Miért nem utasítja el a barátságot egy nővel?

Legalább egyszer tapasztaltad. Egy komolyan szép nő ártatlanul mondta el neked, milyen nagyszerű barát vagy. De nem akarsz barátok lenni. Ha beleszerettél ebbe a nőbe, egy ilyen "vallomás" fájdalmat okozhat. De minden rossz valamire jó. Szóval hogyan hozhatod ki a legtöbbet egy nővel való barátságodból?

Jobban megértsd az ellenkező nemet

Minden partner okkal szakított veled nem értetted? Egy nővel való barátságnak köszönhetően végre megértheti, miért történt a szakítás. Egy barát többet mond el neked a kapcsolatokról, mint tíz barátnő. Tegyen fel kérdéseket, vagy csak hallgassa meg, mit magyaráz az övéről. Aztán amikor találsz egy másik partnert, ingyenes útmutatást kaphatsz a barátodtól, hogyan szeress!

Megtanulod az önuralmat

Szörnyen hangzik? Valld be, ha egy nővel van dolgod, néha nem tudod levenni a szemed a dekoltázsáról? Vagy veszekedett egy bárban, és mondott valamit, aminek a szádban kellett volna maradnia? A rendszeres találkozások olyan nővel, akihez tilos hozzányúlni, kiváló önuralomgyakorlat lesz. Ráadásul szinte bármit kérdezhetsz a kapcsolatokról vagy a szexről, és nem kapsz érte pofont.

Megerősíted az önbizalmad

Ha nehézségeid vannak a közeledésben egy nő, akit szeretsz, dadogsz vagy akár el is pirulsz, a nővel való barátság segít leküzdeni ezeket a nehézségeket. Barátokkal a legjobb társ lehetsz a nap alatt. A nővel való kommunikáció azonban kissé eltérő technikákat igényel. Egy barát tanácsot ad, hogyan találd meg a szerelmedet. Már a jelenléte is fokozatosan megszabadít az idegességtől és a bizonytalanságtól.

Előnyök

Így van, az előnyökkel járó barátság idővel mindig kialakulhat. Kötelező kötöttségek nélkül, a „csak” szórakozás ígéretével. Sajnos ez nem túl gyakori, de előfordul. Ne nyomja meg a fűrészt, és ne erőltesse magát. Mindkettőtöknek előnyökkel járó barátságot kell akarnotok. De majdnem visszatértünk a kapcsolatokhoz. Figyelje a jeleket. Most már felismerheti őket!


Hasonló cikkek

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Találkoztál már álmaid férfijával? Egy jóképű férfi érdekes munkával, anyagilag biztos, saját otthonával, és mindenekelőtt egyedülálló? Egy férfi, aki nem házas, nincs gyereke vagy egyéb kötelezettsége? Úgy hangzik, mint egy tündérmese, igaz? De ebben a pillanatban csak olyan kérdések jutnak eszedbe, mint például a miért. Miért van egyedül egy ilyen ember? Miért nincs párja? Mi a probléma? Nem fura?

Úgy érzi, hogy nem vagy mestere a csókolózásnak? Szeretnél új csók technikákat tanulni? Olvassa el figyelmesen öt tippünket, amelyekkel garantáltan feldobja partnerét.

Találkoztok, randevúztok, próbálkoztok. Még néhány szinte tökéletes hasonmással is találkoztál. De mindig hiányzott valami. A szikra, a szenvedély…. Vagy egyszerűen ez az egy tökéletlenség túl nagy volt ahhoz, hogy elfogadd. Mi a baj, hogy már nem tudsz szerelmes lenni? A cikkből megtudhatja.

Egy olyan személlyel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, de nem biztos abban, hogy a kedvesed az, amilyennek lennie kellene? Honnan tudhatod, hogy egy olyan személlyel élsz együtt, aki igazán szeret téged, vagy egy önző személlyel élsz együtt?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.