12 nagyszerű bók

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

"Üdítő a nézőpontja"

Nagyon kedves bátorítás azoknak, akik meg merték osztani véleményüket vagy ötleteiket. Főleg, ha első ránézésre szembemennek a mainstreammel. Az első randin vagy az első beszélgetésen egyszerűen azt mondod, hogy nem csak olyan felületes dolgok érdekelnek, mint a szépség vagy a pénz.

„Büszke lehetsz magadra”

Az ő a siker az igazi siker. Egy egyszerű bók, amely azonnal mosolyt csal partnere arcára, soha nem illik.

„Nagyon élvezem, hogy veled lehetek / Veled mindig szórakoztató!”

Senki sem akar a másik srác unatkozott vele.

„Hogy csinálod, ugye…?”

Vedd fel, ami megakadt. Mindig mindenkit megnevettetnek? Az emberek jól érzik magukat körülöttük? Kipihent? Biztonságban érzed magad velük, megfeledkeztél az időről, nem félsz önmagad lenni? Valójában bármi, ami az „ahogy csinálod” szóval kezdődik, a „lenyűgözött rám” kifejezés egy másik kifejezése.

„A körülötted lévő emberek rendkívül szerencsések, hogy magukkal rendelkeznek.”

Egy mondatban kifejezi csodálatát iránta, valamint dicséri képességeit vagy tulajdonságait. Ez nem rossz, mit szólsz?

"Te igazán okos vagy, tudod ezt?"

Ez nem az okosságról vagy az intelligenciáról szól. A bölcsesség olyasvalami, amit meg kell keresni. Észrevesz dolgokat, teljes értékűen éli az életét és érdeklődik. És igen, kevesen hízelegnek, hogy a másik ember bölcs.

"Kalandvágyó szellemed van."

Megdicséreted bátorságukat, életkedvüket és spontaneitásukat.

>

"Imádom az ügy iránti szenvedélyedet."

Mindenki szenvedélyessé válhat valami iránt. De sokan félünk megmutatni. Ha azt látja, hogy valaki szenvedélyesen beszél valamiről, annak elismerése, hogy a lelkesedés a legjobb bók, amit adhat.

"Remek ötletei vannak."

Mit mondhatnék még?

>

"Bámulatos szemed van a részletekhez."

Akár az öltözékükben, akár a történetmesélésükben találod ezt meg, ez a bók megmutatja, hogy csodálatod a figyelmességükért. Több dolgot látnak, mint mások, és dolgozni tudnak vele.

„Van valami, amit nem tehetsz meg?”

Mondd őszintén, és a karjaidba esnek.< /p>

"Minden sokkal jobb lenne, ha több olyan ember lenne, mint te."

Az egész énjüket dicséred, és a sorok között is elmondhatod, hogy valóban egyediek.< /p>


Hasonló cikkek

Rutinná vált a kapcsolata? Hogyan lehet megváltoztatni? Sajnos manapság a hűtlenség a leggyakoribb újraélesztése egy hosszú távú kapcsolatnak. Valóban megéri elcserélni egy hosszú távú kapcsolatot az ágyi szórakozásért egy vonzó valakivel? Mielőtt úgy döntene, hogy megcsalja párját, olvassa el, miért nem éri meg a hűtlenség.

Ha találkozol valakivel, általában rózsaszín szemüveg van rajtad. Minden szépnek és tökéletesnek tűnik számodra, és nagyon élvezed az új kapcsolatodat. De bizonyos kapcsolatokban előfordul, hogy a partnerek nem akarják beismerni, hogy valami megváltozni kezd. Manapság nem ritka az agresszió egy kapcsolatban. Hogyan ismerheti fel az agresszió első jeleit?

Fiatalon viszonylag könnyű beleszeretni. Mindent intenzíven és szenvedéllyel élsz meg. Ha valami történik, szakítasz, és szinte azonnal új kapcsolatra találsz, és újra átéled azt a hihetetlen szenvedélyt. De ahogy telik az idő, egyre jobban vágysz az igaz szerelemre. Neked is az az érzésed, hogy a szerelmek jönnek-mennek, és mindig keresel valakit? Lehet, hogy olyan "mérgeket" engedsz be a kapcsolatodba, amelyek fokozatosan megölik a kapcsolatodat! Melyek azok

Úgy érzi, hogy a párkapcsolata a mélypontra megy? Heves vitákat folytat a romantika helyett? Kétségbeesetten vágyik a jobb változásra? Végezze el az alábbiakban említett öt tevékenységet, hogy megerősítse partnerségét.

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

Nem várta már, hogy hazajöjjön a párjához? Ehelyett csak arra gondolt, hogy még mindig gyorsan ki kell vasalnia az ingeket, vagy fel kell akasztania a polcokat. Attól féltél, hogy nem lesz újra fülledt a ház, és nem leszel megint hibás? Ha már megvan az eszed, akkor már rég kiszálltál egy ilyen kapcsolatból. De a szakításod ezzel nem ér véget. Még sok munka vár rád. Újra meg kell tanulnod értékelni magad!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.