Ne tedd ezt a pároddal

Amint azt mindenki régóta tudja, a férfiak és a nők sok tekintetben nagyon különböznek egymástól. De néha megfeledkezel róla, aztán azon tűnődsz, hogy a feleséged vagy a barátnőd miért haragszik rád. Vagy elégedetlenül elfordul. Szeretnéd tudni, mit ne tegyél soha a párod előtt? Olvasson tovább.

Összehasonlítás más nőkkel

Nézzen nyugodtan az utca szépségei mögé. Ha nem csinálod olyan gyakran, hogy szinte megfeledkezel magad mellett a barátnőről, a modern nők szemrebbenés nélkül túltesznek rajta. De soha ne hasonlítsa össze hangosan az erősségeit (vagy gyengeségeit) a másikkal. Aztán megásod a sírodat olyan mondatokkal, mint "Nem akarsz ilyen frizurát venni?", "Nézd, hogy néz ki a színésznő, amikor lefogyott. Nem akarsz te is kezdeni valamit magaddal?" stb. Soha ne hasonlítsd össze. És soha, semmilyen körülmények között ne hasonlítsa össze azzal a céllal, hogy megmutassa partnerének, hogyan másoljon le egy másik nőt.

Szégyentelen vagy egyenesen szexuális fotók

Ha a hölgy maga nem kéri , soha ne küldj fotót az erekciódról. Még a "nem várok rád" felirattal is. A nők nagyon-nagyon nem szeretik. Ezenkívül ne tegyen közzé szexuális fotókat utána. Amint a szex a kapcsolatod rendszeres részévé válik, határozottan látta az intim részeidet. Nem kell látnia őket fotókon. És annak ellenére, hogy gondolnád, a nőket ritkán izgatják az ilyen képek.

Óvakodj a női rokonok és ismerősök dicséretétől.

Természetesen kívánatos a jó kapcsolat a családdal vagy a partner barátaival. Egy ilyen kis dicséret biztosan megteszi a varázslatát, nem gondolod? Igen és nem. Az intellektusukról vagy esetleg az öltözködésükről szóló bók teljesen ártatlan és kellemes. De soha ne törődj egy közzétett értékelésen. Legyen szó nővérről, nagynéniről, barátról, unokahúgról vagy bárkiről, aki a legszexisebb, vagy akinek a legszebb lábai vannak, ezt tartsa meg magának. Vagy a barátaidnak sör mellett. Párod többé-kevésbé elvárja, hogy még a vele való kapcsolatban is nézz más nőkre és értékeld őket. De ezt tudva, majd tőled hallva, hogy a húgának egyszerűen tökéletes mellei vannak, kevesen "próbálják meg".

Ne oldja meg a problémáit, hacsak nem kéri tőled.

Én biztos már tud erről a hallottról, de tegyük fel, hogy itt is hallani kell. Ha egy nő panaszkodik valamire vagy valakire, akkor általában csak levegőzni akar. Talán a párna leütése vagy az edzőteremben való edzés segíthet. A hölgyek szeretnek beszélgetni. Ez egyfajta terápia számukra. Tehát ha nem azzal a mondattal jön hozzád, hogy "Segíts, van egy ilyen problémám..." akkor NE foglalkozz azzal, amit mond. Hallgassa meg őt, bólintson egyetértően a megfelelő pillanatban, majd engedje el. Megkíméli az idegeit, és a felesége imádni fog.


Hasonló cikkek

Ha dühösek vagyunk, gyakran mondunk valamit, amit később megbánunk. Történt már veled ez? Dobtál olyasmit a másik fél arcába, amit nem gondoltál, vagy soha nem akartál kimondani? Mutatunk egy egyszerű útmutatót, hogyan kerülheti el. Mentse el a következő mondatokat a nagy TABU jel alá.

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Sajnos a szerelem nem úgy működik, mint a filmben. Csak egy igazi tragédia pusztíthatja el. A valóságban azonban bármilyen apróság tönkreteheti a kapcsolatot. Ezért kell vele állandóan törődni. Ahhoz, hogy boldog és harmonikus legyen, építeni kell, és folyamatosan fejleszteni kell. Összeírtunk neked 5 dolgot, ami garantáltan tönkretesz egy partnerséget!

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

A legtöbb férfi nem szakít ok nélkül a partnerével. Sokuknak alapos oka van a szakításra. Elmondjuk, miért hagyják el leggyakrabban a férfiak a nőket.

Úgy érzi, hogy az élete értéktelen? Hogy a sztereotípia, a stressz és a negativizmusod megöl? Ha igen, próbáljon meg néhány változtatást végrehajtani az életében. Látni fogja, hogy sokkal jobban fog menni. Nemcsak a magánéletben és a szakmai életben, hanem a párkapcsolatban is. Minden nagyon szorosan összefügg.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.