Hogyan békülj ki pároddal egy viharos vita után?

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson néhány tanácsot arról, hogyan kerülhet közelebb a szerelméhez egy eszmecsere után.

Próbáljon kijönni a partnerével

A viták nagyon kellemetlenek egy kapcsolatban, a háztartásban keletkeznek. negatív légkör. Ha ki akarsz lépni belőle, próbálj együtt érezni partnered érzéseivel. Gondold át, miért választotta ezt a nézőpontot, és mi késztette arra, hogy ilyen agresszívan szembeszálljon veled. Csak így ismerheti fel, hogy valószínűleg ő mit érzett a vita során. Azonban nem azt akarjuk mondani, hogy Ön a hibás. Általában mindkét fél hibás.

Elnézést

Miután megpróbálta megérteni partnerét, kérjen bocsánatot tőlük. Gyere el hozzá, és kezdd azzal, hogy felismered, milyen hibát követtél el. Ha ezt megteheti, a jég elolvad köztetek. A bocsánatkérés után a partner megkérdőjelezi a lelkiismeretét, és elgondolkodik a vétkein. Valószínűleg Öntől is bocsánatot kérnek.

Nyugodtan kommunikálj

A bocsánatkérés után javul a légkör a szobában, és nyugodtan tudsz majd kommunikálni. Beszélj az érzéseidről és arról, hogy mit szeretnél megváltoztatni magadon és partnereden. Próbáljon meg egy kölcsönös kompromisszumot kötni. A végén biztosan ésszerű megegyezésre juttok.

Menjetek el együtt sétálni

Miután közösen tisztáztunk, sétáljatok egy kicsit. Tisztítsa meg a fejét, fogja meg a kezét, és csendben figyelje meg a környezetet. Ez közelebb visz egymáshoz, és minden rendben lesz. Ezzel elfeledkezik arról, hogy bármilyen kellemetlen helyzet is felmerült köztetek.

Vegyél tréfát

Végül próbálj meg viccet csinálni a vitán. Könnyítse meg őt. Tudasd a barátoddal/barátnőddel, hogy ami köztetek történt, az teljesen banális. Az élet megy tovább, nem kell olyan komolyan venni néhány dolgot egy kapcsolatban, különben mindketten megőrülnének.


Hasonló cikkek

Minden nap nyolc vagy több órát töltünk a munkahelyünkön. És ha ilyen hosszú ideig ülünk valaki mellett, aki szimpatikus, optimista vagy vonzó, könnyen kialakulnak a kötelékek. A Cseh Köztársaság nem tiltja az ilyen kapcsolatokat. Azonban kérjük, tartsa be a következő szabályokat a munkahelyi románcoknál.

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

A hűtlenség minden kapcsolat egyik legnagyobb réme. De mi lenne, ha tudnánk, hogyan biztosíthatjuk szerelmünk hűségét? Nem kell láncon tartani őket! Csak kövesse ezt az öt lépést.

Új kapcsolatot keresel? Vagy keresel valamit, ami segíthet a meglévő kapcsolatod kialakításában? Néha úgy tűnik, hogy teljesen elfelejtettük, hogyan lehet szeretetet kifejleszteni egy hétköznapi találkozásból. Vagy legalábbis a barátság. Ugyanakkor ez olyan egyszerű az iskolában vagy a munkahelyen! De ha törődünk valamivel, hajlamosak vagyunk bonyolítani a dolgokat. Sajátítsa el ezeket az egyszerű lépéseket, és soha többé ne hagyjon ki egy lehetőséget, hogy potenciális kapcsolatot építsen ki.

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.