Élet egy jóképű férfival. Előny vagy hátrány?

A férfiak köztudottan sokat fektetnek partnerük megjelenésébe. A nők ezzel szemben nagyobb jelentőséget tulajdonítanak partnerük jellemének, és ennek megfelelően választják meg szerelmüket. Találtál egy tökéletes arculatú férfit, akit minden barátod irigyel? Egy szép partner inkább előny vagy hátrány? Ítélje meg maga!

Flörtölnek vele. Előtted!

Valószínűleg nincs is rosszabb annál, mint ha a barátodat a szemed láttára kergetik más nők. Valahogy belejöttél abba, hogy a férfiak szeretnek csinos nők után menni. De mi van, ha fordítva? Ez is lehetséges. Ha melletted van egy dögös srác, könnyen előfordulhat, hogy más nők „pakolják” őt a jelenlétedtől függetlenül.

Csökkenhet az önbecsülésed

A nőknek szükségük van egymásra legalább egyszer győződjön meg róla, hogy szépek és kívánatosak. A probléma akkor merülhet fel, ha partnere kicsit jobban megfelel az esztétikai normáknak, mint te. Ekkor a párod éjjel-nappal biztosíthat arról, hogy gyönyörű vagy, de mellette nem fogod ezt érezni. Ha nem akarod elveszíteni az önbizalmad, bízz benne! Ha nem tetszel neki, akkor mégsem lenne veled.

"Mit lát ő bennem?"

Minél jóképűbb férfi vagy, annál inkább ez a kérdés fog eszembe jutni. „Miért ő van velem és nem valami modell?” Akár hiszed, akár nem, te vagy a modellje! Bár a férfiak gyakran ítélik meg a megjelenést, keveseket izgatnak igazán az asztali méretek. A megjelenés csak az első benyomás. Másrészt a férfiak is olyan társat keresnek, akivel jól kijönnek.

Más nők irigykedni fognak rád

Amikor belépsz egy szobába, néha úgy érzed, hogy más a nők a szemükkel égetnek téged. El fog tűnni, vajon miért csodálkoznak azon, hogy miért fogtál ki egy ilyen jóképű férfit. Mellé fogják képzelni magukat. Még az is megeshet, hogy láthatatlan leszel számukra. Hogyan lehet kikerülni egy ilyen helyzetből? Soha ne felejtsd el, hogy ő választott téged, nem őket!


Hasonló cikkek

A megjelenésére vagy személyiségére összpontosító bók minden nő szívét melengeti. A partnereknek rendszeresen meg kell dicsérniük barátnőiket. A nők ilyenkor szeretve és elkényeztetve érzik magukat. Uraim, ha így bánnak a feleségükkel, akkor bizonyosan meg fog fizetni valami kedves módon. Kezdje a bókokkal ma, és semmiképpen ne fukarkodjon velük.

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

A kezdeti zúzás gyönyörű, de sajnos nem tart örökké. Folyamatosan együtt kell dolgoznod a kapcsolaton a pároddal. Adunk néhány tanácsot, hogyan tarts fenn egy hosszú és boldog kapcsolatot.

Sok nő azt feltételezi, hogy a férfiak féltékenyek barátnőjük barátaira, hírességekre, akiket a lány csodál, vagy esetleg egy kollégájára, akivel állítólag mindig olyan jókat beszélget. Logikus érvelés. Meg fogunk lepni, de ezek az okok elég mélyen benne vannak a „versenytársak” listáján. Ki, vagy inkább mi okozza a legnagyobb ráncokat a homlokán?

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

Mielőtt a szakításon kezdene gondolkodni, próbálja megmenteni a kapcsolatát. Ha a baj első jelére menekülsz előle, a következőt sem bírod ki. De ennek a négy dolognak köszönhetően nagy esélyed van a kapcsolatod megőrzésére. Szóval mihez kezdjünk?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.