A vonzerő titka több éves kapcsolat után

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

1. Változtass az időbeosztásodon

Ötkor kezdesz főzni, hétkor hozol neki egy italt, és minden reggel 6:15-kor kelsz? Állj meg! Ne alakítsa magát az odaadóan várakozó kutya és a tökéletesen időzített gép szerepébe. Ha hazajön, legyél a barátoddal borért. Vacsora? Számos szállítási szolgáltatás létezik. A vajas sonkás-sajtos tekercs is jó választás lehet. Cselekedjen szabadon és tőle függetlenül. Cselekedj úgy, hogy a partnered kissé idegessé tegye. Hagyja, hogy ne tudja pontosan, mikor lesz otthon, vagy hogy hol és kivel van.

2. Ne magyarázza el

Szoktam-e elmagyarázni minden lépésemet, vagy minden elköltött koronát? Csak hagyd, hogy tapogatózzon! Miért kellene védekeznie? Főleg, ha Ő nem beszél veled a terveiről? Menj el a fodrászhoz, és ne kérj tőle jóváhagyást ehhez a lépéshez, se dicséretet. Ne magyarázd el az üres borosüveget a konyhapulton. És ha újra felhív, és megtudja, hol vagy? Lakonikusan válaszoljon: „Egy barátommal egy utazáson, most nem tudok beszélni”, és tedd le.

3. Ne könyörögj és ne várj

Hetek óta könyörögsz a párodnak, hogy javítsa meg a csöpögő csapot? Hagyja békén, és intézkedjen más módon. Kérdezze meg barátját, vagy fogadja fel az óra férjét. A legjobb, ha a partnered is otthon van. Alternatív megoldásként mondja meg a férjének, hogy mikor várja az ezermestert, és maga menjen el a barátjával. Tudassa vele, hogy nem ő az egyetlen ember a nap alatt, és nincs is rá szüksége ilyen apróságokra.

4. Cselekedj úgy, mint ő

Inspirálj tőle. Ne hívj, írj. Hívja, hol van a vaj? Amúgy az ajtóban a hűtőben, de most nem beszélhetsz, egy perc múlva felhívod. Tedd le és... ne hívj. Ha újra csenget, ne vegye fel. Van valami vásárolnivalód hazafelé? Egyetért, majd "felejtse el". Valószínűleg nem fogja észrevenni, hogy ő inspirált. De biztosan összezavarod őt. És a beszerezhetetlen gyümölcs édesebb, mint az, amelyik közvetlenül az ablaka alatt nő.

Kitartás, hamarosan újra megjelenik az érdeklődés a személye iránt!


Hasonló cikkek

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Talán ez már „megtörtént” veled, vagy legalább ismersz valakit, aki megtörtént. Szerették egymást, szakítottak. Ennek ellenére egy idő után visszatértek egymáshoz. Miért mennek vissza az emberek a volt partnereikhez szakításuk után? Egyes okok meglepőek, mások nem. Olvassa el a leggyakoribbakat.

A partnere hisztérikusan viselkedik? Mindenből fölösleges jeleneteket csinál? Miért van ez így? Az ilyen nők érzelmileg kiegyensúlyozatlanok, vagy mindig van okuk a hisztire?

Bár a világon mindennél jobban szereti partnerét, és bármit megtenne érte, kapcsolatában mindig meg kell őriznie büszkeségét és jelentős mértékű függetlenségét. Mit tegyél vagy mit ne tegyél, hogy ne áldozz túl sokat a szerelmedért?

Nem hiába mondják, hogy az egyik ember szabadsága ott ér véget, ahol a másiké kezdődik. Ez vonatkozik a kapcsolatokra is. Mindannyiunknak megvan a saját terünk és saját határaink, amelyeken túl senkinek sem szabad tágítania. Egy ideig engedményeket tehetsz, de ha a párod rendszeresen korlátoz, hidd el, az tönkreteszi a kapcsolatodat. Ezért ne félj felállítani bizonyos határokat a kapcsolatban, amelyeket a párod nem tud átlépni. Mindkettőtöknek előnyös lesz. Nézz meg három egyszerű lépést a boldog kapcsolat eléréséhez.

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.