A vonzerő titka több éves kapcsolat után

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

1. Változtass az időbeosztásodon

Ötkor kezdesz főzni, hétkor hozol neki egy italt, és minden reggel 6:15-kor kelsz? Állj meg! Ne alakítsa magát az odaadóan várakozó kutya és a tökéletesen időzített gép szerepébe. Ha hazajön, legyél a barátoddal borért. Vacsora? Számos szállítási szolgáltatás létezik. A vajas sonkás-sajtos tekercs is jó választás lehet. Cselekedjen szabadon és tőle függetlenül. Cselekedj úgy, hogy a partnered kissé idegessé tegye. Hagyja, hogy ne tudja pontosan, mikor lesz otthon, vagy hogy hol és kivel van.

2. Ne magyarázza el

Szoktam-e elmagyarázni minden lépésemet, vagy minden elköltött koronát? Csak hagyd, hogy tapogatózzon! Miért kellene védekeznie? Főleg, ha Ő nem beszél veled a terveiről? Menj el a fodrászhoz, és ne kérj tőle jóváhagyást ehhez a lépéshez, se dicséretet. Ne magyarázd el az üres borosüveget a konyhapulton. És ha újra felhív, és megtudja, hol vagy? Lakonikusan válaszoljon: „Egy barátommal egy utazáson, most nem tudok beszélni”, és tedd le.

3. Ne könyörögj és ne várj

Hetek óta könyörögsz a párodnak, hogy javítsa meg a csöpögő csapot? Hagyja békén, és intézkedjen más módon. Kérdezze meg barátját, vagy fogadja fel az óra férjét. A legjobb, ha a partnered is otthon van. Alternatív megoldásként mondja meg a férjének, hogy mikor várja az ezermestert, és maga menjen el a barátjával. Tudassa vele, hogy nem ő az egyetlen ember a nap alatt, és nincs is rá szüksége ilyen apróságokra.

4. Cselekedj úgy, mint ő

Inspirálj tőle. Ne hívj, írj. Hívja, hol van a vaj? Amúgy az ajtóban a hűtőben, de most nem beszélhetsz, egy perc múlva felhívod. Tedd le és... ne hívj. Ha újra csenget, ne vegye fel. Van valami vásárolnivalód hazafelé? Egyetért, majd "felejtse el". Valószínűleg nem fogja észrevenni, hogy ő inspirált. De biztosan összezavarod őt. És a beszerezhetetlen gyümölcs édesebb, mint az, amelyik közvetlenül az ablaka alatt nő.

Kitartás, hamarosan újra megjelenik az érdeklődés a személye iránt!


Hasonló cikkek

Manapság sokan azon a véleményen vannak, hogy az interneten keresztül történő szakítás valójában nem rossz dolog. Hiszen általa olyan sokan ismerik meg egymást, miért ne szakíthatnánk az ő segítségével? De egészen a közelmúltig a szakítás ebben a személytelen formában a legnagyobb gyávaságnak számított. Ma ez már nem ilyen szigorúan igaz. Mit lehet és mit nem lehet elviselni egy internetszakadás során?

Elég gyakran találkozunk mentális zavarokkal a kapcsolatokban. A partnerek bizonyos problémákkal már a kapcsolatba kerülnek, más problémák csak az együttélés során merülnek fel. Bizonyos esetekben azonban nagyon nehéz megkülönböztetni, hogy mikor mentális zavarról van szó, és mikor párkapcsolati problémáról. Melyek a leggyakoribb rendellenességek?

Mielőtt a szakításon kezdene gondolkodni, próbálja megmenteni a kapcsolatát. Ha a baj első jelére menekülsz előle, a következőt sem bírod ki. De ennek a négy dolognak köszönhetően nagy esélyed van a kapcsolatod megőrzésére. Szóval mihez kezdjünk?

A válás az egyik legnagyobb kihívást jelentő élethelyzet, amelyet az ember egy kapcsolatban élhet át. A gyermekfelügyeleti jog, vagyonmegosztás és mindkettőtök jövőjének megoldása ügyében bírósághoz fordulni szintén nem sokat tesz a jó hangulathoz és a jó közérzethez. Hogyan kezeljük tehát az életbiztonság elvesztését és a szomorúság, az árulás vagy a gyűlölet érzését? Tanácsot adunk Önnek!

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Mindenkinek van lelki társa a világon. Csak meg kell találnod. Mindannyian hallottuk már legalább egyszer, és mindannyian türelmesen keressük. A szerelem, mint egy férfi és nő közötti egyedi érzés fogalma azonban nem mindig volt érvényes. A tündérmesékben elhangzó szerelem valójában egészen fiatal. Ebben a formában alig kétszáz éve ismerjük. Ennek ellenére rengeteg olyan ötletet alkottunk már, amelyeket vitathatatlannak tartunk. Mi a három legnagyobb?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.