Mit várnak el a férfiak egy kapcsolattól?

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor minden kérdésre tudniuk kell a választ.

A férfiaknak támogatásra van szükségük

A férfiak külsőre nagyon erősnek tűnnek. De belül nagyon érzékeny lelkük van. Csak egy közeli ember értheti meg az ilyen lelket. És ki más legyen, mint a párja? Az uraknak időnként szükségük van egy lökésre a helyes irányba az élet különböző területein. Nem hiába mondják, hogy egy nagyszerű férfi sikere mögött egy nagyszerű nő áll. A partnereknek néha vannak gyengébb pillanataik, amikor nem érzik jól magukat. Ezekben a pillanatokban érezniük kell az otthon melegét, amelyet csak a nők teremthetnek meg számukra.

A férfiaknak minőségi szexre van szükségük

A történelemből ismert, hogy a férfiaknak volt feleségük, de megcsalta őket sok más nővel. De nem kell tartanod a hűtlenségtől, ha minőségi szexet és harmonikus kapcsolatot biztosítasz a barátodnak. Partnerének ekkor nem kell máshol keresnie a kielégülést. A férfiaknak nem kell egyszerre több lány az ágyban. Csak egy kell nekik. De képesnek kell lennie rá. Az urak nagy szexvágyukat az anyatermészettől kapták. Ha a legjobb és egyetlen partnere szeretnél lenni kedvesednek, elégítsd ki rendszeresen.

A férfiaknak kommunikálniuk kell

Köztudott tény, hogy a nők sokkal több kommunikációt igényelnek kapcsolatban, mint a férfiak. Ne felejtsük el azonban, hogy a férfiaknak is el kell beszélgetniük mással. A hosszú távú partnerség a kölcsönös kommunikációra épül. A férfiaknak világos és közvetlen üzenetekre van szükségük a nőktől. Nem szeretik, ha partnereik csak céloznak valamire, és nem mondják el nekik közvetlenül, mit várnak el tőlük. A hölgyek hajlamosak eltúlozni bizonyos információkat. És ez az, amit a férfiak szívből utálnak. Vigyázzatok tehát, kedves hölgyeim.

A férfiaknak szabadságra van szükségük

Az urak nem szeretnek változtatni hobbijukon, barátaikon vagy szokásaikon. És még csak nem is az új párja miatt. Meg kell őrizniük életszínvonalukat és főleg saját „fejüket”. A női partnerek ne beszéljenek velük olyan személyes ügyekről, amelyekkel több éve azonosulnak. És főleg! A nők soha ne próbálják megváltoztatni őket. A legtöbb férfinak szüksége van a személyes térre az önmegvalósításhoz. Csak így lehetnek boldogok egy kapcsolatban.


Hasonló cikkek

Sok embernek vannak kapcsolati problémái. Nem találnak senkit. Nincs senki, akiben bízhatna, akiben szerethetné, és aki mellett biztonságban érezhetné magát. Leggyakrabban azért, mert valaki a múltban cserbenhagyta, most pedig fél, hogy újra bízik. De nem találhatod meg az élet szerelmét anélkül, hogy nem bízol az emberekben. Mit tegyünk, hogy megküzdjünk a múlttal, és újra működni tudjunk a kapcsolatokban?

Kapcsolatod kezdetén a másik párod elbűvölő, határozott, magabiztos volt, és biztonságérzetet adott? Idővel kiderült, hogy a partnered inkább főnökös, mint meggyőző? Sajnos, mielőtt észrevenné, máris egy olyan kapcsolat csapdájába esett, amelyből nincs menekvés. Illik neked és a párodnak? Egy despota vergésében élsz?

Érdekelni a másik ember iránt, félni, ha váratlanul sokáig marad valahol... Mindez teljesen normális. Megvédi kapcsolatát és párját. Szavak használata nélkül is megnyugtatjátok egymást, hogy érdekel. De honnan tudod, hogy nem haladsz-e a morbid féltékenység felé? Vagy akár a másiktól való függőség? A választ ebben a cikkben találja.

A hosszú távú kapcsolatok gyakran megrekednek egy ördögi körben. A partnerek inkább testvérként élnek egymás mellett, mint szeretőkként. A szenvedély és az érdeklődés elvesztése még azokkal is előfordulhat, akik még csak egy hónapja járnak együtt. A legelején kezdje azokkal az apró dolgokkal, amelyek garantálják a hosszú távú boldog kapcsolatot. Milyen apróságokra gondolunk?

A szerelmi kapcsolatnak nincsenek szabályai! Ez igaz, de amint összeköltözöl, a szerelmi életed mellett a szobatársak életét kezded élni. A szerelem ekkor kezd eltűnni mosatlan edények vagy a fürdőszobában szétszórt kifestőkönyvek formájában. Hogyan lehet küzdeni az ilyen kellemetlenségek ellen? Tanulj le az üzlet világából, és írj egy „szerződést”.

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.