A párodnak (férjednek) vannak barátnői?

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg közelebbről ezt a kérdést.

Bízz a partneredben, bízz magadban

A partnerek közötti bizalom a legfontosabb dolog, ami egy kapcsolatban létezhet. Nélküle minden nagyon bonyolult. Ha nem bízol a szerelmedben, határozottan féltékeny vagy rá, és felesleges féltékenységi jeleneteket csinálsz neki. De a probléma akkor is felmerül, ha mindketten nem hiszitek. Ha alacsony az önbecsülésed, állandóan párod (férjed) barátaihoz hasonlítod magad, és gyakran azon töprengsz, hogy miért kell veled lenni, amikor ők szebbek, karcsúbbak, fiatalabbak, viccesebbek... Ez a te eseted is? Változtasd meg a véleményed szerelmed barátairól. Az életed jobb lesz.

Neked is vannak barátaid

Ne magaddal kezdd először. Neked is vannak férfiak a barátaid között? Ha igen, akkor gondold át, hogyan reagálnál, ha a párod (férjed) megtiltja neked, hogy kommunikálj és találkozz vele. Jól éreznéd magad ezzel? Határozottan igen! Emiatt ne tiltsa el párját (férjét) a női barátaitól!
Férfi és nő barátsága hozzáadott érték nélkül mindenképpen létezhet. Mindig rajtad múlik, hogy neked mi több, akár szex, akár hosszú távú barátság, másrészt pedig a hűség vagy a szokásos párkapcsolaton (házasságon) kívüli szexuális élvezet. Ha szereted a párodat, és nincsenek megoldhatatlan problémáid a kapcsolatban, akkor a barátságban nincs szükség hűtlenségre az ellenkező neműek között.

Hogy ne legyen okod féltékenységre. a partnerednek is hinned kell magadban. Egy egészséges magabiztos nő vonzó. És ezt a férjednek is pontosan tudnia kell. Finoman jelezd neki, hogy a férfi társaság iránt is érdeklődsz. A partnernek tudnia kell, hogy egy magabiztos nő van mellette, nem pedig valami szegény nő, aki a sarokban sír minden alkalommal, amikor kimegy kávézni a munkatársával vagy régi barátjával. Tisztelni fogja az ilyen nőket. Hidd el, ez megbízhatóan működik. Egy magabiztos nő nagyon szép tud lenni. És a férfiak nem akarják elveszíteni az ilyen nőket.

Téged ez zavar? Beszélj róla!

Ha úgy érzed, hogy a férfi barátsága egy nővel meghaladja az elviselhető határt, gyakrabban találkoznak, mint az egészséges, többet segít neki, mint te, többet írnak vagy hívnak, mint normális, beszélj róla. Ne tilts meg neki semmit, mert mint bizonyára tudod, a tiltott gyümölcs ízlik a legjobban. Mondd el a párodnak (férjednek), hogy mi jár a fejedben. Mondd el neki azt is, hogy nagyon érdekel a kapcsolatod. Ha a partnered annyira szeret téged, mint te őt, akkor semmi ok az aggodalomra.
Próbáljon olyan megállapodásokat kötni, amelyeket mindketten ragaszkodni fognak. Fogadd meg, hogy bizonyos napokon a barátaiddal lógsz, a hétvégéket együtt töltöd, és a barátaiddal való kommunikációt egy bizonyos esti időpontra korlátozod. Utána már csak magadra lesz időd. Ha mindkettőtöket érdekel a kapcsolat, akkor minden bizonnyal tiszteletben tartja ezeket a szabályokat. Mindenekelőtt oldjon meg mindent nyugodtan, felesleges negatív érzelmek nélkül. Ne emeld fel a hangod, ne vitatkozz, ne hibáztass. Mert egy ilyen viselkedéssel biztosan egy másik nő karjaiba küldöd a párodat!

Ha azonban a partner nem tartja tiszteletben a kialakult szabályokat, akkor ideje egy kicsit erőteljesebben kezelni a kapcsolatot, mint előtt.


Hasonló cikkek

Ma a modern technológia több mint segít a hűtlenség észlelésében. Tankönyvek, mobil térképes alkalmazások, számlakivonatok. Másrészt ezt még a nem hívők is belátják, így még a technikára sem lehet mindig "támaszkodni". De a hűtlenség mindig olyan finom jelekben nyilvánul meg, amelyeket gyakran figyelmen kívül hagyunk, vagy figyelmen kívül hagyunk, mint lényegteleneket. Mik a jelek? Nézze meg.

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

Javítsunk kapcsolatunkon

Minden jól működik a kapcsolatotokban?  Teljesen elégedett vagy a partner kapcsolatban? Ha nem, olvass el néhány tippet hogy magasabb szintre juss! És ha igen, akkor nézd meg, hogy be e tartod a következő dolgokat. Nagyon sok gondot megtakaríthatsz vele.

E két gyönyörű szó hallása minden kapcsolat egyik legszebb pillanata. Mindannyian szeretünk szeretve lenni. A szeretetet azonban nem lehet csak a "szeretlek" szavakkal kifejezni. Ismerünk más kifejezéseket is, amelyek nem hiányozhatnak egyetlen munkakapcsolatból sem.

A pénzügyek az egyik legnagyobb kihívást jelentő dolog, amellyel egy kapcsolatban meg kell küzdened. Lesz közös fiókotok, vagy mindegyiknek lesz saját fiókja? Kinek a pénzéből vásárol háztartási cikkeket? Milyen drága? Ezek és sok más kapcsolódó kérdés megmérgezheti a legjobb partnerséget. Hogyan lehet megoldani a kapcsolat gyakorlati oldalát úgy, hogy az ne zavarja a romantikus oldalát?

Mindig nagyszerű feldobni valakinek a hangulatát pusztán szavakkal. Nyűgözd le az általad kedvelt hölgyet vagy urat. Csak néhány szóban fejezze ki szeretetét kedvese iránt. De néha nem találod a megfelelő szavakat, vagy csak cikiket találsz ki. Vagy őszintébbnek akarsz hangzani, és eleged van a hétköznapi bókokból. Bármi legyen is az oka, a pozitivitás terjesztése soha nem rossz. Merítsen ihletet nagyszerű bókjainkból.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.