Imádom az idegeneket...

Az ellentétek vonzzák egymást, és ez kétszeresen igaz egy külföldire. Nyalábként éli meg a szerelmet, és tervezi a közös jövőt? Ha valóban egy idegennel szeretne együtt élni, akkor őszintén válaszoljon 4 egyszerűnek tűnő kérdésre.

Csak egy turista vagyok?

Különösen a népszerű turistacélpontokon fennáll annak a veszélye, hogy csak idegen vagy a kedvesednek.nyári kaland. Sok külföldi minden évben ugyanoda megy, mint te. Többé-kevésbé hajlandó megtapasztalni a repülést. Vannak, akik nyaralni is csak ebből a célból mennek. Válaszolj magadnak a lehető legőszintébben, hogy csak szenvedélyes kalandot vagy igaz szerelmet élsz át.

Megértjük egymást?

Nemcsak emberként, hanem nyelvileg is? Tudtok egyetérteni egymással? Ha legfeljebb három szót értesz, nem fogsz sok időt tölteni hétköznapi beszélgetéssel. De a kommunikáció nagyon fontos egy kapcsolatban. Természetesen az idegen nyelv tanulása soha nem rossz. Azonban egy drága gyorstanfolyam végső soron csak arra szolgálhat, hogy megértse, hogy eltávolodnak egymástól.

Hasonlóak az érdeklődési köreink és a szokásaink?

A kulturális különbségek több nehézséget okozhatnak, mint első pillantásra úgy tűnhet. Még otthon is nehéz lehet olyan társat találni, akivel össze tudja egyeztetni a gyerekkori családi szokásokat. Mi van, ha egy teljesen más kultúrából származó emberrel kezdesz randevúzni? Készen állsz feladni a cseh karácsonyt, vagy ráveszed a párod? Nem kell beleszeretni például egy muszlimba a kultúrák ütközésének problémái miatt. Az európaiak számára nagyon nehéz lehet a helyi kultúra elfogadása. Ha szeretne beleszeretni egy külföldibe, válasszon hozzánk közelebbi kultúrákat.

Hol fogunk élni?

Talán ez a távoli jövő kérdése, de ebben az esetben ez nagyon fontos. Hajlandó lenne valamelyikőtök külföldre költözni? Még azt is gondolhatja, hogy úgysem akar Csehországban élni. De tényleg el tudja képzelni, hogy feladja mindazt, amije van Csehországban, beleértve a családját, az összes életre szóló barátját, az anyanyelvét? A lakhatási problémákat természetesen többféleképpen is meg lehet oldani. De akkor is fel kell tenned magadnak ezt a kérdést.

Végül, aki semmit sem kockáztat, az semmit sem nyer. Ha szeretitek egymást, felejtsétek el a félelmeiteket és hajrá!


Hasonló cikkek

Minden nő vágyik arra, hogy néha hallja ezt a két varázsszót. Gyakran ő maga mondja ki először, remélve, hogy legalább olyan választ kap: „Én is.” Te is hiába várod, hogy a párod kimondja? Kezdsz aggódni, ha tényleg komolyan gondol téged? Felsoroltuk neked azokat az okokat, amelyek miatt a férfiak nem mondják ki olyan gyakran a „szeretlek” szót.

A kapcsolat egyik válságos pillanata a gyermek születése. Az ok általában az, hogy a nők csak a gyerekükre koncentrálnak, és hirtelen nem fordítanak annyi figyelmet partnerükre, mint korábban. A gyakori viták mellett az is előfordul, hogy egy nő önbizalma igencsak megviseli az anyaságot. Mit lehet tehát tenni annak érdekében, hogy a kapcsolat békés legyen, és a nők újra megbízzanak egymásban?

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.