A vonzerő titka több éves kapcsolat után

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

1. Változtass az időbeosztásodon

Ötkor kezdesz főzni, hétkor hozol neki egy italt, és minden reggel 6:15-kor kelsz? Állj meg! Ne alakítsa magát az odaadóan várakozó kutya és a tökéletesen időzített gép szerepébe. Ha hazajön, legyél a barátoddal borért. Vacsora? Számos szállítási szolgáltatás létezik. A vajas sonkás-sajtos tekercs is jó választás lehet. Cselekedjen szabadon és tőle függetlenül. Cselekedj úgy, hogy a partnered kissé idegessé tegye. Hagyja, hogy ne tudja pontosan, mikor lesz otthon, vagy hogy hol és kivel van.

2. Ne magyarázza el

Szoktam-e elmagyarázni minden lépésemet, vagy minden elköltött koronát? Csak hagyd, hogy tapogatózzon! Miért kellene védekeznie? Főleg, ha Ő nem beszél veled a terveiről? Menj el a fodrászhoz, és ne kérj tőle jóváhagyást ehhez a lépéshez, se dicséretet. Ne magyarázd el az üres borosüveget a konyhapulton. És ha újra felhív, és megtudja, hol vagy? Lakonikusan válaszoljon: „Egy barátommal egy utazáson, most nem tudok beszélni”, és tedd le.

3. Ne könyörögj és ne várj

Hetek óta könyörögsz a párodnak, hogy javítsa meg a csöpögő csapot? Hagyja békén, és intézkedjen más módon. Kérdezze meg barátját, vagy fogadja fel az óra férjét. A legjobb, ha a partnered is otthon van. Alternatív megoldásként mondja meg a férjének, hogy mikor várja az ezermestert, és maga menjen el a barátjával. Tudassa vele, hogy nem ő az egyetlen ember a nap alatt, és nincs is rá szüksége ilyen apróságokra.

4. Cselekedj úgy, mint ő

Inspirálj tőle. Ne hívj, írj. Hívja, hol van a vaj? Amúgy az ajtóban a hűtőben, de most nem beszélhetsz, egy perc múlva felhívod. Tedd le és... ne hívj. Ha újra csenget, ne vegye fel. Van valami vásárolnivalód hazafelé? Egyetért, majd "felejtse el". Valószínűleg nem fogja észrevenni, hogy ő inspirált. De biztosan összezavarod őt. És a beszerezhetetlen gyümölcs édesebb, mint az, amelyik közvetlenül az ablaka alatt nő.

Kitartás, hamarosan újra megjelenik az érdeklődés a személye iránt!


Hasonló cikkek

A halál az egyik nem túl népszerű téma. Egy szeretett ember halála a legrosszabb dolog, ami történhet veled az életben. Szóval hogyan birkózik meg egy partner halálával? Hogyan birkózol meg egy szeretett személy elvesztésével? Mit tegyünk, hogy új életet kezdjünk?

Biztos benne, hogy ez a megfelelő? Úgy döntöttél, hogy megkéred őt, és valami eredetibbet akarsz kitalálni, mint egy meghívó vacsorára és egy pohár bor melletti vallomás? Olyan helyzeteket hozunk neked, amelyekben jobb, ha a gyűrűt még egy ideig a zsebedben hagyod.

A nem verbális kommunikáció néha még a normál kommunikációnál is fontosabb. Az ujjak összeszorítása, a spontán mosolygás, az izmok megfeszülése és egyéb gesztusok önkéntelen reakciók. Néhány gesztus azonban kifejezetten ellenszenves a férfiak számára. Milyen gesztusokat kerüljetek szívesebben, kedves hölgyeim?

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Akkor biztosan tudod, hogy nagyon fáj. Minden elutasítás fáj, és mindig meg kell küzdeni vele.

Úgy érzi, hogy partnere figyelmen kívül hagy, vagy akár teljesen figyelmen kívül hagyja? Nem számít, mit csinálsz, mindig rossz? Mindenben alá kell vetned magad a párodnak? Ha ezekre a kérdésekre többször is igennel válaszolt, gondolja át, hogy érdemes-e egyáltalán ilyen partnerrel együtt élni.

Nem várta már, hogy hazajöjjön a párjához? Ehelyett csak arra gondolt, hogy még mindig gyorsan ki kell vasalnia az ingeket, vagy fel kell akasztania a polcokat. Attól féltél, hogy nem lesz újra fülledt a ház, és nem leszel megint hibás? Ha már megvan az eszed, akkor már rég kiszálltál egy ilyen kapcsolatból. De a szakításod ezzel nem ér véget. Még sok munka vár rád. Újra meg kell tanulnod értékelni magad!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.