Mit nem mond el neked senki a hosszú távú kapcsolatról?

Minden hosszú távú kapcsolat időnként nehéz időszakokon megy keresztül. Hiszen semmi sem mindig rózsás, szép és romantikus. Egy ilyen kapcsolat megváltoztatja Önt és partnerét. Aki ettől fél, az megszökik a kapcsolatból. Tehát hogyan teheted meg, hogy születőben lévő szerelmed örökre (vagy legalábbis hosszú távra) szép maradjon? Olvass el néhány meglepő dolgot, amit senki sem mond el előre.

A kétely normális

Gyakran befolyásolnak romantikus filmek vagy könyvek, és azt keresed, akivel lenyugodhatsz, és élj boldogan, míg meg nem halnak Akár Mr. Divine, akár Jenny a Forrest Gumpból. De a valóságban időnként kétségei támadnak, és elgondolkozik azon, hogy valóban jól választott-e vagy sem. Ne ess kétségbe, ez normális.

A kérdések feltevése teljesen normális, sőt egészséges is. Előállhat olyan dolgokkal, amelyeket javítani szeretne, vagy amelyeket imád. Mindaddig rendben van, amíg a kétségek nem kísértenek naponta.

Kísértést fogsz tapasztalni.

Az, hogy kapcsolatban élsz, nem jelenti azt, hogy minden érzékszerved a másik iránt az emberek hirtelen meghalnak. Még egy hosszú távú kapcsolatban is időnként lesz valaki, akihez szexuálisan vonzódni fogsz, vagy akár a kamaszkori szerelemhez hasonlóan, mint a jelenlegi partnered. Amíg nem engedsz a csábításnak, nincs mit hibáztatnod. Tekints rá lehetőségként, és ez megerősíti a kapcsolatodat.

Nem mindig az „Én és ő” lesz a helyzet.

Ha kijutsz az első összezúzás fázisából, azt az érzést, hogy "vele akarok lenni a nap 24 órájában, csak mi ketten vagyunk". Akkor a szeretője többé nem fogja minden szabadidejét neked szentelni. Talán még kint is lesz, barátaival a kocsmában, vagy jógázni megy.

De ez nem jelenti azt, hogy már nem szeret, vagy kevésbé szeret. Mindkettőtöknek fontos, hogy legalább részben teljesen függetlenek legyetek. Kényeztesd magad.

Nem baj, ha dühös vagy

Egyszerűen nincs olyan, hogy állandó érzelem. Ez azt jelenti, hogy itt-ott megharagudtok egymásra, és nem lesz teljesen kényelmes a kapcsolata. A régi mondás, hogy "soha ne feküdj le dühösen" nem érvényes. Sok munkád van, a gyerekek dühösek, a főnök kitalált valami "őrültséget", és még a gyakorlat sem segít rajtad. Magától értetődik, hogy egyszerűen fel fogsz robbanni. A fáradtság nem jó segítő, amikor megértőnek kell lenni, gondolkodni és megbeszélni. Nem baj, ha dühös.

Nem tudja most megoldani a vitát? Nem számít. Tedd le és menj aludni. Nem fogsz megúszni. A reggel bölcsebb, mint az este!


Hasonló cikkek

Az önzés meglehetősen gyakran megjelenik a kapcsolatokban. A probléma az, hogy nehéz beismerni. Valószínűleg nem is tud róla, de nagyon valószínű, hogy viselkedésével meglehetősen kellemetlenné teszi partnere életét. Olvass el néhány bizonyítékot, amelyek megmondják, hogy szerelmednek biztosan nem lesz könnyű élete veled.

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Sokat írtak már a szerelemről. Az emberek valószínűleg mindig is szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De honnan tudod, hogy te is megtaláltad a szerelmet az életre? Tekintse meg a már meglévő öt jelet.

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

A pszichológusok gyakran találkoznak olyan emberekkel, akiknek ki kell gyógyulniuk a megromlott házasságból. A párkapcsolati tanácsadók akkor látják mindkét partnert, amikor még próbálják megmenteni kapcsolatukat. De a válási ügyvédek már hallják a válás okait. Együtt összeszedték a házasság felbomlásának leggyakoribb okait. Felismeri magát valamelyikben?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.