A tökéletes férfi a nők szemével

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretnéd tudni, hogyan?

Egy pasinak megértőnek kell lennie

Elviseled a női hangulatingadozásokat? Egyáltalán nem akarsz semmit a párodtól az "ő napjaiban", és ha szomorú, azonnal elmész vigasztalni? Ez úgy hangzik, mint a sci-fi? De a legtöbb nő pontosan erre vágyik. Legalábbis a vigasztalás után. Semmi hátsó szándék, vagy ne adj isten, semmi "mi ütött ma bele?" szemforgatás. Röviden, időnként ölelje meg, és tudassa vele, hogy kedveli, és törődik vele. Csak így, minden ok nélkül.

Egy férfinak kényelmesnek kell lennie

A férfi magabiztossága sokkal szexisebb, mint a nagy pénztárcája! Ha egy férfi depressziós, beteg vagy teljesen kimerült, párja tiszta szívből gondoskodik róla. Teát főz neki és megvigasztalja. Ám amint a válság elmúlt, minden nő azt várja, hogy kedvese ismét magához térjen, és olyan magabiztos „férfi” legyen, mint korábban.

A partner legyen támasz

Ez a hízelgés "ki van"? Ők. De csak a teljesen nyilvánvaló és elcsépelteket. Egyébként minden nő állandóan azt akarja érezni, hogy ő a tökéletes, isteni és legszebb lény, akivel valaha találkoztál. Szerinted miért olyan népszerűek a harlekin hősök? Mindenképpen harcolnak választottjukért és semmitől sem riadnak meg! Röviden: a nő az egyetlen számukra.

A férfi legyen szenvedélyes

Az utolsó, de nem a leghitványabb tanács. A nők valóban azt szeretnék, ha párjuk hátsó szándékok nélkül is átölelhetné őket, amiben a szexnek nagy szerepe van. Másrészt nincs annál izgalmasabb, mint amikor egy nő tudja, hogy még mindig vágyik rá. És bármikor és bárhol!

Hogy nehéz megfelelni ezeknek a női követelményeknek egy partnerrel szemben? Ne feledje, hogy minden nőnek megvan a maga elképzelése a tökéletes férfiról! Érdeklődj, mi az övé, és boldog leszel a kapcsolatodban.


Hasonló cikkek

Szeretnél kedveskedni a feleségednek? Szeretné meglepni őt valamivel, amitől izgatott lesz? Néhány tippet és trükköt adunk párjának ajándékba, amit biztosan nem fog megvetni.

Szeretne valamivel megörvendeztetni a másik fontos személyét? Készítsen partnerének egy nagyszerű reggelit az ágyban. Nem érzi magát mesterszakácsnak? Nem számít. Tanácsot adunk, hogyan készíts gyorsan és viszonylag egyszerű reggeliket, amelyek garantáltan boldoggá teszik szerelmedet.

Az őszinteség rendkívül fontos egy partnerségben. De ugyanilyen fontos, hogy tudja, mit tartson meg magának. Nem minden lesz tartós a kapcsolatodban. Ez nem hazugság, te tényleg nem tartozol bele. Az igazsággal vagy "véletlenül" kihagyott információkkal való időnkénti varázslat azonban sokakat megmenthet. Melyek azok a mondatok (és a mögöttük rejlő igazság), amelyeket szívesebben mondanál soha egy kapcsolatban?

A féltékenység az emberek szakításának gyakori oka. A mobiltelefon ellenőrzése, a profilok figyelése a közösségi oldalakon vagy a féltékenységi jelenetek azonban nem puszta féltékenység megnyilvánulása. Más dolgokat is jelenthetnek, például a partnertől való káros függőséget. Mikor van a legnagyobb veszélyben?

A féltékenység az élet természetes velejárója. Ha valakit nagyon szeretsz, félsz, hogy elveszíted. Ha beszűkít a féltékeny természet, akkor véletlenül sem maradsz nyugodt. A féltékenység nagyon kellemetlenné teszi mindenki életét. Tehát tanácsot adunk, hogyan pörgesse meg.

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts senkivel a következő módokon!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.