Hogyan lehet túllépni a váláson?

A válások a legtöbb esetben nagyon kegyetlenek. Egyes egyéneket ez a probléma a mélypontra dönthet. Te is közéjük tartozol? Tanácsot adunk Önnek, hogyan élje túl súlyos lelki sérülések nélkül a válást.

Pörgessen az önsajnálaton

A válás első sokkja után mindenkinek joga van érezni egy kicsit. sajnálom. De rövid idő után abba kell hagynia. Gondolj vissza arra, hogyan ment a kapcsolat közvetlenül a válás előtt. Kemény viták, hűtlenség vagy a kölcsönös megértéssel kapcsolatos problémák. Bármi is okozta a válását, az biztosan nem volt kellemes. Miért kellene tehát sajnáltatnod magad, ha rövid időn belül kikerülsz a legrosszabbból? Nem lenne jobb, ha megmutatná volt feleségének / volt férjének, hogy nem fuldoklik a depresszióba, hanem többször is szabad és tele vagy energiával?

Kicsinálj

Az egyén pszichéje a válás után gyakran tönkremegy. Ne aggódj, fokozatosan javulni fog, és magad is segíthetsz rajta. Van valami őrült kívánságod még tinédzser korodból? Stoppal nyaralni? Felszállni egy vonatra és leszállni egy ismeretlen helyen? Pénzt költeni egy haszontalan dologra? Rengeteg ötlet van a csavarodásra. Valósítsa meg őket. Jól fogsz szórakozni rajta, és egy időre elfelejted a problémáidat.

Beszélj valakivel

A válás nagy fájdalom. Gyakran segít, ha valaki beszél a problémáiról. Egyes esetekben a barátai segítenek, máskor érdemes szakpszichológust felkeresni. Néhányuk a válási problémákra specializálódott. Mondja el valakinek a problémáit, és ne felejtse el megemlíteni az érzéseit. Látni fogja, hogy megkönnyebbül.

Szexelni a szomorúságot

A szex általában a szomorúság és a depresszió gyógyírja. Olyan helyzetben, amikor az egyén egy viharos válás kellős közepén van, javasolt a gyakori szex. Könnyebben elfelejtheti volt házastársát. Vonj be egy idegent az intimitásodba. Ügyeljen azonban arra, hogy ne essen azonnal újra szerelembe, és ne essen bele egy újabb problémába.

Ne kezdjen új kapcsolatot

Nem a megfelelő választás a fájdalom leplezése válás új kapcsolatával. Először felépülnie kell, és újra normális kollégiumban kell élnie. Ha azonnal egy másik partner karjaiban ér véget, több gondot okozna, mint hasznot. Mi van, ha rosszat választ, és rövid időn belül szakít? Sokkal rosszabbul éreznéd magad, mintha abban a pillanatban egyedülálló lennél?


Hasonló cikkek

Mindegyik biztos szeretne lenni abban, hogy a másik számára a világot jelenti. Vagy legalábbis nagy a valószínűsége annak, hogy így lesz, vagy közeledik ehhez az eszményhez. Talán ötven százalék esélye is elég lenne ahhoz, hogy boldog legyen. De ez nem minden kapcsolatban van így. Te is kételkedsz néha abban, hogy a másik személy komolyan gondol-e téged? Mutatunk 5 jelet, amiből kiderül, hogy partnered nem érdeklődik irántad.

Ugye ez mostanában a hálószobában? Vagy csak szeretnéd meglepni párodat? Készíts neki egy finom vacsorát! Sok élelmiszer természetes afrodiziákumként működik. Nem kell azonnal drága kaviárt venni. Még a cseh konyhánkban is az afrodiziákumok egész sorát találja. Olvass tovább, és készülj az izgalmas pillanatokra!

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

A humort használó partnereknek van jövőjük. Azt kérdezed miért? Mert az, hogy együtt tudjunk jóízűen nevetni, néha sokkal több, mint szenvedélyes szerelem. De nincs olyan humor, mint a humor. A humorral egyrészt javíthatod a kapcsolatodat, másrészt árthat neki. Csak rajtad múlik, hogy milyen humort fogsz használni a kapcsolatodban.

A legtöbb férfi, aki elégedetlen a feleségével, szeretőt talál. Számukra ez a legegyszerűbb és legkellemesebb megoldás a feleségükkel kapcsolatos problémák elkerülésére. Ha feleség szerepében vagy, és veled is ugyanez történt, gondold át alaposan, hogy valóban a férjeddel akarsz-e maradni vagy sem. Ha igen, készülj fel egy hosszú és fárasztó csatára. Hiszen nem akarod megosztani a szeretőddel!

Bármilyen mélyre is szeretnénk tekinteni a történelembe, egy idősebb partnerrel való kapcsolat sem kivétel. Az utóbbi évek trendje a partnerek életkorának kiegyenlítése, és még az idősebb nő - fiatal férfi modell sem fog különösebben meglepni senkit. De mi az előnye, ha egy idősebb férfival randevúzunk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.