Mit nem mond el neked senki a hosszú távú kapcsolatról?

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvass el néhány meglepő dolgot, amit senki sem mond el előre.

A kétely normális

Gyakran befolyásolnak romantikus filmek vagy könyvek, és azt keresed, akivel lenyugodhatsz, és élj boldogan, míg meg nem halnak Akár Mr. Divine, akár Jenny a Forrest Gumpból. De a valóságban időnként kétségei támadnak, és elgondolkozik azon, hogy valóban jól választott-e vagy sem. Ne ess kétségbe, ez normális.

A kérdések feltevése teljesen normális, sőt egészséges is. Előállhat olyan dolgokkal, amelyeket javítani szeretne, vagy amelyeket imád. Mindaddig rendben van, amíg a kétségek nem kísértenek naponta.

Kísértést fogsz tapasztalni.

Az, hogy kapcsolatban élsz, nem jelenti azt, hogy minden érzékszerved a másik iránt az emberek hirtelen meghalnak. Még egy hosszú távú kapcsolatban is időnként lesz valaki, akihez szexuálisan vonzódni fogsz, vagy akár a kamaszkori szerelemhez hasonlóan, mint a jelenlegi partnered. Amíg nem engedsz a csábításnak, nincs mit hibáztatnod. Tekints rá lehetőségként, és ez megerősíti a kapcsolatodat.

Nem mindig az „Én és ő” lesz a helyzet.

Ha kijutsz az első összezúzás fázisából, azt az érzést, hogy "vele akarok lenni a nap 24 órájában, csak mi ketten vagyunk". Akkor a szeretője többé nem fogja minden szabadidejét neked szentelni. Talán még kint is lesz, barátaival a kocsmában, vagy jógázni megy.

De ez nem jelenti azt, hogy már nem szeret, vagy kevésbé szeret. Mindkettőtöknek fontos, hogy legalább részben teljesen függetlenek legyetek. Kényeztesd magad.

Nem baj, ha dühös vagy

Egyszerűen nincs olyan, hogy állandó érzelem. Ez azt jelenti, hogy itt-ott megharagudtok egymásra, és nem lesz teljesen kényelmes a kapcsolata. A régi mondás, hogy "soha ne feküdj le dühösen" nem érvényes. Sok munkád van, a gyerekek dühösek, a főnök kitalált valami "őrültséget", és még a gyakorlat sem segít rajtad. Magától értetődik, hogy egyszerűen fel fogsz robbanni. A fáradtság nem jó segítő, amikor megértőnek kell lenni, gondolkodni és megbeszélni. Nem baj, ha dühös.

Nem tudja most megoldani a vitát? Nem számít. Tedd le és menj aludni. Nem fogsz megúszni. A reggel bölcsebb, mint az este!


Hasonló cikkek

Előfordult már Önnel a múltban, hogy egy közeli személy megbántott valamilyen módon? Te azok közé tartozol, akik még néhány évig bent tartják a haragot és a fájdalmat? Ha igen, akkor ez baj. Csak magadnak ártasz. Megtanítunk megbocsátani, még akkor is, ha ez egyáltalán nem könnyű.

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

A nők és a férfiak gyakran nem értik meg egymást. Ennek rovására partneri nézeteltérések lépnek fel, néha túl drámaian. Az egyik nem érti a másikat, és mindketten kitartanak a véleményük mellett. Megmondjuk, miért.

Érezted valaha kényelmetlenül bizonyos emberek társaságában? Úgy érzed, hogy kényszerítenek valamire? Vagy hülyének és alsóbbrendűnek érzi magát, miután meglátogatta őket? Talán ez egy manipulátor! Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan ismerheti fel őt.

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit utálnak a férfiak a nőkben.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.