Mit várnak el a férfiak egy kapcsolattól?

Webhelyünkről már tudja, mit várnak el a nők egy párkapcsolattól. De mit várnak az élettől két férfiban? A férfiak igényei ugyanazok, mint a nők, vagy teljesen mások? Olvassa el, és megtudja.

Minőségi és rendszeres szex

Azzal kezdjük, amit mindenki elvár az elején. Igen, ez a szex. Ha egy férfi megházasodik, automatikusan élethosszig tartó minőségi meleg szexet vár el partnerétől. A férfiaknak egyszerűen sokkal gyakrabban van szükségük a szexre, hogy éljenek, mint a nőknek. Ez nem egy teljes szabály, de a legtöbb férfi valóban megerősíti ezt a feltevést.

Gyönyörű nőkről álmodozás

Ahogy a férfiaknak szexre van szükségük az élethez, úgy nekik is meztelenre vagy csekély ruhára kell nézniük. gyönyörű nők, megfordultak, és titokban róluk álmodoztak. Ne vegyék el tőlük hölgyeim. Ha csak arról van szó, hogy a férfi megfordul egy "szép szoknyaért", vagy titkon gondolkodik rajta, az még mindig jobb eset, mintha randevúzna veled. A férfiak szeretnek egy érdekes "tárgyat" nézni. De őszintén, melyikük cserélne le egy ilyen „modellre”?

Otthon teljes körű szolgáltatással

A férfiaknak érezniük kell, hogy van hova visszatérniük. A férfiaknak családi háttérre van szükségük az élethez. A legtöbb férfi rendezett házat, sört a hűtőben, meleg ételt legalább vacsorára, kimosott és vasalt ruhát vár el a nőjétől. Bár a férfiak igyekeznek rendkívül függetlenek lenni, kevés férfi engedi meg magát, hogy megfosszák a szolgálatot szerető feleségétől.

Csodált hősnek lenni

A férfiaknak tudniuk kell, hogy pótolhatatlanok számodra , hogy ők, hinned kell nekik az élethez. Tehát éreztesd velük, hogy ők a te hősöd, nem olyan hétköznapi férfiak, mint a többiek. Emelje ki jó tulajdonságaikat - erő, bátorság, intelligencia, kemény munka, ügyesség, siker, megértés, támogatás, határozottság, őszinteség stb. Ahogy a nők azt akarják hallani a férfiaktól, hogy ők a legszebbek számukra, a férfiak azt akarják hallani a nők, hogy ők a hőseik. Mondd el nekik gyakran. Mondd ezt ne csak előttük, hanem a társadalomban is. Szükséges időnként hízelegni partnere egójának.

Saját élethez való jog

Ahogy a nőknek joguk van a saját életükhöz, úgy a férfiaknak is. Mindenki bizonyos szabadságot akar egy kapcsolatban. Ez azonban nem jelent szabadságot a szerelmi életben. Inkább a véleményekben, az életszemléletben, a saját álmok, hobbik megvalósításában a szabadságot értjük. A férfiak helyet akarnak, hogy eljárhassanak edzőterembe, űzhessék kedvenc sportjukat, elmenjenek a srácokkal sörözni, hokizni vagy focimeccsre, stb. Ha boldog férfit szeretnél magad mellé, adj neki, amit szeret . Ha mindketten elégedettek vagytok a saját életetekkel, boldogok lesztek azzal is, ami közös bennetek. Hidd el!

Egyértelmű utasítások

A férfiak nem tudnak olvasni a gondolataidban. A férfiaknak nincs szükségük egy lényeges információ hosszan tartó "csacsogására". A férfiak azt akarják, hogy a nők egyenesen a lényegre térjenek, és tömören és világosan fogalmazzák meg, mit várnak vagy akarnak tőlük. A férfiak nem értik a nők jelzéseit. Így ha például új szoknyát szeretnél a születésnapodra, nem mehetsz el titokban egy boltba, hogy felpróbáld, és reménykedj, hogy ajándékba csomagolva megkapod. Ha meg akarja szerezni a szoknyát, meg kell mutatnia a párjának, és azt kell mondania: "Ezt szeretném születésnapomra". Hasonlóképpen, ha azt szeretnéd, hogy a párod mosogassa, akkor nem elég csak annyit mondani: "Hé, ma mosogatnak." Azt kell mondanod, hogy szeretnéd, hogy segítsenek neked, és ezúttal mosogassanak.

Ha igen, ha azt szeretnéd, hogy működjön a kapcsolatod, add meg a férfiaknak, amit elvárnak tőled, és vedd el tőlük, amit szeretnél tőlük. Csak akkor leszel elégedett a kapcsolatodban.


Hasonló cikkek

Ön azon nők közé tartozik, akik bármit megtesznek párjukért? Csak a szerelmedre gondolsz és egyáltalán nem magadra? Akkor hibát követsz el. A férfiak szeretik a jó, kedves és önfeláldozó nőket. A szörnyeket azonban szeretik. Miért van ez?

Minden bizonnyal számos elhagyott, ötvenes év körüli nőt talál a közvetlen közelében. Miért hagyják el a férfiak a feleségüket annyi együtt töltött év után? Miért hagyják el a feleségüket tíz-húsz évvel fiatalabb nőkért?

Szereted őt, de még mindig nem tudod kiverni a szádból azt a két szót, hogy "szeretlek"? Vagy néhány év házasság után elvesztette értelmét? További 5 módot ismerünk, hogy új hatással fejezd ki szeretetedet. Ezek után a másik fél 100%-ban elolvad!

Te voltál valaha a világ legszerelmesebb partnere? Emlékeztek még a szomszédok a szenvedélyes éjszakáidra?De ez az idő már rég elmúlt. A napi gondok súlya alatt kapcsolatodból kihalt a szenvedély, és szívesen megcsókolsz legalább naponta egyszer. Hogyan lehet kiszállni belőle? Tudjuk!

A családon belüli erőszak nemcsak a fizikai, hanem a lelki terrort is magában foglalja. Verbális támadások, a személyiség egyéniségének megalázása vagy lerombolása. Vannak, akik ezt nem tekintik erőszaknak, ezért nem hajlandók semmit tenni ezekkel a helyzetekkel. Megmutatjuk, milyen típusú családon belüli erőszak létezik. Ha észreveszi őket szerettei otthonában, vagy akár a sajátjában, tegyen lépéseket.

Gondolkozol azon, hogy együtt élj a pároddal? Hogy ez jó vagy rossz ötlet, azt csak akkor fogod megtudni, ha elkezdesz együtt élni. Vannak azonban olyan tények, amelyek legalább megmondhatják, hogy jó úton haladtok-e az együttélés felé, vagy sem. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.