Távkapcsolat

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

A távolsági kapcsolat előnyei

1. Megtehetsz olyan dolgokat, amiket korábban elhanyagoltál

Az a tény, hogy mostanában ritkán látod a párodat, azt jelenti, hogy több időd lesz magadra. Végre megvalósíthatja kívánságait és elérheti vágyott céljait. Ebben az időszakban olyan hobbikkal is űzhetsz, amelyeken Ön és partnere nem osztozott. Ha olyan dolgokat csinál, amelyek lelkileg előnyösek, akkor is boldognak érzi magát, ha partnere több száz kilométerre van tőled.

2. Függetlenebbé válsz

A párod nem akart egyedül elengedni sehova, mert féltékeny volt? Ezeknek a korlátozásoknak most vége lesz. Végezetül elmehetsz majd táncolni egy klubba, elmehetsz bulizni a barátaiddal, elmenni egy kiállításra és csinálhatsz más olyan dolgokat is, amiket csak korlátozottan teszel párodnak. A párod többé nem fog otthon tartani. Bármit megtehetsz anélkül, hogy minden nap a tányérodra kerülne.

3. Jobban várjátok majd egymást

Ha nem találkoztok túl gyakran, hiányozni fogtok egymásnak. Amikor találkozol, nem fogsz tudni betelni magaddal. Nagyon boldog leszel, hogy együtt tölthetsz időt, és a legtöbbet hozod ki belőle. Jobban fogjátok tisztelni egymást, és szinte nem lesz veszekedésetek egymással. Nem csak, hogy alig fogsz vitatkozni, de a szexed is javulni fog. Ez azért van, mert most ritkábban lesz szerelmes a pároddal. Jobban fogsz vágyni a párodra, és biztosan nem fogsz hiányozni az ágy forgatagában.

A távkapcsolat hátrányai

1. Magányosság

Előfordulhat, hogy gyakran érzi magát magányosnak. Mindenki számára nagyon kellemetlen. De ez nem olyan dolog, amit ne lehetne megoldani, legalábbis részben. Skype-on hívhatja partnerét, ahol a webkamerán láthatják egymást. Szöveges üzeneteket, e-maileket, fényképeket küldhet, szinte bármit, amit szeretne. Az internetnek köszönhetően a figyelemelvonás minimális lesz. Ha partnere elfoglalt, és magányosnak érzi magát, hívja fel legjobb barátait. Sajnos mindezek a dolgok nem helyettesítik a pároddal való személyes kapcsolattartást, de legalább egy kicsit segítenek enyhíteni a nem kívánt magányt.

2. A hűtlenség kísértése

Sokkal függetlenebb leszel egy távkapcsolatban. Többet fogsz szocializálódni, és új embereket ismerhetsz meg. Találkozhatsz valakivel, akit igazán szeretsz. Most, hogy egyedül érzed magad, előfordulhat, hogy az egészségesnél gyakrabban lógsz az illetővel. És ez a hitetlenség egyik klasszikus oka. A partnered messze van, és magányosnak érzed magad. Az is megtörténhet, hogy beleszeret valaki másba, és a távkapcsolata végleg véget ér.

3. A kölcsönös bizalom kihűlése

Egy távkapcsolat elején általában minden rendben van. A pár telefonos vagy írásos kapcsolatot tart egymással különböző kommunikátorokon keresztül. Fokozatosan azonban csökkenhet a kapcsolattartás gyakorisága, mert mindketten máshol kezdenek el más életet élni. Ön vagy partnere féltékenynek érezheti magát. A kölcsönös bizalom nagyon gyorsan lehűlhet. A megtört bizalom következményei pedig egy kapcsolat teljes tönkremeneteléhez vezethetnek.


Hasonló cikkek

Viszonylag rövid ideig volt szingli, és kezdi érezni a csípést? A házasságkötés nagy lépés. Százszor is elmondhatod egymásnak, hogy "ez csak papír", de a szimbolika még mindig olyan nagy, hogy a kapcsolat általában megváltozik a házasság után. Ez valós tény. Sok minden jobbá válhat, sajnos a legtöbb esetben a dolgok romlanak. Félsz, hogy ez a te eseted is? Szabadulj meg ezektől a rossz szokásoktól, és a házasságod tartós lesz!

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Egy olyan időszakban, amikor a házasságok fele válófélben van, érthető egyes párok vonakodása a házasságkötéstől. De az esküvő nem csak egy darab papír, amely hivatalosan egy másik személyhez köt. Például tudományosan bizonyított, hogy a házas nők és a házas férfiak tovább élnek. Ez azonban csak az egyik ok. Hallgassa meg, miért érdemes elkezdenie gyűrűket keresni.

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.