Távkapcsolat

Manapság a legtöbb emberre óriási nyomás nehezedik, hogy tanulmányokat szerezzen vagy munkahelyet tartson. Vannak, akik emiatt egy másik városba vagy országba mennek dolgozni. Így egy időre elhagyják szeretteiket. Ez a te eseted is? Gondolkozik azon, hogy van-e értelme távkapcsolatot fenntartani? Olvassa el, milyen előnyökkel és hátrányokkal jár a távkapcsolat a partnerek számára.

A távolsági kapcsolat előnyei

1. Megtehetsz olyan dolgokat, amiket korábban elhanyagoltál

Az a tény, hogy mostanában ritkán látod a párodat, azt jelenti, hogy több időd lesz magadra. Végre megvalósíthatja kívánságait és elérheti vágyott céljait. Ebben az időszakban olyan hobbikkal is űzhetsz, amelyeken Ön és partnere nem osztozott. Ha olyan dolgokat csinál, amelyek lelkileg előnyösek, akkor is boldognak érzi magát, ha partnere több száz kilométerre van tőled.

2. Függetlenebbé válsz

A párod nem akart egyedül elengedni sehova, mert féltékeny volt? Ezeknek a korlátozásoknak most vége lesz. Végezetül elmehetsz majd táncolni egy klubba, elmehetsz bulizni a barátaiddal, elmenni egy kiállításra és csinálhatsz más olyan dolgokat is, amiket csak korlátozottan teszel párodnak. A párod többé nem fog otthon tartani. Bármit megtehetsz anélkül, hogy minden nap a tányérodra kerülne.

3. Jobban várjátok majd egymást

Ha nem találkoztok túl gyakran, hiányozni fogtok egymásnak. Amikor találkozol, nem fogsz tudni betelni magaddal. Nagyon boldog leszel, hogy együtt tölthetsz időt, és a legtöbbet hozod ki belőle. Jobban fogjátok tisztelni egymást, és szinte nem lesz veszekedésetek egymással. Nem csak, hogy alig fogsz vitatkozni, de a szexed is javulni fog. Ez azért van, mert most ritkábban lesz szerelmes a pároddal. Jobban fogsz vágyni a párodra, és biztosan nem fogsz hiányozni az ágy forgatagában.

A távkapcsolat hátrányai

1. Magányosság

Előfordulhat, hogy gyakran érzi magát magányosnak. Mindenki számára nagyon kellemetlen. De ez nem olyan dolog, amit ne lehetne megoldani, legalábbis részben. Skype-on hívhatja partnerét, ahol a webkamerán láthatják egymást. Szöveges üzeneteket, e-maileket, fényképeket küldhet, szinte bármit, amit szeretne. Az internetnek köszönhetően a figyelemelvonás minimális lesz. Ha partnere elfoglalt, és magányosnak érzi magát, hívja fel legjobb barátait. Sajnos mindezek a dolgok nem helyettesítik a pároddal való személyes kapcsolattartást, de legalább egy kicsit segítenek enyhíteni a nem kívánt magányt.

2. A hűtlenség kísértése

Sokkal függetlenebb leszel egy távkapcsolatban. Többet fogsz szocializálódni, és új embereket ismerhetsz meg. Találkozhatsz valakivel, akit igazán szeretsz. Most, hogy egyedül érzed magad, előfordulhat, hogy az egészségesnél gyakrabban lógsz az illetővel. És ez a hitetlenség egyik klasszikus oka. A partnered messze van, és magányosnak érzed magad. Az is megtörténhet, hogy beleszeret valaki másba, és a távkapcsolata végleg véget ér.

3. A kölcsönös bizalom kihűlése

Egy távkapcsolat elején általában minden rendben van. A pár telefonos vagy írásos kapcsolatot tart egymással különböző kommunikátorokon keresztül. Fokozatosan azonban csökkenhet a kapcsolattartás gyakorisága, mert mindketten máshol kezdenek el más életet élni. Ön vagy partnere féltékenynek érezheti magát. A kölcsönös bizalom nagyon gyorsan lehűlhet. A megtört bizalom következményei pedig egy kapcsolat teljes tönkremeneteléhez vezethetnek.


Hasonló cikkek

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Nem működik a házassága? Komolyan a váláson gondolkodsz? De ne feledje, hogy a válás hatalmas lépés az életben. Talán ebben a pillanatban úgy tűnik számodra, hogy most pontosan erre van szükséged. Mielőtt azonban beadná a válókeresetet, vegye figyelembe a következő fontos dolgokat.

Szeretnéd hallani a következő szavakat: szeretlek a párodtól, de még mindig semmi? Aggódsz amiatt, hogy nem szeret úgy, mint régen? Ne hajtsd le a fejed. A férfiak más módon mutatják ki a szeretetet, mint szavakkal. Azt kérdezed, hogyan?

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha igazán együtt akarsz élni egy idegennel, akkor őszintén válaszolj 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Nem biztos benne, hogy a barátja megbékélt-e a múltjával? Gyanítja, hogy még mindig érez érzelmeit a volt barátnője iránt? Ha igaz, akkor könnyen megtudod! Összpontosítson az alábbiakban említett három pontra. Így megtudhatja, hogy párjának vannak-e még érzelmei az exe iránt.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.