Egy életre szóló szerződés velem. Őrület vagy jó ötlet?

A szerelmi kapcsolatnak nincsenek szabályai! Ez igaz, de amint összeköltözöl, a szerelmi életed mellett a szobatársak életét kezded élni. A szerelem ekkor kezd eltűnni mosatlan edények vagy a fürdőszobában szétszórt kifestőkönyvek formájában. Hogyan lehet küzdeni az ilyen kellemetlenségek ellen? Tanuljon az üzlet világából, és írjon "szerződést".

Az apró dolgok számítanak

Rengeteg kapcsolat csődöt mond a mindennapi élet apró dolgai miatt, amelyek állandóan bosszantanak. De túl kicsik ahhoz, hogy lefordítsák nekik a beszédet. És a kapcsolat végül a nagyon romantikus "Százszor semmi sem ölt meg egy szamarat" című dallal. De ezt a madárijesztőt nagyon könnyű megpörgetni.

Mindenki más

Emlékszel arra, amikor először elköltöztél a szüleidtől? Valószínűleg egy vagy több barátoddal éltél valahol egy bérelt lakásban. Biztosan meghatároztad a szabályokat, hogy ki takarít, hogyan főz, kinek melyik a helye a hűtőben. Miért nem állítanak fel soha ilyen szabályokat az emberek egy kapcsolatban sem?

Először magad, később együtt

Írd le magadnak, mi idegesít. Mihez szokott az otthonából, ahol felnőtt. Soha semmit nem gurítanak a földre, az edényeket soha nem hagyják az asztalon. Minden tagnak megvolt a saját fürdőszobája. Törölköző és fogkefe egyszerűen nem bérelhető. Hasonlítsa össze a listákat partnerével, és alkosson közös szabályokat. Akaszd fel őket valahova, ahol láthatod őket, és mindketten kötelezzék el magukat, hogy követik őket. Egy ilyen „életre szóló szerződés” sokkal könnyebbé teheti kapcsolatát.

Tölts időt azzal, ami fontos

Olyannak, sőt méltóságtalannak tűnhet. De a világosan meghatározott szabályok lehetővé teszik, hogy foglalkozz magaddal. A megspórolt időt fordítsa kapcsolatára. Szerelmeskedj, szeress, beszélj. A beszélgetések nem pótolják azt a megbánást, hogy a másik olyasmit tett, amit te nem tűrsz el a közös otthonban. És semmi akadálya, hogy leírd magaddal kapcsolatos szabályokat - Soha nem fogok tréningruhát hordani vasárnaponként, vigyázok magamra, hogy a párom még szeressen...... Hagyj időt a szerelemre, ne apróságokra pazarolja.


Hasonló cikkek

Egy ideje együtt vagytok, és hirtelen az unalom jeleit érezte a kapcsolatában? Mielőtt elhamarkodott következtetéseket vonna le, ez teljesen normális! Röviden: a másik fél "pusztán" jelenléte már nem elég számodra. A szerelem azt üzeni, hogy ideje elkezdeni aktívan létrehozni a közös értékeket. Hogyan kell csinálni? Tanácsot adunk.

Gondja van azzal, hogy párjának (férjének) barátnői vannak? Mi van ezzel? Elviselni, elviselni vagy megtiltani? Nem csak azon múlik minden, hogy mennyire bízol a párodban, hanem azon is, hogyan bízol magadban. Nézzük meg ezt a kérdést részletesebben.

Majdnem mindenre vonatkozik a "más régió, más modor" mondás. Még a házasságra is. Az a feltételezés, hogy mindenki csak a szeretetre és a bizalomra gondol, sajnos nem vált be. Mi tehát a boldog házasság sikerének alapja külföldön?

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Nincs elég ideje, hogy hosszú ideig megérintse partnerét a mindennapok nyüzsgése miatt? Időpocsékolásnak tűnik az ágyban fekvés vagy az összebújás? Íme néhány tény, amit tudnod kell a kölcsönös összebújásról. Meggondolja magát!

Fontos, hogy jó benyomást keltsen másokban. Ezzel nem csak új kapcsolatokat, jó barátokat, hanem élettársat is szerezhetsz. hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.