Szakítás az interneten keresztül

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem tolerálni az internetes szakítás során?

Miért nem négyszemközt?

A személyes találkozás során gyakran kicsordulnak a könnyek, vagy elszállnak a kemény szavak. A szakítás önmagában fájdalmas dolog, még akkor is, ha mindkét fél egyetért ebben. És ez szinte soha nem történik meg a kapcsolatokban. Ha az interneten keresztül szakítasz, azt a benyomást keltheted a másikban, hogy nem is érdemes találkoznod, és négyszemközt elmondani, miért szakítasz. Ügyeljen arra, hogy ne keltse ezt a benyomást. Mindent úgy fogalmazz meg, hogy a lehető legkevesebb kárt okozz magadnak és a másiknak egyaránt.

Válassz megfelelő médiumot

Az interneten keresztül nyugodtan elgondolkodhatsz azon, hogy mit valójában mondani akarsz a másik személynek, és hogyan fogsz reagálni a bejövő válaszára. Az interneten keresztüli döntés „előnyös” különösen a félénk emberek számára. De a szakítás még mindig tisztán magánügy. Ha az interneten keresztül szeretne szakítani, válassza ki a megfelelő médiát. Használj levelezőt, skype-ot vagy icq-t. Ha már ezt az utat választotta, csak privát üzenetben írja meg, ne nyilvánosan, pl. Facebook-falon.

Állapot a "falon"

A Facebooknál maradunk egy ideig. A közösségi hálózatok számos módon megkönnyítik a kommunikációt. Kapcsolatban vagy távol élő barátokkal. Ugyanígy segíthetsz szerelmednek vagy távkapcsolatodnak is. Másrészt ezek az állapotok elég rosszul is érezhetik magukat. Főleg akkor, ha például hivatalosan megváltoztatja a Facebookon a státuszát "kapcsolatban", "eljegyzésben" "szingli"-re. A legrosszabb, amit tehetsz, hogy gyakorlatilag magyarázat nélkül megváltoztatod az állapotodat, és elvárod, hogy ez mindent megoldjon helyetted. Ilyen módon szakítani gyávaság.

Adj esélyt a másiknak

Még ha mindenáron el akarod kerülni a személyes találkozást, egy dolgot tarts szem előtt. Adj esélyt a másiknak is, hogy hozzászóljon a szakításhoz. Egyszerűen nem fair, hogy este tízkor írsz egy e-mailt a másiknak, majd azonnal kikapcsolod a számítógépet. Ketten voltatok kapcsolatban. Mindketten megvan a véleményetek a szakításról. Csak akkor szakíthatja meg a kapcsolatot, ha a másik személy nem válaszol. Az internetről, és abból a kapcsolatból.


Hasonló cikkek

Amikor két ember megígéri, hogy élete végéig hűségesek lesznek egymáshoz, azt várják, hogy kapcsolatuk tele legyen szeretettel, megértéssel és segítőkészséggel. Tanúk előtt megígérik, hogy hűségesen együtt élnek jóban és rosszban, egészségben és betegségben, boldogságban és boldogtalanságban, gazdagságban és szegénységben, amíg a halál el nem választja őket. De miért végződik néhány házasság válással néhány hónappal az esküvő után?

Szereted őt, de egy és ugyanaz a "dolog" folyamatosan idegesít? Nem számít, mit mondasz neki, akkor is megteszi? Van néhány dolog, amit nem tudsz megváltoztatni a párodban, még akkor sem, ha ezt minden nap ismételgeted neki? Ne aggódj. Mindenkinek van valamije. És hidd el, nem vagy ezzel egyedül. Mi az, amit általában soha nem változtat meg a férfiakon?

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

Talált már olyan helyzetbe, hogy partnerének csípője van? És nem akármilyen? Alapvetően két életet él? Akkor úgynevezett párhuzamos kapcsolatban élsz. A párhuzamos kapcsolat nem klasszikus hűtlenség, sőt annyira el is tér tőle, hogy saját nevet kapott. Vannak, akik egyszerre két partnerrel élnek, sőt két családjuk is van. Gyanítja vagy biztosan tudja, hogy ilyesmiben találta magát? Tanácsot adunk a helyzet megoldásához.

Tökéletes alkalmazottnak vagy vállalkozónak, tökéletes partnernek és szeretőnek, szerető anyának, példamutató háziasszonynak lenni, és ráadásul a saját életét élni, nem igazán könnyű. Csak néhány nőnek sikerül tökéletesnek lennie a fent említett területeken. Mit tegyünk hát, hogy elérjük a célunkat, és még mindig ne őrüljünk meg ettől az egésztől?

Számtalan cikket találhat az interneten arról, hogyan lehet egy nő kedvében járni. De mi van, ha egy férfi kedvében akarsz járni? És nem csak a jó szex? A férfiak mindig értékelik, de valljuk be. A sztereotip szex előbb-utóbb még a férfiakat is untatni kezdi. Inspirálódjon hát tippjeinkből, hogyan tehet kedvese kedvében.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.