16 apróság, ami bizonyítja, hogy a párod szeret téged

Ön és a párja viszonylag boldog pár? De kételkedsz-e valaha abban, hogy tényleg annyira szeret-e, mint te őt? Ha partnere megteszi az alábbi apróságok valamelyikét, higgye el, hogy igazán kedvel téged.1. Fejből emlékszik a telefonszámodra. Ha éppen nincs nála a mobilja, könnyen felhívhat máshonnan.

2. Pontosan tudja, mikor van a születésnapod és az ünnepnapod. Nem csak ez, még a kapcsolatod vagy a házasságod évfordulójára is emlékszik. Soha nem felejti el adni neked valami kedveset ezeken a napokon.

3. Gyakran viszi el a gyerekeket hosszú utakra, hogy megadja a vágyott békét. Nagyon jól tudja, hogy kell egy kis idő magadra.

4. Ha nem vagy jól, mindig jól vigyáz rád. Teát készít neked, vagy megmasszíroz egy merev területet a testeden.

5. Emlékeztetők nélkül engedi, hogy elmenjen a barátaival, mert tudja, hogy szüksége van rájuk az élethez.

6. Tetszel neki, még akkor is, ha pólót, régi papucsot viselsz, és lófarokba zárva a hajad.

7. Mindig szó nélkül segít a nehéz vásárlásnál.

8. Néha meghív moziba, színházba, parkba vagy vacsorázni. Látszik rajta, hogy szívesen tölti veled a szabadidejét.

9. Megért téged, amikor lesült napjaid vannak. Ő gondoskodni fog rólad.

10. Megosztja veled a háztartást. A vasalást, mosást, porszívózást és egyéb háztartási munkákat nem kell magának megoldania. Megosztja őket veled. Néha még főzni is szeret.

11. Kedves SMS-eket küld, amikor mindketten dolgoztok. Lerövidítik hosszú munkaidejüket.

12. Nem féltékeny rád, mert megbízik benned, és nem kell semmilyen módon irányítania.

13. Bár utál bármit vásárolni, helyetted teszi.

14. Egy étteremben , mindig azt sejti, hogy eszel. Tökéletesen olvasott benned.

15. Néha beül utánad a zuhany alá/fürdőbe, és automatikusan megmossa a hátadat.

16. Arcon csókol és napközben átölel. Csak így, önzetlenül!

Na, hogy sikerült, kedves hölgyeim?

Hasonló cikkek

Bizonyára régóta tudja, hogy a kommunikáció minden partnerség alapvető építőköve. De mi a teendő, ha az egyik partner nem akar, vagy nem tud kommunikálni? Mit tegyél, ha nem tudsz vagy nem akarsz beszélni semmiről? És hogyan lehet megoldani, ha az egyik partner állandóan beszél?

Egyetlen kapcsolat sem ideális. Minden partnerség állandó munkát igényel. Ha kisebb válság van, próbálja meg leküzdeni. Ha a válságok megismétlődnek, gondoljátok át, hogy jó párjatok vagytok-e egymásnak. Hogyan ne oldjunk meg soha egy partnerválságot? És milyen helyzetekkel egyáltalán nem szabad foglalkozni?

És itt van! Kezdődik a karácsonyi időszak. A karácsony állítólag a béke ünnepe mindenki számára, de ahogy megesik, a stressz és a vágy, hogy minden tökéletes legyen, általában ennek éppen az ellenkezőjét eredményezi. Hamarosan beszélünk erről? Bízzon bennünk, itt a tökéletes alkalom, hogy felkészüljünk egy igazán szép és békés karácsonyra. Legalábbis egy kapcsolatban. Olvasson egyszerű trükköket, hogy elkerülje a karácsonyi vitákat és a fülledtséget.

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

A házasságkötés hatalmas lépés. Egy kicsit félni természetes emberi reakció. És ez még minden tanács, leckék és ijesztő történetek nélkül is olyan barátoktól, akik már tettek hasonló lépést. Utánajártunk, mit gondolnak erről a tudósok. Nézzen be velünk.

Szereted a párodat, és ha szakítasz vele, az a legnagyobb rémálmod lenne? Kerülje el egy kapcsolat szükségtelen végét, ha követi azokat a jeleket, amelyek gyakran a kapcsolat végéhez vezetnek. Tanácsot adunk, hogy milyen jelek hirdetik egy kapcsolat végét, és hogyan kezeld őket.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.