A párodnak (férjednek) vannak barátnői?

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg közelebbről ezt a kérdést.

Bízz a partneredben, bízz magadban

A partnerek közötti bizalom a legfontosabb dolog, ami egy kapcsolatban létezhet. Nélküle minden nagyon bonyolult. Ha nem bízol a szerelmedben, határozottan féltékeny vagy rá, és felesleges féltékenységi jeleneteket csinálsz neki. De a probléma akkor is felmerül, ha mindketten nem hiszitek. Ha alacsony az önbecsülésed, állandóan párod (férjed) barátaihoz hasonlítod magad, és gyakran azon töprengsz, hogy miért kell veled lenni, amikor ők szebbek, karcsúbbak, fiatalabbak, viccesebbek... Ez a te eseted is? Változtasd meg a véleményed szerelmed barátairól. Az életed jobb lesz.

Neked is vannak barátaid

Ne magaddal kezdd először. Neked is vannak férfiak a barátaid között? Ha igen, akkor gondold át, hogyan reagálnál, ha a párod (férjed) megtiltja neked, hogy kommunikálj és találkozz vele. Jól éreznéd magad ezzel? Határozottan igen! Emiatt ne tiltsa el párját (férjét) a női barátaitól!
Férfi és nő barátsága hozzáadott érték nélkül mindenképpen létezhet. Mindig rajtad múlik, hogy neked mi több, akár szex, akár hosszú távú barátság, másrészt pedig a hűség vagy a szokásos párkapcsolaton (házasságon) kívüli szexuális élvezet. Ha szereted a párodat, és nincsenek megoldhatatlan problémáid a kapcsolatban, akkor a barátságban nincs szükség hűtlenségre az ellenkező neműek között.

Hogy ne legyen okod féltékenységre. a partnerednek is hinned kell magadban. Egy egészséges magabiztos nő vonzó. És ezt a férjednek is pontosan tudnia kell. Finoman jelezd neki, hogy a férfi társaság iránt is érdeklődsz. A partnernek tudnia kell, hogy egy magabiztos nő van mellette, nem pedig valami szegény nő, aki a sarokban sír minden alkalommal, amikor kimegy kávézni a munkatársával vagy régi barátjával. Tisztelni fogja az ilyen nőket. Hidd el, ez megbízhatóan működik. Egy magabiztos nő nagyon szép tud lenni. És a férfiak nem akarják elveszíteni az ilyen nőket.

Téged ez zavar? Beszélj róla!

Ha úgy érzed, hogy a férfi barátsága egy nővel meghaladja az elviselhető határt, gyakrabban találkoznak, mint az egészséges, többet segít neki, mint te, többet írnak vagy hívnak, mint normális, beszélj róla. Ne tilts meg neki semmit, mert mint bizonyára tudod, a tiltott gyümölcs ízlik a legjobban. Mondd el a párodnak (férjednek), hogy mi jár a fejedben. Mondd el neki azt is, hogy nagyon érdekel a kapcsolatod. Ha a partnered annyira szeret téged, mint te őt, akkor semmi ok az aggodalomra.
Próbáljon olyan megállapodásokat kötni, amelyeket mindketten ragaszkodni fognak. Fogadd meg, hogy bizonyos napokon a barátaiddal lógsz, a hétvégéket együtt töltöd, és a barátaiddal való kommunikációt egy bizonyos esti időpontra korlátozod. Utána már csak magadra lesz időd. Ha mindkettőtöket érdekel a kapcsolat, akkor minden bizonnyal tiszteletben tartja ezeket a szabályokat. Mindenekelőtt oldjon meg mindent nyugodtan, felesleges negatív érzelmek nélkül. Ne emeld fel a hangod, ne vitatkozz, ne hibáztass. Mert egy ilyen viselkedéssel biztosan egy másik nő karjaiba küldöd a párodat!

Ha azonban a partner nem tartja tiszteletben a kialakult szabályokat, akkor ideje egy kicsit erőteljesebben kezelni a kapcsolatot, mint előtt.


Hasonló cikkek

Túlságosan szereted a párodat? Hajlandó vagy bármit megtenni a szerelmedért? Ez egyrészt elismerésre méltó, másrészt jobb, ha visszavág. Megtörténhet veled, hogy a párod elszökik valaki máshoz, és neked csak a sírásra van szemed.

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

Egy nő szívébe belelátni néha elég nagy kihívás. Hiszen a nők csak arról beszélnek, amiről beszélni akarnak. Szeretnéd végre tudni, hogy a nők mit találnak szexinek a férfiakban? Olvass, és megtudod!

Ti is rózsás jövőt festettek együtt? Hitted, hogy szép és boldog életet fogtok élni együtt halálig? Ám ekkor megtörtént a végzetes fordulópont, és úgy döntöttél, hogy elválsz. Hogyan kezeljük az életet a válás után?

Senki sem tudja felajánlani neked a női szív kulcsát. Amit azonban kínálunk, az az olyan dolgok listája, amelyek segítségével nagyon gyorsan közelebb kerülhet a szívéhez. Miről van szó?

Szeretné tudni, hogy partnere foglalkozott-e már a szakítással volt élettársával (volt élettársa volt élettársával)? Aggódsz amiatt, hogy nem akarnak-e újra együtt lenni a jövőben, vagy hogy mit éreznek egymás iránt? Hogyan állapítható meg, milyen ember a párod abból, ahogy egykori szerelméről beszél? Tartsa hámozva a fülét. A szavak elárulják őt!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.