A vonzerő titka több éves kapcsolat után

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

1. Változtass az időbeosztásodon

Ötkor kezdesz főzni, hétkor hozol neki egy italt, és minden reggel 6:15-kor kelsz? Állj meg! Ne alakítsa magát az odaadóan várakozó kutya és a tökéletesen időzített gép szerepébe. Ha hazajön, legyél a barátoddal borért. Vacsora? Számos szállítási szolgáltatás létezik. A vajas sonkás-sajtos tekercs is jó választás lehet. Cselekedjen szabadon és tőle függetlenül. Cselekedj úgy, hogy a partnered kissé idegessé tegye. Hagyja, hogy ne tudja pontosan, mikor lesz otthon, vagy hogy hol és kivel van.

2. Ne magyarázza el

Szoktam-e elmagyarázni minden lépésemet, vagy minden elköltött koronát? Csak hagyd, hogy tapogatózzon! Miért kellene védekeznie? Főleg, ha Ő nem beszél veled a terveiről? Menj el a fodrászhoz, és ne kérj tőle jóváhagyást ehhez a lépéshez, se dicséretet. Ne magyarázd el az üres borosüveget a konyhapulton. És ha újra felhív, és megtudja, hol vagy? Lakonikusan válaszoljon: „Egy barátommal egy utazáson, most nem tudok beszélni”, és tedd le.

3. Ne könyörögj és ne várj

Hetek óta könyörögsz a párodnak, hogy javítsa meg a csöpögő csapot? Hagyja békén, és intézkedjen más módon. Kérdezze meg barátját, vagy fogadja fel az óra férjét. A legjobb, ha a partnered is otthon van. Alternatív megoldásként mondja meg a férjének, hogy mikor várja az ezermestert, és maga menjen el a barátjával. Tudassa vele, hogy nem ő az egyetlen ember a nap alatt, és nincs is rá szüksége ilyen apróságokra.

4. Cselekedj úgy, mint ő

Inspirálj tőle. Ne hívj, írj. Hívja, hol van a vaj? Amúgy az ajtóban a hűtőben, de most nem beszélhetsz, egy perc múlva felhívod. Tedd le és... ne hívj. Ha újra csenget, ne vegye fel. Van valami vásárolnivalód hazafelé? Egyetért, majd "felejtse el". Valószínűleg nem fogja észrevenni, hogy ő inspirált. De biztosan összezavarod őt. És a beszerezhetetlen gyümölcs édesebb, mint az, amelyik közvetlenül az ablaka alatt nő.

Kitartás, hamarosan újra megjelenik az érdeklődés a személye iránt!


Hasonló cikkek

Úgy érzi, hogy egyáltalán nem boldogul? Hogy viszel magaddal valamit a múltból, ami akadályoz a mozgásban? Próbálj meg egyszer s mindenkorra megszabadulni aggodalmaidtól és sérelmeidtől. Szabaduljon meg a múlttól, és lépjen egy új és sokkal jobb jövő felé!

Mint az életben lenni szokott, kedvencünk legtöbb tulajdonságát imádjuk, de van valami, amit egyszerűen nem tudunk elviselni. Mitől akarnak a férfiak sikoltozni és hajtépni?

Néha a semmiből adódnak a problémák egy kapcsolatban. Szeretitek egymást, megértitek egymást, és hirtelen teljesen abbahagyjátok a beszélgetést, és csak bosszantjátok egymást. Természetesen előfordulhat, hogy valamelyikőtök nehezen dolgozik a munkahelyén, vagy olyan szakaszba érkezett, amikor leesett a rózsaszín szemüvege. Ha nem tudod kideríteni a probléma okát, lehetséges, hogy valaki szét akar szakítani! Honnan tudod, hogy valaki köröz körülötted, aki tönkre akarja tenni a kapcsolatodat?

Együtt élni anélkül, hogy összeházasodnának? Ez furcsának tűnik számodra? Semmi szokatlan manapság. De a kutyakönyv élete nem mindenkinek való. A felsőfokú végzettségűek és a nagyobb városokból érkezők általában ilyen döntést hoznak, bár a többi között nincs kivétel. És gyakran racionális döntés áll a háttérben. Ez a te eseted is? Megéri?

Egy szakításnak, különösen egy váratlannak vagy sok évnyi együttélés után, ugyanolyan ereje van, mint egy tanknak. És szó szerint. A test mindig ugyanúgy mutatja a fájdalmat. Nem számít, hogy lelki vagy testi fájdalomról van szó. Mindig érezni fogod. Egy szakítás még a legerősebb egyéniséget is megtörheti. Hogyan lehet kilábalni belőle?

Az első szerelmi vallomást általában a férfiaktól várják. Annak ellenére, hogy partnere kihívott, az első „szeretlek” még mindig a szádtól várható. Készen állsz elmondani, de nem tudod, hol és milyen alkalomból? Tippeket hozunk a legjobb helyekhez!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.