Megéri még menteni a kapcsolatot?

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudod, hogy mikor fordult elő ilyen pillanat?

Nem vagy kiakadt a szemed?

Először is tisztáznod kell, milyen volt a kapcsolatod a kezdetektől mostanáig . Problémamentes volt, kisebb könnyektől eltekintve? Azonnal megoldottad a problémát? Ha igen, akkor érdemes a kapcsolaton dolgozni. De ha hagyod, hogy a problémák lecsúszjanak, soha nem fejezted be a vitát, és csak arra vársz, hogy a dühed elpárologjon a szenvedéstől, akkor már késő. A felgyülemlett konfliktusok csak úgy robbantak ki. Itt semmi sem segít.

Az otthona biztonságos menedék?

Az otthon az, amit megoszt a partnerével. Jól, biztonságban kell éreznie magát együtt. Meg kell tanulnotok támogatni egymást. Egy egészséges kapcsolatban megosztja sikereit és kudarcait. Adsz valamit magadból a másik embernek, ő pedig cserébe ad neked valamit önmagából. Ha nem tudod, miről beszélsz, az nem jó jel. Ha hosszú ideje nem érezted magad biztonságban és boldogan a pároddal, akkor érdemes megfontolni a szakítást.

Barátok vagytok?

A legerősebb kapcsolatoknak sok van barátság bennük. Ilyen emberekkel osztjuk meg életünket, és szívesen töltjük velük az időt. A legjobbakkal csendben lehetünk, szavak nélkül megérthetjük egymást, és megoszthatjuk legbensőbb vágyainkat. És ilyennek kell lenniük az élettársaknak. Mentsd meg a kapcsolatot, ha így ismered a párodat. Megértitek egymást, kijövök egymással, és együtt akarjátok eltölteni a szabadidejét.

Szeretnétek egymást?

A szex és a test vágyai egy másik lényege a szexnek. kapcsolat. A problémamentes szex nem a jó kapcsolat mutatója. Biztos úton van, de jó úton halad. Mikor aludtatok együtt utoljára? És most nem a kényszerű szexre gondolunk. Egyszerűen azért, mert mindketten így éreztétek. A kívánatosság sok okból csökkenhet. Bármilyen blokk, kimondatlan fájdalom vagy akár elfojtott érzelmek vonakodást okozhatnak a szerelemtől. És pontosan ezek a blokkok adódnak a kapcsolati problémák hosszú távú figyelmen kívül hagyásából. Sajnos egyik napról a másikra nem oldod meg.


Hasonló cikkek

Amikor a „rendszeresen ismétlődő tevékenység” szót hallod, a legtöbb embernek az unalom jut eszébe. De van különbség a sztereotípia és a rituálé között, és ma ezt mutatjuk be nektek. A rituálé olyasvalami, ami megszilárdítja a szeretetedet. A rituálék fix pontot adnak az egyébként folyamatosan változó életben. Egyszóval minden szempontból egészségesek. Lásd a konkrét példákat.

Nem tud új partnert megtartani? Ez nem véletlen. Valamit biztosan rosszul csinálsz. A hiba valószínűleg valahol a te végén lesz. Tudja meg, milyen probléma akadályozza meg abban, hogy megtalálja és megtartsa új kapcsolatát.

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, van olyan ajándékötletünk, ami biztosan tetszeni fog neki.

Egy nagyszerű férfival ismerkedtél meg, és szerelmes vagy. Ismerkedsz, szereted őt. Biztos vagy benne, hogy jársz? Mi van, ha nem így gondolja? Vannak férfiak, akik nem akarnak egyéjszakás kalandokat. Ő sem vágyik komoly kapcsolatra, nemhogy házasságra. Honnan tudod, hogy tényleg komolyan gondolja-e? Nézz meg 6 egyértelmű jelet.

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.