A történelem 10 legdrágább válása


Amikor a világ leggazdagabb embere, az Amazon alapítója és vezérigazgatója, Jeff Bezos bejelentette, hogy válófélben van, azonnal megindult a találgatások lavina, hogyan oszlik fel a vagyona 137 milliárd dollár értékben. A szakértők a történelem legdrágábbjának nevezték Jeff és felesége, MacKenzie válását. Túlszárnyalja az eddigi legdrágább válások listáját.

Még ha Bezos válásának részletei még nem is ismertek, az összeg könnyen túlszárnyalja olyan hírességek válásait, mint Paul McCartney, Madonna vagy akár Donald Trump.

Nézze meg a történelem tíz legdrágább válását:


10. Bob Johnson és Sheila Crump Johnson, 2002 – 400 millió dollár

9. Mel Gibson és Robyn Moore, 2006 – 425 millió dollár

8. Craig McCaw és Wendy McCaw, 1997 – 460 millió dollár

7. Dmitrij Rybolovlev és Elena Rybolovlev, 2014 – 604 millió dollár

6. Adnan Khashoggi és Soraya Khashoggi, 1980 – 874 millió dollár

5. Harold Hamm és Sue Ann Arnall, 2012 – 975 millió dollár


Harold Hamm olajmágnás és felesége, Sue Ann Arnall válása azzal ért véget, hogy Harold aláírt egy csekk összege 974,8 millió dollár.

4. Steve és Elaine Wynn, 2010 – 1 milliárd dollár


A vállalkozók, Steve és Elaine kétszer is házasok voltak. Második válásuk 2010-ben a történelem legdrágább válása lett akkoriban. Hat hosszú éven keresztül vonszolta magát a bíróságokon.

3. Bernie Ecclestone és Slavica Radić, 2009 – 1,2 milliárd dollár

10 legdrágább válás a történelemben


Az üzletember és a Forma-1 elnöke Nagy-Britannia egyik leggazdagabb embere. Amikor 2009-ben elvált Slavica Radić horvát modelltől, a bíróság 1,2 milliárd dollárra számolta az összeget. A részletek azonban nem teljesen világosak. Állítólag váratlan fordulat történt, és Slavicának fizetnie kellett Bernie-nek.

2. Rupert Murdoch és Anna Torv, 1999 – 1,7 milliárd dollár

10 legdrágább válás a történelemben


Rupert Murdoch ausztrál médiamágnás és Anna Torv újságírónő 31 hosszú éve házasok. Három közös gyermekük van. 1998-ban azonban bejelentették különválásukat, és egy évvel később válással vetettek véget kapcsolatuknak. A számok nem teljesen egyértelműek, de a pletykák szerint 1,7 milliárd dollárról van szó. Murdoch mindössze 17 nappal a válás után, Torv pedig hat hónappal később újraházasodott.

1. Alec Wildenstein és Jocelyn Wildenstein, 1999 – 3,8 milliárd dollár

10 legdrágább válás a történelemben


A rangsort a Wildenstein házaspár zárja. Alec Wildenstein francia-amerikai üzletember és műkereskedő 1999-ben vált el feleségétől, Jocelyntől. Jocelyn 13 éven keresztül évente 2,5 és 100 milliót keresett. A pár 21 évig élt együtt.Forrás: Businessinsider.com


Hasonló cikkek

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tegyünk hát, hogy jók legyenek a kölcsönös kapcsolataink?

Folyamatosan veszekedik a partnerével? A párod sosem ért egyet a véleményeddel? Mindig te vagy az egyetlen, aki meghátrál? Úgy érzed, a kapcsolatod a kiégés szélén áll? Tanácsot adunk, hogyan küzdj ellene.

Egyedül maradt sok évnyi házasság után? Aggaszt, hogy már elmúlt negyven éves, és ennyi idősen már senki sem akar nőt? Félsz attól, hogy már nem is fogod tudni megismerni egymást? Ne aggódj! A középkorú randevúzás manapság sokkal könnyebb, mint régen.

Esküvőt tervez, és már lefesti egymást, milyen tökéletes lesz az új élete? Sajnos nem teljesen helytelen azt állítani, hogy a házasság a szakítások fő oka. Mindenki másképp képzeli el a házasság működését. A romantikus filmek és az esküvővel végződő tündérmesék hatására naiv elképzeléseink támadnak, hogy az életben minden megoldódik valahogy magától. De melyek a leggyakoribb hibák a házassággal kapcsolatban?

Hűtlen hozzád az embere? Van-e hosszú távú szeretője, akiért rendszeresen elmegy, vagy rövid távú, de gyakori hűtlenséget követ el ismeretlen szeretőkkel? Te is azon nők közé tartozol, akik tűrik a férfiak hűtlenségét?

Egy kapcsolatban mindig ketten vannak. Ne feledd! Párat alkottok együtt. Mindazonáltal mindegyikőtök behoz valamit a sajátjából a kapcsolatba, és gazdagítja közös életét. De mi van akkor, ha az egyik túlságosan alkalmazkodik a másikhoz? A kapcsolat ekkor elveszíti töltetét és tulajdonképpen az okát, amiért együtt vagytok. Mi van ezzel?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.