16 apróság, ami bizonyítja, hogy a párod szeret téged

Ön és a párja viszonylag boldog pár? De kételkedsz-e valaha abban, hogy tényleg annyira szeret-e, mint te őt? Ha partnere megteszi az alábbi apróságok valamelyikét, higgye el, hogy igazán kedvel téged.1. Fejből emlékszik a telefonszámodra. Ha éppen nincs nála a mobilja, könnyen felhívhat máshonnan.

2. Pontosan tudja, mikor van a születésnapod és az ünnepnapod. Nem csak ez, még a kapcsolatod vagy a házasságod évfordulójára is emlékszik. Soha nem felejti el adni neked valami kedveset ezeken a napokon.

3. Gyakran viszi el a gyerekeket hosszú utakra, hogy megadja a vágyott békét. Nagyon jól tudja, hogy kell egy kis idő magadra.

4. Ha nem vagy jól, mindig jól vigyáz rád. Teát készít neked, vagy megmasszíroz egy merev területet a testeden.

5. Emlékeztetők nélkül engedi, hogy elmenjen a barátaival, mert tudja, hogy szüksége van rájuk az élethez.

6. Tetszel neki, még akkor is, ha pólót, régi papucsot viselsz, és lófarokba zárva a hajad.

7. Mindig szó nélkül segít a nehéz vásárlásnál.

8. Néha meghív moziba, színházba, parkba vagy vacsorázni. Látszik rajta, hogy szívesen tölti veled a szabadidejét.

9. Megért téged, amikor lesült napjaid vannak. Ő gondoskodni fog rólad.

10. Megosztja veled a háztartást. A vasalást, mosást, porszívózást és egyéb háztartási munkákat nem kell magának megoldania. Megosztja őket veled. Néha még főzni is szeret.

11. Kedves SMS-eket küld, amikor mindketten dolgoztok. Lerövidítik hosszú munkaidejüket.

12. Nem féltékeny rád, mert megbízik benned, és nem kell semmilyen módon irányítania.

13. Bár utál bármit vásárolni, helyetted teszi.

14. Egy étteremben , mindig azt sejti, hogy eszel. Tökéletesen olvasott benned.

15. Néha beül utánad a zuhany alá/fürdőbe, és automatikusan megmossa a hátadat.

16. Arcon csókol és napközben átölel. Csak így, önzetlenül!

Na, hogy sikerült, kedves hölgyeim?

Hasonló cikkek

Lagerfeld örökösnőként emlegette Choupette macskáját. "Ha valami történik velem, az a személy, aki gondoskodik róla, nem lesz szegénységben" - mondta Lagerfeld egy 2015-ös interjúban.

A kapcsolatod egy nagy rutin? Kell valami, amivel újraéleszted? Próbálj meg együtt utazni. Megmutatjuk, hogyan javíthatja kapcsolatát a világutazás!

Ha a férfiak nem elégedettek egy kapcsolatban, akkor szakítanak. Soha nem csinálják ok nélkül. Néha egyetlen ok is elég. De általában több van belőlük egyszerre. Érdekel, melyek a szakítás leggyakoribb okai?

Úgy érzi, hogy a párkapcsolata a mélypontra megy? Heves vitákat folytat a romantika helyett? Kétségbeesetten vágyik a jobb változásra? Végezze el az alábbiakban említett öt tevékenységet, hogy megerősítse partnerségét.

Minden partnerség bizonyosan átment valamilyen válságon. Egyes kapcsolatokban azonban napirenden vannak a viták, válságok, máshol viszont csak ritka a vita. Általában minden pár más-más gonddal foglalkozik. Egyes problémák azonban gyakrabban jelennek meg a kapcsolatokban, mint mások. Mit tekintenek tehát a viták leggyakoribb kiváltóinak egy kapcsolatban?

Egy olyan partnerrel élsz, akiről mindenki azt mondja, hogy jó, kedves, megbízható, de nem vagy boldog a kapcsolatban? Úgy érzed nem tökéletes a kapcsolatod, pedig mindenki szereti a párodat? Gyakran aggódsz miatta, sírsz, és állandóan azt kérdezed magadtól, hogy mit kezdj egy ilyen kapcsolattal? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.