyernie rengeteg koszból és agyagból. És ez pontosan így van a kapcsolatokban. Meg kell találni az egyetlen szerelmet! De te magad teremtesz elégedett kapcsolatot. Ne felejtsd el. Nem ingatag szerencse. Szeretnéd megismerni a sikeres párok titkait? Pszichológusok kutatták a boldog kapcsolatok gyakori jeleit, és felfedezték ezeket a meglepő tényeket!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.