Hogyan lehet megszelídíteni a hangulatot?

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, tudjuk, hogyan tartsuk kordában ezeket a hangulatokat!

Hogy néz ki?

A legtöbbször teljesen logikus okai a hangulati ingadozásainak. De általában csak te látod benne a logikát. Mondjunk egy példát. Reggel mindketten jó hangulatban mész dolgozni. Egész nap nem láttátok egymást. Párod olyan hangulatban fog hazajönni, mint reggel, miközben te teljesen más vagy. Nagyon jól tudod, mi rontotta el a hangulatodat. Tudod, hogy problémád van a munkahelyeden, hogy nem jöttél ki a főnököddel, nem jössz ki egy kollégával, de sajnos a párodnak fogalma sincs, mi történt veled a munkahelyeden. Ideális tehát, ha a munkából hazaérkezés után azonnal azt mondod, hogy ma nyugalomra van szükséged, és holnap már jól leszel. Ne hagyd, hogy a másik barátod babráljon, és ne gondolkozzon azon, hogy mit csinálhatott rosszul... Ez nem tesz jót a kapcsolatnak.

Kényezze magát a szexben

A legjobb A hangulati ingadozások gyógyítása a szex. nem hiszed? Próbáld ki. A szeretet közelebb visz. Ráadásul kiüríti a boldogsághormonokat, amelyek jó hangulatba hoznak. A jó hangulat tovább tart, és ha valami kellemetlen dologgal szembesülsz, a jó emlékek segítenek, hogy kezed legyen felette. Nincs kedve semmilyen tevékenységhez? Így legalább bújjatok össze, és csak öleljétek vagy öleljétek egymást.

Stressz oldása

Könnyebb mondani, mint megtenni. Kezdésként keresse meg élete fő stresszorát. Kifogy az időből a munkahelyen? Izgulsz a vizsgák miatt? A főnököd üldöz? Vannak problémáid a családodban? A stressz nem tesz jót senkinek, főleg hosszú távon. Minél hamarabb megtalálja és eltávolítja, annál jobb lesz a légzése. És annál könnyebb fenntartani a jó hangulatot. Oldja meg a problémákat, ne hagyja, hogy elűzzenek. A gondokkal teli fej nem tesz jót a hangulathoz.

A gyógyszerhasználat korlátozása

Szerencsére nálunk nem olyan szörnyű, mint a külföldön élőknél. De itt is terjed az a szokás, hogy mindent porral oldunk meg. Fejfájás, hasfájás, kimerültség sport után, biztos sport előtt, női fogamzásgátló, férfi tabletta szorongás ellen. Ha rendszeresen szed valamit, forduljon orvosához. Ha lehetséges, teljesen hagyja abba a gyógyszer szedését, vagy változtassa meg az adagolást. Azonnal magabiztosabbnak és nyugodtabbnak fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy valami nem stimmel a kapcsolatában? Gondolod, hogy a párodnak viszonya van? Gondolod, hogy hirtelen furcsán viselkedik? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen és majdnem 100%-osan, hogy szerelmének van valaki más is rajtad kívül.

Hűtlenség. Piszkos szónak hangzik, amit mindenki fél kimondani? Mi lenne, ha ezzel meghívnák őt a kapcsolatukba? Végül is, ha egyszer a hűtlenség belép a kapcsolatodba, a megcsalt gyakran soha nem fog megszabadulni tőle. Olyan helyzeteket azonosítottunk számodra, amelyeket szinte biztosan hűtlenség követ. Szeretné tudni, mik ezek? Olvasson tovább, hogy megtudja!

Egyre többen döntenek úgy, hogy egyedül élnek. Az úgynevezett A szingli élet korábban szinte elképzelhetetlen volt. Ma viszont egyre népszerűbb az egyedül vagy párban élés, ahol minden partnernek saját lakása van. Miért van egyre több hasonló pasziánsz? Gyere el és nézd meg velünk a szingli élet előnyeit és hátrányait.

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

A férfija szeret nőkkel szórakozni? Arra gyanakszik, hogy még randizik is? Lehet, hogy van otthon nőcsábász, és még nem is tudsz róla. Tehát derítsd ki, miben állsz!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.