5 mondat, amit egy nő soha nem akar hallani!

A nők természetüknél fogva összetett lények. Vannak dolgok, amelyeket soha nem mondhat el nekik, még ha nem is gondolja rosszul. Tanácsot adunk neked, mely mondatokat ne mondd ki a barátnőd előtt, különben nem fogod megélni, hogy bántsanak.

Olyan vagy, mint az anyád!

Bármi történik is! , soha ne engedd ki a szádon ezt a mondatot. Mindenki tudja, hogy az alma nem esik messze a fájától, még a feleséged sem. Egyik hölgy sem szereti, ha az anyjához hasonlítják. Ezzel támadást indítasz egy hozzá közel álló személy ellen. Annak a személynek, akit értékelsz. Azt mondod, hogy a feleséged éppoly rossz valamiben, mint az anyja. Ráadásul ez egy harisnyakötő, amire egy hölgynek soha nincs mit felelnie. Dühös lesz. Lemaradsz a vacsoráról, a szexről, és egy kis időt töltesz egyedül piszkos szennyes mosogatással.

Aggódik, hogy újra megesett?

A menstruáció érzékeny téma. Egyes nők számára ezek a hónap legrosszabb napjai, mivel fájdalomtól és hormonoktól szenvednek. A férfi nemiség aligha érti, mi történik bennük abban a pillanatban. A nők számára nem az a fontos, hogy párjuk megértse őket, amikor menstruálnak, hanem az, hogy ne vegyék sértésnek. Ha ez megtörténik, egy hatalmas hormonvihar örvénye veszi kezdetét. És akkor várom, uraim!

Az a barátotok tényleg nagyon csinos.

A nők különösen válogatósak a megjelenésük tekintetében. Ha bókot mondasz a barátjuknak, nem biztos, hogy jól esik. A barátnőd féltékeny lesz. Nem tölt órákat a tükör előtt, hogy elmondja neki, hogy van egy gyönyörű barátja. Azt gondolhatja, hogy jobban kedveled a barátját, mint ő magát. Megsimogatod az egóját. És mi lesz ezután? Dühös lesz. Ketyeg időzített bombává válik. Csak idő kérdése lesz, mikor robban fel.

Nem híztál meg?

Lehetséges, hogy nem lesz igazad. Tényleg nem kell emlékeztetned a barátnődet. Ő maga is nagyon jól fogja tudni, hogy újra "összezsugorodtak" a ruhái. Ha nem akarsz kellemetlen vitát indítani, kerüld ezt a mondatot. Kerülöd a vitát, az azt követő csendes háztartást és egy újabb diétás programot!

Légy csendben!

Ez a mondat alapvetően ellentétes hatással van a nőkre. Ahelyett, hogy igazán csendben lennének, egyre hangosabbak lesznek. Jelezed nekik, hogy hallgassák el véleményüket, ami leküzdhetetlen sértés számukra. A nők hajlamosak mindenről beszélni. Ha nem kapnak ki belőlük mindent, amit akarnak, ideges szimmetrikusokká válnak. És biztosan nem akarsz ott lenni.


Hasonló cikkek

Vágyod arra, hogy a kapcsolatod harmonikus legyen, és hogy tökéletesen élvezd a pároddal? Nem akarsz vitatkozni, megoldani semmilyen felesleges problémát, vagy bármit, ami veszélyeztetheti a kapcsolatodat? Ezután rendszeresen gondoskodnia kell a párkapcsolatáról. Csak így kerülheti el a potenciális válságot, amely előbb-utóbb minden kapcsolatot elér. Próbálj meg ihletet meríteni tippjeinkből, talán újra fellendül a kapcsolatod!

Azt hitted, hogy ez soha nem történhet meg veled? De a lehetetlen valósággá vált? Megcsalt a párod? És mindennek a tetejébe bevallotta az egészet? És most? Még mindig szereted a párodat, de nem tudod, hogyan válj meg ettől az információtól? Tanácsot adunk!

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Ez nem lehet olyan egyszerű, mint ahogy a címben írjuk? Ez igaz, de miért nem lépünk egy kicsit szembe az esélyekkel? Több száz pár, akik több mint 30 éve vannak együtt, kapcsolatukban öt közös jellemző van. Szeretné tudni, hogy melyek?

Sajnos a viták éppúgy hozzátartoznak egy kapcsolathoz, mint a szerelem. A probléma akkor jelentkezik, amikor olyan válsággá nőnek ki, amelyet csak nehezen lehet leküzdeni. A következő 5 kérdés segít megtudni, hogyan áll a kapcsolata. Ha háromnál többször válaszol „Nem”, akkor ideje aktívan keresni a megoldást.

Esküvőt tervez, és már lefesti egymást, milyen tökéletes lesz az új élete? Sajnos nem teljesen helytelen azt állítani, hogy a házasság a szakítások fő oka. Mindenki másképp képzeli el a házasság működését. A romantikus filmek és az esküvővel végződő tündérmesék hatására naiv elképzeléseink támadnak, hogy az életben minden megoldódik valahogy magától. De melyek a leggyakoribb hibák a házassággal kapcsolatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.