Miért nem utasítja el a barátságot egy nővel?

Legalább egyszer tapasztaltad. Egy komolyan szép nő ártatlanul mondta el neked, milyen nagyszerű barát vagy. De nem akarsz barátok lenni. Ha beleszerettél ebbe a nőbe, egy ilyen "vallomás" fájdalmat okozhat. De minden rossz valamire jó. Szóval hogyan hozhatod ki a legtöbbet egy nővel való barátságodból?

Jobban megértsd az ellenkező nemet

Minden partner okkal szakított veled nem értetted? Egy nővel való barátságnak köszönhetően végre megértheti, miért történt a szakítás. Egy barát többet mond el neked a kapcsolatokról, mint tíz barátnő. Tegyen fel kérdéseket, vagy csak hallgassa meg, mit magyaráz az övéről. Aztán amikor találsz egy másik partnert, ingyenes útmutatást kaphatsz a barátodtól, hogyan szeress!

Megtanulod az önuralmat

Szörnyen hangzik? Valld be, ha egy nővel van dolgod, néha nem tudod levenni a szemed a dekoltázsáról? Vagy veszekedett egy bárban, és mondott valamit, aminek a szádban kellett volna maradnia? A rendszeres találkozások olyan nővel, akihez tilos hozzányúlni, kiváló önuralomgyakorlat lesz. Ráadásul szinte bármit kérdezhetsz a kapcsolatokról vagy a szexről, és nem kapsz érte pofont.

Megerősíted az önbizalmad

Ha nehézségeid vannak a közeledésben egy nő, akit szeretsz, dadogsz vagy akár el is pirulsz, a nővel való barátság segít leküzdeni ezeket a nehézségeket. Barátokkal a legjobb társ lehetsz a nap alatt. A nővel való kommunikáció azonban kissé eltérő technikákat igényel. Egy barát tanácsot ad, hogyan találd meg a szerelmedet. Már a jelenléte is fokozatosan megszabadít az idegességtől és a bizonytalanságtól.

Előnyök

Így van, az előnyökkel járó barátság idővel mindig kialakulhat. Kötelező kötöttségek nélkül, a „csak” szórakozás ígéretével. Sajnos ez nem túl gyakori, de előfordul. Ne nyomja meg a fűrészt, és ne erőltesse magát. Mindkettőtöknek előnyökkel járó barátságot kell akarnotok. De majdnem visszatértünk a kapcsolatokhoz. Figyelje a jeleket. Most már felismerheti őket!


Hasonló cikkek

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy az élet egy kutya, hogy szerencsétlen vagy, hogy mindent elrontasz, amihez hozzáérsz? Ha igen, próbálj meg változtatni az élethez való negatív hozzáállásodon, és tanulj meg pozitívan gondolkodni. Az optimizmust sugárzó embereknek sokkal könnyebb az életük, mint azoknak, akik egész életen át tartó rossz hangulatban szenvednek.

A második házasságnak megvannak a sajátosságai. Több olyan beszélgetés is van köztük, amelyeket soha többé nem fog folytatni.

A kapcsolatok néha labirintushoz hasonlítanak. Semmi sem egyszerű bennük, és soha nem tudhatod, hova visznek. Hogy ez egyeseknek bejön egy kapcsolatban? Megértettek néhány dolgot, amit egyesek elfelejtenek. Szeretné tudni, hogy az okos nők mit csinálnak másképp a kapcsolatokban? Nézze meg a cikkben.

Az életben szeretünk álmodozni, és különféle módokat keresünk annak megkönnyítésére. Hogyan gazdagodj meg gyorsan, hogyan találd meg álmaid párját, hogyan élj pontosan az álmaid szerint. Sajnos semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Az életben a legtöbb dologért meg kell küzdenünk. Mi az az 5 nagyon kellemetlen igazság a kapcsolatokról, amelyek ellen néha foggal-körömmel küzdünk?

Találtál olyan fiút, aki láthatóan fiatalabb nálad? Remekül érezheti magát egy kapcsolat elején egy "nyuszival", mert az fel fog tölteni. Másrészt azonban egy lényegesen fiatalabb partnerrel való kapcsolat nem biztos, hogy ideális. Mutatunk néhány dolgot, amire lelkileg fel kell készülnöd.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.