Amit nem tudtál a férfiakról

A nemek közötti állandó veszekedések oka elsősorban az, hogy a partnerek nem értik meg egymást. Sok minden hasonló, csak kissé eltolt! nem hiszed? Olvassa el a következő titkokat a férfiak világából. A partnerek megértésével nem csak a róluk alkotott képét javítja, hanem a kapcsolatát is.

Test és izomzat

Folyamatosan diétákkal foglalkozik, mit lehet, mit ehetsz egyáltalán nem vagy az, hogy megint híztál egy kilót. Míg a nők a soványságukkal, a férfiak az izmaikkal foglalkoznak. A jól fejlett férfi kezek az egyik legvonzóbb dolog, amit a nők csodálnak. Hasonlóképpen létezik "V" alakú férfi test és "zsemlekészítő" alakú hasizmok. De ahhoz, hogy az uraknak ilyen alakjuk legyen, keményen kell dolgozniuk. Senkinek nincs karcsú alakja vagy izmai ingyen. Ahogy a nők egy részét a test különböző részein lévő ráncok zavarják, a férfiakat az izomzat alig vagy egyáltalán nem zavarja. Tehát vagy kezdj el dolgozni magadon, és dolgozz álmaid alakja felé, vagy fogadd el olyannak, amilyen vagy. Mindenekelőtt ne hibáztasd a párodat az edzőteremben eltöltött időért!

Sírás

Egy igazi férfi nem sír! Ez is egyike annak a sok mítosznak, amelyet terjesztenek. A mai felnőttek tele vannak azzal a meggyőződéssel, hogy a könnyek a férfiak gyengeségének jelei. Szóval hagyd, hogy rosszul érezzék magukat, nem fognak a válladon sírni. Ne próbálja üldözni szeretőjét, amikor csillogó szemekkel bezárkózik a hálószobába. Sokkal figyelmesebb lesz, ha csak néhány percre békén hagyod. Mindenkinek szüksége van a magánéletére, ezért adja meg ezt a partnerének is, és ne lásson ebben semmi rosszat.

Szűk ruhák vs. kényelmes otthon

Ismered azt a finom érzést, amikor egy nehéz nap után leveszed a kényelmetlen melltartót, és sportmelltartóra cseréled, vagy egyáltalán nem? Amikor leveszed az öltönyt vagy a szűk farmert, és otthon veszel fel egy kényelmes pólót és melegítőnadrágot? Az urak is így vannak ezzel. Egész nap szűk öltönyben ülni vagy szűk munkanadrágban izzadni szintén nem túl kellemes. Talán mondanom sem kell, milyen élvezet végre átöltözni bő melegítőnadrágba. Legalább kényeztesd magad az otthoni kényelem érzésével anélkül, hogy megbánnád, hogy nem próbál vonzó lenni számodra.

Borotválkozás

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik panaszkodnak a viaszra csíkok és borotvák, ne említsd meg a férjed előtt. Sima arca sem szabad. Míg a nők hetente legfeljebb háromszor borotválkoznak, addig a férfiaknak minden reggel át kell menniük ezen a rituálén. Ha haj/szakáll nélküli testet és arcot akarsz, tenned kell valamit! Mindenekelőtt felesleges beszéd nélkül!


Hasonló cikkek

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Hány női beszédszótár jelent meg, hogy az urak is megértsék! De mi a helyzet a nőkkel? Vallják be hölgyeim, néha ti sem értitek a párotokat. Számos tippet adunk, hogyan kommunikálj világosan a férfiakkal. És hogyan kerüljük el a leggyakoribb hibákat.

A nők szeretik az apró dolgokat, különösen, ha a partnerük csinálja azokat. Nagyon fontosak számukra. Mit szeretnének a hölgyek, ha a férfiak megtennének értük?

Az igényeinek megfelelő lakás kiválasztása manapság általában nem jelent problémát. Valójában az egyetlen dolog, ami korlátozhat, az az anyagi helyzete. Sok pár azonban pontosan alábecsüli az ügy nem pénzügyi vonatkozásait. Nem számít, hogy csak az összeköltözésen gondolkodik, vagy évek óta együtt él. Jöjjön el és nézze meg velünk, hogy valójában mitől lesz egy otthon otthon.

Az ok, amiért egy férfi észrevesz téged, más, mint az, hogy miért marad veled!

Mindannyian különbözőek vagyunk, és valami más bosszant minket. Van azonban bennünk valami közös. Mindannyian emberek vagyunk. És bizonyos dolgok mindannyiunkat idegesítenek. Bizonyos kijelentéseket vagy követeléseket egyszerűen nem tolerálnak egy kapcsolatban. Melyek azok? Mi az, amit szívesebben soha ne mondanál ki a szádon?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.