Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben?

Most vigyázzatok, hölgyeim. Ha tehetnéd, szívesen látnál a férfiak fejében? Mit gondolnak, mit szeretnek és mit nem? Ötletekkel sajnos nem tudunk tanácsot adni, mindenkinek más ötletei vannak. De ami a kedveléseket/nem tetszik, jó helyen jársz! Olvassa el, mit nem szeretnek a férfiak a nőkben.

„Vigasztalj meg!”

A nőket az érzelmi megnyilvánulások késztetik, míg a férfiak elsősorban a teljesítményre összpontosítanak. A hölgyek így közelebb állnak a könnyekhez. Ez nem akadály. Egy olyan filmnél, ahol megölelhetnek, és remélik, hogy még valami történik, ez előny. DE…. Ez a gyötrelem akkor következik be, amikor egy nő sírva fakad egy leégett vacsora közben, és egy férfit követel, hogy vigasztalja meg. A férfi nem érti, mit akarsz tőle. Ezen kívül megoldhat egy problémát, meghívhat egy étterembe, vagy vásárolhat egy új serpenyőt. Ami még jobban feldühíti a nőket. Ne kérd tőle, hogy pontosan tudja, mire van szüksége egy sírógörcsben. Légy boldog, ha bármit megtesz ahelyett, hogy elmenekülne előled.

Beszél, beszél és beszél

Valószínűleg te sem teszed már, de mindig van valaki. A férfiak nem túl gyakran teszik fel a partnereiknek a „Hogy voltál?” kérdést. Miért? Mert félnek a választól. A nők általában sokkal többet beszélnek, mint a férfiak, és egy ilyen kérdés nagyszerű beszélgetésindítóként hat. Ha egy egyszerű kérdést egy órás és tökéletesen részletes válasz követ, nem csoda, hogy nem teszik fel újra. Válaszolj röviden, és hagyd ki a felesleges részleteket. Paradox módon a barátja több információt kaphat, mintha mindent elmondana neki.

"Valami baj van azzal a nővel"

Lelkileg szórakoztat, milyen szörnyűségeket gondolnak egyesek fel tudják öltöztetni magukat. Mi a helyzet a veled szemben lévő hölgy sminkjével? Ő teljesen szörnyű! Hacsak nem szórakoztok együtt, és a legőrültebb jelenséget keresitek, tartózkodjatok a túlzott kritikától. Ha minden hiányosságot kiszúrsz másokon, csak féltékenynek tűnsz. A pletykákat leginkább egy baráttal való kávézáshoz érdemes tartani.

„Vásárolj velem”

Egy ismeretlen vígjáték váratlan bölcsességet tartalmazott. Egyik szereplő azt mondja a másiknak: „Egyetlen kérdéssel megnyerheted egy nő szívét. És ez: „Eljössz velem vásárolni?” Ebben legalább van egy szemernyi igazság, nem gondolod? A nők szeretnek böngészni a boltokban, bekukucskálnak az ablakokba, és keresik azt a tökéletes ruhadarabot. Jöjjenek az urak, először fogják meg és menjenek. A férfiak továbbra is megtehetnek egy olyan utazást, amely a fizetésük felét veszi igénybe. De soha, de soha ne kényszerítsd őket arra, hogy veled menjenek vásárolni. A férfiak utálnak vásárolni, főleg, ha nem az ő ruhájukért, hanem a tiédért.


Hasonló cikkek

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

A kapcsolatok soha nem voltak, nem voltak és nem is lesznek könnyűek. Túl sok tényező lép rájuk. Beleértve a két kicsikét is! Aggódsz a kapcsolatod miatt? Tekintse meg a közelgő válás 3 jelét, és kerülje el a kitűzött utat.

Legalább egyszer tapasztaltad. Egy komolyan szép nő ártatlanul mondta el neked, milyen nagyszerű barát vagy. De nem akarsz barátok lenni. Ha beleszerettél ebbe a nőbe, egy ilyen "vallomás" fájdalmat okozhat. De minden rossz valamire jó. Szóval hogyan lehet a legtöbbet kihozni egy nővel való barátságból?

A viták egyszerűen az élet részét képezik, és ezért még a legtökéletesebb pár is, akit ismersz, időről időre vitába száll. Ha tudod, hogy semmi sem akadályozza meg vitádat, ne feledd, hogy nem illik vitatkozni a partnereddel, bárhol és bármikor, amikor csak eszedbe jut. Hiszen vannak helyzetek és helyek, amikor és ahol nem szabad vitatkozni.

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.