Frissítse fel kapcsolatát

Felismeritek egymást? Hosszú ideje vagytok együtt, és hirtelen azt tapasztaljátok, hogy már nem nagyon élvezitek egymást. Nem arról van szó, hogy már nem szeretitek egymást. Egyszerűen unatkozik a kapcsolatban. Mindenhol jártál, mindent kipróbáltál...Mi van vele? Nézzen meg néhány tippet, amelyekkel felfrissítheti kapcsolatát, és új szikrát vigyen bele!

Készítsen egy korlátlan fogyasztású reggelit

Talán már gondolt erre, de cikinek tartotta. A reggeli az ágyban lehet ilyen. De ha nem bírod ki, hogy morzsa lesz a lepedőben, készíts egy megfelelő reggelit, ami szépen az asztalra kerül! Vigyázz magadra. Vegyünk friss kenyeret, készítsünk tojást szalonnával, hagyjuk időben felforrósodni a vajat, és kérjünk a nagymamától előre házi lekvárt. Ez csak az ízlésétől és a képzeletétől függ. Látni fogja, hogy szerelmét a reggelivel és egy csésze illatos kávéval fogja igazán boldoggá tenni. Mi lesz reggeli után? Könnyedén visszafeküdhetsz, és hagyhatod, hogy másod "jutalmazza" a felkészülésért.

Rendeljen közös pihenőt

Akár egy heti wellness-üdülést, akár egy privát délutánt rendel. az otthoni helyed, a közös "pihenés" erősíti a kapcsolatodat. Fontos a minőségi pihenés. Főleg, ha a munkaciklusodban nincs rá időd. Az egyetlen két feltétel: 1) együtt élvezni a kikapcsolódást és 2) valami rendkívüli élményt. A film megtekintése nem számít. Ha jobban szeretsz "otthon pihenni", mint egy szállodában, akkor először menj el színházba vagy rendelj masszázst, aztán menj be együtt a fürdőbe, főzzön/rendelj valami jót, és csak azt csináld, amit mindketten szeretnétek.

< h2>Találkozz a szállodában

Most ne gondolj „pénzkidobásra”. Befektetni kettőtökbe végül is nem pazarlás. Nem kell kitakarítania a szobáját a szállodában, mindent a küszöbére szállítanak, amire szüksége van. Például egy luxus szállodában van pezsgőfürdő vagy szauna. Azáltal, hogy nem kell olyan dolgokkal foglalkoznia, mint a takarítás, csak egymásra koncentrálhat. Ráadásul egy szállodában való találkozó önmagában is izgalmas lehet. Ha még nem tapasztalt ilyesmit, ne habozzon és próbálja ki!

Alkoss egy új hagyományt

Minden hétvégén elmész a házikóba, pénteken vásárolni, a szüleivel ünnepelni a karácsonyt és elmenni hozzá szilveszterkor? Nem csoda, hogy unatkozol! Dobja el a "régi rendet", és próbáljon ki valami újat. Élje át a karácsonyt kettesben és a szilvesztert egy több száz fős bulin. Ünnepeld meg kapcsolatod fél éves évfordulóját, és felejtsd el teljesen a Valentin-napot. És mit szólna ahhoz, hogy május minden első hétvégéjét piknik napnak állítsa be, vagy negyedévente egyszer menjen el a vízi parkba? Keressen okot egy adott nap megünneplésére. Vagy csak ünnepeljük őt. Egy kisorsolt hónapban egy véletlenszerűen kiválasztott csütörtök ugyanolyan jó ok lesz az ünneplésre, mint annak a napnak az évfordulója, amikor megismerkedtél/házasodtál/közös lakást szereztél...


Hasonló cikkek

Mindenkinek vannak rossz szokásai, amelyektől nem tud és nem is akar megszabadulni. De ha a kapcsolatra vonatkoznak, elkezdhetik zavarni a partnert. Elmondjuk, milyen rossz szokások miatt küldhet vízre párod.

Ti egy álompárnak tűntetek, de az utóbbi időben elkezdtek recsegni köztetek a dolgok? Vagy éppen ellenkezőleg, állandóan "olasz háztartása" van, de azzal, hogy minden vita után kibékül? Talán néhányszor gondolkoztál már azon, hogy nem lenne-e jobb szakítani. De honnan tudod, hogy melyik kapcsolatért érdemes még küzdeni, és melyikért nem?

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

A kapcsolat első éve a legszebb időszak minden pár számára. A szerelmes párok képesek egymásra nézni. Még nem oldották meg egymás között a problémákat. De mi lesz, ha a kapcsolat első éve véget ér? Hogyan változik meg a párjuk élete?

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.