Milyen apróságokat visznek túlzásba a nők, miközben a férfiak egyáltalán figyelmen kívül hagyják őket?

A nők túl sokat foglalkoznak bizonyos dolgokkal. A férfiak szemszögéből azonban ezek teljes banalitások, amiket nem vesznek észre. Mik ezek?

Új frizura

Sok nő folyamatosan foglalkozik a hajával. Ezeket veszik megjelenésük alapjául. Időnként levágják és kifestik a hajukat. Ha nem gyökeres változásról van szó, a férfiak általában egyáltalán nem foglalkoznak vele. És akkor van egy probléma. Hogyan lehetséges, hogy párod nem ismerte fel, hogy egy árnyalattal sötétebb a hajad, vagy pár centivel rövidebb a frufru? Az urak egyszerűen nem foglalkoznak ezzel.

Sima borotválkozás

A borotválkozás nem túl szórakoztató tevékenység. A nők azonban tökéletesen borotvált testre vágynak. Vannak, akik addig nem hagyják el a házat, amíg el nem távolítják az utolsó szőrszálakat olyan helyeken, amelyeket szabad szemmel észre sem vesz. És egyáltalán a férfiak. Ráadásul még ha észre is veszik, nem igazán érdekli őket. Néhány extra szőrszál soha nem tett senkit csúnyábbá.

Néhány plusz kiló

Néha az emberek úgy híznak néhány kilót, hogy nem tudták, hogyan. Ha nem látható különbség, az urak ne foglalkozzanak vele. Sajnos a nők igen, és nagyon sok. Elkezdik takarni a részeiket, ahol elhíztak. Fekete karcsúsító ruhákat vásárolnak, így felismerhetetlenek. Szerencsére a férfiaknak nem kell minden plusz centiméterrel foglalkozniuk. Mármint ha nem olyan partnerről van szó, akinek a párja tökéletes, különösen karcsú megjelenése az elsődleges!

Összehangolt öltözék

A nők elviselik a szép ruhákat, és vagyonokat költhetnek rá. Mindig egy tökéletesen összehangolt öltözéket akarnak. Vannak, akik valóban sok erőfeszítést tesznek érte. De többnyire a férfiakat nem érdekli. Amíg a párjuk nem néz ki túl provokatívnak, vagy éppen ellenkezőleg, teljesen elhanyagolt, addig nem érdekli őket, hogy a ruhájuk passzol-e a kézitáskájukhoz, cipőjükhöz és kiegészítőihez, vagy sem.

Cellulit

< p>A cellulit minden nő csapása. Ezek szerint csúnyán néz ki. Az életkor előrehaladtával még rosszabbul néz ki. Gyakran még a drága krémek, pakolások vagy masszázsok sem működnek rá. A férfiak azonban figyelmen kívül hagyják az ilyen részleteket női testükön. Szeretteiket narancsbőr mellett is szépnek tartják. Itt igazi férfiakra gondolunk. Nem ásók és férfiak, akik csak azt nézik, hogyan néz ki a nőjük.

Tökéletlen körmök

Ha a nők nem csinálták meg a körmeiket, elrejtik és szégyellik őket. Úgy tűnik, nem igazították őket az utolsó részletig. Ez egy másik dolog, ami a férfiakat egyáltalán nem érdekli.


Hasonló cikkek

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Egyetlen párkapcsolat vagy házasság sem teljesen hibátlan. Minden kapcsolatban időről időre megrándul, és viharba fordul. Akkor már csak rajtad múlik, hogy hogyan közelíted meg a problémát, és milyen gyorsan térsz vissza a veszekedésekből a békés, partner életbe. Mit kell tehát tenni vagy mit nem tenni egy kapcsolatban/házasságban ahhoz, hogy hosszú távon elégedettek legyünk?

A kapcsolata már nem úgy működik, mint az elején? Valahogy újraéleszteni kell? Nézze meg a négy jelet, amelyek azt jelzik, hogy kapcsolatának azonnali változásra van szüksége.

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

Csókolózáskor az emberi szervezetben oxitocin, az úgynevezett szerelemhormon szabadul fel. Öröm és élvezet érzésével tölti el az embert. A csókok növelik a vágyat, hogy két embert egy testben egyesítsenek. Nem csoda, ha egy szerelmes pár csókolózás közben még jobban vonzódik egymáshoz. A csókok pozitívan erősítik minden pár kapcsolatát. Szóval ne habozzon, és azonnal ugorjon bele a csókolózásba.

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.