Szakítás az interneten keresztül

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem tolerálni az internetes szakítás során?

Miért nem négyszemközt?

A személyes találkozás során gyakran kicsordulnak a könnyek, vagy elszállnak a kemény szavak. A szakítás önmagában fájdalmas dolog, még akkor is, ha mindkét fél egyetért ebben. És ez szinte soha nem történik meg a kapcsolatokban. Ha az interneten keresztül szakítasz, azt a benyomást keltheted a másikban, hogy nem is érdemes találkoznod, és négyszemközt elmondani, miért szakítasz. Ügyeljen arra, hogy ne keltse ezt a benyomást. Mindent úgy fogalmazz meg, hogy a lehető legkevesebb kárt okozz magadnak és a másiknak egyaránt.

Válassz megfelelő médiumot

Az interneten keresztül nyugodtan elgondolkodhatsz azon, hogy mit valójában mondani akarsz a másik személynek, és hogyan fogsz reagálni a bejövő válaszára. Az interneten keresztüli döntés „előnyös” különösen a félénk emberek számára. De a szakítás még mindig tisztán magánügy. Ha az interneten keresztül szeretne szakítani, válassza ki a megfelelő médiát. Használj levelezőt, skype-ot vagy icq-t. Ha már ezt az utat választotta, csak privát üzenetben írja meg, ne nyilvánosan, pl. Facebook-falon.

Állapot a "falon"

A Facebooknál maradunk egy ideig. A közösségi hálózatok számos módon megkönnyítik a kommunikációt. Kapcsolatban vagy távol élő barátokkal. Ugyanígy segíthetsz szerelmednek vagy távkapcsolatodnak is. Másrészt ezek az állapotok elég rosszul is érezhetik magukat. Főleg akkor, ha például hivatalosan megváltoztatja a Facebookon a státuszát "kapcsolatban", "eljegyzésben" "szingli"-re. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy gyakorlatilag magyarázat nélkül megváltoztatod az állapotodat, és elvárod, hogy ez mindent megoldjon helyetted. Ilyen módon szakítani gyávaság.

Adj esélyt a másiknak

Még ha mindenáron el akarod kerülni a személyes találkozást, egy dolgot tarts szem előtt. Adj esélyt a másiknak is, hogy hozzászóljon a szakításhoz. Egyszerűen nem fair, hogy este tízkor írsz egy e-mailt a másiknak, majd azonnal kikapcsolod a számítógépet. Ketten voltatok kapcsolatban. Mindketten megvan a véleményetek a szakításról. Csak akkor szakíthatja meg a kapcsolatot, ha a másik személy nem válaszol. Az internetről, és abból a kapcsolatból.


Hasonló cikkek

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Nem hiába mondják, hogy az egyik ember szabadsága ott ér véget, ahol a másiké kezdődik. Ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Mindannyiunknak megvan a saját terünk és saját határaink, amelyeken túl senkinek sem szabad tágítania. Egy ideig engedményeket tehetsz, de ha a párod rendszeresen korlátoz, hidd el, az tönkreteszi a kapcsolatodat. Ezért ne félj felállítani bizonyos határokat a kapcsolatban, amelyeket a párod nem tud átlépni. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Nézz meg három egyszerű lépést a boldog kapcsolat eléréséhez.

Sok nő elégedetlen a testével. A legtöbbjüknek azonban ok nélkül esztelen dolgai vannak. Bebizonyítjuk neked, hogy nem igazán kell szégyellned a tested.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.