Igazi szerelem

Mit jelent az igaz szerelem egy ember számára? Sokan a tökéletes szerelmet egyetlen hiba nélkül képzelik el e kifejezés alatt. Sajnos ilyen szerelem nem létezik a való világban. Emiatt meg kell törni ezt az értelmetlen véleményt az abszolút tökéletes kapcsolatról, és meg kell mondanod magadnak, hogy is néz ki valójában az igaz szerelem.

A hibák az igaz szerelmet jelképezik

Nincs ember a világon, aki nem tévedett. Valaki lusta, valaki hőzöngő, valaki nem tud gazdálkodni a pénzzel stb. Mindenkinek megvannak a maga furcsaságai. Ha az ember képes elfogadni ezeket a partnere negatív tulajdonságait, szokásait, akkor tud igazán szeretni.

Tökéletlen megjelenés, tökéletes szerelem

Az ember nem tökéletes, sem jellemében, sem megjelenésében. Sok ember számára a jó megjelenés nagy szerepet játszik egy kapcsolatban. Sajnos ezek az emberek néha elfelejtik megnézni az ember jellemét és karizmáját. A megjelenést nagyrészt nem nagyon tudjuk befolyásolni, hacsak nem döntünk úgy, hogy számtalan plasztikai műtéten veszünk részt. Szerencsére vannak olyanok is, akiknek nem sokat számít a megjelenés, hanem magának az embernek a személyisége. Legtöbbször ezek az emberek igazán tudnak szeretni.

A viták megtisztítják a kapcsolatot

Nincs olyan hosszú távú kapcsolat, amely egy kis véleménycsere vagy egy nagy vita nélkül teljes lenne. Lehet, hogy meglepődsz, de két ember közötti igaz szerelemnek vitákra van szüksége. Egy konfliktus nélküli kapcsolat lassan kezd elsorvadni. Hiányozna neki az adrenalin és a feszültség. Amikor a szakításon gondolkodik, a legtöbb ember rájön, hogy igazán szereti a párját, és nem tud nélküle élni. Egy vitát kibékülés követ, ami szépen kitisztítja a légkört a kapcsolatban. Az igaz szerelem nem nélkülözheti az alkalmi vitákat!

A nagy szerelemhez áldozatot kell hozni

Mindenért, amit az ember el akar szerezni, fel kell áldoznia valamit. Ez vonatkozik egy kapcsolatra is. Azoknak, akik hozzászoktak az egyedül éléshez, meg kell tanulniuk párban élni. Egy párnak képesnek kell lennie kompromisszumokra, és egyiküknek néha engednie kell a másik véleményének. Ez szükséges a munkakapcsolat fenntartásához. Ha két ember igazán szereti egymást, akkor visszavonulnak korábbi követeléseik elől, és elkezdenek alkalmazkodni egy új közös élethez.


Hasonló cikkek

Arra gondol, hogy kezdjen valamit egy elvált személlyel? Nem tudja, mit tegyen? Az elvált embereket gyakran „megbélyegzi” a válásuk. Sok egyedülálló elszökik abban a pillanatban, amikor meghallja a válásáról. Miért? Ha elsőre nem sikerült nekik, akkor másodszorra sem. Az elvált partnerek valóban kilátástalanok vagy sem?

Talán minden nő arról álmodozott fiatalkorában, hogy hercege fehér lovon ül, akivel örökkön-örökké boldog lesz. Azonban minden nőnek megvan a maga ötlete. Némelyikben igazi lóval fog sikerülni, máshol csak olyannal, amelyik valamelyik elég drága autó motorházteteje alatt bújik meg. De néhány dologban minden nő egyetért. Szeretné tudni, hogy melyek?

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Közeleg a karácsony. Azon gondolkozol, hogy mit ajándékozz másodnak a fa alá? Kezdj el először azokon az ajándékokon gondolkodni, amelyek biztosan nem tetszenek neki. Cikkünkben ihletet is kaphat.

Tetszik egymásnak. Hasonló az érdeklődési köröd, együtt jártok kultúrára, együtt mentek nyaralni. Ha akarod, akár együtt is töltheted az éjszakát. Nem lenne furcsa, ha nem élnél külön. Ha mindketten saját otthonukban élnek, gondoskodnak a háztartásukról, és csak akkor látogatják meg egymást, ha mindketten akarják, akkor vegyes életet éltek.

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.