Hogyan békülj ki pároddal egy viharos vita után?

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson néhány tanácsot arról, hogyan kerülhet közelebb a szerelméhez egy eszmecsere után.

Próbáljon kijönni a partnerével

A viták nagyon kellemetlenek egy kapcsolatban, a háztartásban keletkeznek. negatív légkör. Ha ki akarsz lépni belőle, próbálj együtt érezni partnered érzéseivel. Gondold át, miért választotta ezt a nézőpontot, és mi késztette arra, hogy ilyen agresszívan szembeszálljon veled. Csak így ismerheti fel, hogy valószínűleg ő mit érzett a vita során. Azonban nem azt akarjuk mondani, hogy Ön a hibás. Általában mindkét fél hibás.

Elnézést

Miután megpróbálta megérteni partnerét, kérjen bocsánatot tőlük. Gyere el hozzá, és kezdd azzal, hogy felismered, milyen hibát követtél el. Ha ezt megteheti, a jég elolvad köztetek. A bocsánatkérés után a partner megkérdőjelezi a lelkiismeretét, és elgondolkodik a vétkein. Valószínűleg Öntől is bocsánatot kérnek.

Nyugodtan kommunikálj

A bocsánatkérés után javul a légkör a szobában, és nyugodtan tudsz majd kommunikálni. Beszélj az érzéseidről és arról, hogy mit szeretnél megváltoztatni magadon és partnereden. Próbáljon meg egy kölcsönös kompromisszumot kötni. A végén biztosan ésszerű megegyezésre juttok.

Menjetek el együtt sétálni

Miután közösen tisztáztunk, sétáljatok egy kicsit. Tisztítsa meg a fejét, fogja meg a kezét, és csendben figyelje meg a környezetet. Ez közelebb visz egymáshoz, és minden rendben lesz. Ezzel elfeledkezik arról, hogy bármilyen kellemetlen helyzet is felmerült köztetek.

Vegyél tréfát

Végül próbálj meg viccet csinálni a vitán. Könnyítse meg őt. Tudasd a barátoddal/barátnőddel, hogy ami köztetek történt, az teljesen banális. Az élet megy tovább, nem kell olyan komolyan venni néhány dolgot egy kapcsolatban, különben mindketten megőrülnének.


Hasonló cikkek

Nagyanyáink és nagyapáink olyan kapcsolatban éltek/élnek, amely általában ötven évnél hosszabb. Manapság az emberek hálásak, hogy szerelmük legalább öt-tíz évig tart. Hogyan csinálják a nagyszülők? Van néhány tanácsunk, amit érdemes betartani, hogy a kapcsolatod is tartós legyen.

Kezdetben valószínűleg egyikőtök sem gondolta, hogy a barátságából valaha is származhat valami több. De mi van akkor, ha minden este úgy alszol el, hogy a képe a szemed előtt áll, és nem tudod, mit kezdj vele? Tanácsot adunk

nak

Nevetés, szomorúság, sírás, lép... Tudod? Ön is gyakori hangulatingadozást tapasztal? Egy ideig jókedvű vagy, élvezed az életet, a legteljesebb mértékben élvezed, és hirtelen úgy tűnik, mintha megszűnne, és ellazult hangulatát szomorúság, harag és rosszindulat váltja fel? Hogyan viselkedj úgy, hogy a hangulatod ne irányítson, és ne befolyásolja életed partnerként?

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Két ember kapcsolata nem mindig olyan, mint egy tündérmese. Időről időre dolgoznia kell rajta, hogy újra javítsa. Ezt többféle közös tevékenység segítségével teheti meg.

A kapcsolatod egy nagy rutin? Kell valami, amivel újraéleszted? Próbálj meg együtt utazni. Megmutatjuk, hogyan javíthatja kapcsolatát a világutazás!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.