Javítsunk kapcsolatunkon

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

Kevesebb sminket használj

Még ha ügyes is vagy a sminkelésben, minden kutatás és kérdőív önmagáért beszél - az férfiak  inkáb a természetes szépséget szeretik! De azért ne mondj le mindenről! A szépen ápolt haj és a megfelelő ruha mindenki számára természetesnek kell lennie. De a smink valami extra. Próbáld ki, hogyan reagál a partnered, ha nemhasználsz sminket és természetes maradsz. Hidd el, biztosan értékelni fogja a párod, ha pihenteted a fejed a vállán, és nem hagysz smink, vagy púder nyomot a fehér ingén.

Tedd el a mobiltelefonod

Szokj hozzá, hogy hazaérkezés után a mobiltelefonod leteszed valahova a polcra és csak másnap veszed elő mielőtt munkába indulnál.Ha a partnered később jár haza mint te,akkor elég letenned a mobiltelefonod akkor mikor már haza ér. Ez nem csak neked, hanem mindenekelőtt a kapcsolatotoknak tesz jót. Ha valaki beszél veled, és te a mobiltelefonodat nézed, akkor ezzel tuttára adod hogy teljesen értéktelen számodra. Gondolod, hogy ez nem igaz? De bizony igaz! Próbáld ki például egy hétig. Látni fogod, hogy hihetetlenül javul a kapcsolatotok!

Légy vagány a szexuális életben

Úgy érzed hogy jól esne egy gyors szex , akkor is, ha általában hosszú ideig szeretkeztek? Nagyon tetszik neked a csipkés átlátszó alsónemű, de félsz mit mondana rá a partnered? Próbáld ki! Vagy vágysz arra, hogy maszturbálj? Gyerünk! Dobj el minden előítéletet, hallgass magadra és a testedre!A partnerednek te vagy a legszebb. El tudsz képzelni valami izgatóbbat mint mikor „rajtakap” téged önkielégitésnél?

Vadássz

Ne idegen vizekben. Szépen otthon! A legtöbb nő természetesen jobban érzi magát a zsákmány szerepében, amikor egy férfi megpróbálja felhívni a figyelmét. De gondolkodtál már azon, vajon mi volna ha fordulna a szerep? Légy most te a vadász! Ha rendszeresen változtattok a szerepeken, akkor nem fogtok unatkozni. Ha még soha nem próbáltad, akkor mindent bele.Új szikrát ad a kapcsolatotoknak.


Hasonló cikkek

A szakítás gyakran még a legmakacsabbakat is megrázza. Főleg, ha nem ők kezdeményezői a szakításnak. Neked sem kell kivételnek lenni. A legtöbb ember számára elképzelhetetlen egy új kapcsolat indítása közvetlenül a szakítás után. Tanácsot adunk a szakítás utáni gyors felépüléshez, hogy randevúzhasson valakivel.

Úgy érzi, hogy a legtöbb gyönyörű nő körülötte vagy házas, vagy teljesen használhatatlan egy kapcsolat szempontjából? Elmagyarázzuk neked, hogy néhány gyönyörű lány miért nem képes komoly kapcsolatban élni.

Maga a boldogság meghatározása gyakorlatilag lehetetlen. Mindenkinek mást jelent. Valaki békés együttélésre vágyik, másik a párkapcsolatban a szórakozást, egy másik kalandot keres. Hogy mit keres, az az Ön szükségleteitől, elvárásaitól, szükségleteitől és vágyaitól függ. És bármikor változhatnak. Tehát használja a következő öt kulcsot, hogy feltárja az utat egy boldogabb, teljesebb kapcsolat felé.

A nők szeretik az önző embereket, a férfiak pedig a szörnyeket. De te egyszerűen tisztességes lány vagy, és nem viselkedhetsz kurvaként. Ne aggódj, nem kell! A tisztességnek semmi köze ahhoz, hogy a férfiak szeressenek. Olvassa el, hogyan lehet „szörnyeteggé” anélkül, hogy elárulná jó énjét!

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Akár tetszik, akár nem, az erőszak nem kerüli el a kapcsolatokat. Gondolod, hogy soha nem fogsz belejönni ilyesmibe, mert az első arc után azonnal kilépnél a kapcsolatból? De a kapcsolat egy bántalmazóval soha nem egy egyszerű pofonnal kezdődik. Hogyan történik tehát, hogy egy bántalmazott személy az első konfliktus után is hasonló együttélésben marad?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.