A tökéletes férfi a nők szemével

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretnéd tudni, hogyan?

Egy pasinak megértőnek kell lennie

Elviseled a női hangulatingadozásokat? Egyáltalán nem akarsz semmit a párodtól az "ő napjaiban", és ha szomorú, azonnal elmész vigasztalni? Ez úgy hangzik, mint a sci-fi? De a legtöbb nő pontosan erre vágyik. Legalábbis a vigasztalás után. Semmi hátsó szándék, vagy ne adj isten, semmi "mi ütött ma bele?" szemforgatás. Röviden, időnként ölelje meg, és tudassa vele, hogy kedveli, és törődik vele. Csak így, minden ok nélkül.

Egy férfinak kényelmesnek kell lennie

A férfi magabiztossága sokkal szexisebb, mint a nagy pénztárcája! Ha egy férfi depressziós, beteg vagy teljesen kimerült, párja tiszta szívből gondoskodik róla. Teát főz neki és megvigasztalja. Ám amint a válság elmúlt, minden nő azt várja, hogy kedvese ismét magához térjen, és olyan magabiztos „férfi” legyen, mint korábban.

A partner legyen támasz

Ez a hízelgés "ki van"? Ők. De csak a teljesen nyilvánvaló és elcsépelteket. Egyébként minden nő állandóan azt akarja érezni, hogy ő a tökéletes, isteni és legszebb lény, akivel valaha találkoztál. Szerinted miért olyan népszerűek a harlekin hősök? Mindenképpen harcolnak választottjukért és semmitől sem riadnak meg! Röviden: a nő az egyetlen számukra.

A férfi legyen szenvedélyes

Az utolsó, de nem a leghitványabb tanács. A nők valóban azt szeretnék, ha párjuk hátsó szándékok nélkül is átölelhetné őket, amiben a szexnek nagy szerepe van. Másrészt nincs annál izgalmasabb, mint amikor egy nő tudja, hogy még mindig vágyik rá. És bármikor és bárhol!

Hogy nehéz megfelelni ezeknek a női követelményeknek egy partnerrel szemben? Ne feledje, hogy minden nőnek megvan a maga elképzelése a tökéletes férfiról! Érdeklődj, mi az övé, és boldog leszel a kapcsolatodban.


Hasonló cikkek

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Szereted a párodat, de szeretnél valamit változtatni rajta? Egyesek számára ez lehetséges, másoknak sajnos nem. Honnan kellene tudnia? Például az adott személy viselkedése szerint.

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

Egy brit tanulmány szerint manapság felgyorsulnak az események. Még egy klasszikus partnerségi válság is. Nem hét év, hanem három év múlva jelenik meg. És mivel arra tanítanak bennünket, hogy mindent a lehető legkönnyebbé tegyünk, sok kapcsolat nem éli túl az első igazi válságot.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.