Hogyan lehet megmenteni egy kapcsolatot

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Tegyük meg.

Kezdj el beszélni

A rosszul működő kapcsolat legáltalánosabb módja a csend. Nem beszéltek egymással és a csend nem kellemes, csak üres. Tehát a kapcsolat megmentése érdekében az első lépés az, hogy elkezdjen beszélni. De ahhoz, hogy bárhová elmozduljon, lassan kezdje el. A legnagyobb hiba az, ha odamész a kedvesedhez, és azonnal elkezded kiköpni, hogy mi zavar, mi nem illik hozzád, és hogyan szeretnél elkezdeni dolgozni a kapcsolaton.

Sajnos, hogyan kezdj hozzá, az egyéni kérdés. . Ezért nagyon nehéz konkrét tanácsot adni. A legfontosabb dolog az, hogy már az elején megtudja, mi illik kedvencéhez. Milyen feltételek mellett hajlandóak beszélni a kapcsolatról? Kezdje lassan.

Mindkettőtöknek akarnia kell

Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatot, hogy visszahozza azt a szintet, ahol mindketten boldogok vagytok, mindkettőt akarnod kell. Sajnos gyakran előfordul, hogy a partnerek közül csak az egyik akar igazán dolgozni a kapcsolaton, a másik partner csak bizonyos mértékig hajlandó együttműködni. Az egyoldalú erőfeszítések azonban egyre több megosztottságot okoznak.

A kapcsolat megmentése azt jelenti, hogy mindkettőtöknek költözniük kell valahova. Amit nyomásként érzékelhetnek azok, akik nem akarnak keményen próbálkozni. Ha szeretett személye szorong, ez annak a jele, hogy ideje elkezdeni a szakításon gondolkodni.

Gyűjtsd össze az ötleteket

Tudod, hogy a megtakarításhoz még dolgozni kell. az élettársi kapcsolatban, és hogy a kapcsolatnak működnie kell. Ön azonban továbbra is két különböző ember, és mint ilyen, mindegyikőtöknek megvan a maga elképzelése arról, hogy valójában mi a baj a kapcsolatával, és hogyan képzeli el a javítását. Végül, de nem utolsósorban tudnod kell, milyen legyen a kapcsolatod. Tehát mondd el magadban ezeket az ötleteket, és állapodj meg a továbblépésben.

Találd meg a nem működő kapcsolat okait

Egyesültek a képzelődések, megegyezett az út, tudod, hogyan kell kommunikálni. Most jön a legfájdalmasabb rész – a probléma okai. Miért nem működik a kapcsolatod? Hogyan jutottál odáig, hogy ez sem illik? Miért nem tudtok együtt dolgozni?

Ezek a dolgok legalább egyikőtöknek bántóak. A leggyakoribb ok, amiért ezek a súrlódó felületek keletkeznek, a kommunikációs hiba, szakmai szóhasználattal „az információ továbbításának képtelensége”. Ne vedd tragédiaként, az ilyen alkalmatlanság gyakoribb, mint gondolnád.

Tápászkodj vissza a problémákból, és kezdj el mászni

A megfelelő kommunikációval megtalálod a fájó pontot, nehezedik rád. Nem is kell róla tudni, lassan és titokban jött létre. Csak igazán őszinte kommunikációval találhatja meg. Vedd nyomnak a nagy életváltozásokat. Költözés, gyerekek születése, iskolába járás, pályaváltás, másik városba költözés, valamelyikőtök személyes életének megváltozása (betegség, diéta, önfelfedezés), ismerősöd, barátod halála vagy a családban.

A nagy életesemények változásai pontosan azt jelentik, amit a nevük is mond – változások. Amikor igazán nagyok, a kapcsolat egy kicsit elmaradhat. És mielőtt észrevennéd, van egy problémád, és nem tudod miért.

Költözz és változz

A kapcsolat valóban megmentéséhez elengedhetetlen, hogy mindketten akarjátok és hogy együtt dolgoztok. Nincs "először én, aztán te", nincs 100%-os egyetértés a másikkal. Ne akard és ne is várd. Dolgozz a kapcsolaton és magadon is. Figyelj, próbálj együtt érezni a másikkal. Ön egy csapat. Gondolj bele.

Sok szerencsét.


Hasonló cikkek

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

A nagymamád azt is mondta neked, hogy nem tudod megtartani a férfit meleg vacsora nélkül, vagy hogy egy nő számára az a legfontosabb, hogy rendszeresen hallja, mennyire szereted? És szerinted ez kivétel nélkül érvényes? Nem! Sok mítosz kering a kapcsolatokról, amelyek csak azért igazak, mert az emberek még mindig hisznek bennük. Négy mítoszt mutatunk be, amelyeket jobb lenne, ha kitörölnél a tökéletes kapcsolat bevált képleteiből!

Eleged van abból, hogy minden alkalommal ugyanazt az évfordulót ünnepeld? Olvassa el tippjeinket, és élvezze együtt az ünneplést!

Elhaladt már valaki mellett az utcán, és hetekig nem tudta kiverni a fejéből? Vagy emlékszel még egy barátodra az óvodából? Hogyan tud egyesek ilyen könnyen emlékezni rájuk? A karizma, a megjelenés és a karakter sok mindenre képes, de nem mindenre. Ennek az öt tulajdonságnak van a legnagyobb érdeme.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.