Milyen apróságokat akarnak a nők a férfiaktól?

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Kézben cipelés

Amikor felveszi partnerét a karjába, valószínűleg tiltakozni fog. De a valóságban szereti szó szerint a kezén viselni. Biztonságban érzik magukat, és az Ön védelme alatt érzik magukat. Egyszerűen hercegnőnek érzi magát. Ez a tevékenység csak azért zavarhatja, mert aggódik a súlya miatt, és nem tűnik túl nehéznek.

Egy kis ajándék meglepetés

Minden nő szereti az apró meglepetéseket. Egyáltalán nem nehéz választani nekik valamit. Egyetlen hölgy sem vet meg egy virágot, ékszert vagy minőségi csokoládét. Ha időnként adsz valami ilyesmit a barátnődnek, akkor egy csillogással a szemében és széles mosollyal az arcán lesz a jutalmad.

Ölelés hátulról

Lepje meg partnerét hátulról ölelve. Csináld váratlanul. Valószínűleg akkor lesz a legnagyobb hatása, amikor takarít. Ez megmutatja neki, hogy nagyon értékeli őt. Ölelés közben is megdicsérheted a barátnődet valamiért.

Kézfogás nyilvános helyen

Ne légy szégyenlős és fogd meg párod kezét nyilvánosan. Együtt jártok vásárolni, vagy csak együtt utaztok tömegközlekedéssel? Kapd el. Ezzel mindenki megmutatja körülötted, hogy nem szégyelled a másikat, és szereted őt!

Ugrás

Bár már nem vagy kicsi gyerekek, miért ne tehetnéd ennyire bolond? Kezdje párnacsatával. A párod csiklandós? Addig csiklandozza, amíg el nem sír a nevetéstől. Egy kis elterelés a mindennapi életről egyikőtöknek sem árt.

Teljes test simogatása

A nők szeretik társaik gyengéd érintését. Szánjon rá egy pillanatot, és finoman simogassa meg partnere egész testét. Látni fogja, hogy ez nagyon feldobja őt, és biztosan nem lesz vége a simogatással. Ráadásul boldoggá teszed a másik féledet is.

Csók a homlokon

A homlokon érzett csók a legkisebb dolog, amit a párodért tehetsz. Bár ez annyira triviális dolog, sokat jelent a nők számára. Ez egy olyan cselekedet, amelyhez nincsenek szavak. Megmutatod neki, hogy szereted.


Hasonló cikkek

Most találkoztál, és azon tűnődsz, hogyan viselkedj? Hogyan növelheted az esélyeidet, amennyire csak lehet? Szeretné elsajátítani a búcsúzási fázist? Olvass el néhány tippet, hogyan viselkedj egy kapcsolat elején!

Lehet, hogy meglepő, de sok pár gyakorlatilag "tévedésből" esett hűtlenségbe. Egyáltalán nem vették észre, hogy az új tréner vagy kolléga a munkahelyükről többet jelent számukra, mint gondolnák. Miért is? Otthon már régen megvolt a szerelmük, ezért nem vettek észre semmilyen jelet a másik oldalról. Sajnos még a sajátjától sem. Tehát hogyan ismerd fel, hogy lassan, de biztosan hűtlenség

et vállalsz

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy az élet egy kutya, hogy szerencsétlen vagy, hogy mindent elrontasz, amihez hozzáérsz? Ha igen, próbálj meg változtatni az élethez való negatív hozzáállásodon, és tanulj meg pozitívan gondolkodni. Az optimizmust sugárzó embereknek sokkal könnyebb az életük, mint azoknak, akik egész életen át tartó rossz hangulatban szenvednek.

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

A férfiak és a nők világa más, ezt már mindenki tudja. A kommunikációban a leggyakoribb félreértések azon alapulnak, hogy partnere egyáltalán nem érti Önt. Mutatjuk a legveszélyesebb kifejezéseket. A férfiak és a nők teljesen másképp értik őket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.