Ne tedd ezt a pároddal

Amint azt mindenki régóta tudja, a férfiak és a nők sok tekintetben nagyon különböznek egymástól. De néha megfeledkezel róla, aztán azon tűnődsz, hogy a feleséged vagy a barátnőd miért haragszik rád. Vagy elégedetlenül elfordul. Szeretnéd tudni, mit ne tegyél soha a párod előtt? Olvasson tovább.

Összehasonlítás más nőkkel

Nézzen nyugodtan az utca szépségei mögé. Ha nem csinálod olyan gyakran, hogy szinte megfeledkezel magad mellett a barátnőről, a modern nők szemrebbenés nélkül túltesznek rajta. De soha ne hasonlítsa össze hangosan az erősségeit (vagy gyengeségeit) a másikkal. Aztán megásod a sírodat olyan mondatokkal, mint "Nem akarsz ilyen frizurát venni?", "Nézd, hogy néz ki a színésznő, amikor lefogyott. Nem akarsz te is kezdeni valamit magaddal?" stb. Soha ne hasonlítsd össze. És soha, semmilyen körülmények között ne hasonlítsa össze azzal a céllal, hogy megmutassa partnerének, hogyan másoljon le egy másik nőt.

Szégyentelen vagy egyenesen szexuális fotók

Ha a hölgy maga nem kéri , soha ne küldj fotót az erekciódról. Még a "nem várok rád" felirattal is. A nők nagyon-nagyon nem szeretik. Ezenkívül ne tegyen közzé szexuális fotókat utána. Amint a szex a kapcsolatod rendszeres részévé válik, határozottan látta az intim részeidet. Nem kell látnia őket fotókon. És annak ellenére, hogy gondolnád, a nőket ritkán izgatják az ilyen képek.

Óvakodj a női rokonok és ismerősök dicséretétől.

Természetesen kívánatos a jó kapcsolat a családdal vagy a partner barátaival. Egy ilyen kis dicséret biztosan megteszi a varázslatát, nem gondolod? Igen és nem. Az intellektusukról vagy esetleg az öltözködésükről szóló bók teljesen ártatlan és kellemes. De soha ne törődj egy közzétett értékelésen. Legyen szó nővérről, nagynéniről, barátról, unokahúgról vagy bárkiről, aki a legszexisebb, vagy akinek a legszebb lábai vannak, ezt tartsa meg magának. Vagy a barátaidnak sör mellett. Párod többé-kevésbé elvárja, hogy még a vele való kapcsolatban is nézz más nőkre és értékeld őket. De ezt tudva, majd tőled hallva, hogy a húgának egyszerűen tökéletes mellei vannak, kevesen "próbálják meg".

Ne oldja meg a problémáit, hacsak nem kéri tőled.

Én biztos már tud erről a hallottról, de tegyük fel, hogy itt is hallani kell. Ha egy nő panaszkodik valamire vagy valakire, akkor általában csak levegőzni akar. Talán a párna leütése vagy az edzőteremben való edzés segíthet. A hölgyek szeretnek beszélgetni. Ez egyfajta terápia számukra. Tehát ha nem azzal a mondattal jön hozzád, hogy "Segíts, van egy ilyen problémám..." akkor NE foglalkozz azzal, amit mond. Hallgassa meg őt, bólintson egyetértően a megfelelő pillanatban, majd engedje el. Megkíméli az idegeit, és a felesége imádni fog.


Hasonló cikkek

A szakítás nagyon kellemetlen helyzet mindkét partner számára. Ha a pár egyike drasztikusan szakít a másikkal, a válás sokkja még súlyosabb lehet. Tehát legalább most vegye figyelembe korábbi szerelmét. Soha ne szakíts senkivel a következő módokon!

A nőknek néha nehéz dolguk van a férfiakkal, de ez fordítva is igaz. Néhány hölgy néha nem bánik túl jól partnerével. Tanácsot adunk, hogyan ismerd fel, hogy lassan elviselhetetlen barátnővé válsz.

Mit jelent a szabadság egy kapcsolatban? Szeresd a párodat úgy, ahogy van! Ne korlátozd őt semmiben. Adj neki szabadságot tetteiben és döntéseiben. Ahhoz, hogy minden mindkét irányban működjön, a partnerednek hasonló hozzáállással kell rendelkeznie hozzád, mint te hozzá. Egy szép és egyben szabad kapcsolat felépítése egyáltalán nem egyszerű. És ez az oka annak, hogy a legtöbb pár nem éli át a házasság nélküli szerelmet.

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Mindenki mást szeretne az életben. De nem kell mindig a nulláról kezdeni. Vannak sajátos női tulajdonságok és szokások, amelyek erős mágnesként vonzzák a férfiakat. A férfiak vonzódnak hozzájuk, és ha egyszer szerelmesek lesznek, soha nem hagynak el egy ilyen nőt. Mely női tulajdonságok ezek?

Az a benyomásod, hogy csak akkor kapsz nőt, ha elég kövér fiókod van, vagy az ékesszólásodnak köszönhetően? Vagy még jobb, ha mindkettő megvan? Nézzük meg, hogy a gazdagok vagy a vicces férfiak könnyebben mennek-e.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.