Frissítse fel kapcsolatát

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézzen meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheti kapcsolatát, és új szikrát vigyen bele!

Készítsen egy korlátlan fogyasztású reggelit

Talán már gondolt erre, de cikinek tartotta. A reggeli az ágyban lehet ilyen. De ha nem bírod ki, hogy morzsa lesz a lepedőben, készíts egy megfelelő reggelit, ami szépen az asztalra kerül! Vigyázz magadra. Vegyünk friss kenyeret, készítsünk tojást szalonnával, hagyjuk időben felforrósodni a vajat, és kérjünk a nagymamától előre házi lekvárt. Ez csak az ízlésétől és a képzeletétől függ. Látni fogja, hogy szerelmét a reggelivel és egy csésze illatos kávéval fogja igazán boldoggá tenni. Mi lesz reggeli után? Könnyedén visszafeküdhetsz, és hagyhatod, hogy másod "jutalmazza" a felkészülésért.

Rendeljen közös pihenőt

Akár egy heti wellness-üdülést, akár egy privát délutánt rendel. az otthoni helyed, a közös "pihenés" erősíti a kapcsolatodat. Fontos a minőségi pihenés. Főleg, ha a munkaciklusodban nincs rá időd. Az egyetlen két feltétel: 1) együtt élvezni a kikapcsolódást és 2) valami rendkívüli élményt. A film megtekintése nem számít. Ha jobban szeretsz "otthon pihenni", mint egy szállodában, akkor először menj el színházba vagy rendelj masszázst, aztán menj be együtt a fürdőbe, főzzön/rendelj valami jót, és csak azt csináld, amit mindketten szeretnétek.

< h2>Találkozz a szállodában

Most ne gondolj „pénzkidobásra”. Befektetni kettőtökbe végül is nem pazarlás. Nem kell kitakarítania a szobáját a szállodában, mindent a küszöbére szállítanak, amire szüksége van. Például egy luxus szállodában van pezsgőfürdő vagy szauna. Azáltal, hogy nem kell olyan dolgokkal foglalkoznia, mint a takarítás, csak egymásra koncentrálhat. Ráadásul egy szállodában való találkozó önmagában is izgalmas lehet. Ha még nem tapasztalt ilyesmit, ne habozzon és próbálja ki!

Alkoss egy új hagyományt

Minden hétvégén elmész a házikóba, pénteken vásárolni, a szüleivel ünnepelni a karácsonyt és elmenni hozzá szilveszterkor? Nem csoda, hogy unatkozol! Dobja el a "régi rendet", és próbáljon ki valami újat. Élje át a karácsonyt kettesben és a szilvesztert egy több száz fős bulin. Ünnepeld meg kapcsolatod fél éves évfordulóját, és felejtsd el teljesen a Valentin-napot. És mit szólna ahhoz, hogy május minden első hétvégéjét piknik napnak állítsa be, vagy negyedévente egyszer menjen el a vízi parkba? Keressen okot egy adott nap megünneplésére. Vagy csak ünnepeljük őt. Egy kisorsolt hónapban egy véletlenszerűen kiválasztott csütörtök ugyanolyan jó ok lesz az ünneplésre, mint annak a napnak az évfordulója, amikor megismerkedtél/házasodtál/közös lakást szereztél...


Hasonló cikkek

Gyakran hallja azt a panaszt, hogy nem érti a másikat? Nem hiába mondják, hogy a férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról származnak. A másik megértése sokszor sokkal nehezebb, mint amilyennek látszik. Néha az a benyomásod, hogy egyáltalán nem érted a partneredet? Készítettünk néhány tippet a másik ember jobb megértéséhez.

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Minden kapcsolat egyedi. Ennek ellenére a szakértők és laikusok világszerte nyomon követtek bizonyos viselkedési mintákat a kapcsolatokban, amelyek gyakrabban működnek, mint mások. Te is ismered őket? Nézze meg, milyen típusú kapcsolat tart majd egy életen át.

Az egyoldalú szerelem mindig fáj, és nem számít, ha a másik nem akarta, nem tudta, habozott vagy teljesen máshogy képzelte el veled a szerelmet. A szerelem viszontagságai béklyók. Hogyan lehet tehát elfelejteni a beteljesületlen érzéseket, és hogyan lehet elszakadni a boldogtalan szerelemtől?

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Házas vagy, és van egy jó barátod? Nem látsz ebben semmi rosszat? De gyere és nézd meg, hogy egy ilyen barátság egy nagyszerű baráttal milyen hatással lehet a házasságodra.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.