Amikor a partnernek gyermekei vannak egy korábbi kapcsolatából

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell felkészülni.

Alkalmazkodnia kell a szülői neveléshez

A gyerekeknek már van egy bizonyos nevelési stílusuk. Minél idősebbek, ez annál erősebben rögzült beléjük. Legyünk őszinték: ha olyasmit csinálnak, amit nem szeretsz, akkor sajnos el kell viselned. Főleg a kapcsolat első hónapjaiban, sőt éveiben sem lehet csak úgy bemenni és megváltoztatni, hogy mit és hogyan tegyenek. Nemcsak a megvetésüket vagy akár a gyűlöletüket fogod kivívni. Ehhez neked sem igazán van jogod.

Ha te és kedvenced végül beköltöznek, természetesen új lakásodban is felállíthatsz neked megfelelő szabályokat. De csak egy bizonyos mértékig. Nem akarhatja, hogy a gyerekek teljesen ellentétesen viselkedjenek, mint otthon, amikor veled vannak. Erre még egy felnőtt sem képes, pláne egy gyerek. Állapodjon meg bizonyos kompromisszumokban a partnerével, és legyen egységes abban, ahogyan a gyerekekhez viszonyul.

Nem mindig tölt időt a partnerével egyedül

Az első találkozások magától értetődőek. De ha valóban együtt akarsz élni, akkor új szeretőd gyermekei biztosan belépnek az életedbe. Egyszóval a gyerekeiket is örökbe fogadtad vele. Sok találkozón nem csak a gyerekek időbeosztása fog alapulni, hanem az is, hogy az a program, amelyen részt szeretnének venni, megfelelő-e a gyermekek számára. Ne számíts automatikusan az egész hétvégére, csak kettőtökre, gyakran előfordul, hogy vagy csak pár órád marad magadra, vagy a gyerekek veled lesznek.

Nem leszel. elsősorban

A jó és erkölcsileg érett ember a gyerekeket helyezi előtérbe. Ez azonban azt jelenti, hogy bármennyire is szeret téged, soha nem te leszel az egyetlen, akivel a nap felkel és lenyugszik. Ráadásul ez egy jó lehetőség. Ha párod nem érdeklődik a gyerekei iránt, sőt maga mögé utasítja őket, hogy veled lehessen, fel kell adnod. Az ilyen embert csak önmaga érdekli. Ha valaha is lenne közös gyereketek, akkor sem ők lennének az elsők.

Azonban ezt jobban kell tudnia, főleg az elején, ha tudja, hogy nem te vagy a legfontosabb személy a szeretőd számára. nagyon kihívást jelent. Határozottan soha ne hibáztasd a társadat a gyermekek előnyben részesítéséért. De ne hagyd, hogy tudatuk egy jelentéktelen szegletébe szoruljon. Ideális esetben már az elején fel kell állítania bizonyos szabályokat, például hogyan kezelje a különböző helyzeteket.

A volt férj / volt feleség része lesz az életének

Természetesen , nem arról van szó, hogy egy házban laknak veled, vagy kedvesed váltogatta a figyelmét rád és az exére. Bár már nem élnek párkapcsolatban, még mindig ők a gyerekeik szülei. Így legalább az utódok elmúlásakor, esetleg születésnapi bulikon látják majd egymást. A gyerekeken keresztül anyagilag is egymáshoz kötődnek - legalább osztoznak vagy fognak osztozni a tandíjon, vagy tartásdíjat fizetnek egymásnak.
Itt nincs más dolgod, mint beletörődni. Egy ilyen kötelék nem tűnik el a válással. Soha ne felejtsd el, hogy ők ketten már szakítottak, és a kedvesed veled van és szeretne lenni. Az, hogy az iskolai osztályzatokkal foglalkoznak az exeikkel, vagy ahogy ti hárman (vagy négyen) döntötök a külföldi nyaralás mellett, csak azt jelenti, hogy jó szülők. És ragaszkodj azokhoz.


Hasonló cikkek

Minden jól működő kapcsolat alapja nem csak az, hogy szeretitek egymást, mint partnereket, hanem az, hogy mindannyian saját magatokat (önmagatokat) kedveljétek. Ha kedveled magad és van elég önbizalmad, sokkal jobban fog működni a kapcsolatod, mintha alábecsülnéd magad. Miért van ez így? Hogy állsz az önbizalmaddal?

Az a tény, hogy két olyan ember találkozik, akik 100%-ban megfelelnek egymásnak, meglehetősen ritka. Ha ilyen kapcsolat jön létre, az érintetteknek értékelniük kell kapcsolatukat. Ha azonban az érintettek harmóniája nem teljesen tökéletes, akkor folyamatosan dolgozni kell a kapcsolaton. És vagy sikerül, vagy szakítasz. Így megy ez az életben. Mely törvények befolyásolják leginkább a partnerkapcsolatokat?

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

Éveknyi kapcsolat után általában már nem ír szerelmi szövegeket, hogy dolgozzon. Elvesztitek egymás iránti érdeklődését, és valójában nagyon boldogok vagytok, ha egyikőtök üzleti útra vagy egy hétvégére megy szüleitekhez. Miért kezded így hanyagolni a kapcsolatodat? Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle!

Ha boldogok vagyunk, tisztábban látjuk a dolgokat, könnyebben gondolkodunk, több ötletünk van, és nem utolsósorban toleránsabbak vagyunk másokkal szemben. Ami időről időre a legfontosabb tulajdonság a kapcsolatokban. A Pennsylvaniai Egyetem pszichológuspárja olyan módszereket publikált, és egyben bizonyítékokat is tett arra, hogy a pozitivitás hogyan javíthatja a partnerkapcsolatokat. Közülük a legfontosabbakat mutatjuk be.

Mindegyikünk szeretné, ha szerelme örökké tartana. Sajnos szomorú tény, hogy a házasságok több mint fele nem tartós. Te is köztük vagy? Sokat írtak már a különválásról és a válásról, és ezek leküzdéséről. De mi a helyzet a dolgok gyakorlati oldalával?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.