Mit várnak el a férfiak egy kapcsolattól?

Hogyan képzelnek el egy kapcsolatot a férfiak? Mik a prioritásaik? Mit várnak el partnereiktől? Ha a nők harmonikus kapcsolatot szeretnének kialakítani párjukkal, akkor minden kérdésre tudniuk kell a választ.

A férfiaknak támogatásra van szükségük

A férfiak külsőre nagyon erősnek tűnnek. De belül nagyon érzékeny lelkük van. Csak egy közeli ember értheti meg az ilyen lelket. És ki más legyen, mint a párja? Az uraknak időnként szükségük van egy lökésre a helyes irányba az élet különböző területein. Nem hiába mondják, hogy egy nagyszerű férfi sikere mögött egy nagyszerű nő áll. A partnereknek néha vannak gyengébb pillanataik, amikor nem érzik jól magukat. Ezekben a pillanatokban érezniük kell az otthon melegét, amelyet csak a nők teremthetnek meg számukra.

A férfiaknak minőségi szexre van szükségük

A történelemből ismert, hogy a férfiaknak volt feleségük, de megcsalta őket sok más nővel. De nem kell tartanod a hűtlenségtől, ha minőségi szexet és harmonikus kapcsolatot biztosítasz a barátodnak. Partnerének ekkor nem kell máshol keresnie a kielégülést. A férfiaknak nem kell egyszerre több lány az ágyban. Csak egy kell nekik. De képesnek kell lennie rá. Az urak nagy szexvágyukat az anyatermészettől kapták. Ha a legjobb és egyetlen partnere szeretnél lenni kedvesednek, elégítsd ki rendszeresen.

A férfiaknak kommunikálniuk kell

Köztudott tény, hogy a nők sokkal több kommunikációt igényelnek kapcsolatban, mint a férfiak. Ne felejtsük el azonban, hogy a férfiaknak is el kell beszélgetniük mással. A hosszú távú partnerség a kölcsönös kommunikációra épül. A férfiaknak világos és közvetlen üzenetekre van szükségük a nőktől. Nem szeretik, ha partnereik csak céloznak valamire, és nem mondják el nekik közvetlenül, mit várnak el tőlük. A hölgyek hajlamosak eltúlozni bizonyos információkat. És ez az, amit a férfiak szívből utálnak. Vigyázzatok tehát, kedves hölgyeim.

A férfiaknak szabadságra van szükségük

Az urak nem szeretnek változtatni hobbijukon, barátaikon vagy szokásaikon. És még csak nem is az új párja miatt. Meg kell őrizniük életszínvonalukat és főleg saját „fejüket”. A női partnerek ne beszéljenek velük olyan személyes ügyekről, amelyekkel több éve azonosulnak. És főleg! A nők soha ne próbálják megváltoztatni őket. A legtöbb férfinak szüksége van a személyes térre az önmegvalósításhoz. Csak így lehetnek boldogok egy kapcsolatban.


Hasonló cikkek

Valakinek van hozzá orra, valakinek aktívan oda kell figyelnie. Ráadásul ami az egyiket zavarja vagy idegesíti, azt a másik egyáltalán nem veszi észre. És így könnyen megtörténhet, hogy a kapcsolatod rossz oldalra kerül. Ha időben közbelép, nagyon könnyen megjavítható. Ehhez azonban először észre kell vennie a figyelmeztető jeleket. Fogalma sincs, mik ezek? Mi igen! Nézze meg őket.

Tudod. A férfiak egy gyönyörű nőre vágynak, aki meleg vacsorát készít nekik, és hetente egyszer mosollyal az arcán elengedi őket kocsmába. Hát nem így. A legtöbb nő manapság a régi jó tanácsokra hagyatkozik. De tudjuk, mitől fognak a férfiak imádni téged. Nem kell, hogy szupermodell alkat legyen, és nem kell tökéletes feleségnek lenned. Olvassa el, hogyan kell igazán elbűvölni egy férfit!

Egy éjszaka szakított veled? Hirtelen azt mondta neked, hogy ez neked nem megy? Eddig zökkenőmentesen működött a kapcsolatod? Hogy fogalmad sincs mi történt? Mit teszünk tudatlanul tönkre a partnerkapcsolatainkat? Olvassa el és megtudja.

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Bizonyára ismered azt az érzést, amikor korlátlanul szereted a párodat, és bármit hajlandó vagy megtenni érte. Minden szabadidejét csak vele akarja tölteni. Együtt tervezitek a jövőt. Alapvetően minden a szerelmed körül forog. Másrészt viszont azt is érzed, hogy jobban szereted a párodat, mint ő téged. Hogyan néznek ki az ilyen egyenlőtlen kapcsolatok, és mennyi esélyük van a „túlélésre”?

Egyáltalán nem akarjuk arra késztetni, hogy tönkretegye a házasságát, csak rámutatunk bizonyos "előnyökre", amelyek egy házas férfival való kapcsolatból származnak. Manapság elég gyakran megesik, hogy megtetszik valaki, és utána kiderül, hogy házas.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.