Megéri még menteni a kapcsolatot?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudod, hogy mikor fordult elő ilyen pillanat?

Nem vagy kiakadt a szemed?

Először is tisztáznod kell, milyen volt a kapcsolatod a kezdetektől mostanáig . Problémamentes volt, kisebb könnyektől eltekintve? Azonnal megoldottad a problémát? Ha igen, akkor érdemes a kapcsolaton dolgozni. De ha hagyod, hogy a problémák lecsúszjanak, soha nem fejezted be a vitát, és csak arra vársz, hogy a dühed elpárologjon a szenvedéstől, akkor már késő. A felgyülemlett konfliktusok csak úgy robbantak ki. Itt semmi sem segít.

Az otthona biztonságos menedék?

Az otthon az, amit megoszt a partnerével. Jól, biztonságban kell éreznie magát együtt. Meg kell tanulnotok támogatni egymást. Egy egészséges kapcsolatban megosztja sikereit és kudarcait. Adsz valamit magadból a másik embernek, ő pedig cserébe ad neked valamit önmagából. Ha nem tudod, miről beszélsz, az nem jó jel. Ha hosszú ideje nem érezted magad biztonságban és boldogan a pároddal, akkor érdemes megfontolni a szakítást.

Barátok vagytok?

A legerősebb kapcsolatoknak sok van barátság bennük. Ilyen emberekkel osztjuk meg életünket, és szívesen töltjük velük az időt. A legjobbakkal csendben lehetünk, szavak nélkül megérthetjük egymást, és megoszthatjuk legbensőbb vágyainkat. És ilyennek kell lenniük az élettársaknak. Mentsd meg a kapcsolatot, ha így ismered a párodat. Megértitek egymást, kijövök egymással, és együtt akarjátok eltölteni a szabadidejét.

Szeretnétek egymást?

A szex és a test vágyai egy másik lényege a szexnek. kapcsolat. A problémamentes szex nem a jó kapcsolat mutatója. Biztos úton van, de jó úton halad. Mikor aludtatok együtt utoljára? És most nem a kényszerű szexre gondolunk. Egyszerűen azért, mert mindketten így éreztétek. A kívánatosság sok okból csökkenhet. Bármilyen blokk, kimondatlan fájdalom vagy akár elfojtott érzelmek vonakodást okozhatnak a szerelemtől. És pontosan ezek a blokkok adódnak a kapcsolati problémák hosszú távú figyelmen kívül hagyásából. Sajnos egyik napról a másikra nem oldod meg.


Hasonló cikkek

Minden nap nyolc vagy több órát töltünk a munkahelyünkön. És ha ilyen hosszú ideig ülünk valaki mellett, aki szimpatikus, optimista vagy vonzó, könnyen kialakulnak a kötelékek. A Cseh Köztársaság nem tiltja az ilyen kapcsolatokat. Azonban kérjük, tartsa be a következő szabályokat a munkahelyi románcoknál.

Szerinted csak a férfiak élnek át egy középkorú válságot? Hiba! Egyes nők is úgy érzik, hogy elfogy a vonatuk, és gyorsan utol kell érniük. Tanácsot adunk, hogyan ismerheti fel, hogy a felesége ebben az állapotban van.

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

Az urak néha olyan titokzatosak, hogy sírni is tud az ember. Csendben vannak, nem csinálnak semmit, csak leolvasható a szemükből a jól ismert rosszallás. Vagy inkább bosszúság? Szeretnéd tudni, hogy a férfiakat mi vonzza a legjobban a másik felé? A cikkből megtudhatja.

Ganja, hogy a barátnőjének rossz szándékai vannak? Gondolod, hogy meg akar csalni? Tanácsot adunk, hogyan derítheti ki, hogy ez igaz.

Ritka gyöngyszemet kell kinyernie rengeteg koszból és agyagból. És ez pontosan így van a kapcsolatokban. Meg kell találni az egyetlen szerelmet! De te magad teremtesz elégedett kapcsolatot. Ne felejtsd el. Nem ingatag szerencse. Szeretnéd megismerni a sikeres párok titkait? Pszichológusok kutatták a boldog kapcsolatok gyakori jeleit, és felfedezték ezeket a meglepő tényeket!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.