Javítsunk kapcsolatunkon

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Kevesebb sminket használj

Még ha ügyes is vagy a sminkelésben, minden kutatás és kérdőív önmagáért beszél - az férfiak  inkáb a természetes szépséget szeretik! De azért ne mondj le mindenről! A szépen ápolt haj és a megfelelő ruha mindenki számára természetesnek kell lennie. De a smink valami extra. Próbáld ki, hogyan reagál a partnered, ha nemhasználsz sminket és természetes maradsz. Hidd el, biztosan értékelni fogja a párod, ha pihenteted a fejed a vállán, és nem hagysz smink, vagy púder nyomot a fehér ingén.

Tedd el a mobiltelefonod

Szokj hozzá, hogy hazaérkezés után a mobiltelefonod leteszed valahova a polcra és csak másnap veszed elő mielőtt munkába indulnál.Ha a partnered később jár haza mint te,akkor elég letenned a mobiltelefonod akkor mikor már haza ér. Ez nem csak neked, hanem mindenekelőtt a kapcsolatotoknak tesz jót. Ha valaki beszél veled, és te a mobiltelefonodat nézed, akkor ezzel tuttára adod hogy teljesen értéktelen számodra. Gondolod, hogy ez nem igaz? De bizony igaz! Próbáld ki például egy hétig. Látni fogod, hogy hihetetlenül javul a kapcsolatotok!

Légy vagány a szexuális életben

Úgy érzed hogy jól esne egy gyors szex , akkor is, ha általában hosszú ideig szeretkeztek? Nagyon tetszik neked a csipkés átlátszó alsónemű, de félsz mit mondana rá a partnered? Próbáld ki! Vagy vágysz arra, hogy maszturbálj? Gyerünk! Dobj el minden előítéletet, hallgass magadra és a testedre!A partnerednek te vagy a legszebb. El tudsz képzelni valami izgatóbbat mint mikor „rajtakap” téged önkielégitésnél?

Vadássz

Ne idegen vizekben. Szépen otthon! A legtöbb nő természetesen jobban érzi magát a zsákmány szerepében, amikor egy férfi megpróbálja felhívni a figyelmét. De gondolkodtál már azon, vajon mi volna ha fordulna a szerep? Légy most te a vadász! Ha rendszeresen változtattok a szerepeken, akkor nem fogtok unatkozni. Ha még soha nem próbáltad, akkor mindent bele.Új szikrát ad a kapcsolatotoknak.


Hasonló cikkek

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.