Milyen apróságokat visznek túlzásba a nők, miközben a férfiak egyáltalán figyelmen kívül hagyják őket?

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik ezek?

Új frizura

Sok nő folyamatosan foglalkozik a hajával. Ezeket veszik megjelenésük alapjául. Időnként levágják és kifestik a hajukat. Ha nem gyökeres változásról van szó, a férfiak általában egyáltalán nem foglalkoznak vele. És akkor van egy probléma. Hogyan lehetséges, hogy párod nem ismerte fel, hogy egy árnyalattal sötétebb a hajad, vagy pár centivel rövidebb a frufru? Az urak egyszerűen nem foglalkoznak ezzel.

Sima borotválkozás

A borotválkozás nem túl szórakoztató tevékenység. A nők azonban tökéletesen borotvált testre vágynak. Vannak, akik addig nem hagyják el a házat, amíg el nem távolítják az utolsó szőrszálakat olyan helyeken, amelyeket szabad szemmel észre sem vesz. És egyáltalán a férfiak. Ráadásul még ha észre is veszik, nem igazán érdekli őket. Néhány extra szőrszál soha nem tett senkit csúnyábbá.

Néhány plusz kiló

Néha az emberek úgy híznak néhány kilót, hogy nem tudták, hogyan. Ha nem látható különbség, az urak ne foglalkozzanak vele. Sajnos a nők igen, és nagyon sok. Elkezdik takarni a részeiket, ahol elhíztak. Fekete karcsúsító ruhákat vásárolnak, így felismerhetetlenek. Szerencsére a férfiaknak nem kell minden plusz centiméterrel foglalkozniuk. Mármint ha nem olyan partnerről van szó, akinek a párja tökéletes, különösen karcsú megjelenése az elsődleges!

Összehangolt öltözék

A nők elviselik a szép ruhákat, és vagyonokat költhetnek rá. Mindig egy tökéletesen összehangolt öltözéket akarnak. Vannak, akik valóban sok erőfeszítést tesznek érte. De többnyire a férfiakat nem érdekli. Amíg a párjuk nem néz ki túl provokatívnak, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen elhanyagolt, addig nem érdekli őket, hogy a ruhájuk passzol-e a kézitáskájukhoz, cipőjükhöz és kiegészítőihez, vagy sem.

Cellulit

< p>A cellulit minden nő csapása. Ezek szerint csúnyán néz ki. Az életkor előrehaladtával még rosszabbul néz ki. Gyakran még a drága krémek, pakolások vagy masszázsok sem működnek rá. A férfiak azonban figyelmen kívül hagyják az ilyen részleteket női testükön. Szeretteiket narancsbőr mellett is szépnek tartják. Itt igazi férfiakra gondolunk. Nem ásók és férfiak, akik csak azt nézik, hogyan néz ki a nőjük.

Tökéletlen körmök

Ha a nők nem csinálták meg a körmeiket, elrejtik és szégyellik őket. Úgy tűnik, nem igazították őket az utolsó részletig. Ez egy másik dolog, ami a férfiakat egyáltalán nem érdekli.


Hasonló cikkek

Művészet tudni, hogyan kell szeretni valakit. nem hiszed? Valakit szeretni nem csak a kapcsolaton, hanem önmagadon is állandó munkát igényel. Sokan még mindig összekeverik a szerelmet azzal, hogy feláldozzák magukat a másikért. De ha teljesen alárendeled magad valakinek, azzal ártasz a kapcsolatodnak. Fedezze fel velünk a szeretet igazi művészetét.

Egy kapcsolat sem teljes időnkénti vihar nélkül. A probléma azonban akkor jelentkezik, amikor minden semmisség miatt elindul. És amúgy is értelmetlen a vége. Szeretnéd tudni, hogy a párod miért jön néha utánad, mint egy piros rongy? Vannak olyan mondatok, amelyek igazán feldobják őt.

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. Évszázadok során azonban kikristályosodtak a tanácsaink, amelyek ilyen vagy olyan formában mindig működnek. Nézz meg 7 garantált tippet a boldog kapcsolat megőrzéséhez.

Nem igazán szeret hazajönni egy ideje? Nem tudod miért, de valami zavar a jelenlegi kapcsolatodban? Nem akarsz szakítani, mert még mindig szereted a párodat? Szóval mi van ezzel? Ne ess kétségbe! Útmutatást adunk a párkapcsolat leggyakoribb problémáinak egyszerű megoldásához.

És itt van! Kezdődik a karácsonyi időszak. A karácsony állítólag a béke ünnepe mindenki számára, de ahogy megesik, a stressz és a vágy, hogy minden tökéletes legyen, általában ennek éppen az ellenkezőjét eredményezi. Hamarosan beszélünk erről? Bízzon bennünk, itt a tökéletes alkalom, hogy felkészüljünk egy igazán szép és békés karácsonyra. Legalábbis egy kapcsolatban. Olvasson egyszerű trükköket, hogy elkerülje a karácsonyi vitákat és a fülledtséget.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.