Miért a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról?

A nők és a férfiak gyakran nem értik meg egymást. Ennek rovására partneri nézeteltérések lépnek fel, néha túl drámaian. Az egyik nem érti a másikat, és mindketten kitartanak a véleményük mellett. Megmondjuk, miért.

A nőknek és a férfiaknak más-más szerepük van

A férfiaknak és a nőknek más-más szerepük van bolygónkon. A nők szülnek, gyermeket nevelnek, gondoskodnak a családról és szeretetet adnak. A férfiaknak fizikailag kell gondoskodniuk a családjukról. Megélnek és megvédik. Ezen feladatok egyike sem könnyű. Mindkét pár panaszkodni kezd egymásnak nehéz szerepük miatt. Képtelenek megérteni egymást. Nem tudják elképzelni a másik helyzetét. És pontosan ezért kezdenek vitatkozni az emberek párban. Senki sem akar meghátrálni a büszkesége ellenére. Kevesen akarnak kompromisszumot kötni. És ez nagy hiba!

A szerelemről alkotott különböző felfogások

A nők természetüknél fogva érzékeny lények. Bővelkednek nagy szerelemben emberük iránt. Néha még túl sokat is. Az urak megijedhetnek az ilyen viselkedéstől. Elkezdhetnek visszavonultan viselkedni. A nők ezzel szemben, hogy mindent össze tudjanak hasonlítani, igyekeznek minél közelebb kerülni a férfiakhoz. Ami persze baj, mert a férfiak elkezdenek még jobban elhúzódni a nőktől. Minden ember szereti a szabadságát. Amint kezdi visszatartani a nőtől, elszalad. Ha tehát kiengeded a karmai közül a szeretteidet, azok a szellemi szabadság felé rohannak, és egy idő után újra visszatérnek hozzád. Ezúttal még nagyobb szeretettel, mint amennyit eddig mutattak neked.

Nők gügyögése és a férfiak tétlensége

A nőknek gyakran van szükségük arra, hogy beszéljenek valakivel, megosszák érzéseiket és tapasztalataikat. A férfiak ezzel szemben megszokták, hogy érzéseik és élményeik nagy részét magukban tartják. Tehát több mint egyértelmű, hogy a lányok csacsogása gyakran a férfiak dolga ellen szól. Amikor a hölgyek mondani akarnak valamit, és az urak nem hajlandók hallgatni, kellemetlen összetűzés történik köztük. Mindketten sértve érzik magukat, és egymást hibáztatják.

A férfiak és a nők sok tekintetben különböznek egymástól. Természetüknél fogva ellentétek, amelyeknek együtt egy egészet kell alkotniuk. Ez manapság probléma. Az egyetlen lehetséges megoldás az egészséges kapcsolat fenntartására a kölcsönös kommunikáció, a meghallgatás, a tisztelet és a kompromisszum.Hasonló cikkek

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felírtunk neked néhány esetet, amit a férfiak nem tudnak elviselni, ha a nők viselkedéséről van szó.

Boldog házasságot kötni nem könnyű. Folyamatosan dolgozni kell rajta. Ha viszonylag boldogan szeretne élni házastársával, több házassági elvet kell követnie. Olvassa el, hogy megtudja, melyek azok!

Hűtlen hozzád az embere? Van-e hosszú távú szeretője, akiért rendszeresen elmegy, vagy rövid távú, de gyakori hűtlenséget követ el ismeretlen szeretőkkel? Te is azon nők közé tartozol, akik tűrik a férfiak hűtlenségét?

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvassa el néhány meglepő dolgot, amelyeket senki sem mond el előre.

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.