Hogyan békülj ki pároddal egy viharos vita után?

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson néhány tanácsot arról, hogyan kerülhet közelebb a szerelméhez egy eszmecsere után.

Próbáljon kijönni a partnerével

A viták nagyon kellemetlenek egy kapcsolatban, a háztartásban keletkeznek. negatív légkör. Ha ki akarsz lépni belőle, próbálj együtt érezni partnered érzéseivel. Gondold át, miért választotta ezt a nézőpontot, és mi késztette arra, hogy ilyen agresszívan szembeszálljon veled. Csak így ismerheti fel, hogy valószínűleg ő mit érzett a vita során. Azonban nem azt akarjuk mondani, hogy Ön a hibás. Általában mindkét fél hibás.

Elnézést

Miután megpróbálta megérteni partnerét, kérjen bocsánatot tőlük. Gyere el hozzá, és kezdd azzal, hogy felismered, milyen hibát követtél el. Ha ezt megteheti, a jég elolvad köztetek. A bocsánatkérés után a partner megkérdőjelezi a lelkiismeretét, és elgondolkodik a vétkein. Valószínűleg Öntől is bocsánatot kérnek.

Nyugodtan kommunikálj

A bocsánatkérés után javul a légkör a szobában, és nyugodtan tudsz majd kommunikálni. Beszélj az érzéseidről és arról, hogy mit szeretnél megváltoztatni magadon és partnereden. Próbáljon meg egy kölcsönös kompromisszumot kötni. A végén biztosan ésszerű megegyezésre juttok.

Menjetek el együtt sétálni

Miután közösen tisztáztunk, sétáljatok egy kicsit. Tisztítsa meg a fejét, fogja meg a kezét, és csendben figyelje meg a környezetet. Ez közelebb visz egymáshoz, és minden rendben lesz. Ezzel elfeledkezik arról, hogy bármilyen kellemetlen helyzet is felmerült köztetek.

Vegyél tréfát

Végül próbálj meg viccet csinálni a vitán. Könnyítse meg őt. Tudasd a barátoddal/barátnőddel, hogy ami köztetek történt, az teljesen banális. Az élet megy tovább, nem kell olyan komolyan venni néhány dolgot egy kapcsolatban, különben mindketten megőrülnének.


Hasonló cikkek

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

A szerelem gyönyörű és egyben titokzatos is. Néha viharban hagynak minket, máskor pedig egyszerűen elhalványulnak. Honnan tudhatod, hogy a kapcsolatodnak vége, anélkül, hogy észrevennéd? Hogyan lehet felismerni, hogy már nem hoz semmit senkinek, és ideje továbblépni az életben? Nézz meg hat jelet, amelyek alapján biztosan meg tudod állapítani.

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Érdekelni a másik ember iránt, félni, ha váratlanul sokáig marad valahol... Mindez teljesen normális. Megvédi kapcsolatát és párját. Szavak használata nélkül is megnyugtatjátok egymást, hogy érdekel. De honnan tudod, hogy nem haladsz-e a morbid féltékenység felé? Vagy akár a másiktól való függőség? A választ ebben a cikkben találja.

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.