5 mondat, amit egy nő soha nem akar hallani!

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem fogod megélni, hogy bántsanak.

Olyan vagy, mint az anyád!

Bármi történik is! , soha ne engedd ki a szádon ezt a mondatot. Mindenki tudja, hogy az alma nem esik messze a fájától, még a feleséged sem. Egyik hölgy sem szereti, ha az anyjához hasonlítják. Ezzel támadást indítasz egy hozzá közel álló személy ellen. Annak a személynek, akit értékelsz. Azt mondod, hogy a feleséged éppoly rossz valamiben, mint az anyja. Ráadásul ez egy harisnyakötő, amire egy hölgynek soha nincs mit felelnie. Dühös lesz. Lemaradsz a vacsoráról, a szexről, és egy kis időt töltesz egyedül piszkos szennyes mosogatással.

Aggódik, hogy újra megesett?

A menstruáció érzékeny téma. Egyes nők számára ezek a hónap legrosszabb napjai, mivel fájdalomtól és hormonoktól szenvednek. A férfi nemiség aligha érti, mi történik bennük abban a pillanatban. A nők számára nem az a fontos, hogy párjuk megértse őket, amikor menstruálnak, hanem az, hogy ne vegyék sértésnek. Ha ez megtörténik, egy hatalmas hormonvihar örvénye veszi kezdetét. És akkor várom, uraim!

Az a barátotok tényleg nagyon csinos.

A nők különösen válogatósak a megjelenésük tekintetében. Ha bókot mondasz a barátjuknak, nem biztos, hogy jól esik. A barátnőd féltékeny lesz. Nem tölt órákat a tükör előtt, hogy elmondja neki, hogy van egy gyönyörű barátja. Azt gondolhatja, hogy jobban kedveled a barátját, mint ő magát. Megsimogatod az egóját. És mi lesz ezután? Dühös lesz. Ketyeg időzített bombává válik. Csak idő kérdése lesz, mikor robban fel.

Nem híztál meg?

Lehetséges, hogy nem lesz igazad. Tényleg nem kell emlékeztetned a barátnődet. Ő maga is nagyon jól fogja tudni, hogy újra "összezsugorodtak" a ruhái. Ha nem akarsz kellemetlen vitát indítani, kerüld ezt a mondatot. Kerülöd a vitát, az azt követő csendes háztartást és egy újabb diétás programot!

Légy csendben!

Ez a mondat alapvetően ellentétes hatással van a nőkre. Ahelyett, hogy igazán csendben lennének, egyre hangosabbak lesznek. Jelezed nekik, hogy hallgassák el véleményüket, ami leküzdhetetlen sértés számukra. A nők hajlamosak mindenről beszélni. Ha nem kapnak ki belőlük mindent, amit akarnak, ideges szimmetrikusokká válnak. És biztosan nem akarsz ott lenni.


Hasonló cikkek

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Lélektársak vagytok a kedvesével? Azonban időről időre tesz valamit, ami nagyon feldühít? Mindig újra megcsinálja, bár azt mondod neki, hogy nem bánod? Kérdezd meg tőle (ha már régóta nem tudod), hogy melyik jegy alatt született. Meglepődhetsz, hogy egy jel mennyire hatással lehet nem csak a partneredre, hanem rád is.

Szeretne valamivel megörvendeztetni a másik fontos személyét? Készítsen partnerének egy nagyszerű reggelit az ágyban. Nem érzi magát mesterszakácsnak? Nem számít. Tanácsot adunk, hogyan készíts gyorsan és viszonylag egyszerű reggeliket, amelyek garantáltan boldoggá teszik szerelmedet.

A férfiak kétségtelenül szeretik a partnerüket. De néha a nők olyan dolgokat tesznek, amelyek kikapcsolják partnereiket. Tudja meg, mit. Segít elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

5 árulkodó jel, ami arra utal, hogy egymásnak vagytok teremtve

 A szerelemről már nagyon sok volt írva. Az emberek valószínűleg mindig szeretni fogják a romantikus filmeket és történeteket. De hogyan ismered meg, hogy megtaláltad életed szerelmét? Vess egy pillantást az öt jelre, amelyek alapján tudni fogod, hogy már meg is találtad.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.