Van sztereotip házassága (kapcsolata)?

Ha a házassága kezd sablonossá válni, az rossz. Minden kezd ugyanolyan unalmassá válni, és a szerelmed kezd eltűnni a kapcsolatodból. Tudja meg, hogy a házassága veszélyt jelent-e a sztereotípiára, vagy sem.

Nincs szüksége szexre

A szexuális élete hamarosan kihal. Ritkán szexelsz együtt. A legrosszabb az, hogy valószínűleg nincs is szükséged szexre. Abbahagyjátok, hogy vonzódjatok egymáshoz. Egy nagy sci-fi az ágyban vagy a nyilvánosság előtt mindkettőtök számára. Egymás mellett éltek egy kupacban, és ez neked elég. Egy pillanat alatt sem hagyja ki a házassági sztereotípiát. Változtass rajta, különben lassan szétesik a kapcsolatod.

Nem kell veszekedned

Úgy gondolod, hogy ha nem veszekszel, akkor ideális kapcsolatod lesz ? Tévedsz, ennek pont az ellenkezője. Az alkalmi viták és a kibékülés egyszerűen a jó házasság része. Újraélesztik a kapcsolatodat. Ha egyáltalán nem veszekedsz, lassan sztereotípiává kezd válni a kapcsolatod. Ha mindent bólogattok egymásnak, az azt jelenti, hogy már nem mutattok nagy érdeklődést egymás iránt. Inkább azért csináld, mert békét akarsz a másik embertől.

Minden este együtt néztek tévét

Ahelyett, hogy beszélgetnétek egymással, leültek a kanapéra és a tévét bámuljátok. Lehet, hogy ez néha beválik neked, de nem tesz sok jót a házasságodnak. Nem rossz időnként megnézni egy-egy közös filmet, de egy ilyen tevékenység rendszeressége lassan sztereotípiába sodorja a kapcsolatotokat.

Sok időt tölt a barátaival

Sok időt tölt a barátaival, ahelyett, hogy a házastársával töltené? Biztosan gyanítod, hogy ez nem tesz jót a kapcsolatodnak. Ez azt jelenti, hogy kerülöd magad. Ahelyett, hogy a pároddal beszélgetnél, külön-külön mész el szórakozni a barátaiddal.

Ha nem vagytok együtt, nem kell felvenni egymással a kapcsolatot

Gyakran sokáig marad a munkahelyén, és egyáltalán nem kell kapcsolatba lépnie házastársával? Valószínűleg ezt normális dolognak látod. Sajnos ez nem szabványos. Azok a házastársak, akik ragaszkodást és szeretetet éreznek egymás iránt, naponta legalább kétszer próbálnak kapcsolatba lépni egymással, amikor nincsenek együtt. Kétségtelen, hogy a házasságotok már sztereotípiává vált. Változtasd meg!


Hasonló cikkek

Mindenkinek megvan a saját feje és a prioritásai a kapcsolat szempontjából. Ezért a legjobb kapcsolat időnként válságba kerül, vagy legalábbis vitába kerül. Ezeket a pillanatokat azonban minimálisra csökkentheti! Állapodjanak meg az együttélés "irányelvében".

Kétségtelenül kellemes dolog megosztani valakivel az életét. Van kihez visszatérned, kivel megoszthatod örömeidet és bánataidat, kivel beszélhetsz. De magán a szerelemen kívül a kapcsolat az egészségedre is előnyös! Melyek a párkapcsolat legjelentősebb hatásai az egészségedre?

Külső, anyagi biztonság vagy valami egészen más? A legutóbbi tanulmány az volt, hogy a nők milyen tulajdonságokat keresnek a férfiakban.

A szerelemben és a háborúban nincsenek szabályok. Legalábbis ezt mondják. De az igazság az, hogy minden véglet káros. A túl sok szabály elfojtja a szerelmet, amíg teljesen el nem fojtja. De a teljes hiányuk is pusztító. Milyen szabályokra van szükség ahhoz, hogy kapcsolata hosszú és boldog legyen?

Sokan szenvedünk az elhagyástól való félelemtől. Az eredmény az a félelem, hogy partnere elhagy, vagy csalódást okoz, és egyedül marad az életben. Ennek köszönhetően teljesen elkerülheti a romantikus kapcsolatokat. És ez tévedés. Nézze meg közelebbről, hogy Ön is szenved-e ettől a félelemtől, és hogyan győzheti le azt.

Minden barátodnak van már gyereke, de neked nincs? Tényleg elégedett vagy? Mindketten szeretnétek gyereket, de van-e olyan enyhe félelem, hogy a gyermek születése után már nem élvezitek az élet szépségeit? Szerinted a gyermek születése egy kapcsolat végét jelenti? Kihozzuk az oma

ból

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.