12 nagyszerű bók

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

"Üdítő a nézőpontja"

Nagyon kedves bátorítás azoknak, akik meg merték osztani véleményüket vagy ötleteiket. Főleg, ha első ránézésre szembemennek a mainstreammel. Az első randin vagy az első beszélgetésen egyszerűen azt mondod, hogy nem csak olyan felületes dolgok érdekelnek, mint a szépség vagy a pénz.

„Büszke lehetsz magadra”

Az ő a siker az igazi siker. Egy egyszerű bók, amely azonnal mosolyt csal partnere arcára, soha nem illik.

„Nagyon élvezem, hogy veled lehetek / Veled mindig szórakoztató!”

Senki sem akar a másik srác unatkozott vele.

„Hogy csinálod, ugye…?”

Vedd fel, ami megakadt. Mindig mindenkit megnevettetnek? Az emberek jól érzik magukat körülöttük? Kipihent? Biztonságban érzed magad velük, megfeledkeztél az időről, nem félsz önmagad lenni? Valójában bármi, ami az „ahogy csinálod” szóval kezdődik, a „lenyűgözött rám” kifejezés egy másik kifejezése.

„A körülötted lévő emberek rendkívül szerencsések, hogy magukkal rendelkeznek.”

Egy mondatban kifejezi csodálatát iránta, valamint dicséri képességeit vagy tulajdonságait. Ez nem rossz, mit szólsz?

"Te igazán okos vagy, tudod ezt?"

Ez nem az okosságról vagy az intelligenciáról szól. A bölcsesség olyasvalami, amit meg kell keresni. Észrevesz dolgokat, teljes értékűen éli az életét és érdeklődik. És igen, kevesen hízelegnek, hogy a másik ember bölcs.

"Kalandvágyó szellemed van."

Megdicséreted bátorságukat, életkedvüket és spontaneitásukat.

>

"Imádom az ügy iránti szenvedélyedet."

Mindenki szenvedélyessé válhat valami iránt. De sokan félünk megmutatni. Ha azt látja, hogy valaki szenvedélyesen beszél valamiről, annak elismerése, hogy a lelkesedés a legjobb bók, amit adhat.

"Remek ötletei vannak."

Mit mondhatnék még?

>

"Bámulatos szemed van a részletekhez."

Akár az öltözékükben, akár a történetmesélésükben találod ezt meg, ez a bók megmutatja, hogy csodálatod a figyelmességükért. Több dolgot látnak, mint mások, és dolgozni tudnak vele.

„Van valami, amit nem tehetsz meg?”

Mondd őszintén, és a karjaidba esnek.< /p>

"Minden sokkal jobb lenne, ha több olyan ember lenne, mint te."

Az egész énjüket dicséred, és a sorok között is elmondhatod, hogy valóban egyediek.< /p>


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.