Mit várnak el a férfiak egy kapcsolattól?

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor minden kérdésre tudniuk kell a választ.

A férfiaknak támogatásra van szükségük

A férfiak külsőre nagyon erősnek tűnnek. De belül nagyon érzékeny lelkük van. Csak egy közeli ember értheti meg az ilyen lelket. És ki más legyen, mint a párja? Az uraknak időnként szükségük van egy lökésre a helyes irányba az élet különböző területein. Nem hiába mondják, hogy egy nagyszerű férfi sikere mögött egy nagyszerű nő áll. A partnereknek néha vannak gyengébb pillanataik, amikor nem érzik jól magukat. Ezekben a pillanatokban érezniük kell az otthon melegét, amelyet csak a nők teremthetnek meg számukra.

A férfiaknak minőségi szexre van szükségük

A történelemből ismert, hogy a férfiaknak volt feleségük, de megcsalta őket sok más nővel. De nem kell tartanod a hűtlenségtől, ha minőségi szexet és harmonikus kapcsolatot biztosítasz a barátodnak. Partnerének ekkor nem kell máshol keresnie a kielégülést. A férfiaknak nem kell egyszerre több lány az ágyban. Csak egy kell nekik. De képesnek kell lennie rá. Az urak nagy szexvágyukat az anyatermészettől kapták. Ha a legjobb és egyetlen partnere szeretnél lenni kedvesednek, elégítsd ki rendszeresen.

A férfiaknak kommunikálniuk kell

Köztudott tény, hogy a nők sokkal több kommunikációt igényelnek kapcsolatban, mint a férfiak. Ne felejtsük el azonban, hogy a férfiaknak is el kell beszélgetniük mással. A hosszú távú partnerség a kölcsönös kommunikációra épül. A férfiaknak világos és közvetlen üzenetekre van szükségük a nőktől. Nem szeretik, ha partnereik csak céloznak valamire, és nem mondják el nekik közvetlenül, mit várnak el tőlük. A hölgyek hajlamosak eltúlozni bizonyos információkat. És ez az, amit a férfiak szívből utálnak. Vigyázzatok tehát, kedves hölgyeim.

A férfiaknak szabadságra van szükségük

Az urak nem szeretnek változtatni hobbijukon, barátaikon vagy szokásaikon. És még csak nem is az új párja miatt. Meg kell őrizniük életszínvonalukat és főleg saját „fejüket”. A női partnerek ne beszéljenek velük olyan személyes ügyekről, amelyekkel több éve azonosulnak. És főleg! A nők soha ne próbálják megváltoztatni őket. A legtöbb férfinak szüksége van a személyes térre az önmegvalósításhoz. Csak így lehetnek boldogok egy kapcsolatban.


Hasonló cikkek

Beleszerettél álmaid férfijába, de nem tudod, hogy ő is érez-e hasonló érzéseket irántad? Tanácsot adunk, hogyan mondd el, hogy nem csak te vagy szerelmes, hanem a párod is.

A férfiak nagyon érzékenyek bizonyos beszélgetési témákra. Elmondjuk, mik a témák. Tehát ha nem akarsz feleslegesen vitatkozni, kerüld őket.

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek azok

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.