Hogyan lehet megmenteni egy kapcsolatot

Nem megy neked, de nem akarsz szakítani. Megmenthető-e egyáltalán egy rosszul működő kapcsolat? Lehet és elég könnyen. De meg kell felelnie néhány feltételnek. Sajnos nem elég, ha több erőfeszítést teszünk. Tegyük meg.

Kezdj el beszélni

A rosszul működő kapcsolat legáltalánosabb módja a csend. Nem beszéltek egymással és a csend nem kellemes, csak üres. Tehát a kapcsolat megmentése érdekében az első lépés az, hogy elkezdjen beszélni. De ahhoz, hogy bárhová elmozduljon, lassan kezdje el. A legnagyobb hiba az, ha odamész a kedvesedhez, és azonnal elkezded kiköpni, hogy mi zavar, mi nem illik hozzád, és hogyan szeretnél elkezdeni dolgozni a kapcsolaton.

Sajnos, hogyan kezdj hozzá, az egyéni kérdés. . Ezért nagyon nehéz konkrét tanácsot adni. A legfontosabb dolog az, hogy már az elején megtudja, mi illik kedvencéhez. Milyen feltételek mellett hajlandóak beszélni a kapcsolatról? Kezdje lassan.

Mindkettőtöknek akarnia kell

Ahhoz, hogy megmentse a kapcsolatot, hogy visszahozza azt a szintet, ahol mindketten boldogok vagytok, mindkettőt akarnod kell. Sajnos gyakran előfordul, hogy a partnerek közül csak az egyik akar igazán dolgozni a kapcsolaton, a másik partner csak bizonyos mértékig hajlandó együttműködni. Az egyoldalú erőfeszítések azonban egyre több megosztottságot okoznak.

A kapcsolat megmentése azt jelenti, hogy mindkettőtöknek költözniük kell valahova. Amit nyomásként érzékelhetnek azok, akik nem akarnak keményen próbálkozni. Ha szeretett személye szorong, ez annak a jele, hogy ideje elkezdeni a szakításon gondolkodni.

Gyűjtsd össze az ötleteket

Tudod, hogy a megtakarításhoz még dolgozni kell. az élettársi kapcsolatban, és hogy a kapcsolatnak működnie kell. Ön azonban továbbra is két különböző ember, és mint ilyen, mindegyikőtöknek megvan a maga elképzelése arról, hogy valójában mi a baj a kapcsolatával, és hogyan képzeli el a javítását. Végül, de nem utolsósorban tudnod kell, milyen legyen a kapcsolatod. Tehát mondd el magadban ezeket az ötleteket, és állapodj meg a továbblépésben.

Találd meg a nem működő kapcsolat okait

Egyesültek a képzelődések, megegyezett az út, tudod, hogyan kell kommunikálni. Most jön a legfájdalmasabb rész – a probléma okai. Miért nem működik a kapcsolatod? Hogyan jutottál odáig, hogy ez sem illik? Miért nem tudtok együtt dolgozni?

Ezek a dolgok legalább egyikőtöknek bántóak. A leggyakoribb ok, amiért ezek a súrlódó felületek keletkeznek, a kommunikációs hiba, szakmai szóhasználattal „az információ továbbításának képtelensége”. Ne vedd tragédiaként, az ilyen alkalmatlanság gyakoribb, mint gondolnád.

Tápászkodj vissza a problémákból, és kezdj el mászni

A megfelelő kommunikációval megtalálod a fájó pontot, nehezedik rád. Nem is kell róla tudni, lassan és titokban jött létre. Csak igazán őszinte kommunikációval találhatja meg. Vedd nyomnak a nagy életváltozásokat. Költözés, gyerekek születése, iskolába járás, pályaváltás, másik városba költözés, valamelyikőtök személyes életének megváltozása (betegség, diéta, önfelfedezés), ismerősöd, barátod halála vagy a családban.

A nagy életesemények változásai pontosan azt jelentik, amit a nevük is mond – változások. Amikor igazán nagyok, a kapcsolat egy kicsit elmaradhat. És mielőtt észrevennéd, van egy problémád, és nem tudod miért.

Költözz és változz

A kapcsolat valóban megmentéséhez elengedhetetlen, hogy mindketten akarjátok és hogy együtt dolgoztok. Nincs "először én, aztán te", nincs 100%-os egyetértés a másikkal. Ne akard és ne is várd. Dolgozz a kapcsolaton és magadon is. Figyelj, próbálj együtt érezni a másikkal. Ön egy csapat. Gondolj bele.

Sok szerencsét.


Hasonló cikkek

Gondolkozol azon, hogy együtt élj a pároddal? Hogy ez jó vagy rossz ötlet, azt csak akkor fogod megtudni, ha elkezdesz együtt élni. Vannak azonban olyan tények, amelyek legalább megmondhatják, hogy jó úton haladtok-e az együttélés felé, vagy sem. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit!

A szíve egy elkötelezett partner felé vonzódik? Az elméd azt súgja, hogy add fel, de a szíved nem tudja elmondani? A szerelmesek általában megvédik az olyan véleményeket, mint: miattam biztosan szakítani fog vele. Ne gondolj ilyen irreális dolgokra, inkább olvasd el cikkünket, amely gyorsan elmagyarázza a választott partnerekkel való kapcsolatodat.

Ha a partnered nem mondja el minden nap, hogy mennyire szeret, az nem jelenti azt, hogy nem kedvel téged. Ne ess kétségbe! Jobb, ha észreveszi, hogyan bánik veled a partnered. Akkor tisztában leszel az érzéseivel.

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

Hamarosan közeledik a szilveszter, és számos buli jön vele. Valószínűleg te és házi kedvenced is részt veszel. A sok részeg alkohol és a társaságban uralkodó laza hangulat megteszi a dolgát. Leggyakrabban ilyen alkalmakkor csal. Tudjuk, hogyan fedezzük fel a hűtlenséget, mielőtt szerelmednek eszébe jutna!

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.