Jólányból szörnyeteg

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Tanuld meg, hogyan válhatsz „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulnád jó énedet!

Tanulj meg NEM-et mondani

A „nem” egy szótagú szó, mindenki szókincsének alapja, és egy a legelső szavak, amelyeket megtanulsz kimondani. Akkor miért olyan nehéz felnőttként használni? Azok a nők, akik erre nem képesek, általában egy szemernyi szabadidő nélkül maradnak. Miért? Mert másokat szolgál. És szó szerint. Ha megtanulsz nemet mondani, megmentheted az egészségedet. Fizikai és lelki. És ami a legfontosabb, van időd arra, amit igazán szeretnél csinálni. Higgye el, hogy jobb vonzónak lenni, mint egy fáradt és izzadt nőnek, aki nem tudja, hogyan mondja ki!

Segítség fogadása

Nehéz vásárlással küszködik, nem tud mit kezdeni. gumit cserélni, tele van a kezed és előtted csak az ajtó van zárva a kilincsen? Senki sem vonja kétségbe, hogy mindent meg tud kezelni egyedül. De ha egy férfi segítőkészen kinyitja az ajtót, vagy felajánlja a segítségét, miért utasítaná vissza? Legyenek urak! Érezni fogja, hogy törődnek vele, és ők erősnek érzik majd magukat. Vagy vegyük „tudományosan”: az ember társas lény. A cég előnye abban rejlik, hogy segíti azokat a tagokat, akiknek abban a pillanatban segítségre van szükségük. Fogadd el, és élvezd, hogy jelenleg nem vagy mindenben egyedül!

Ne add fel

Igen, természetedből fakad, hogy segíts. Maradj így, de ne feledd, hogy néha szükséged van egy kis szünetre is. Nincs kedve főzni? Ne főzzön! Küldje el a családját egy étterembe, vagy egyszerűen házhoz szállíttassa az ételt. És ha nem szereted az éttermeket, az nem számít. Kenje meg kenyerét és vajat, és élvezze a szabadságot, amelyet "lustaságának" köszönhetően adott magának. Ne aggódj, még senki nem halt bele egy gyengébb vacsorába. Őrizd meg az egyensúlyt az életedben. Segítsen egy kollégának a munkahelyén, de kérje ugyanezt a szívességet, amikor szüksége van rá. Dicsérni és dicsérni. Tartsa a nagymama ajtaját egy bottal, és hagyja, hogy egy úriember tartsa helyetted. Valamiért mindig valamit!

Ne bújj el

A szerénység csodálatra méltó tulajdonság. De a túl sok túl sok. Ne helyezz mindenki mást magad elé. Ha tudsz valamit, szólj. Szeretnél valamit? Menj, szerezd meg. Ez a szabály nemcsak a férfiakkal való kapcsolatokra vonatkozik, hanem általában az életre is. Adjon magának ugyanolyan fontosságot, mint mindenki másnak, talán még egy kicsit nagyobb jelentőséget is. Egészséges önbecsülést fogsz építeni. Miért? Mert a férfiak szeretik a magabiztos nőket, akik tudják, mit akarnak. Tehát ne bujkálj, és mutasd meg magad!


Hasonló cikkek

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Régóta együtt vagytok, de néha úgy érzed, hogy párod úgy viselkedik, mint egy kisgyerek? Eddig mindig azt gondoltad, hogy ez valószínűleg csak egy álom, vagy hogy ez csak valami furcsa időszak. De mi van, ha nem? Nézze meg, hogyan lehet megkülönböztetni egy tinédzsert a felnőtt férfitól!

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Jó néhány éve együtt élsz a pároddal? Úgy érzed, hogy a szerelem kezdett eltűnni a kapcsolatodból? Már nem vagy olyan szerelmes, mint a kapcsolat elején? Ezután tekintse meg tippjeinket. Lehet, hogy ismét fülig szerelmes leszel a párodba.

Tartós lesz a kapcsolatunk? A partner elkötelezettséget akar? Gyakran feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, amikor kapcsolatunk jövőjére gondolunk. Matthew Hussey párkapcsolati edző szerint a szerelem önmagában nem elég ahhoz, hogy egy kapcsolatnak legyen jövője.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.