Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben?

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit nem szeretnek a férfiak a nőkben.

„Vigasztalj meg!”

A nőket az érzelmi megnyilvánulások késztetik, míg a férfiak elsősorban a teljesítményre összpontosítanak. A hölgyek így közelebb állnak a könnyekhez. Ez nem akadály. Egy olyan filmnél, ahol megölelhetnek, és remélik, hogy még valami történik, ez előny. DE…. Ez a gyötrelem akkor következik be, amikor egy nő sírva fakad egy leégett vacsora közben, és egy férfit követel, hogy vigasztalja meg. A férfi nem érti, mit akarsz tőle. Ezen kívül megoldhat egy problémát, meghívhat egy étterembe, vagy vásárolhat egy új serpenyőt. Ami még jobban feldühíti a nőket. Ne kérd tőle, hogy pontosan tudja, mire van szüksége egy sírógörcsben. Légy boldog, ha bármit megtesz ahelyett, hogy elmenekülne előled.

Beszél, beszél és beszél

Valószínűleg te sem teszed már, de mindig van valaki. A férfiak nem túl gyakran teszik fel a partnereiknek a „Hogy voltál?” kérdést. Miért? Mert félnek a választól. A nők általában sokkal többet beszélnek, mint a férfiak, és egy ilyen kérdés nagyszerű beszélgetésindítóként hat. Ha egy egyszerű kérdést egy órás és tökéletesen részletes válasz követ, nem csoda, hogy nem teszik fel újra. Válaszolj röviden, és hagyd ki a felesleges részleteket. Paradox módon a barátja több információt kaphat, mintha mindent elmondana neki.

"Valami baj van azzal a nővel"

Lelkileg szórakoztat, milyen szörnyűségeket gondolnak egyesek fel tudják öltöztetni magukat. Mi a helyzet a veled szemben lévő hölgy sminkjével? Ő teljesen szörnyű! Hacsak nem szórakoztok együtt, és a legőrültebb jelenséget keresitek, tartózkodjatok a túlzott kritikától. Ha minden hiányosságot kiszúrsz másokon, csak féltékenynek tűnsz. A pletykákat leginkább egy baráttal való kávézáshoz érdemes tartani.

„Vásárolj velem”

Egy ismeretlen vígjáték váratlan bölcsességet tartalmazott. Egyik szereplő azt mondja a másiknak: „Egyetlen kérdéssel megnyerheted egy nő szívét. És ez: „Eljössz velem vásárolni?” Ebben legalább van egy szemernyi igazság, nem gondolod? A nők szeretnek böngészni a boltokban, bekukucskálnak az ablakokba, és keresik azt a tökéletes ruhadarabot. Jöjjenek az urak, először fogják meg és menjenek. A férfiak továbbra is megtehetnek egy olyan utazást, amely a fizetésük felét veszi igénybe. De soha, de soha ne kényszerítsd őket arra, hogy veled menjenek vásárolni. A férfiak utálnak vásárolni, főleg, ha nem az ő ruhájukért, hanem a tiédért.


Hasonló cikkek

Már tudja, hogy a kommunikáció kulcsfontosságú a pár életében. Hogy minden nap beszélsz? Figyelem! Nem elég csak beszélni, valóban beszélni kell. Kívánságaid és ötleteid megosztása erősíti köztetek a kapcsolatot. De könnyű belecsúszni a kellemetlen rossz szokásokba, amelyeket általában gyermekkora óta hordoz. Melyek azok?

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

A szerelmi kapcsolatnak nincsenek szabályai! Ez igaz, de amint összeköltözöl, a szerelmi életed mellett a szobatársak életét kezded élni. A szerelem ekkor kezd eltűnni mosatlan edények vagy a fürdőszobában szétszórt kifestőkönyvek formájában. Hogyan lehet küzdeni az ilyen kellemetlenségek ellen? Tanulj le az üzlet világából, és írj egy „szerződést”.

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Mindegyik biztos szeretne lenni abban, hogy a másik számára a világot jelenti. Vagy legalábbis nagy a valószínűsége annak, hogy így lesz, vagy közeledik ehhez az eszményhez. Talán ötven százalék esélye is elég lenne ahhoz, hogy boldog legyen. De ez nem minden kapcsolatban van így. Te is kételkedsz néha abban, hogy a másik személy komolyan gondol-e téged? Mutatunk 5 jelet, amiből kiderül, hogy partnered nem érdeklődik irántad.

Esküvőt tervez, és már lefesti egymást, milyen tökéletes lesz az új élete? Sajnos nem teljesen helytelen azt állítani, hogy a házasság a szakítások fő oka. Mindenki másképp képzeli el a házasság működését. A romantikus filmek és az esküvővel végződő tündérmesék hatására naiv elképzeléseink támadnak, hogy az életben minden megoldódik valahogy magától. De melyek a leggyakoribb hibák a házassággal kapcsolatban?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.