boldogan élek. De nem lenne jobb az "ex"-el?

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

A múltban él?

Sajnos nem szokatlan, hogy az emberek állandóan arra gondolnak, ami egykor volt egy idő és mi lehetett volna. Emellett állandóan azt kérdezed magadtól, hogy miért nem maradtál az exeddel annak ellenére, hogy megcsalt vagy majdnem összetört? A múlt megszállottsága két dolgot jelenthet. Milyen? Az a tény, hogy nagyon bizonytalan vagy önmagaddal kapcsolatban, és hogy eddig nem jöttél össze valamivel.

Felfosztod magad a jelentől

Gondold, hogy a jelen az egyetlen a három időbeli lehetőség közül a legrövidebb. A jövő ismeretlen, de eljön. Csak várj rá. A múlt csak gyűlik, és semmit sem tudsz tenni, hogy megváltoztasd. De a jelen pillanat csak most és ebben a pillanatban van. És ez az egyetlen, amit befolyásolni tudsz. Ha folyamatosan visszanézel arra, ami már volt, sok lehetőséget elszalasztasz. És csak akkor fogod látni őket újra, ha visszanézel. És nem fogod tudni újra megváltoztatni őket.

Változtasd pozitívvá

Természetesen nem mondhatod csak úgy magadban: „Mától a jelenben élek "és hirtelen, mintha varázspálcával lengetnél, abbahagyod a múlthoz való ragaszkodást. Idő és erő kell hozzá. Vagy ezt a tendenciát pozitívvá változtathatja. Koncentrálj arra, ami akkor nem tetszett. És fordítva. És alkalmazza a jelenlegi kapcsolatára. Szakítottatok, mert egyáltalán nem kommunikáltatok? Csevegés a jelenlegi partnereddel! Menjen randevúzni, kérdezzen, és szóljon, ha valami nem tetszik.

Írja le

Még mindig vannak kétségei? Írd le pontosan miért szakítottál. Az emberi elme hajlamos idealizálni és elfelejteni a rosszat. Próbálj meg emlékezni a gyerekkorodra. Az első gondolat minden bizonnyal ahhoz fog tartozni, hogy milyen nagyszerű volt. De komolyan, a szüleid soha nem kiabáltak veled, mindenkivel barátságban voltál az iskolában és mindenki rád mosolygott az utcán? Írj le érvényes érveket, hogy miért szakítottál az exeddel. Felejtsd el egy pillanatra, miért szereted a jelenlegi párodat. Egy gyenge pillanatban csak olvasd el, és újra tiszta lesz a kapcsolatod!


Hasonló cikkek

Amikor kapcsolata nem éppen a legkielégítőbb, gyakran mindenhol bölcs tanácsokat keres. Nem akarod elveszíteni a szerelmedet, de nem akarod elveszíteni azt az energiát, időt és pénzt sem, amit a kapcsolatba fektettél. Sajnos az interneten található információk néha meglehetősen félrevezetőek. Akkor se csüggedj, ha elveszettnek minősítik a kapcsolatodat. Melyek a kapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszok az interneten?

A partnere éppen most kezdett dührohamot hányni? Ha nem akar megsérülni, jobb, ha elkerüli az alábbi néhány dolgot. Azokkal otthon is meg lehet főzni.

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy az élet egy kutya, hogy szerencsétlen vagy, hogy mindent elrontasz, amihez hozzáérsz? Ha igen, próbálj meg változtatni az élethez való negatív hozzáállásodon, és tanulj meg pozitívan gondolkodni. Az optimizmust sugárzó embereknek sokkal könnyebb az életük, mint azoknak, akik egész életen át tartó rossz hangulatban szenvednek.

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Két különböző ember együttélése mindig bonyolult. Még ha szeretitek is egymást, az együttélés nem mindig könnyű. Főleg azért, mert a partnered időnként egyértelműen dühös, és fogalmad sincs, miért. Máskor az ékesszóló nők gyakran hallgatnak, még akkor is, ha a magyarázat hasznos lenne. Ismerjük a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a nők nem kedvelik a férfiakat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.