Hogyan lehet megszelídíteni a hangulatot?

Időnként átesünk egy olyan időszakon, amikor egyáltalán nem nevetünk és rugdosunk magunk körül. A férfiakat leginkább a harmincas éveikben érintik a hangulatingadozások, míg a hölgyek harmincas éveik után szoktak hangulatosak lenni. Nyilvánvaló, hogy a kettő hangulatának egyesítése néha meglehetősen nehéz lehet. Ha az egyik pillanatban hűvös, a másikban dühös vagy, tudjuk, hogyan tartsuk kordában ezeket a hangulatokat!

Hogy néz ki?

A legtöbbször teljesen logikus okai a hangulati ingadozásainak. De általában csak te látod benne a logikát. Mondjunk egy példát. Reggel mindketten jó hangulatban mész dolgozni. Egész nap nem láttátok egymást. Párod olyan hangulatban fog hazajönni, mint reggel, miközben te teljesen más vagy. Nagyon jól tudod, mi rontotta el a hangulatodat. Tudod, hogy problémád van a munkahelyeden, hogy nem jöttél ki a főnököddel, nem jössz ki egy kollégával, de sajnos a párodnak fogalma sincs, mi történt veled a munkahelyeden. Ideális tehát, ha a munkából hazaérkezés után azonnal azt mondod, hogy ma nyugalomra van szükséged, és holnap már jól leszel. Ne hagyd, hogy a másik barátod babráljon, és ne gondolkozzon azon, hogy mit csinálhatott rosszul... Ez nem tesz jót a kapcsolatnak.

Kényezze magát a szexben

A legjobb A hangulati ingadozások gyógyítása a szex. nem hiszed? Próbáld ki. A szeretet közelebb visz. Ráadásul kiüríti a boldogsághormonokat, amelyek jó hangulatba hoznak. A jó hangulat tovább tart, és ha valami kellemetlen dologgal szembesülsz, a jó emlékek segítenek, hogy kezed legyen felette. Nincs kedve semmilyen tevékenységhez? Így legalább bújjatok össze, és csak öleljétek vagy öleljétek egymást.

Stressz oldása

Könnyebb mondani, mint megtenni. Kezdésként keresse meg élete fő stresszorát. Kifogy az időből a munkahelyen? Izgulsz a vizsgák miatt? A főnököd üldöz? Vannak problémáid a családodban? A stressz nem tesz jót senkinek, főleg hosszú távon. Minél hamarabb megtalálja és eltávolítja, annál jobb lesz a légzése. És annál könnyebb fenntartani a jó hangulatot. Oldja meg a problémákat, ne hagyja, hogy elűzzenek. A gondokkal teli fej nem tesz jót a hangulathoz.

A gyógyszerhasználat korlátozása

Szerencsére nálunk nem olyan szörnyű, mint a külföldön élőknél. De itt is terjed az a szokás, hogy mindent porral oldunk meg. Fejfájás, hasfájás, kimerültség sport után, biztos sport előtt, női fogamzásgátló, férfi tabletta szorongás ellen. Ha rendszeresen szed valamit, forduljon orvosához. Ha lehetséges, teljesen hagyja abba a gyógyszer szedését, vagy változtassa meg az adagolást. Azonnal magabiztosabbnak és nyugodtabbnak fogod érezni magad.


Hasonló cikkek

Szeretsz nyaralni? Félsz, hogy pihenés helyett újra csak stresszt fogsz tapasztalni? Ne aggódj. Tanácsot adunk, mit tegyen, hogy ezúttal elkerülje a kellemetlen nyaralást.

Szinte soha nincs ideje rád. Miért? Nem vagyok kíváncsi rá? Mindig vele akarok lenni, de ő folyamatosan taszít. Tudod? Nem tudod mennyi időt kellene együtt töltened egy boldog kapcsolathoz? Tanácsot adunk.

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

A legújabb kutatások szerint a nők gyakrabban nyújtanak be válókeresetet. Többek között azért is, mert a családi jólétről alkotott véleményük alapvetően eltér a férfiakétól. Hogyan látják a férfiak és a nők a családot? Felsoroltuk a legnagyobb különbségeket.

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.