boldogan élek. De nem lenne jobb az "ex"-el?

Válasz: nem volt! Sokan hajlamosak mindig visszanézni, és azon töprengeni, hogy jobb lett volna-e a helyzet, ha... Mi van, ha nem váltam el? Mi van, ha nem megyek szülési szabadságra? …. Minél idősebbek vagyunk, annál gyakrabban kérdőjelezzük meg saját döntéseinket. Miért van ez így, és hogyan lehet megszabadulni ettől a gonosztól?

A múltban él?

Sajnos nem szokatlan, hogy az emberek állandóan arra gondolnak, ami egykor volt egy idő és mi lehetett volna. Emellett állandóan azt kérdezed magadtól, hogy miért nem maradtál az exeddel annak ellenére, hogy megcsalt vagy majdnem összetört? A múlt megszállottsága két dolgot jelenthet. Milyen? Az a tény, hogy nagyon bizonytalan vagy önmagaddal kapcsolatban, és hogy eddig nem jöttél össze valamivel.

Felfosztod magad a jelentől

Gondold, hogy a jelen az egyetlen a három időbeli lehetőség közül a legrövidebb. A jövő ismeretlen, de eljön. Csak várj rá. A múlt csak gyűlik, és semmit sem tudsz tenni, hogy megváltoztasd. De a jelen pillanat csak most és ebben a pillanatban van. És ez az egyetlen, amit befolyásolni tudsz. Ha folyamatosan visszanézel arra, ami már volt, sok lehetőséget elszalasztasz. És csak akkor fogod látni őket újra, ha visszanézel. És nem fogod tudni újra megváltoztatni őket.

Változtasd pozitívvá

Természetesen nem mondhatod csak úgy magadban: „Mától a jelenben élek "és hirtelen, mintha varázspálcával lengetnél, abbahagyod a múlthoz való ragaszkodást. Idő és erő kell hozzá. Vagy ezt a tendenciát pozitívvá változtathatja. Koncentrálj arra, ami akkor nem tetszett. És fordítva. És alkalmazza a jelenlegi kapcsolatára. Szakítottatok, mert egyáltalán nem kommunikáltatok? Csevegés a jelenlegi partnereddel! Menjen randevúzni, kérdezzen, és szóljon, ha valami nem tetszik.

Írja le

Még mindig vannak kétségei? Írd le pontosan miért szakítottál. Az emberi elme hajlamos idealizálni és elfelejteni a rosszat. Próbálj meg emlékezni a gyerekkorodra. Az első gondolat minden bizonnyal ahhoz fog tartozni, hogy milyen nagyszerű volt. De komolyan, a szüleid soha nem kiabáltak veled, mindenkivel barátságban voltál az iskolában és mindenki rád mosolygott az utcán? Írj le érvényes érveket, hogy miért szakítottál az exeddel. Felejtsd el egy pillanatra, miért szereted a jelenlegi párodat. Egy gyenge pillanatban csak olvasd el, és újra tiszta lesz a kapcsolatod!


Hasonló cikkek

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

Remélem, mindenki egy egyszerű és egyszerű útmutatót keres a megfelelő megőrzéséhez. Sajnos semmi sem működik örökké. Mindenkinek más a toleranciája. És amit az ember húsz évig kibír anélkül, hogy eszébe jutna ingerültség, a harmadik ismétlés után a másik nem veszi fel a levegőt. Miben teszed tehát leggyakrabban próbára partnered türelmét?

Szeretne valamivel megörvendeztetni a másik fontos személyét? Készítsen partnerének egy nagyszerű reggelit az ágyban. Nem érzi magát mesterszakácsnak? Nem számít. Tanácsot adunk, hogyan készíts gyorsan és viszonylag egyszerű reggeliket, amelyek garantáltan boldoggá teszik szerelmedet.

A szerelembe esni csodálatos időszak. Sokak szerint az egész partnerség legszebb része. Sajnos ez az állapot egy idő után mindig elmúlik. Ez természetes, és nem kell félni tőle. Gyakran azonban a kapcsolatok pontosan abban a pillanatban szakadnak meg, amikor a legnagyobb szerelem elhagy. Hogyan lehet ezt követően is kezelni a kapcsolatot?

Szerencsére az urak gyakran eléggé igénytelenek az ajándékozás terén. De ha eleged van abból, hogy minden alkalommal meghívd vacsorára vagy moziba, van olyan ajándékötletünk, ami biztosan tetszeni fog neki.

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a férfi szemszögéből a boldog házasság legnagyobb gyilkosai?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.