Honnan tudhatod, hogy a feleséged középkori válságon megy keresztül?

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerje fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

Arra panaszkodik, hogy az élete kicsúszik az ujjai között

A közelmúltban hirtelen idegesíteni kezdte, hogy csak egyetlen férfiért és gyermekeiért áldozta fel életét. Arra panaszkodik, hogy egyáltalán nem élvezte az életet. Állandóan boldogtalannak érzi magát emiatt, és állandóan téged hibáztat. Ha nem érez tőled semmi megértést és megértést, akkor visszahúzódik önmagába.

Igyekszik vonzó lenni

Új ruhák vásárlása. Kozmetikára jár. Nem is hiányzik neki a fodrász. Igyekszik minél jobban szépíteni. Rájön, hogy szépségét mindenképpen fokoznia kell, mert néhány éven belül visszahúzódik, és az eddigi friss bőrét ráncok váltják fel. Azt akarja, hogy a körülötte lévők szeressék. Mindenkinek be akarja bizonyítani, hogy még nem tartozik a régi vashoz.

Plasztikai sebészt keres fel

Annyira szeretné megkedvelni magát, hogy megkapja a melleit, ill. testének egy másik része átformálódott. Úgy érzi, már nincs huszonéves, és gyorsan szeretne tenni valamit ez ellen. Emiatt arra vágyik, hogy megállítsa megjelenése öregedését. Ez növeli az önbizalmát.

Gyakran elmegy bulizni a barátaival

Ha a felesége úgy érzi, hogy indul az utolsó vonat, hirtelen elkezdi élvezni az életet. Minden szabad pillanatot igyekszik szórakozásra használni. Egyre gyakrabban lóg a barátaival. Táncolni jár és szórakozik velük. Éreznie kell, hogy még élveznie kell az életet, mielőtt megöregszik.

Flörtöl idegen férfiakkal

Az idegen férfiakkal való flörtölés önbizalmat ad neki. Csak vonzó akar lenni a férfiak számára, és szeretni akarják őket. Valószínűleg nem kell tartanod a hűtlenségtől. Gyakran nem nézi le a fiatalabb férfiakat sem. Mert mellettük egy kicsit fiatalabbnak tűnik, mint amilyen valójában.

Önzően csak önmagára koncentrál

Ha a felesége úgy érzi, hogy nem élvezte túl sokat az életben, akkor meg fogja tenni. kezdjenek el többet gondolni egymásra. Érdeklődéseit az egész család és különösen Ön elé helyezi. Nem számít, hogy valamiben segítségre van szüksége. Tartózkodó veled szemben. Megpróbál egyszerűen önmagának élni.


Hasonló cikkek

A partnere ideges volt mostanában? Vagy a kedves srác a bárban bizonytalannak találja? Talán a négy legnagyobb férfifélelem egyike nyilvánul meg benne. De mivel ezt soha nem fogja beismerni, még saját magának sem, aligha tudsz rajta segíteni. Tehát nézze meg, mi tartozik a férfiak legnagyobb belső madárijesztői közé.

Nem tud hosszú távú kapcsolatot kialakítani? Még mindig nem találta meg a megfelelőt vagy a megfelelőt? Két emberrel együtt élni kimerítő lehet. Ha azonban megszabadulsz az alábbi rossz szokásoktól, hirtelen minden megváltozhat.

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Nincs semmi különös abban, hogy a férfiaknak lényegesen fiatalabb partnereik vannak. Az ellentétes párok, azaz egy idősebb nő "nyuszival", de azért a társadalom kicsit lenézi. Te is közéjük tartozol? Hölgyeim, szeretitek a fiatalabb férfiakat? Uraim, szeretnétek egy idősebb partnert? A legfontosabb, hogy semmi gond nincs vele! Sajnos mindennek megvan a maga előnye és hátránya. Olvassa el, mit.

Bármilyen baj esetén a párok gyakran azt gondolják, hogy valami nagyot kell tenniük, hogy visszatérjenek a boldogabb időkbe. Az esetek túlnyomó többségében azonban elsősorban az apróságok számítanak. Egy kapcsolat nem nagy gesztusokról és rendszeres "szolgálatról" szól. A rendszeres apró dolgok erős és boldog kapcsolatokat teremtenek. Meg akarod ismerni őket? Szóval olvass tovább!

A házasság nem csak egy darab papír. De határozottan ez sem egy teljes és teljes átalakulás. A kedvesed házasság után is az marad, akivel összeházasodtál. Ne várd, hogy szerelmed jobbra forduljon, amikor összeházasodsz. Ezekben az esetekben nagy valószínűséggel soha nem fogja látni a változást!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.