Frissítse fel kapcsolatát

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézzen meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheti kapcsolatát, és új szikrát vigyen bele!

Készítsen egy korlátlan fogyasztású reggelit

Talán már gondolt erre, de cikinek tartotta. A reggeli az ágyban lehet ilyen. De ha nem bírod ki, hogy morzsa lesz a lepedőben, készíts egy megfelelő reggelit, ami szépen az asztalra kerül! Vigyázz magadra. Vegyünk friss kenyeret, készítsünk tojást szalonnával, hagyjuk időben felforrósodni a vajat, és kérjünk a nagymamától előre házi lekvárt. Ez csak az ízlésétől és a képzeletétől függ. Látni fogja, hogy szerelmét a reggelivel és egy csésze illatos kávéval fogja igazán boldoggá tenni. Mi lesz reggeli után? Könnyedén visszafeküdhetsz, és hagyhatod, hogy másod "jutalmazza" a felkészülésért.

Rendeljen közös pihenőt

Akár egy heti wellness-üdülést, akár egy privát délutánt rendel. az otthoni helyed, a közös "pihenés" erősíti a kapcsolatodat. Fontos a minőségi pihenés. Főleg, ha a munkaciklusodban nincs rá időd. Az egyetlen két feltétel: 1) együtt élvezni a kikapcsolódást és 2) valami rendkívüli élményt. A film megtekintése nem számít. Ha jobban szeretsz "otthon pihenni", mint egy szállodában, akkor először menj el színházba vagy rendelj masszázst, aztán menj be együtt a fürdőbe, főzzön/rendelj valami jót, és csak azt csináld, amit mindketten szeretnétek.

< h2>Találkozz a szállodában

Most ne gondolj „pénzkidobásra”. Befektetni kettőtökbe végül is nem pazarlás. Nem kell kitakarítania a szobáját a szállodában, mindent a küszöbére szállítanak, amire szüksége van. Például egy luxus szállodában van pezsgőfürdő vagy szauna. Azáltal, hogy nem kell olyan dolgokkal foglalkoznia, mint a takarítás, csak egymásra koncentrálhat. Ráadásul egy szállodában való találkozó önmagában is izgalmas lehet. Ha még nem tapasztalt ilyesmit, ne habozzon és próbálja ki!

Alkoss egy új hagyományt

Minden hétvégén elmész a házikóba, pénteken vásárolni, a szüleivel ünnepelni a karácsonyt és elmenni hozzá szilveszterkor? Nem csoda, hogy unatkozol! Dobja el a "régi rendet", és próbáljon ki valami újat. Élje át a karácsonyt kettesben és a szilvesztert egy több száz fős bulin. Ünnepeld meg kapcsolatod fél éves évfordulóját, és felejtsd el teljesen a Valentin-napot. És mit szólna ahhoz, hogy május minden első hétvégéjét piknik napnak állítsa be, vagy negyedévente egyszer menjen el a vízi parkba? Keressen okot egy adott nap megünneplésére. Vagy csak ünnepeljük őt. Egy kisorsolt hónapban egy véletlenszerűen kiválasztott csütörtök ugyanolyan jó ok lesz az ünneplésre, mint annak a napnak az évfordulója, amikor megismerkedtél/házasodtál/közös lakást szereztél...


Hasonló cikkek

Olyan társkereső oldalt keresel, ahol életre szóló társat találhatsz? Eleged van az örökös flörtölésből, amiből végül semmi lesz? Ha elcsábított a könnyű online randevúzás lehetősége, és még nem sikerült találkoznia, akkor egy kicsit csalódott lehet. Még a választott társkereső oldal sem segített megtalálni a megfelelő partnert egy komoly kapcsolathoz? Egyáltalán a jobb oldalon áll?

A szeretőjének megcsalását széles körben a legrosszabb dolognak tartják, amit egy kapcsolatban tehet. A bizalomvesztés és a tiszteletlenség is ehhez kapcsolódik. Bármilyen szörnyű is, a hűtlenség erősebb kapcsolathoz vezethet, és mindketten tanulhatnak belőle. Sajnos ez nem vonatkozik azokra a dolgokra, amelyeket egy pillanat alatt elolvas. Ha egyszer bekúszik a kapcsolatodba, soha nem tudod visszanyerni eredeti formáját. Szóval mit SOHA NE csinálj egy kapcsolatban?

Szomorú, de a válás ma teljesen normális része az életünknek. A statisztikák szerint a párok közel felével találkozik. Te is közéjük tartozol, és nem tudod, hogyan kezeld? Ne aggódj, minden megoldható. Tanácsot adunk, mit tegyen a válás utáni első hónapokban.

A nők és a férfiak különböző okokból hűtlenek. A férfiak néha pusztán szórakozásból vagy szexuális igényből, a nők gyakrabban hűtlenek egy nem működő kapcsolat miatt. A jó hír az, hogy ezt meglehetősen egyszerűen és időben megjavíthatja. Még mielőtt a szerelmed tényleg találna valakit. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt csinálni!

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.