Van otthon zaklató?

Kapcsolatod kezdetén a másik párod elbűvölő, határozott, magabiztos volt, és biztonságérzetet adott? Idővel kiderült, hogy a partnered inkább főnökös, mint meggyőző? Sajnos, mielőtt észrevenné, máris egy olyan kapcsolat csapdájába esett, amelyből nincs menekvés. Illik neked és a párodnak? Egy zsarnok izgalmában élsz?

Hogyan mutatkozik meg egy ilyen ember?

A zsarnok olyan személy, aki nem engedi a vitát. Mindig így kell lennie, mert soha nem téved. Veled ellentétben. Gyakran tévedsz. A zaklató partnerek és a gyerekek bizonytalanok, és tele vannak önértékelési kétségekkel. Ehhez nem járul hozzá a körülötte lévők véleménye sem, akik még mindig bájos embernek látják a zsarnokot. Az ilyen ember senkit nem enged be zárt ajtók mögé.

A despotikus férfi

Különösen kezdetben igazán bájos. Mesterien manipulál téged, mint nőt, hogy úgy érezze, csak a legjobbat akarja neked. Rendkívül szeretettnek és törődésnek érzi magát. De hamarosan jönnek a tiltások. Csütörtökön nem találkozol a barátaiddal, mert akkor fáradt lennél a munkahelyeden! Kávézni sem mehetsz el senkivel, mert ingyen megihatod otthon. Minden jogsértést szigorúan büntetnek. Gyakrabban pszichológiailag, amikor megpróbálják bűntudatot kelteni. De néhányan még egy pofont sem haboznak adni. Végül is a saját érdekedben van.

Zsarnoknő

Kezdetben egy despotikus partnerhez hasonlít. Szeretettel ölel téged, a férjét, és úgy törődik veled, mint egy király. De amint megszegi valamelyik parancsát, azt nagyon intenzíven fogja érezni. Szemrehányások, káromkodások, érintkezés kerülése. Alapvetően bármi, ami a legjobban árthat neked. A zaklatók biztosan tudják, mivel fognak a legjobban megbüntetni, és nagyon gyakran alkalmazzák is.

Hogyan lehet kikerülni a befolyásuk alól?

Ha egyszer egy ördögi körbe kerülsz sajnálatból nem olyan könnyű kijutni. . Mindenekelőtt fel kell ismernie saját értékét, és azt, hogy senkinek nincs joga minden tekintetben irányítani. Ne feledje, hogy a despota nem változik az életkorral, és ha mégis, akkor az inkább rosszra, mint jóra. Gyakorlatilag egyetlen hatékony módja van annak, hogy kiszabaduljon befolyása alól. És ez az út a kapcsolat elhagyása. Nyugodtan keress ideiglenes lakhatást, de menj el és szakíts meg minden kapcsolatot a despotikus partnerrel. Csak így nyerhet időt arra, hogy rendezze saját gondolatait, és felismerje, mi vagy, és mi a zsarnoki manipuláció eredménye.


Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.