A túl sok szeretet káros!

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elmenekül valaki máshoz, és akkor már csak sírni tudsz.

Kérded, miért?

Mert a túl sok szeretet káros. A túl sok szeretet "megfojthatja" a másikat. Jó tudni, hogy a párod szeret téged, és te is szeretnéd, ha ő is tudná, de másrészt a túl sok túl sok. Ne próbálja tehát szeretettel elfojtani kedvesét. Teljesen haszontalan a nap 24 órájában csak magadra koncentrálni. Mindenkinek szüksége van egy kis szabadságra magának egy kapcsolatban. Ha nem így lenne, megtörténhet, hogy a szerelmed valakihez menekül, aki megadja neki azt a szabadságot, amire annyira vágynak.

A kommunikációt tartsa estére

Ne próbáld meg a legjobbat üldözni a partnered egész nap. Mit gondolsz, hogyan tehetted, amikor mindketten egész nap dolgoztok? Hogy nincs esélyed? De neked van! Az állandó telefonálás, SMS-ezés vagy e-mailek írása is fárasztónak számít. Vedd észre, hogy a szerelmednek működnie kell, nem csak veled kell töltenie az egész napot. Ezenkívül a partnere úgy érezheti, mintha folyamatosan ellenőrizné őket. Ha ez így folytatódik, azt fogod tapasztalni, hogy nincs mit mondanod az otthoni vacsoránál. A nap folyamán már mindent elmondtatok egymásnak sms-ben vagy e-mailben. Nem jobb, ha a munkahelyi feladatokra koncentrálsz, otthon pedig csak magadra? Ihaj! Szóval nincs több üldözés!

Engedd be a szabadságot a kapcsolatodba

Semmi baj, ha időnként elmegyünk szórakozni. Szóval ne próbáld arra irányítani a kapcsolatodat, hogy mióta megismerkedtetek, örökké együtt lesztek. Nincsenek barátok, nincsenek események, nincs szórakozás egyedül. Most mind együtt! Szóval nem ezt! Egy ilyen döntés nagyon gyorsan tönkretenné a kapcsolatát. Ha nem vonz az emberek között sétálni, az a te problémád. Megfosztod magad az élet szépségeitől. Ha inkább otthon ülsz, ülj. De soha ne kényszerítsd erre a partneredet. Teljesen elveszítené a szabadságát, és ez visszaüthet rád. Senki sem akar olyan házi kedvencet, aki teljesen rád, mint partnerre függ.

Csak együtt tervezd a jövőt

Egyébként nem jó, ha közösen tervezed a jövőt. Együtt persze igen. Nem a párodnak. Hidd el, ha egy hónapnyi kapcsolatod után azt tervezed, hogy házat építesz, fát ültetsz, fiat vagy lányt szülsz, nagy családi autót veszel, külföldi nyaralásra indulsz... és rákényszeríted a párodat terveit, látni fogja, hogy hamarosan egyedül marad a terveivel. A tervezés gyönyörű, de mindkettőtöknek akarnia kell tervezni, nem csak magának.

Legyen saját esze, saját véleménye

Legyen saját véleménye az ügyről. Ne várja meg, hogy partnere kommentálja a helyzetet. Tedd úgy a dolgokat, ahogyan helyesnek gondolod. Ha el akar menni egy pizzériába vacsorázni, szóljon a párjának. Ne várja meg, hogy olyan indiai éttermet válasszon, ahová egyáltalán nem akar menni. Ha új ruhát szeretne vásárolni, amely megfelel Önnek, ne várja meg, hogy partnere rábólintson. Ha csokira vágyik, igya meg. Nem kell engedélyt kérned a párodtól, és nem kell biztosra venni, hogy nem vagy túl kövér ahhoz, hogy megadd magadnak. Mindkettőtöknek megvan a maga feje, és mindketten azt csinálhattok, amit akartok. Álljon ki a véleménye mellett.

Ne fogadjon szót partnere szóról. Nem kell tíz ahhoz, hogy előre meghatározott időpontban kelljen visszatérnie az eseményekről. Ha párodnak nem tetszik a hajad színe, az nem jelenti azt, hogy azonnal elszaladsz a fodrászhoz és színt váltasz. Légy önmagad. Csak így lehetsz boldog egy kapcsolatban. Ha mindenáron aláveti magát a szerelmének, nem változtat semmit. A kapcsolatod úgysem fog működni, ha nem érzed magad benne szabadnak és kényelmesen.


Hasonló cikkek

Évekig tartó kapcsolat után bizonyos szokások és rituálék kezdődnek, amelyeket csak ketten értenek meg egy párban. Legyen szó viccekről, amit a körülötted lévők nem érthetnek, vagy hülyeségek miatt veszekednek. De egy hosszú távú kapcsolat még mindig meglehetősen törékeny, és néhány jól irányzott lövéssel tönkreteheti. És ehhez elég néhány egyszerű szó! Amit soha nem szabad kihagyni az ember szájából, és nem váltani tettekre?

A szeretőjének megcsalását széles körben a legrosszabb dolognak tartják, amit egy kapcsolatban tehet. A bizalomvesztés és a tiszteletlenség is ehhez kapcsolódik. Bármilyen szörnyű is, a hűtlenség erősebb kapcsolathoz vezethet, és mindketten tanulhatnak belőle. Sajnos ez nem vonatkozik azokra a dolgokra, amelyeket egy pillanat alatt elolvas. Ha egyszer bekúszik a kapcsolatodba, soha nem tudod visszanyerni eredeti formáját. Szóval mit SOHA NE csinálj egy kapcsolatban?

Amikor randevúzni kezdesz, azt hiszed, hogy a szerelem csak köztetek van. Amikor férjhez megy, ugyanazt gondolja. De vajon igaz? Sajnos nincs. A pároddal együtt a családját is elviszed. És többé nem kell beleszeretnünk. Hogyan éld túl párod családját anélkül, hogy tönkretennéd a házasságodat?

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Nem igazán szeret hazajönni egy ideje? Nem tudod miért, de valami zavar a jelenlegi kapcsolatodban? Nem akarsz szakítani, mert még mindig szereted a párodat? Szóval mi van ezzel? Ne ess kétségbe! Útmutatást adunk a párkapcsolat leggyakoribb problémáinak egyszerű megoldásához.

A folyamatos kritika méregként hat egy kapcsolatra. Fokozatosan felemészti a pozitív érzelmeket, a köztetek lévő kapcsolatot, és végül a kapcsolat egyszerűen szétesik.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.