Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben?

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit nem szeretnek a férfiak a nőkben.

„Vigasztalj meg!”

A nőket az érzelmi megnyilvánulások késztetik, míg a férfiak elsősorban a teljesítményre összpontosítanak. A hölgyek így közelebb állnak a könnyekhez. Ez nem akadály. Egy olyan filmnél, ahol megölelhetnek, és remélik, hogy még valami történik, ez előny. DE…. Ez a gyötrelem akkor következik be, amikor egy nő sírva fakad egy leégett vacsora közben, és egy férfit követel, hogy vigasztalja meg. A férfi nem érti, mit akarsz tőle. Ezen kívül megoldhat egy problémát, meghívhat egy étterembe, vagy vásárolhat egy új serpenyőt. Ami még jobban feldühíti a nőket. Ne kérd tőle, hogy pontosan tudja, mire van szüksége egy sírógörcsben. Légy boldog, ha bármit megtesz ahelyett, hogy elmenekülne előled.

Beszél, beszél és beszél

Valószínűleg te sem teszed már, de mindig van valaki. A férfiak nem túl gyakran teszik fel a partnereiknek a „Hogy voltál?” kérdést. Miért? Mert félnek a választól. A nők általában sokkal többet beszélnek, mint a férfiak, és egy ilyen kérdés nagyszerű beszélgetésindítóként hat. Ha egy egyszerű kérdést egy órás és tökéletesen részletes válasz követ, nem csoda, hogy nem teszik fel újra. Válaszolj röviden, és hagyd ki a felesleges részleteket. Paradox módon a barátja több információt kaphat, mintha mindent elmondana neki.

"Valami baj van azzal a nővel"

Lelkileg szórakoztat, milyen szörnyűségeket gondolnak egyesek fel tudják öltöztetni magukat. Mi a helyzet a veled szemben lévő hölgy sminkjével? Ő teljesen szörnyű! Hacsak nem szórakoztok együtt, és a legőrültebb jelenséget keresitek, tartózkodjatok a túlzott kritikától. Ha minden hiányosságot kiszúrsz másokon, csak féltékenynek tűnsz. A pletykákat leginkább egy baráttal való kávézáshoz érdemes tartani.

„Vásárolj velem”

Egy ismeretlen vígjáték váratlan bölcsességet tartalmazott. Egyik szereplő azt mondja a másiknak: „Egyetlen kérdéssel megnyerheted egy nő szívét. És ez: „Eljössz velem vásárolni?” Ebben legalább van egy szemernyi igazság, nem gondolod? A nők szeretnek böngészni a boltokban, bekukucskálnak az ablakokba, és keresik azt a tökéletes ruhadarabot. Jöjjenek az urak, először fogják meg és menjenek. A férfiak továbbra is megtehetnek egy olyan utazást, amely a fizetésük felét veszi igénybe. De soha, de soha ne kényszerítsd őket arra, hogy veled menjenek vásárolni. A férfiak utálnak vásárolni, főleg, ha nem az ő ruhájukért, hanem a tiédért.


Hasonló cikkek

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézz meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheted kapcsolatodat, és új szikrát hozhatsz bele!

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

Új párkapcsolatot kezdeni szép dolog, másrészt viszont semmi áron nem jó kapcsolatba lépni. Milyen esetekben jobb még egy ideig szingli maradni?

A hazugságnak rövid a lába, és hogy az abszolút őszinteség a legfontosabb egy kapcsolatban? De hol! Bár kisgyerekként azt hallottuk, hogy nem szabad hazudni, felnőttként már tudjuk az igazságot. Az úgynevezett a fehér hazugságok teljesen jogosak. Ezek közé tartoznak az olyan hazugságok, mint „Drágám, nem vagy kövér!” vagy „Bizonyára nem kopaszodsz!”. Milyen apró hazugságok képezik még egy boldog kapcsolat alapját?

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.