boldogan élek. De nem lenne jobb az "ex"-el?

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

A múltban él?

Sajnos nem szokatlan, hogy az emberek állandóan arra gondolnak, ami egykor volt egy idő és mi lehetett volna. Emellett állandóan azt kérdezed magadtól, hogy miért nem maradtál az exeddel annak ellenére, hogy megcsalt vagy majdnem összetört? A múlt megszállottsága két dolgot jelenthet. Milyen? Az a tény, hogy nagyon bizonytalan vagy önmagaddal kapcsolatban, és hogy eddig nem jöttél össze valamivel.

Felfosztod magad a jelentől

Gondold, hogy a jelen az egyetlen a három időbeli lehetőség közül a legrövidebb. A jövő ismeretlen, de eljön. Csak várj rá. A múlt csak gyűlik, és semmit sem tudsz tenni, hogy megváltoztasd. De a jelen pillanat csak most és ebben a pillanatban van. És ez az egyetlen, amit befolyásolni tudsz. Ha folyamatosan visszanézel arra, ami már volt, sok lehetőséget elszalasztasz. És csak akkor fogod látni őket újra, ha visszanézel. És nem fogod tudni újra megváltoztatni őket.

Változtasd pozitívvá

Természetesen nem mondhatod csak úgy magadban: „Mától a jelenben élek "és hirtelen, mintha varázspálcával lengetnél, abbahagyod a múlthoz való ragaszkodást. Idő és erő kell hozzá. Vagy ezt a tendenciát pozitívvá változtathatja. Koncentrálj arra, ami akkor nem tetszett. És fordítva. És alkalmazza a jelenlegi kapcsolatára. Szakítottatok, mert egyáltalán nem kommunikáltatok? Csevegés a jelenlegi partnereddel! Menjen randevúzni, kérdezzen, és szóljon, ha valami nem tetszik.

Írja le

Még mindig vannak kétségei? Írd le pontosan miért szakítottál. Az emberi elme hajlamos idealizálni és elfelejteni a rosszat. Próbálj meg emlékezni a gyerekkorodra. Az első gondolat minden bizonnyal ahhoz fog tartozni, hogy milyen nagyszerű volt. De komolyan, a szüleid soha nem kiabáltak veled, mindenkivel barátságban voltál az iskolában és mindenki rád mosolygott az utcán? Írj le érvényes érveket, hogy miért szakítottál az exeddel. Felejtsd el egy pillanatra, miért szereted a jelenlegi párodat. Egy gyenge pillanatban csak olvasd el, és újra tiszta lesz a kapcsolatod!


Hasonló cikkek

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Vannak dolgok, amelyeket csak a nők értenek meg. A férfiak csak a fejüket csóválják rájuk. Nem igazán lehet megosztani velük. Mit is értünk pontosan?

Az emberek gyakran felteszik maguknak a kérdést: Mi a szerelem? Ez az egyik olyan kérdés, amelyre nincs határozott válasz. Minden ember más-más módon fogadja és fejezi ki a szeretetet. Tehát egyáltalán fel lehet ismerni az igaz szerelmet? Honnan tudhatod, hogy tényleg szeretsz valakit?

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

Minden kapcsolat időnként válságon megy keresztül. Manapság sokkal könnyebb szakítani, mint megpróbálni valamit helyrehozni egy kapcsolatban. Sokan minden kapcsolati problémájukat így oldják meg. De ez az út nem helyes. Előfordulhat azonban olyan helyzet is, amikor már semmi sem mentheti meg a kapcsolatot. Tudja, mikor történt ilyen pillanat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.