Miért a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról?

A nők és a férfiak gyakran nem értik meg egymást. Ennek rovására partneri nézeteltérések lépnek fel, néha túl drámaian. Az egyik nem érti a másikat, és mindketten kitartanak a véleményük mellett. Megmondjuk, miért.

A nőknek és a férfiaknak más-más szerepük van

A férfiaknak és a nőknek más-más szerepük van bolygónkon. A nők szülnek, gyermeket nevelnek, gondoskodnak a családról és szeretetet adnak. A férfiaknak fizikailag kell gondoskodniuk a családjukról. Megélnek és megvédik. Ezen feladatok egyike sem könnyű. Mindkét pár panaszkodni kezd egymásnak nehéz szerepük miatt. Képtelenek megérteni egymást. Nem tudják elképzelni a másik helyzetét. És pontosan ezért kezdenek vitatkozni az emberek párban. Senki sem akar meghátrálni a büszkesége ellenére. Kevesen akarnak kompromisszumot kötni. És ez nagy hiba!

A szerelemről alkotott különböző felfogások

A nők természetüknél fogva érzékeny lények. Bővelkednek nagy szerelemben emberük iránt. Néha még túl sokat is. Az urak megijedhetnek az ilyen viselkedéstől. Elkezdhetnek visszavonultan viselkedni. A nők ezzel szemben, hogy mindent össze tudjanak hasonlítani, igyekeznek minél közelebb kerülni a férfiakhoz. Ami persze baj, mert a férfiak elkezdenek még jobban elhúzódni a nőktől. Minden ember szereti a szabadságát. Amint kezdi visszatartani a nőtől, elszalad. Ha tehát kiengeded a karmai közül a szeretteidet, azok a szellemi szabadság felé rohannak, és egy idő után újra visszatérnek hozzád. Ezúttal még nagyobb szeretettel, mint amennyit eddig mutattak neked.

Nők gügyögése és a férfiak tétlensége

A nőknek gyakran van szükségük arra, hogy beszéljenek valakivel, megosszák érzéseiket és tapasztalataikat. A férfiak ezzel szemben megszokták, hogy érzéseik és élményeik nagy részét magukban tartják. Tehát több mint egyértelmű, hogy a lányok csacsogása gyakran a férfiak dolga ellen szól. Amikor a hölgyek mondani akarnak valamit, és az urak nem hajlandók hallgatni, kellemetlen összetűzés történik köztük. Mindketten sértve érzik magukat, és egymást hibáztatják.

A férfiak és a nők sok tekintetben különböznek egymástól. Természetüknél fogva ellentétek, amelyeknek együtt egy egészet kell alkotniuk. Ez manapság probléma. Az egyetlen lehetséges megoldás az egészséges kapcsolat fenntartására a kölcsönös kommunikáció, a meghallgatás, a tisztelet és a kompromisszum.Hasonló cikkek

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Fontos, hogy jó benyomást keltsen másokban. Ezzel nem csak új kapcsolatokat, jó barátokat, hanem élettársat is szerezhetsz. hogyan kell csinálni?

Régóta együtt éltek, de a kapcsolatodból még mindig hiányzik valami? Ha mindketten állatbarátok vagytok, akkor érdemes egy szőrös barátra gondolni. És ha párban éltek, akkor magától értetődő, hogy együtt akarjátok megvenni. Mielőtt azonban szőrös háziállatot szerezne, gondolja át, hogyan változtathatja meg kapcsolatát egy új családtag.

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

Rájött már, hogy az étel is nagy szerepet játszik egy kapcsolatban? Nos, nem. Az étkezés minden ember egyik alapvető szükséglete. Ha legalább részben nem követi az egészséges étrendet, az előbb-utóbb visszaüthet rád. És nem csak a testi problémák tekintetében. Az ilyen problémák gyakran negatív hatással vannak a kapcsolatokra is. Tanácsot adunk az ilyen problémák megelőzésére.

Régóta tudjuk, hogy a férfiak a párjuk fizikai oldalára összpontosítanak. A megjelenés az első, ami vonzza őket, ezt követik a személyes értékek. És pontosan ez az oka annak, hogy a legtöbb nő sok időt tölt a megjelenésével. Valaminek azonban nem tudunk ellenállni. És ez az, amit a férfiak utálnak a nőkben. Milyen helyzetek ezek?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.