Mit várnak el a férfiak egy kapcsolattól?

Webhelyünkről már tudja, mit várnak el a nők egy párkapcsolattól. De mit várnak az élettől két férfiban? A férfiak igényei ugyanazok, mint a nők, vagy teljesen mások? Olvassa el, és megtudja.

Minőségi és rendszeres szex

Azzal kezdjük, amit mindenki elvár az elején. Igen, ez a szex. Ha egy férfi megházasodik, automatikusan élethosszig tartó minőségi meleg szexet vár el partnerétől. A férfiaknak egyszerűen sokkal gyakrabban van szükségük a szexre, hogy éljenek, mint a nőknek. Ez nem egy teljes szabály, de a legtöbb férfi valóban megerősíti ezt a feltevést.

Gyönyörű nőkről álmodozás

Ahogy a férfiaknak szexre van szükségük az élethez, úgy nekik is meztelenre vagy csekély ruhára kell nézniük. gyönyörű nők, megfordultak, és titokban róluk álmodoztak. Ne vegyék el tőlük hölgyeim. Ha csak arról van szó, hogy a férfi megfordul egy "szép szoknyaért", vagy titkon gondolkodik rajta, az még mindig jobb eset, mintha randevúzna veled. A férfiak szeretnek egy érdekes "tárgyat" nézni. De őszintén, melyikük cserélne le egy ilyen „modellre”?

Otthon teljes körű szolgáltatással

A férfiaknak érezniük kell, hogy van hova visszatérniük. A férfiaknak családi háttérre van szükségük az élethez. A legtöbb férfi rendezett házat, sört a hűtőben, meleg ételt legalább vacsorára, kimosott és vasalt ruhát vár el a nőjétől. Bár a férfiak igyekeznek rendkívül függetlenek lenni, kevés férfi engedi meg magát, hogy megfosszák a szolgálatot szerető feleségétől.

Csodált hősnek lenni

A férfiaknak tudniuk kell, hogy pótolhatatlanok számodra , hogy ők, hinned kell nekik az élethez. Tehát éreztesd velük, hogy ők a te hősöd, nem olyan hétköznapi férfiak, mint a többiek. Emelje ki jó tulajdonságaikat - erő, bátorság, intelligencia, kemény munka, ügyesség, siker, megértés, támogatás, határozottság, őszinteség stb. Ahogy a nők azt akarják hallani a férfiaktól, hogy ők a legszebbek számukra, a férfiak azt akarják hallani a nők, hogy ők a hőseik. Mondd el nekik gyakran. Mondd ezt ne csak előttük, hanem a társadalomban is. Szükséges időnként hízelegni partnere egójának.

Saját élethez való jog

Ahogy a nőknek joguk van a saját életükhöz, úgy a férfiaknak is. Mindenki bizonyos szabadságot akar egy kapcsolatban. Ez azonban nem jelent szabadságot a szerelmi életben. Inkább a véleményekben, az életszemléletben, a saját álmok, hobbik megvalósításában a szabadságot értjük. A férfiak helyet akarnak, hogy eljárhassanak edzőterembe, űzhessék kedvenc sportjukat, elmenjenek a srácokkal sörözni, hokizni vagy focimeccsre, stb. Ha boldog férfit szeretnél magad mellé, adj neki, amit szeret . Ha mindketten elégedettek vagytok a saját életetekkel, boldogok lesztek azzal is, ami közös bennetek. Hidd el!

Egyértelmű utasítások

A férfiak nem tudnak olvasni a gondolataidban. A férfiaknak nincs szükségük egy lényeges információ hosszan tartó "csacsogására". A férfiak azt akarják, hogy a nők egyenesen a lényegre térjenek, és tömören és világosan fogalmazzák meg, mit várnak vagy akarnak tőlük. A férfiak nem értik a nők jelzéseit. Így ha például új szoknyát szeretnél a születésnapodra, nem mehetsz el titokban egy boltba, hogy felpróbáld, és reménykedj, hogy ajándékba csomagolva megkapod. Ha meg akarja szerezni a szoknyát, meg kell mutatnia a párjának, és azt kell mondania: "Ezt szeretném születésnapomra". Hasonlóképpen, ha azt szeretnéd, hogy a párod mosogassa, akkor nem elég csak annyit mondani: "Hé, ma mosogatnak." Azt kell mondanod, hogy szeretnéd, hogy segítsenek neked, és ezúttal mosogassanak.

Ha igen, ha azt szeretnéd, hogy működjön a kapcsolatod, add meg a férfiaknak, amit elvárnak tőled, és vedd el tőlük, amit szeretnél tőlük. Csak akkor leszel elégedett a kapcsolatodban.


Hasonló cikkek

Amikor randevúzni kezdesz, azt hiszed, hogy a szerelem csak köztetek van. Amikor férjhez megy, ugyanazt gondolja. De vajon igaz? Sajnos nincs. A pároddal együtt a családját is elviszed. És többé nem kell beleszeretnünk. Hogyan éld túl párod családját anélkül, hogy tönkretennéd a házasságodat?

Volt már szakított? Mégis úgy döntöttél, hogy újra összejössz? Akkor figyelj! Nem lesz könnyű helyreállítani egy kapcsolatot, miután az már véget ért. De ha mindketten dolgoztok rajta, van remény a javulásra. Mit kell tenni, hogy új kapcsolatot építs ki egy volt barátoddal?

A férfiak és a nők világa más, ezt már mindenki tudja. A kommunikációban a leggyakoribb félreértések azon alapulnak, hogy partnere egyáltalán nem érti Önt. Mutatjuk a legveszélyesebb kifejezéseket. A férfiak és a nők teljesen másképp értik őket.

A piszkos ruhák az egész lakásban vagy az útbaigazítás makacs megtagadása hírhedt férfi bűnök. Mi zavarja leginkább a nőket a férfiakban?

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.