5 mondat, amit egy nő soha nem akar hallani!

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem fogod megélni, hogy bántsanak.

Olyan vagy, mint az anyád!

Bármi történik is! , soha ne engedd ki a szádon ezt a mondatot. Mindenki tudja, hogy az alma nem esik messze a fájától, még a feleséged sem. Egyik hölgy sem szereti, ha az anyjához hasonlítják. Ezzel támadást indítasz egy hozzá közel álló személy ellen. Annak a személynek, akit értékelsz. Azt mondod, hogy a feleséged éppoly rossz valamiben, mint az anyja. Ráadásul ez egy harisnyakötő, amire egy hölgynek soha nincs mit felelnie. Dühös lesz. Lemaradsz a vacsoráról, a szexről, és egy kis időt töltesz egyedül piszkos szennyes mosogatással.

Aggódik, hogy újra megesett?

A menstruáció érzékeny téma. Egyes nők számára ezek a hónap legrosszabb napjai, mivel fájdalomtól és hormonoktól szenvednek. A férfi nemiség aligha érti, mi történik bennük abban a pillanatban. A nők számára nem az a fontos, hogy párjuk megértse őket, amikor menstruálnak, hanem az, hogy ne vegyék sértésnek. Ha ez megtörténik, egy hatalmas hormonvihar örvénye veszi kezdetét. És akkor várom, uraim!

Az a barátotok tényleg nagyon csinos.

A nők különösen válogatósak a megjelenésük tekintetében. Ha bókot mondasz a barátjuknak, nem biztos, hogy jól esik. A barátnőd féltékeny lesz. Nem tölt órákat a tükör előtt, hogy elmondja neki, hogy van egy gyönyörű barátja. Azt gondolhatja, hogy jobban kedveled a barátját, mint ő magát. Megsimogatod az egóját. És mi lesz ezután? Dühös lesz. Ketyeg időzített bombává válik. Csak idő kérdése lesz, mikor robban fel.

Nem híztál meg?

Lehetséges, hogy nem lesz igazad. Tényleg nem kell emlékeztetned a barátnődet. Ő maga is nagyon jól fogja tudni, hogy újra "összezsugorodtak" a ruhái. Ha nem akarsz kellemetlen vitát indítani, kerüld ezt a mondatot. Kerülöd a vitát, az azt követő csendes háztartást és egy újabb diétás programot!

Légy csendben!

Ez a mondat alapvetően ellentétes hatással van a nőkre. Ahelyett, hogy igazán csendben lennének, egyre hangosabbak lesznek. Jelezed nekik, hogy hallgassák el véleményüket, ami leküzdhetetlen sértés számukra. A nők hajlamosak mindenről beszélni. Ha nem kapnak ki belőlük mindent, amit akarnak, ideges szimmetrikusokká válnak. És biztosan nem akarsz ott lenni.


Hasonló cikkek

A férfi keres, a nő pedig megteremti az otthon melegét. Amerikai tudósok friss tanulmánya szerint ez az állítás valóban beigazolódott. Ha egy nő boldog és elégedett, többet törődik veled. Ennek köszönhetően természetesen Ön is elégedettebb. Szeretne többet tudni erről a témáról? Akkor olvasson tovább.

A szerelem két ember közötti ügy, míg a kapcsolatot mint olyat általában nem a kettőtök szerelme befolyásolja. Nézze meg, mi kerülhet közétek!

A szerelem definíciója "a szeretet intenzív érzése". A pszichológusok szerint ez egy erős vágy egy másik személlyel való érzelmi kapcsolatra. A költők valami sokkal magasztosabbat mondanának. Mindannyiunk számára a szerelem mást jelent, és senki sem fog teljesen egyetérteni a másikkal. A veszély abban rejlik, hogy valaki egy gyönyörű szerelmi érzést megszállottsággal téveszt össze. Vagy a beteges féltékenység "szerelmét" mondják. Tudod, mit érzel most?

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

A statisztikák szerint szinte minden második házasság elválik, és ez a szám nem csökken. Hogyan lehet elkerülni?

Néhány pár a szakítás után is barátok maradnak. Az ilyen párok azonban nagyon ritkák. Leginkább a csak szenvedélyen alapuló korábbi kapcsolatokra utalnak, vagy azokra, akik a szexen kívül mindenben kijöttek egymással. Minden más esetben számtalan oka van az összes korábbi kapcsolat megszakításának. Olvasson a legsúlyosabbakról.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.