A vonzerő titka több éves kapcsolat után

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

1. Változtass az időbeosztásodon

Ötkor kezdesz főzni, hétkor hozol neki egy italt, és minden reggel 6:15-kor kelsz? Állj meg! Ne alakítsa magát az odaadóan várakozó kutya és a tökéletesen időzített gép szerepébe. Ha hazajön, legyél a barátoddal borért. Vacsora? Számos szállítási szolgáltatás létezik. A vajas sonkás-sajtos tekercs is jó választás lehet. Cselekedjen szabadon és tőle függetlenül. Cselekedj úgy, hogy a partnered kissé idegessé tegye. Hagyja, hogy ne tudja pontosan, mikor lesz otthon, vagy hogy hol és kivel van.

2. Ne magyarázza el

Szoktam-e elmagyarázni minden lépésemet, vagy minden elköltött koronát? Csak hagyd, hogy tapogatózzon! Miért kellene védekeznie? Főleg, ha Ő nem beszél veled a terveiről? Menj el a fodrászhoz, és ne kérj tőle jóváhagyást ehhez a lépéshez, se dicséretet. Ne magyarázd el az üres borosüveget a konyhapulton. És ha újra felhív, és megtudja, hol vagy? Lakonikusan válaszoljon: „Egy barátommal egy utazáson, most nem tudok beszélni”, és tedd le.

3. Ne könyörögj és ne várj

Hetek óta könyörögsz a párodnak, hogy javítsa meg a csöpögő csapot? Hagyja békén, és intézkedjen más módon. Kérdezze meg barátját, vagy fogadja fel az óra férjét. A legjobb, ha a partnered is otthon van. Alternatív megoldásként mondja meg a férjének, hogy mikor várja az ezermestert, és maga menjen el a barátjával. Tudassa vele, hogy nem ő az egyetlen ember a nap alatt, és nincs is rá szüksége ilyen apróságokra.

4. Cselekedj úgy, mint ő

Inspirálj tőle. Ne hívj, írj. Hívja, hol van a vaj? Amúgy az ajtóban a hűtőben, de most nem beszélhetsz, egy perc múlva felhívod. Tedd le és... ne hívj. Ha újra csenget, ne vegye fel. Van valami vásárolnivalód hazafelé? Egyetért, majd "felejtse el". Valószínűleg nem fogja észrevenni, hogy ő inspirált. De biztosan összezavarod őt. És a beszerezhetetlen gyümölcs édesebb, mint az, amelyik közvetlenül az ablaka alatt nő.

Kitartás, hamarosan újra megjelenik az érdeklődés a személye iránt!


Hasonló cikkek

Szerelmes vagy, és minden szabadidejét együtt szeretné tölteni? Sajnos azonban több tíz kilométer választ el titeket? A napi randevúról tehát csak álmodozhat. A szerelem hegyeket tud mozgatni, de egy távoli lakóhellyel nem sokat tehet. Nézze meg velünk, hogyan kezelheti a távolsági kapcsolatot.

Bizonyára belefáradt abba a beszédbe, hogy a férfiak az összes volt partnerük számát megszorozzák hárommal, a nők pedig elveszik partnereik számát. Miért kellene szégyellni manapság? Mondja meg egyenesen, hány partnerrel volt már valami. Sajnos a logika és az emberi természet gyakran szembemegy egymással. Férfiaknál és nőknél egyaránt. Meglepődhet, hogy a partnerek száma a legkevésbé zavarja a másikat. Mit ne mondj igazán?

Mit jelent valójában a párkapcsolati (házassági) háromszög? Hogyan kezeld azt a helyzetet, amelyben részese vagy? Olvass, és megtudod!

Amikor a „bántalmazás” szót kimondják, a legtöbben egy nőt képzelnek el monoklival a szeme alatt és egy kolerikus vadállattal. De több módja is van annak, hogy férfiak és nők kínozzák egymást. Az utóbbi időben főleg a fizikai bántalmazás volt a trend. A finomabb formák ilyenkor feledésbe merülnek. Könnyebb leverni őket. Bár kegyetlenek, és nincs ilyen feltűnő tartós hatásuk, sajnos teljesen "legálisak". Milyen módon bántalmazzák leggyakrabban a nők a férfiakat?

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Talán hallottad már korábban: „Túl okos vagy a saját érdekedben. Egyetlen férfi sem bírja el Stakovát." Ez így tűnhet azokkal az éretlen férfiakkal, igaz. De ne becsülje alá őket. Az okos nők gyakran követik el saját hibáikat egy kapcsolatban. Melyek azok?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.