Milyen apróságokat akarnak a nők a férfiaktól?

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Kézben cipelés

Amikor felveszi partnerét a karjába, valószínűleg tiltakozni fog. De a valóságban szereti szó szerint a kezén viselni. Biztonságban érzik magukat, és az Ön védelme alatt érzik magukat. Egyszerűen hercegnőnek érzi magát. Ez a tevékenység csak azért zavarhatja, mert aggódik a súlya miatt, és nem tűnik túl nehéznek.

Egy kis ajándék meglepetés

Minden nő szereti az apró meglepetéseket. Egyáltalán nem nehéz választani nekik valamit. Egyetlen hölgy sem vet meg egy virágot, ékszert vagy minőségi csokoládét. Ha időnként adsz valami ilyesmit a barátnődnek, akkor egy csillogással a szemében és széles mosollyal az arcán lesz a jutalmad.

Ölelés hátulról

Lepje meg partnerét hátulról ölelve. Csináld váratlanul. Valószínűleg akkor lesz a legnagyobb hatása, amikor takarít. Ez megmutatja neki, hogy nagyon értékeli őt. Ölelés közben is megdicsérheted a barátnődet valamiért.

Kézfogás nyilvános helyen

Ne légy szégyenlős és fogd meg párod kezét nyilvánosan. Együtt jártok vásárolni, vagy csak együtt utaztok tömegközlekedéssel? Kapd el. Ezzel mindenki megmutatja körülötted, hogy nem szégyelled a másikat, és szereted őt!

Ugrás

Bár már nem vagy kicsi gyerekek, miért ne tehetnéd ennyire bolond? Kezdje párnacsatával. A párod csiklandós? Addig csiklandozza, amíg el nem sír a nevetéstől. Egy kis elterelés a mindennapi életről egyikőtöknek sem árt.

Teljes test simogatása

A nők szeretik társaik gyengéd érintését. Szánjon rá egy pillanatot, és finoman simogassa meg partnere egész testét. Látni fogja, hogy ez nagyon feldobja őt, és biztosan nem lesz vége a simogatással. Ráadásul boldoggá teszed a másik féledet is.

Csók a homlokon

A homlokon érzett csók a legkisebb dolog, amit a párodért tehetsz. Bár ez annyira triviális dolog, sokat jelent a nők számára. Ez egy olyan cselekedet, amelyhez nincsenek szavak. Megmutatod neki, hogy szereted.


Hasonló cikkek

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Biztos vagyok benne!

A hűtlenség az emberiség csapása, és sokan joggal félnek. De sok olyan személy is találkozhat, aki közvetlen betegség-ellenőrző, és nem hagyja, hogy partnere lélegezzen. Szóval ki fél a legjobban attól, hogy a társa megcsalja?

Álmaid lányát üldözted, mindent megteszel, hogy elnyerd a szívét, és még mindig a nem kívánt baráti zónában ragadtál? Mit jelent ez számodra? Miért van ez így? ezúttal mit csináltál rosszul? Tekintsük ezt a témát részletesebben.

Minden párkapcsolat kezdete általában rózsás és romantikus. De aztán eljön egy pillanat, amikor a dolgok elkezdenek csikorogni köztetek. Mindannyian követünk el olyan hibákat, amelyek tönkretehetik a kapcsolatot. Nézze meg az öt leggyakoribb hibát, és kerülje el őket!

Tudja, hogy a féltékenység árt a kapcsolatának? Mégsem tudod megvédeni magad ellene? Mindig a legvédtelenebb pillanatban lopakodik hozzád, és te csak sikoltozol és sikoltozol? Mit tegyen másként, hogy ne kelljen megbánnia tetteit? Van-e egyáltalán valami védekezés a felesleges féltékenység ellen? Igen! És tudjuk mit.

A kiegyensúlyozott egyének nemcsak a karrierjükben, hanem a kapcsolataikban is sikeresebbek. Megpróbál racionálisan gondolkodni. Nem adnak könnyen érzelmeiknek. Jól tud uralkodni magán. Ez megakadályozza a felesleges vitákat a kapcsolatban. Szimpatikus hatással vannak a körülöttük lévőkre, könnyen teremtenek kapcsolatokat. Jöjjön el és olvassa el, mit nem csinálnak alapvetően erős egyének, és tanuljanak belőle.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.