A párodnak (férjednek) vannak barátnői?

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg közelebbről ezt a kérdést.

Bízz a partneredben, bízz magadban

A partnerek közötti bizalom a legfontosabb dolog, ami egy kapcsolatban létezhet. Nélküle minden nagyon bonyolult. Ha nem bízol a szerelmedben, határozottan féltékeny vagy rá, és felesleges féltékenységi jeleneteket csinálsz neki. De a probléma akkor is felmerül, ha mindketten nem hiszitek. Ha alacsony az önbecsülésed, állandóan párod (férjed) barátaihoz hasonlítod magad, és gyakran azon töprengsz, hogy miért kell veled lenni, amikor ők szebbek, karcsúbbak, fiatalabbak, viccesebbek... Ez a te eseted is? Változtasd meg a véleményed szerelmed barátairól. Az életed jobb lesz.

Neked is vannak barátaid

Ne magaddal kezdd először. Neked is vannak férfiak a barátaid között? Ha igen, akkor gondold át, hogyan reagálnál, ha a párod (férjed) megtiltja neked, hogy kommunikálj és találkozz vele. Jól éreznéd magad ezzel? Határozottan igen! Emiatt ne tiltsa el párját (férjét) a női barátaitól!
Férfi és nő barátsága hozzáadott érték nélkül mindenképpen létezhet. Mindig rajtad múlik, hogy neked mi több, akár szex, akár hosszú távú barátság, másrészt pedig a hűség vagy a szokásos párkapcsolaton (házasságon) kívüli szexuális élvezet. Ha szereted a párodat, és nincsenek megoldhatatlan problémáid a kapcsolatban, akkor a barátságban nincs szükség hűtlenségre az ellenkező neműek között.

Hogy ne legyen okod féltékenységre. a partnerednek is hinned kell magadban. Egy egészséges magabiztos nő vonzó. És ezt a férjednek is pontosan tudnia kell. Finoman jelezd neki, hogy a férfi társaság iránt is érdeklődsz. A partnernek tudnia kell, hogy egy magabiztos nő van mellette, nem pedig valami szegény nő, aki a sarokban sír minden alkalommal, amikor kimegy kávézni a munkatársával vagy régi barátjával. Tisztelni fogja az ilyen nőket. Hidd el, ez megbízhatóan működik. Egy magabiztos nő nagyon szép tud lenni. És a férfiak nem akarják elveszíteni az ilyen nőket.

Téged ez zavar? Beszélj róla!

Ha úgy érzed, hogy a férfi barátsága egy nővel meghaladja az elviselhető határt, gyakrabban találkoznak, mint az egészséges, többet segít neki, mint te, többet írnak vagy hívnak, mint normális, beszélj róla. Ne tilts meg neki semmit, mert mint bizonyára tudod, a tiltott gyümölcs ízlik a legjobban. Mondd el a párodnak (férjednek), hogy mi jár a fejedben. Mondd el neki azt is, hogy nagyon érdekel a kapcsolatod. Ha a partnered annyira szeret téged, mint te őt, akkor semmi ok az aggodalomra.
Próbáljon olyan megállapodásokat kötni, amelyeket mindketten ragaszkodni fognak. Fogadd meg, hogy bizonyos napokon a barátaiddal lógsz, a hétvégéket együtt töltöd, és a barátaiddal való kommunikációt egy bizonyos esti időpontra korlátozod. Utána már csak magadra lesz időd. Ha mindkettőtöket érdekel a kapcsolat, akkor minden bizonnyal tiszteletben tartja ezeket a szabályokat. Mindenekelőtt oldjon meg mindent nyugodtan, felesleges negatív érzelmek nélkül. Ne emeld fel a hangod, ne vitatkozz, ne hibáztass. Mert egy ilyen viselkedéssel biztosan egy másik nő karjaiba küldöd a párodat!

Ha azonban a partner nem tartja tiszteletben a kialakult szabályokat, akkor ideje egy kicsit erőteljesebben kezelni a kapcsolatot, mint előtt.


Hasonló cikkek

Új kapcsolatra vágysz, de nem találsz élettársat? Összeállítottuk számodra a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek nem tudnak megnyílni az új szerelem felé. Próbáljon meg gondolkodni azon, hogy megtalálja-e a probléma okát valahol az otthonában!

A függő kapcsolat az, ahol a partnerek nem létezhetnek egymás nélkül. Szó szerint az identitásodat az egymáshoz fűződő kapcsolatodra és a másik fél viselkedésére alapozod. Ön is beleragadt egy hasonló körforgásba, ahol egyikőtök mindig több, mint a másik? Tedd fel magadnak a következő kérdéseket, és tudd meg.

Egy kapcsolat elején minden tökéletesnek tűnik. Idővel kiderül, hogy ez nem biztos, hogy így van. Hogyan lehet mihamarabb kideríteni? Mire kell figyelni egy kapcsolatban? Olvassa el.

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. Az emberek nem rohannak bele a házasságba, mint régen. Ilyen válási arány mellett nincs min csodálkozni. Ennek köszönhetően egyre több pár dönt úgy, hogy az úgynevezett kutyakönyv szerint él. Férj és feleségként élnek együtt, csak nem házasok. De mi van akkor, ha gyerekek jönnek a kapcsolatba? És mi a helyzet ma a nem házas párok szemszögéből?

Bár a nők és a férfiak sok tekintetben egyformák, mindenki mást szeretne egy kapcsolatban. Ezért olyan érdekesek a párkapcsolatok! A nők szeretetre, támogatásra vágynak, és azt, hogy szeretve érezzék magukat. Férfiak is... De emellett a férfiak a következő dolgokra is vágynak egy kapcsolatban.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.