Amit nem tudtál a férfiakról

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. A partnerek megértésével nem csak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

Test és izomzat

Folyamatosan diétákkal foglalkozik, mit lehet, mit ehetsz egyáltalán nem vagy az, hogy megint híztál egy kilót. Míg a nők a soványságukkal, a férfiak az izmaikkal foglalkoznak. A jól fejlett férfi kezek az egyik legvonzóbb dolog, amit a nők csodálnak. Hasonlóképpen létezik "V" alakú férfi test és "zsemlekészítő" alakú hasizmok. De ahhoz, hogy az uraknak ilyen alakjuk legyen, keményen kell dolgozniuk. Senkinek nincs karcsú alakja vagy izmai ingyen. Ahogy a nők egy részét a test különböző részein lévő ráncok zavarják, a férfiakat az izomzat alig vagy egyáltalán nem zavarja. Tehát vagy kezdj el dolgozni magadon, és dolgozz álmaid alakja felé, vagy fogadd el olyannak, amilyen vagy. Mindenekelőtt ne hibáztasd a párodat az edzőteremben eltöltött időért!

Sírás

Egy igazi férfi nem sír! Ez is egyike annak a sok mítosznak, amelyet terjesztenek. A mai felnőttek tele vannak azzal a meggyőződéssel, hogy a könnyek a férfiak gyengeségének jelei. Szóval hagyd, hogy rosszul érezzék magukat, nem fognak a válladon sírni. Ne próbálja üldözni szeretőjét, amikor csillogó szemekkel bezárkózik a hálószobába. Sokkal figyelmesebb lesz, ha csak néhány percre békén hagyod. Mindenkinek szüksége van a magánéletére, ezért adja meg ezt a partnerének is, és ne lásson ebben semmi rosszat.

Szűk ruhák vs. kényelmes otthon

Ismered azt a finom érzést, amikor egy nehéz nap után leveszed a kényelmetlen melltartót, és sportmelltartóra cseréled, vagy egyáltalán nem? Amikor leveszed az öltönyt vagy a szűk farmert, és otthon veszel fel egy kényelmes pólót és melegítőnadrágot? Az urak is így vannak ezzel. Egész nap szűk öltönyben ülni vagy szűk munkanadrágban izzadni szintén nem túl kellemes. Talán mondanom sem kell, milyen élvezet végre átöltözni bő melegítőnadrágba. Legalább kényeztesd magad az otthoni kényelem érzésével anélkül, hogy megbánnád, hogy nem próbál vonzó lenni számodra.

Borotválkozás

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik panaszkodnak a viaszra csíkok és borotvák, ne említsd meg a férjed előtt. Sima arca sem szabad. Míg a nők hetente legfeljebb háromszor borotválkoznak, addig a férfiaknak minden reggel át kell menniük ezen a rituálén. Ha haj/szakáll nélküli testet és arcot akarsz, tenned kell valamit! Mindenekelőtt felesleges beszéd nélkül!


Hasonló cikkek

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Biztos vagyok benne!

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

A szíve egy elkötelezett partner felé vonzódik? Az elméd azt súgja, hogy add fel, de a szíved nem tudja elmondani? A szerelmesek általában megvédik az olyan véleményeket, mint: miattam biztosan szakítani fog vele. Ne gondolj ilyen irreális dolgokra, inkább olvasd el cikkünket, amely gyorsan elmagyarázza a választott partnerekkel való kapcsolatodat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.