Fennáll a szakítás veszélye?

Péntek óta együtt vagytok? A románc már régen eltűnt a kapcsolatodból? Az utóbbi időben egyre gyakrabban kezded úgy érezni, hogy valami hiányzik a kapcsolatodból, vagy megint recseg valami köztetek? Érezted, hogy a kapcsolatod a végéhez közeledik? Tudjuk, hogyan lehet megmondani!

Gyakori viták

Az alkalmankénti viták normálisak, sőt egészségesek. Megtisztítják a levegőt a kapcsolatodban, és megadják a vágyott felszabadulást. De ha minden nap apró dolgokon veszekedsz, és a gyomrod mindig összeszorul a verekedéstől, akkor valami nincs rendben. A gyakori viták a szétválás előhírnökei.

Nem töltitek együtt az időt

Még ha van szabadságotok is, mindegyik mást csinál. Hét közben normális. Mindketten fáradtak vagytok a munkától, és nincs kedvetek semmihez. De ha hétvégén is más az időbeosztásod, az nem helyes. Egyszer jó, de ha alig töltöttetek együtt két estét/napot egy hónapban, akkor nincs sok miről beszélni egy kapcsolatban.

Nem beszélsz

< p>Nem azt értjük, hogy egy férfi nem hajlandó beszélni érzelmeiről vagy női értetlenséget, ha több órán keresztül beszél a futballról. Fennáll a szakítás veszélye, ha egyáltalán nem beszélsz, vagyis a semmiről. Reggel hallgatsz a reggelinél, csendben vagy vacsoránál is? Nincs mit mondanod akkor sem, ha elalszol egymás mellett? Nincs közös témátok? Csak a barátaidtól értesülsz a párodról? Aztán állj meg, és próbálj meg változtatni. A kommunikáció minden kapcsolat sarokköve volt, van és lesz, ezért dolgozz rajta, különben soha többé nem lesz lehetőséged együtt kommunikálni.

Változás a viselkedésben

Többé nem nézel ki. magadra, mint korábban? A lengyel érdekek már rég feledésbe merültek? Több éves kapcsolat után normális, hogy a személy és a kapcsolatod is megváltozik. Ez már csak így van. De mit tegyünk, ha még egy új, igazán szexi ruha vagy egy kifejezetten neki készített romantikus vacsora sem készteti többé reakcióra? Ne várj tovább, és beszélj. Ne aggódj azon, hogy valójában hogyan nézel ki. Beszélgessetek egymással és azonnal megértitek!


Hasonló cikkek

A kapcsolatok kezdete tele van örömmel és szórakozással. Felfedezi, mit szeret a partnere, és fokozatosan többet tud meg róla. Hónapok vagy évek randevúzása után a szenvedély általában alábbhagy, és kapcsolata kihűlhet. Úgy érzed, mindent tudsz a párodról? Ezekkel a kérdésekkel újra felkavarja a vizet.

Nem fogunk hazudni egymásnak, a kapcsolat a kompromisszumokról szól. Ha boldogan és boldogan akarsz együtt élni, akkor tudnod kell néha visszalépni. Nem számít, hogy "egyszer én, máskor te" típusú kompromisszumot követsz, vagy mindig a középutat keresed. De néha nagyon nehéz, és küszöbön áll a vita. Mindketten tudjátok, hogy amikor veszekedtek, nincs megoldás. Hogyan ne veszekedjünk és találjunk helyette kompromisszumot?

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Szeretnél egy élettársat? Ezután folyamatosan dolgoznia kell a kapcsolatán. Ha követed tanácsainkat, biztosan meg tudod csinálni!

Egy kissé rendhagyó cikket mutatunk be a férfiak kegyes hazugságairól, vagyis azokról a hazugságokról, amelyeket a nők hallani szeretnének! Egyáltalán nem akarjuk, hogy hazugsággal vádolja a barátját vagy a férjét. Meglehetősen gyakori, hogy a megfelelőt a megfelelő időben tudjuk kimondani. Uraim, tanácsot adunk, mit érdemes megtanulni egyenes arccal!

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.