12 nagyszerű bók

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

"Üdítő a nézőpontja"

Nagyon kedves bátorítás azoknak, akik meg merték osztani véleményüket vagy ötleteiket. Főleg, ha első ránézésre szembemennek a mainstreammel. Az első randin vagy az első beszélgetésen egyszerűen azt mondod, hogy nem csak olyan felületes dolgok érdekelnek, mint a szépség vagy a pénz.

„Büszke lehetsz magadra”

Az ő a siker az igazi siker. Egy egyszerű bók, amely azonnal mosolyt csal partnere arcára, soha nem illik.

„Nagyon élvezem, hogy veled lehetek / Veled mindig szórakoztató!”

Senki sem akar a másik srác unatkozott vele.

„Hogy csinálod, ugye…?”

Vedd fel, ami megakadt. Mindig mindenkit megnevettetnek? Az emberek jól érzik magukat körülöttük? Kipihent? Biztonságban érzed magad velük, megfeledkeztél az időről, nem félsz önmagad lenni? Valójában bármi, ami az „ahogy csinálod” szóval kezdődik, a „lenyűgözött rám” kifejezés egy másik kifejezése.

„A körülötted lévő emberek rendkívül szerencsések, hogy magukkal rendelkeznek.”

Egy mondatban kifejezi csodálatát iránta, valamint dicséri képességeit vagy tulajdonságait. Ez nem rossz, mit szólsz?

"Te igazán okos vagy, tudod ezt?"

Ez nem az okosságról vagy az intelligenciáról szól. A bölcsesség olyasvalami, amit meg kell keresni. Észrevesz dolgokat, teljes értékűen éli az életét és érdeklődik. És igen, kevesen hízelegnek, hogy a másik ember bölcs.

"Kalandvágyó szellemed van."

Megdicséreted bátorságukat, életkedvüket és spontaneitásukat.

>

"Imádom az ügy iránti szenvedélyedet."

Mindenki szenvedélyessé válhat valami iránt. De sokan félünk megmutatni. Ha azt látja, hogy valaki szenvedélyesen beszél valamiről, annak elismerése, hogy a lelkesedés a legjobb bók, amit adhat.

"Remek ötletei vannak."

Mit mondhatnék még?

>

"Bámulatos szemed van a részletekhez."

Akár az öltözékükben, akár a történetmesélésükben találod ezt meg, ez a bók megmutatja, hogy csodálatod a figyelmességükért. Több dolgot látnak, mint mások, és dolgozni tudnak vele.

„Van valami, amit nem tehetsz meg?”

Mondd őszintén, és a karjaidba esnek.< /p>

"Minden sokkal jobb lenne, ha több olyan ember lenne, mint te."

Az egész énjüket dicséred, és a sorok között is elmondhatod, hogy valóban egyediek.< /p>


Hasonló cikkek

Ha azt mondod, hippik, mit képzelsz e kifejezés alatt? Valószínűleg ugyanaz, mint a legtöbben. Szerelem, béke, virágok a hajban, szabadság vagy szex és drogok. Lehetetlen pontosan meghatározni, hogy mi volt ennek a közösségnek a legjelentősebb jellemzője. Mindenki egyénileg érezte. Most azonban elsősorban a szerelemmel fogunk foglalkozni, ami több mint kötődik a randevúzáshoz és a kapcsolatokhoz.

A párkapcsolati problémák egyidősek, mint maguk a kapcsolatok. És nem csak a férfi-nő párokban, hanem ott is, ahol két úr vagy két hölgy él együtt. Emberként különbözőek vagyunk, így minden kapcsolatnak megvannak a maga problémái. De amiben a kapcsolati tanácsadók egyetértenek, az az alábbiakban felsorolt hibák. A férfiak pedig elkövetik ezeket a hibákat.

Úgy érzi, hogy már nem szereti annyira a partnerét, mint korábban? Lehet, hogy a szerelmed végleg elmúlt. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg!

Egy éjszaka szakított veled? Hirtelen azt mondta neked, hogy ez neked nem megy? Eddig zökkenőmentesen működött a kapcsolatod? Hogy fogalmad sincs mi történt? Mit teszünk tudatlanul tönkre a partnerkapcsolatainkat? Olvassa el és megtudja.

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.