Hogyan lehet megmenteni egy kapcsolatot

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Tegyük meg.

Kezdj el beszélni

A rosszul működő kapcsolat legáltalánosabb módja a csend. Nem beszéltek egymással és a csend nem kellemes, csak üres. Tehát a kapcsolat megmentése érdekében az első lépés az, hogy elkezdjen beszélni. De ahhoz, hogy bárhová elmozduljon, lassan kezdje el. A legnagyobb hiba az, ha odamész a kedvesedhez, és azonnal elkezded kiköpni, hogy mi zavar, mi nem illik hozzád, és hogyan szeretnél elkezdeni dolgozni a kapcsolaton.

Sajnos, hogyan kezdj hozzá, az egyéni kérdés. . Ezért nagyon nehéz konkrét tanácsot adni. A legfontosabb dolog az, hogy már az elején megtudja, mi illik kedvencéhez. Milyen feltételek mellett hajlandóak beszélni a kapcsolatról? Kezdje lassan.

Mindkettőtöknek akarnia kell

Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatot, hogy visszahozza azt a szintet, ahol mindketten boldogok vagytok, mindkettőt akarnod kell. Sajnos gyakran előfordul, hogy a partnerek közül csak az egyik akar igazán dolgozni a kapcsolaton, a másik partner csak bizonyos mértékig hajlandó együttműködni. Az egyoldalú erőfeszítések azonban egyre több megosztottságot okoznak.

A kapcsolat megmentése azt jelenti, hogy mindkettőtöknek költözniük kell valahova. Amit nyomásként érzékelhetnek azok, akik nem akarnak keményen próbálkozni. Ha szeretett személye szorong, ez annak a jele, hogy ideje elkezdeni a szakításon gondolkodni.

Gyűjtsd össze az ötleteket

Tudod, hogy a megtakarításhoz még dolgozni kell. az élettársi kapcsolatban, és hogy a kapcsolatnak működnie kell. Ön azonban továbbra is két különböző ember, és mint ilyen, mindegyikőtöknek megvan a maga elképzelése arról, hogy valójában mi a baj a kapcsolatával, és hogyan képzeli el a javítását. Végül, de nem utolsósorban tudnod kell, milyen legyen a kapcsolatod. Tehát mondd el magadban ezeket az ötleteket, és állapodj meg a továbblépésben.

Találd meg a nem működő kapcsolat okait

Egyesültek a képzelődések, megegyezett az út, tudod, hogyan kell kommunikálni. Most jön a legfájdalmasabb rész – a probléma okai. Miért nem működik a kapcsolatod? Hogyan jutottál odáig, hogy ez sem illik? Miért nem tudtok együtt dolgozni?

Ezek a dolgok legalább egyikőtöknek bántóak. A leggyakoribb ok, amiért ezek a súrlódó felületek keletkeznek, a kommunikációs hiba, szakmai szóhasználattal „az információ továbbításának képtelensége”. Ne vedd tragédiaként, az ilyen alkalmatlanság gyakoribb, mint gondolnád.

Tápászkodj vissza a problémákból, és kezdj el mászni

A megfelelő kommunikációval megtalálod a fájó pontot, nehezedik rád. Nem is kell róla tudni, lassan és titokban jött létre. Csak igazán őszinte kommunikációval találhatja meg. Vedd nyomnak a nagy életváltozásokat. Költözés, gyerekek születése, iskolába járás, pályaváltás, másik városba költözés, valamelyikőtök személyes életének megváltozása (betegség, diéta, önfelfedezés), ismerősöd, barátod halála vagy a családban.

A nagy életesemények változásai pontosan azt jelentik, amit a nevük is mond – változások. Amikor igazán nagyok, a kapcsolat egy kicsit elmaradhat. És mielőtt észrevennéd, van egy problémád, és nem tudod miért.

Költözz és változz

A kapcsolat valóban megmentéséhez elengedhetetlen, hogy mindketten akarjátok és hogy együtt dolgoztok. Nincs "először én, aztán te", nincs 100%-os egyetértés a másikkal. Ne akard és ne is várd. Dolgozz a kapcsolaton és magadon is. Figyelj, próbálj együtt érezni a másikkal. Ön egy csapat. Gondolj bele.

Sok szerencsét.


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.