Randi tippek fáradt szülőknek

Eleged van az igényes gyermekfelügyeletből? Alig talál egy pillanatot magának? Akkor lassíts! Kérd meg barátaidat vagy szüleidet, hogy vigyázzanak egy ideig nyugtalan démonaidra. Élvezze a szabadidejét együtt. Adunk néhány tippet, hogyan és hol éljetek át egy közös randevúzást.

Érezze jól magát a szállodában

Jeljen be egy kis időre otthoni környezetébe, és menjen el egy szép szállodába. Nem kell várnod semmire. Egyenesen az ágyba ugorhat a szállodában. Idegen térben jobban tud majd pihenni, mert nem hallja a baba sikoltozását, és nem kell attól tartanod, hogy édesed a legjobban jön az ágyadba.

Kezdjetek el együtt főzni.

Ezúttal nem kell sunárt vagy kását készíteni a kicsiknek. Vásárolja meg a szükséges hozzávalókat a boltban, és főzzön, amit akar. Játssza le kedvenc zenéjét étkezés közben, rendezze el a gyertyákat, és nyugodtan élvezze a házi készítésű finomságokat.

Béreljen vízibiciklit

Ha lakhelye közelében van gátja, béreljen vízibiciklit vagy vízibiciklit. Hajtsunk a „víztest” közepéig, és együtt szívjuk fel a csendet. Élvezd együtt a békét. A szülőknek nincs sok ilyen lehetőségük!

Ülj be az autóba, és indulj kirándulni

Emlékszel, milyen érzés autót vezetni gyerekek sikoltozása és állandó kérdések nélkül mint például: "Hamarosan ott leszünk"? Valószínűleg nem, ezért emlékeztesse magát most. Utazz el együtt a kedvenc helyedre. Játssz jó zenét, vagy csak érezd az autó motorját. Ne csak a közös utazást élvezze, hanem az utazást is.

Sportoljon

A sport energiát ad. Húzza ki a poros kerékpárokat a pincéből, játsszon tollaslabdát, teniszezzen vagy pingpongozz. Gyakoroljon jógát vagy más nyújtó gyakorlatokat. Tedd azt, amit élvezel. Akár együtt, akár külön.

Kávézó látogatása

Menjen el egy kávézóba vagy teázóba, és lazítson. Kóstolja meg az egzotikus teákat egy illatos vízipipával. Lesz hely a kikapcsolódásra és beszélgetésre. Ha gyermekekkel foglalkozol, nehéz időt találni a pároddal való beszélgetésre. Jelenleg lehetősége van rá, éljen vele!

Séta a természetben

Menjen egy kis friss levegőt. Vigyél magaddal egy takarót, feküdj le a réten és lazíts. Piknikezzetek egy szép helyen. Egy séta az illatos erdőben szintén nem rossz ötlet. Hogy mit választasz, az rajtad múlik.


Hasonló cikkek

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

7 tipp a boldog kapcsolathoz

Minden kapcsolat egy kicsit másképp működik. A több évszázad folyamán azonban a tanács kicsiszolódott számunkra, amely valamilyen formában mindig működik. Tekintsd meg a 7 garantált tippet a boldog kapcsolat fenntartásához.

Több típusú partnerség létezik. Nem mindegyik pusztító. Sajnos nagyon kevés közülük fenntartható hosszú távon, és csak egy igazán egészséges, ígéretes és hosszú távon. Szerinted neked és kedvencednek ugyanaz van? Próbáld ki "tesztünket"! Ha az alábbi 5 pontra legalább 4-szer igennel válaszol, gratulálunk. Ha nem, akkor még van tennivalója.

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

A működő partnerkapcsolat fenntartása néha sokkal nehezebb, mint partnert találni. Egy kapcsolatban gyakran jön a csalódás. Mi van ezzel? Öt egyszerű tippet hozunk neked, amivel sikeres leszel a kapcsolatokban.

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.