7 jel, hogy megtaláltad igaz szerelmedet

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

1. Még akkor is jól érzik magukat együtt, ha nem csináltok semmi akciódús dolgot

Nem kell bonyolult programokat kitalálnia, vagy semmi különlegeset nem kell együtt csinálnia. A teljesen hétköznapi dolgokban is jók vagytok együtt. Vagy még azt sem – egyikőtök tévét néz, a másik pedig olvas a szoba túloldalán. És teljesen elégedett vagy. Szeretettjének puszta jelenléte is elég ahhoz, hogy elégedett legyen.

2. Szórakoztok együtt

A romantikus és kellemesen csendes pillanatokon kívül rendszeresen nevettek együtt. Vannak "bennfentes tréfáid", vagy mondasz egy konkrét szót nyilvánosan, és a társad nevet (a többieket pedig üres tekintettel bámulja). Tudod, min nevet a másik mindig. Röviden: van olyan kapcsolatotok, ahol könnyen és jól szórakoztok együtt? Megtaláltad életed szerelmét.

3. Lehetnek együtt csendben lenni

A kommunikáció elengedhetetlen egy kapcsolatban. Ennek ellenére eljön az idő, amikor csendben lehettek együtt, és ezt egyikőtök sem fogja furcsának találni. Mármint ha összetartoztok. A félreértések és a kínos csend érzése nélküli elhallgatás az első jele annak, hogy megtaláltad igaz szerelmedet.

4. Az érintés élvezet

Nem számít, milyen érintés, csak szeretni? Az affinitás gyönyörű jele. A szenvedélyes hálószobában az érintések ugyanolyan kellemesek, mint a gyengéd kardörzsölés a moziban ülve, egy röpke csók, amikor elhaladtok egymás mellett a folyosón, és így tovább. Az élet szeretetével minden érintést szeretsz, és helyesnek és természetesnek érzed.

5. Erotikus háttér nélkül is érzéki hatást gyakorolsz magadra

Ahogyan kimossák a hajukat a homlokukból, isszák a reggeli kávéjukat vagy beszélnek az élményeikről, ugyanolyan erotikus hatással vannak rád, mint amikor mutasson egy érzéki táncot. Mert jobban szereted a másik ember természetét, mint a megjelenésedet.

6. Nem szégyelli a furcsa hobbijait

Mindenkinek van valami, amit egy kicsit szégyell, mert nem egészen helyes nyilvános lenni. Például szereted a kenyeret a közepétől enni, vagy nem tudsz spagettit enni anélkül, hogy mártásba ne kerülne, vagy inkább krémet csapsz magadra, mint megkenni. Ha nem félsz beismerni ezeket a vicces furcsaságokat és hibákat a partnerednek, akkor magadnak vagy.

7. Nem kell állandóan ellenőriznie magát

Amikor megtalálja igazi szerelmét az életre, hihetetlenül megkönnyebbül. Anélkül, hogy gyakran észrevennéd, abbahagyod, hogy folyamatosan ellenőrizd magad előtte. Hogy nézel ki, mit mondasz, mit mondasz, ha ezt elmondod, ha csak úgy reagálsz... Anélkül, hogy észrevennénk, mindannyian folyamatosan ellenőrizzük magunkat mások körül. Az összes társas állat része, beleértve az embereket is. Viszont találtál valakit, aki mellett a legesztétikátlanabban pihenhetsz, és nem kell "helyesen" reagálnod például egy népszerűtlen politikus beszédére? Megtaláltad lelki társodat és igaz szerelmedet.


Hasonló cikkek

Csók, puszi, puszi, száj, puszi, puszi, puszi... Bárhogy is hívja puszi, mindegyikben van valami közös. Vonzalom kimutatása egy bizonyos személy iránt. Úgy érzed, hogy az egész világ forog veled, amikor csókolsz? Miért van ez így? Mi a különbség az egyes csóktípusok között? Hogyan látják a férfiak és a nők a csókot? Ezekre a kérdésekre választ kaphat a csókról és csókról szóló cikkünkben.

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

A férfiaknak is megvannak a napjaik, és nem akarnak beszélni a partnereikkel. Ilyen helyzetekben inkább csendben maradnak. Soha nem csinálják ok nélkül. Olvassa el, mi készteti őket leggyakrabban arra, hogy megtagadják a nőkkel való kommunikációt.

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Ha találkozol valakivel, általában rózsaszín szemüveg van rajtad. Minden szépnek és tökéletesnek tűnik számodra, és nagyon élvezed az új kapcsolatodat. De bizonyos kapcsolatokban előfordul, hogy a partnerek nem akarják beismerni, hogy valami megváltozni kezd. Manapság nem ritka az agresszió egy kapcsolatban. Hogyan ismerheti fel az agresszió első jeleit?

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.