Honnan tudhatod, hogy a feleséged középkori válságon megy keresztül?

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerje fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

Arra panaszkodik, hogy az élete kicsúszik az ujjai között

A közelmúltban hirtelen idegesíteni kezdte, hogy csak egyetlen férfiért és gyermekeiért áldozta fel életét. Arra panaszkodik, hogy egyáltalán nem élvezte az életet. Állandóan boldogtalannak érzi magát emiatt, és állandóan téged hibáztat. Ha nem érez tőled semmi megértést és megértést, akkor visszahúzódik önmagába.

Igyekszik vonzó lenni

Új ruhák vásárlása. Kozmetikára jár. Nem is hiányzik neki a fodrász. Igyekszik minél jobban szépíteni. Rájön, hogy szépségét mindenképpen fokoznia kell, mert néhány éven belül visszahúzódik, és az eddigi friss bőrét ráncok váltják fel. Azt akarja, hogy a körülötte lévők szeressék. Mindenkinek be akarja bizonyítani, hogy még nem tartozik a régi vashoz.

Plasztikai sebészt keres fel

Annyira szeretné megkedvelni magát, hogy megkapja a melleit, ill. testének egy másik része átformálódott. Úgy érzi, már nincs huszonéves, és gyorsan szeretne tenni valamit ez ellen. Emiatt arra vágyik, hogy megállítsa megjelenése öregedését. Ez növeli az önbizalmát.

Gyakran elmegy bulizni a barátaival

Ha a felesége úgy érzi, hogy indul az utolsó vonat, hirtelen elkezdi élvezni az életet. Minden szabad pillanatot igyekszik szórakozásra használni. Egyre gyakrabban lóg a barátaival. Táncolni jár és szórakozik velük. Éreznie kell, hogy még élveznie kell az életet, mielőtt megöregszik.

Flörtöl idegen férfiakkal

Az idegen férfiakkal való flörtölés önbizalmat ad neki. Csak vonzó akar lenni a férfiak számára, és szeretni akarják őket. Valószínűleg nem kell tartanod a hűtlenségtől. Gyakran nem nézi le a fiatalabb férfiakat sem. Mert mellettük egy kicsit fiatalabbnak tűnik, mint amilyen valójában.

Önzően csak önmagára koncentrál

Ha a felesége úgy érzi, hogy nem élvezte túl sokat az életben, akkor meg fogja tenni. kezdjenek el többet gondolni egymásra. Érdeklődéseit az egész család és különösen Ön elé helyezi. Nem számít, hogy valamiben segítségre van szüksége. Tartózkodó veled szemben. Megpróbál egyszerűen önmagának élni.


Hasonló cikkek

Nemrég írtunk arról, hogy a férfiak mit nem várhatnak el partnereiktől. De mi a helyzet az urakkal? Mit követelnek meg néha tőlük társaik, és mit soha nem teljesítenek? Vagy a puszta lehetetlenség miatt, vagy azért, mert soha nem vennék át a szívükön. Mik ezek a "dolgok"?

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

Ma sok embernek nehézséget okoz komoly kapcsolatot találni. Vannak, akik megtalálják a kapcsolatot, de az pillanatok alatt szétesik. Miért nem bírnak ki egyes fiatalok egy évnél tovább együtt?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

Nem működik a házassága? Komolyan a váláson gondolkodsz? De ne feledje, hogy a válás hatalmas lépés az életben. Talán ebben a pillanatban úgy tűnik számodra, hogy most pontosan erre van szükséged. Mielőtt azonban beadná a válókeresetet, vegye figyelembe a következő fontos dolgokat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.