Amikor a partnernek gyermekei vannak egy korábbi kapcsolatából

Az előző kapcsolatból származó gyerekek nem akadályozzák, hogy boldogok legyetek együtt. Ennek ellenére ez nagy változás a kapcsolatodban. Ha az új felfedezésnek gyermekei vannak, figyelembe kell vennie őket. Házi kedvencének szerves részét képezik. Először találkozott ezzel, és nem tudja, hogyan jöjjön ki párja gyermekeivel? Olvassa el, mire kell felkészülni.

Alkalmazkodnia kell a szülői neveléshez

A gyerekeknek már van egy bizonyos nevelési stílusuk. Minél idősebbek, ez annál erősebben rögzült beléjük. Legyünk őszinték: ha olyasmit csinálnak, amit nem szeretsz, akkor sajnos el kell viselned. Főleg a kapcsolat első hónapjaiban, sőt éveiben sem lehet csak úgy bemenni és megváltoztatni, hogy mit és hogyan tegyenek. Nemcsak a megvetésüket vagy akár a gyűlöletüket fogod kivívni. Ehhez neked sem igazán van jogod.

Ha te és kedvenced végül beköltöznek, természetesen új lakásodban is felállíthatsz neked megfelelő szabályokat. De csak egy bizonyos mértékig. Nem akarhatja, hogy a gyerekek teljesen ellentétesen viselkedjenek, mint otthon, amikor veled vannak. Erre még egy felnőtt sem képes, pláne egy gyerek. Állapodjon meg bizonyos kompromisszumokban a partnerével, és legyen egységes abban, ahogyan a gyerekekhez viszonyul.

Nem mindig tölt időt a partnerével egyedül

Az első találkozások magától értetődőek. De ha valóban együtt akarsz élni, akkor új szeretőd gyermekei biztosan belépnek az életedbe. Egyszóval a gyerekeiket is örökbe fogadtad vele. Sok találkozón nem csak a gyerekek időbeosztása fog alapulni, hanem az is, hogy az a program, amelyen részt szeretnének venni, megfelelő-e a gyermekek számára. Ne számíts automatikusan az egész hétvégére, csak kettőtökre, gyakran előfordul, hogy vagy csak pár órád marad magadra, vagy a gyerekek veled lesznek.

Nem leszel. elsősorban

A jó és erkölcsileg érett ember a gyerekeket helyezi előtérbe. Ez azonban azt jelenti, hogy bármennyire is szeret téged, soha nem te leszel az egyetlen, akivel a nap felkel és lenyugszik. Ráadásul ez egy jó lehetőség. Ha párod nem érdeklődik a gyerekei iránt, sőt maga mögé utasítja őket, hogy veled lehessen, fel kell adnod. Az ilyen embert csak önmaga érdekli. Ha valaha is lenne közös gyereketek, akkor sem ők lennének az elsők.

Azonban ezt jobban kell tudnia, főleg az elején, ha tudja, hogy nem te vagy a legfontosabb személy a szeretőd számára. nagyon kihívást jelent. Határozottan soha ne hibáztasd a társadat a gyermekek előnyben részesítéséért. De ne hagyd, hogy tudatuk egy jelentéktelen szegletébe szoruljon. Ideális esetben már az elején fel kell állítania bizonyos szabályokat, például hogyan kezelje a különböző helyzeteket.

A volt férj / volt feleség része lesz az életének

Természetesen , nem arról van szó, hogy egy házban laknak veled, vagy kedvesed váltogatta a figyelmét rád és az exére. Bár már nem élnek párkapcsolatban, még mindig ők a gyerekeik szülei. Így legalább az utódok elmúlásakor, esetleg születésnapi bulikon látják majd egymást. A gyerekeken keresztül anyagilag is egymáshoz kötődnek - legalább osztoznak vagy fognak osztozni a tandíjon, vagy tartásdíjat fizetnek egymásnak.
Itt nincs más dolgod, mint beletörődni. Egy ilyen kötelék nem tűnik el a válással. Soha ne felejtsd el, hogy ők ketten már szakítottak, és a kedvesed veled van és szeretne lenni. Az, hogy az iskolai osztályzatokkal foglalkoznak az exeikkel, vagy ahogy ti hárman (vagy négyen) döntötök a külföldi nyaralás mellett, csak azt jelenti, hogy jó szülők. És ragaszkodj azokhoz.


Hasonló cikkek

A csók az egyik legintimebb fizikai érintés. A csókok könnyen megmondhatják, hogy egy személy mit érez a partnere iránt. Nézd meg, mit mond rólad a csók.

Férfiak és nők egyaránt szeretnek gúnyt űzni az ellenkező nemből. Főleg, ha már egy kicsit részegek, és a társaságuk tisztán egynemű. De akár tetszik, akár nem, minden viccben van egy kis igazság. Szeretnéd tudni, mit beszélnek a férfiak a nőkről? Milyen jellemzők jelennek meg leggyakrabban? Szóval olvass tovább!

Találkozol új szerelmeddel, élvezed a nagyszerű szexet, de még mindig van egy nagy, de? Milyen? Elönt az érzés, hogy nem igazán tudod, hogy a partnered csak azért van-e veled, mert élvezni akarja az alkalmi szexet, vagy azért, mert veled tervezi a jövőt? Tudjuk, hogyan tudhatjuk meg, mire készül!

Van párod? Szóval boldognak kell lenned. De még mindig úgy érzi, hogy valami nem stimmel. Akár láthatatlanul sétálsz, akár nem emlékszel, mikor öleltél utoljára. Röviden: nem vagy olyan boldog, mint szeretnéd. Honnan tudhatod, hogy valaki jobbat érdemel?

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.