Imádom az idegeneket...

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha valóban egy idegennel szeretne együtt élni, akkor őszintén válaszoljon 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Csak egy turista vagyok?

Különösen a népszerű turistacélpontokon fennáll annak a veszélye, hogy csak idegen vagy a kedvesednek.nyári kaland. Sok külföldi minden évben ugyanoda megy, mint te. Többé-kevésbé hajlandó megtapasztalni a repülést. Vannak, akik nyaralni is csak ebből a célból mennek. Válaszolj magadnak a lehető legőszintébben, hogy csak szenvedélyes kalandot vagy igaz szerelmet élsz át.

Megértjük egymást?

Nemcsak emberként, hanem nyelvileg is? Tudtok egyetérteni egymással? Ha legfeljebb három szót értesz, nem fogsz sok időt tölteni hétköznapi beszélgetéssel. De a kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Természetesen az idegen nyelv tanulása soha nem rossz. Azonban egy drága gyorstanfolyam végső soron csak arra szolgálhat, hogy megértse, hogy eltávolodnak egymástól.

Hasonlóak az érdeklődési köreink és a szokásaink?

A kulturális különbségek több nehézséget okozhatnak, mint első pillantásra úgy tűnhet. Még otthon is nehéz lehet olyan társat találni, akivel össze tudja egyeztetni a gyerekkori családi szokásokat. Mi van, ha egy teljesen más kultúrából származó emberrel kezdesz randevúzni? Készen állsz feladni a cseh karácsonyt, vagy ráveszed a párod? Nem kell beleszeretni például egy muszlimba a kultúrák ütközésének problémái miatt. Az európaiak számára nagyon nehéz lehet a helyi kultúra elfogadása. Ha szeretne beleszeretni egy külföldibe, válasszon hozzánk közelebbi kultúrákat.

Hol fogunk élni?

Talán ez a távoli jövő kérdése, de ebben az esetben ez nagyon fontos. Hajlandó lenne valamelyikőtök külföldre költözni? Még azt is gondolhatja, hogy úgysem akar Csehországban élni. De tényleg el tudja képzelni, hogy feladja mindazt, amije van Csehországban, beleértve a családját, az összes életre szóló barátját, az anyanyelvét? A lakhatási problémákat természetesen többféleképpen is meg lehet oldani. De akkor is fel kell tenned magadnak ezt a kérdést.

Végül, aki semmit sem kockáztat, az semmit sem nyer. Ha szeretitek egymást, felejtsétek el a félelmeiteket és hajrá!


Hasonló cikkek

A szerelem minden életkorban virágzik. Bizonyára mindenki ismeri ezt a közmondást. De közületek már sokan kételkednek az igazságában. Miért? Végül is nem mindegy, hány éves vagy te és a párod. Ha fiatalabb vagy idősebb, ha egyidős vagy, vagy ha nagy a korkülönbség köztetek. A lényeg, hogy megértsétek egymást és jól éreztétek magatokat együtt!

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

Időnként hallasz egy új és garantált trükkről a párkapcsolat megerősítésére vagy legalább fenntartására. Garantált tanácsok, nagyi tippek, baráti ötletek és még sok más. Négy tippet mutatunk be maguktól a pszichológusoktól. Használja őket úgy, ahogy jónak látja.

Örülsz a kapcsolatodban, de hirtelen vitáid támadnak? A kedvesed elhagyott? Talán még most is úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és a kapcsolatod kezd recsegni! Négy hibát ismerünk, ami miatt mindig ágat vágsz magad alatt.

Ön olyan házasságban él, amely hosszú ideje nem működik? Egy házasságban, amely már nem hoz boldogságot? Nem annyira a gyerekek vagy a vagyon miatt maradsz benne, hanem főleg azért, mert már rég beletörődtél ebbe a boldogtalan együttélésbe? Miért élsz ilyen életet? Megszokásból?

Szeretné tudni, hogy a nők és a férfiak hogyan választják meg partnereiket? Érthető, hogy minden nemnek kicsit eltérően vannak meghatározva a prioritásai. Elmondjuk, hogyan választják ki a férfiak és a nők partnereiket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.