Imádom az idegeneket...

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha valóban egy idegennel szeretne együtt élni, akkor őszintén válaszoljon 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Csak egy turista vagyok?

Különösen a népszerű turistacélpontokon fennáll annak a veszélye, hogy csak idegen vagy a kedvesednek.nyári kaland. Sok külföldi minden évben ugyanoda megy, mint te. Többé-kevésbé hajlandó megtapasztalni a repülést. Vannak, akik nyaralni is csak ebből a célból mennek. Válaszolj magadnak a lehető legőszintébben, hogy csak szenvedélyes kalandot vagy igaz szerelmet élsz át.

Megértjük egymást?

Nemcsak emberként, hanem nyelvileg is? Tudtok egyetérteni egymással? Ha legfeljebb három szót értesz, nem fogsz sok időt tölteni hétköznapi beszélgetéssel. De a kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Természetesen az idegen nyelv tanulása soha nem rossz. Azonban egy drága gyorstanfolyam végső soron csak arra szolgálhat, hogy megértse, hogy eltávolodnak egymástól.

Hasonlóak az érdeklődési köreink és a szokásaink?

A kulturális különbségek több nehézséget okozhatnak, mint első pillantásra úgy tűnhet. Még otthon is nehéz lehet olyan társat találni, akivel össze tudja egyeztetni a gyerekkori családi szokásokat. Mi van, ha egy teljesen más kultúrából származó emberrel kezdesz randevúzni? Készen állsz feladni a cseh karácsonyt, vagy ráveszed a párod? Nem kell beleszeretni például egy muszlimba a kultúrák ütközésének problémái miatt. Az európaiak számára nagyon nehéz lehet a helyi kultúra elfogadása. Ha szeretne beleszeretni egy külföldibe, válasszon hozzánk közelebbi kultúrákat.

Hol fogunk élni?

Talán ez a távoli jövő kérdése, de ebben az esetben ez nagyon fontos. Hajlandó lenne valamelyikőtök külföldre költözni? Még azt is gondolhatja, hogy úgysem akar Csehországban élni. De tényleg el tudja képzelni, hogy feladja mindazt, amije van Csehországban, beleértve a családját, az összes életre szóló barátját, az anyanyelvét? A lakhatási problémákat természetesen többféleképpen is meg lehet oldani. De akkor is fel kell tenned magadnak ezt a kérdést.

Végül, aki semmit sem kockáztat, az semmit sem nyer. Ha szeretitek egymást, felejtsétek el a félelmeiteket és hajrá!


Hasonló cikkek

Régóta együtt vagytok, de néha úgy érzed, hogy párod úgy viselkedik, mint egy kisgyerek? Eddig mindig azt gondoltad, hogy ez valószínűleg csak egy álom, vagy hogy ez csak valami furcsa időszak. De mi van, ha nem? Nézze meg, hogyan lehet megkülönböztetni egy tinédzsert a felnőtt férfitól!

Szeretné, ha a kapcsolata működne, és egyenrangú partnerként élne benne? Ezután jól kell ismernie a partnerét, és rendszeresen dolgoznia kell a kapcsolatán. Nem mindegy, hogy szerelmed elején jársz, vagy már pár éve együtt éltek. A partnerek kapcsolatában mindig van hova fejlődni.

Ma sok embernek nehézséget okoz komoly kapcsolatot találni. Vannak, akik megtalálják a kapcsolatot, de az pillanatok alatt szétesik. Miért nem bírnak ki egyes fiatalok egy évnél tovább együtt?

A szerelem gyönyörű része egy kapcsolatnak. Minden tökéletes, kedvesed hibátlan, és el sem tudod képzelni nélküle a világot. De előbb-utóbb sorra kerül sor, amikor a legnagyobb szerelem is elhalványul, és te is látni fogod szeretőd hibáit. Hogyan kell csinálni, hogy ez a változás ne törje ki a nyakát? A következő alapelvekkel biztonságosan igazi, tartós kapcsolattá változtathatja szerelmét.

A kapcsolatban való boldogság

Boldog lehet-e egy párkapcsolat, még több éves együttélés után is? Igen, boldog. Csak tudnod kell, hogyan kezeld. Milyen tényezők befolyásolják a kapcsolatok boldogságát? Olvass és tanulj.

Régóta nem volt példa arra, hogy a férjek sült pecsenyével tömjék magukat, míg a másik fél csak egy egészséges zöldségsalátát falat. Mindkét nem fogy! Diétákat keresnek, csökkentik a gyorsételeket, elmennek edzeni. Nem ritka, hogy egy pár vegetáriánus vagy nyers étrendet követ. De ha csak egy fogy, az bizonyos esetekben negatívan befolyásolhatja kapcsolatát. Önt is fenyegeti?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.