Nem lehet (romantikus) kapcsolatom

Nyomás alatt érzed magad, mert úgy érzed, találkoznod kell valakivel. A nagyszülők, a barátok és még a társadalom is állandóan a barátodról/barátnődről kérdeznek. De mi van akkor, ha nem lehet párkapcsolatod? Vagy nem is akarod? Tekintse meg a lehetséges okokat és tippeket, hogyan tud kilábalni belőle.

Ó, gyerekkor

Ön 25 évesnél idősebb, és nincs állandó kapcsolatban? Akár nem akarsz, akár nem tudsz megtartani, nézz vissza gyermekkorodra. Rá fog jönni, hogy egyáltalán nem tanulta meg, hogyan viselkedjen egy ilyen kapcsolatban. Miért? Nem éreztél kellő közelséget és biztonságot a szüleidtől.

Nem akarok semmilyen kapcsolatot

Úgy döntöttél, hogy nem leszel romantikus kapcsolatod. De felnőtt korodban nem jutottál ilyen megoldásra. Az alapokat már kora gyermekkorban lefektették. Gyerekként biztonságosabb volt, ha nem követelsz semmilyen érzést, mert a te szemszögedből a szüleid nem akarták megadni neked azokat. Illetve volt néhány feltételük, a "ne beszélj / viselkedj így, különben nem fogunk tetszeni".

Ön belenyugodott az emberi közelségbe, elfogadásba, biztonságba azok mellett szeretet. Tehát ahelyett, hogy felnőttként elszenvednéd a kapcsolatok fájdalmát, inkább úgy döntesz, hogy egyáltalán nem leszel velük.

Akarom, de nem tudok kapcsolatot teremteni

Másik " lehetőség" az, hogy romantikus kapcsolatra vágysz. , de maga a randevúzás nem tesz jót neked. Alábecsülöd magad, dadogsz, amikor beszélsz. Meg van győződve arról, hogy nincs mit ajánlania egy lehetséges ellenfélnek. Körülbelül amikor elhagyod az egyetemet, "feladod" az ismerkedést, és meggyőzöd magad arról, hogy valójában nincs szükséged másokra, és elég vagy egyedül az életben. örök szakítások. Kapcsolatot alakít ki, de párját legfeljebb hónapok múlva engedi újra vízre. Egy kapcsolatban nem lehet kitartani. Ebben az esetben a legegyszerűbb megoldás, ha megbízik kedvencével. Persze fennáll annak a lehetősége, hogy szakít veled, de ebben az esetben engedd el nyugodt szívvel. Ő nem az a személy, akivel tovább tudnál lépni.

Mi a helyzet egy ilyen problémával

Beazonosítottad-e magad a fent említett kategóriák valamelyikében, és szeretnél tenni valamit? erről? Két lehetőség van, és ez csak attól függ, mekkora a problémája. Próbálj meg először magadnak dolgozni. A félelmed legyőzésével.

Indítson beszélgetéseket idegenekkel, és dolgozzon azon, hogy meghívjon valakit valahova. Csak egy séta a parkban egy új baráttal. Nem kell azonnal romantikusnak lenni. Bízzon partnerében, kezdjen el kapcsolatokat építeni a munkahelyén. Jelenleg számítógép-monitoron keresztül. Nem fáj semmi. Éppen ellenkezőleg, segíthet, mert a koronavírus idején megváltoznak a társadalmi szokások, és nem kell olyan íratlan szabályok között eligazodni, amelyeket nem ismersz.

A második lehetőség jön be. játsszon, ha úgy gondolja, hogy valószínűleg maga nem fogja tudni kezelni a problémát. Vagy hajlamos vagy egyre mélyebbre süllyedni, amikor megpróbálod az első utat. Ilyen esetben ideje pszichoterapeuta segítségét kérni. Ez nem szégyen, nem beszélve egy személyes kudarcról. Ön is el fog menni az orvoshoz törött karral, és nem öngyógyít. Egy pszichoterapeuta segít azonosítani és meggyógyítani gyermekkorától tanult mintáit. Ennek köszönhetően végül képes leszel kapcsolatot találni és fenntartani.


Hasonló cikkek

Vannak dolgok, amelyeket soha nem szabad kimondania. Bánthatják párodat, ráadásul tönkretehetik az együtt töltött időt. Elmondjuk, mit ne mondj soha a barátodnak.

A legtöbbször észrevétlenül jön. Ennek oka sokszor az az érzés, hogy máskor is el tudtok tölteni együtt időt, így elengeditek magatokat ide-oda kirándulni a barátokkal, a főnököd rábeszél a hétvégi munkára, vagy te magad tervezel valamit. Ráadásul egyszerűen modern. Azt kérdezed mit? Ne hagyd, hogy a családod „visszatartson”.

Teljes bizalom a párkapcsolatban, és az, hogy mindenről meg tudtok beszélni egymással, ez az a cél, amely felé irányuljon kapcsolata. Akkor nem lehet válság valami miatt, amiről mindketten ugyanazt gondolják. De még a "mindenről beszélni" is megvannak a határai. Bizonyos témákkal nagyon óvatosnak kell lenni. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Bár a nők szeretnek beszélgetni, bizonyos témákat inkább elkerülnek. Azt kérdezed, mire, azon kívül, hogy mennyit költött fodrászra, új ruhára vagy cipőre? Mit titkolnak még előtted kedves partnereid?

Az emberek gyakran felsóhajtanak, hogy manapság a házasság nem olyan, mint régen. A házasságok csaknem fele válással végződik, és nem szokatlan, hogy valaki élete során háromszor házasodik vagy házasodik. Gyakran felmerül a kérdés, hogy ez miért van így. Mi volt a nagyszüleinknek, ami nekünk nincs? Sajnos (vagy szerencsére?) semmi romantikus. Nézze meg a választ.

A Milenának számos előnye van. Új, tapasztalatlan, határozottan szerető, és garantáltan soha nem tagadja meg a szexet. És ami a legfontosabb, a férfi bármikor elhagyhatja a jelenlétét. Így lehetetlennek tűnik legyőzni őt. De elkerülhetetlenül eljön az idő, amikor valami több akar lenni, mint a „második” a sorrendben. És itt van a tökéletes lehetőség, hogy visszaszerezze az emberét.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.