16 apróság, ami bizonyítja, hogy a párod szeret téged

Ön és a párja viszonylag boldog pár? De kételkedsz-e valaha abban, hogy tényleg annyira szeret-e, mint te őt? Ha partnere megteszi az alábbi apróságok valamelyikét, higgye el, hogy igazán kedvel téged.1. Fejből emlékszik a telefonszámodra. Ha éppen nincs nála a mobilja, könnyen felhívhat máshonnan.

2. Pontosan tudja, mikor van a születésnapod és az ünnepnapod. Nem csak ez, még a kapcsolatod vagy a házasságod évfordulójára is emlékszik. Soha nem felejti el adni neked valami kedveset ezeken a napokon.

3. Gyakran viszi el a gyerekeket hosszú utakra, hogy megadja a vágyott békét. Nagyon jól tudja, hogy kell egy kis idő magadra.

4. Ha nem vagy jól, mindig jól vigyáz rád. Teát készít neked, vagy megmasszíroz egy merev területet a testeden.

5. Emlékeztetők nélkül engedi, hogy elmenjen a barátaival, mert tudja, hogy szüksége van rájuk az élethez.

6. Tetszel neki, még akkor is, ha pólót, régi papucsot viselsz, és lófarokba zárva a hajad.

7. Mindig szó nélkül segít a nehéz vásárlásnál.

8. Néha meghív moziba, színházba, parkba vagy vacsorázni. Látszik rajta, hogy szívesen tölti veled a szabadidejét.

9. Megért téged, amikor lesült napjaid vannak. Ő gondoskodni fog rólad.

10. Megosztja veled a háztartást. A vasalást, mosást, porszívózást és egyéb háztartási munkákat nem kell magának megoldania. Megosztja őket veled. Néha még főzni is szeret.

11. Kedves SMS-eket küld, amikor mindketten dolgoztok. Lerövidítik hosszú munkaidejüket.

12. Nem féltékeny rád, mert megbízik benned, és nem kell semmilyen módon irányítania.

13. Bár utál bármit vásárolni, helyetted teszi.

14. Egy étteremben , mindig azt sejti, hogy eszel. Tökéletesen olvasott benned.

15. Néha beül utánad a zuhany alá/fürdőbe, és automatikusan megmossa a hátadat.

16. Arcon csókol és napközben átölel. Csak így, önzetlenül!

Na, hogy sikerült, kedves hölgyeim?

Hasonló cikkek

Nem működik a házassága? Komolyan a váláson gondolkodsz? De ne feledje, hogy a válás hatalmas lépés az életben. Talán ebben a pillanatban úgy tűnik számodra, hogy most pontosan erre van szükséged. Mielőtt azonban beadná a válókeresetet, vegye figyelembe a következő fontos dolgokat.

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Az évekig tartó együttélés némileg háttérbe szoríthatja a szerelmet. Elevenítse fel kapcsolatát, és szeressen újra párjába!

Egy kapcsolatban kompromisszumokat kell kötni. De milyen helyzetekben ne alkalmazkodj a párodhoz?

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.