Jó randevúzást!

Valószínűleg minden pár az első randevúval foglalkozik a legtöbbet. Mit vegyek fel, mit fogunk csinálni, hol ülünk, miről fogunk beszélgetni? Minden második randevú ilyenkor egy kicsit méltánytalanul elhanyagolt. Mintha kevésbé lenne fontos, mint az első! De ne felejtsd el, hogy az első randevún benyomást keltesz, kapcsolatot építesz másokra! Kifogyott az ötletekből? Tekintse meg tippjeinket, hogyan töltsön le egy felejthetetlen randevút!

Vigyázzon a megjelenésére

Ha már egy ideje együtt vagytok, és nem kell olyan benyomást keltenie, mint pl. az első randevúnál jólesik munka után találkozni, és ne aggódj a megjelenés miatt. Ha azonban azt szeretné, hogy ez a találkozó valami különleges legyen, öltözz fel ennek megfelelően. Egy luxusétterembe feltétlenül kövesse a közösségi öltözködési szabályokat, és vigye el a legjobb pólóját vagy kedvenc ingét a moziba. A hölgyek olyan ruhákat viselhetnek, amelyeket csak különleges alkalmakra hordanak, és amelyek különösen jól állnak nekik. Ne felejtsd el a haját, a kiegészítőket, a cipőket és a kellemes illatokat!

Csinálj valami újat

Az első élményekre a legkönnyebb megjegyezni. Szóval próbálj ki valami újat! Keressen egy új éttermet, próbáljon ki egy ismeretlen konyhát. Ha az értekezletei általában csendesek, csináljon valami őrültséget. Megfordítva, mindig kitalál valami eredetit? Bízzon a bevált klasszikusban: vacsora-mozi-ital! A fantáziádnak nincsenek határai, vegyen fel valami meglepőt egy "hétköznapi" randevúzásra, vagy ezúttal menjen "randizni" az ágyban.

Otthon vagy egy szállodában?

Ha már régóta együtt vagytok, megvan az az "előnye", hogy késő este folytathatja a találkozást. Ebben az esetben például egy szálloda segíthet. Megváltoztatja a környezetet, és ez nagyon kellemes lehet. Zokni a nappali padlóján vagy hajsütővas a fürdőszoba közepén nem rontja el a szeretkezést. A szállodai szoba gyönyörűen tiszta lesz.

Otthon azonban újra egyedül vagy, egyedül és magánéletben. Ennek is megvannak az előnyei. Ha ezt a lehetőséget választja, készüljön fel rá. A megbeszélés előtt zárja be az összes ajtót, kivéve a hálószobába vezető ajtót, és takarítson ki (vagy legalább rejtsen el) mindent, ami a holnapi kötelességekre emlékeztetheti vagy elronthatja a tervezett estét. Élvezd ki rendesen ezt a pillanatot!

Reggel fejezd be a randevút

Remek estéd volt? Ami igazán felejthetetlenné teszi, az a tökéletes reggel. Készítsen reggelit szerelmének, akár az ágyban, akár az étkezőben. Rajtad múlik. Adj hozzá egy gyönyörű virágot vagy valami apró részletet... Ha munkanap áll előtted, elrejthetsz egy cetlit a szerelmed táskájába, amely elmondja, milyen nagyszerű volt a randevúd. Ne hagyd, hogy a tegnapi hangulat eltűnjön a tegnappal. Garantáljuk, hogy egy ilyen időpontot nem fog elfelejteni!


Hasonló cikkek

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Amikor a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy válófélben van, azonnal megindult a találgatások lavina, hogyan osztják fel 137 milliárd dolláros vagyonát. A szakértők a történelem legdrágábbjának nevezték Jeff és felesége, MacKenzie válását. Ez vezeti az eddigi legdrágább válások listáját.

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.