7 jel, hogy megtaláltad igaz szerelmedet

Járkodsz valakivel, és azon tűnődsz, hogy te vagy-e a megfelelő? Vagy a házasságra gondolsz? Nézz meg 7 jelet, amelyekről biztosan mondhatod, hogy megtaláltad az igazi szerelmedet.

1. Még akkor is jól érzik magukat együtt, ha nem csináltok semmi akciódús dolgot

Nem kell bonyolult programokat kitalálnia, vagy semmi különlegeset nem kell együtt csinálnia. A teljesen hétköznapi dolgokban is jók vagytok együtt. Vagy még azt sem – egyikőtök tévét néz, a másik pedig olvas a szoba túloldalán. És teljesen elégedett vagy. Szeretettjének puszta jelenléte is elég ahhoz, hogy elégedett legyen.

2. Szórakoztok együtt

A romantikus és kellemesen csendes pillanatokon kívül rendszeresen nevettek együtt. Vannak "bennfentes tréfáid", vagy mondasz egy konkrét szót nyilvánosan, és a társad nevet (a többieket pedig üres tekintettel bámulja). Tudod, min nevet a másik mindig. Röviden: van olyan kapcsolatotok, ahol könnyen és jól szórakoztok együtt? Megtaláltad életed szerelmét.

3. Lehetnek együtt csendben lenni

A kommunikáció elengedhetetlen egy kapcsolatban. Ennek ellenére eljön az idő, amikor csendben lehettek együtt, és ezt egyikőtök sem fogja furcsának találni. Mármint ha összetartoztok. A félreértések és a kínos csend érzése nélküli elhallgatás az első jele annak, hogy megtaláltad igaz szerelmedet.

4. Az érintés élvezet

Nem számít, milyen érintés, csak szeretni? Az affinitás gyönyörű jele. A szenvedélyes hálószobában az érintések ugyanolyan kellemesek, mint a gyengéd kardörzsölés a moziban ülve, egy röpke csók, amikor elhaladtok egymás mellett a folyosón, és így tovább. Az élet szeretetével minden érintést szeretsz, és helyesnek és természetesnek érzed.

5. Erotikus háttér nélkül is érzéki hatást gyakorolsz magadra

Ahogyan kimossák a hajukat a homlokukból, isszák a reggeli kávéjukat vagy beszélnek az élményeikről, ugyanolyan erotikus hatással vannak rád, mint amikor mutasson egy érzéki táncot. Mert jobban szereted a másik ember természetét, mint a megjelenésedet.

6. Nem szégyelli a furcsa hobbijait

Mindenkinek van valami, amit egy kicsit szégyell, mert nem egészen helyes nyilvános lenni. Például szereted a kenyeret a közepétől enni, vagy nem tudsz spagettit enni anélkül, hogy mártásba ne kerülne, vagy inkább krémet csapsz magadra, mint megkenni. Ha nem félsz beismerni ezeket a vicces furcsaságokat és hibákat a partnerednek, akkor magadnak vagy.

7. Nem kell állandóan ellenőriznie magát

Amikor megtalálja igazi szerelmét az életre, hihetetlenül megkönnyebbül. Anélkül, hogy gyakran észrevennéd, abbahagyod, hogy folyamatosan ellenőrizd magad előtte. Hogy nézel ki, mit mondasz, mit mondasz, ha ezt elmondod, ha csak úgy reagálsz... Anélkül, hogy észrevennénk, mindannyian folyamatosan ellenőrizzük magunkat mások körül. Az összes társas állat része, beleértve az embereket is. Viszont találtál valakit, aki mellett a legesztétikátlanabban pihenhetsz, és nem kell "helyesen" reagálnod például egy népszerűtlen politikus beszédére? Megtaláltad lelki társodat és igaz szerelmedet.


Hasonló cikkek

A férfiak feleannyi bókot sem kapnak a nőktől. Miért? Mert a legtöbb nő úgy gondolja, hogy egy férfi szépségének dicsérete csak egy "nárciszt" tehet boldoggá. Azonban ne felejtsd el, hogy a bókok nemcsak a férfi önbecsülését emelhetik, hanem arra is késztethetik, hogy jobban bánjon veled, és több időt akarjon veled tölteni. Hogyan lehet tehát hízelegni egy férfinak, hogy királynak érezze magát melletted?

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Volt egy szomorú szakítás, és még mindig nem tudod túltenni magad rajta? Talán azért, mert még mindig ragaszkodsz az exedhez. Ellenőrizze, hogy igaz-e vagy sem.

Honnan tudod, hogy egy olyan személlyel élsz, aki irányítani akar téged? Egy olyan személlyel, aki miatt elveszíted önmagad? Honnan tudhatod, hogy partnered manipulátor, aki csak arra használ, hogy kielégítse igényeit?

A mai rohanó világban egyáltalán nem könnyű 100%-osan egymásnak lenni. Még mindig elvonják a figyelmünket a munka vagy az otthoni kötelezettségek. Végül hozzáadódik a rendszeres vásárlás vagy nyaralás tervezése, és hirtelen azt tapasztalod, hogy valaki szomszédságában élsz, ugyanakkor egyedül élsz. Úgy érzed, nem ismered jól a barátodat? Azt hiszed, nem vagy elég közel? Adunk néhány tippet, hogyan kerülj soha hasonló helyzetbe.

A szerelem mindenható. Sok szerelmes kísértést érez, hogy gyakorlatilag mindent feláldozzon érte. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a partnerek elkövetnek? Olvass tovább. Tanácsot adunk, mit ne tegyél soha életed szerelméért!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.