Van sztereotip házassága (kapcsolata)?

Ha a házassága kezd sablonossá válni, az rossz. Minden kezd ugyanolyan unalmassá válni, és a szerelmed kezd eltűnni a kapcsolatodból. Tudja meg, hogy a házassága veszélyt jelent-e a sztereotípiára, vagy sem.

Nincs szüksége szexre

A szexuális élete hamarosan kihal. Ritkán szexelsz együtt. A legrosszabb az, hogy valószínűleg nincs is szükséged szexre. Abbahagyjátok, hogy vonzódjatok egymáshoz. Egy nagy sci-fi az ágyban vagy a nyilvánosság előtt mindkettőtök számára. Egymás mellett éltek egy kupacban, és ez neked elég. Egy pillanat alatt sem hagyja ki a házassági sztereotípiát. Változtass rajta, különben lassan szétesik a kapcsolatod.

Nem kell veszekedned

Úgy gondolod, hogy ha nem veszekszel, akkor ideális kapcsolatod lesz ? Tévedsz, ennek pont az ellenkezője. Az alkalmi viták és a kibékülés egyszerűen a jó házasság része. Újraélesztik a kapcsolatodat. Ha egyáltalán nem veszekedsz, lassan sztereotípiává kezd válni a kapcsolatod. Ha mindent bólogattok egymásnak, az azt jelenti, hogy már nem mutattok nagy érdeklődést egymás iránt. Inkább azért csináld, mert békét akarsz a másik embertől.

Minden este együtt néztek tévét

Ahelyett, hogy beszélgetnétek egymással, leültek a kanapéra és a tévét bámuljátok. Lehet, hogy ez néha beválik neked, de nem tesz sok jót a házasságodnak. Nem rossz időnként megnézni egy-egy közös filmet, de egy ilyen tevékenység rendszeressége lassan sztereotípiába sodorja a kapcsolatotokat.

Sok időt tölt a barátaival

Sok időt tölt a barátaival, ahelyett, hogy a házastársával töltené? Biztosan gyanítod, hogy ez nem tesz jót a kapcsolatodnak. Ez azt jelenti, hogy kerülöd magad. Ahelyett, hogy a pároddal beszélgetnél, külön-külön mész el szórakozni a barátaiddal.

Ha nem vagytok együtt, nem kell felvenni egymással a kapcsolatot

Gyakran sokáig marad a munkahelyén, és egyáltalán nem kell kapcsolatba lépnie házastársával? Valószínűleg ezt normális dolognak látod. Sajnos ez nem szabványos. Azok a házastársak, akik ragaszkodást és szeretetet éreznek egymás iránt, naponta legalább kétszer próbálnak kapcsolatba lépni egymással, amikor nincsenek együtt. Kétségtelen, hogy a házasságotok már sztereotípiává vált. Változtasd meg!


Hasonló cikkek

Az, hogy a férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról származnak, sajnos teljesen igaz mondás. Sajnos sokszor úgy tűnik. Szeretitek egymást, de néha szó szerint harcoltok, mint a lovak? Vagy éppen ellenkezőleg, senkivel sem bírod sokáig a kapcsolatot? De miért van ez így? Felírtunk neked néhány esetet, amit a férfiak nem tudnak elviselni, ha a nők viselkedéséről van szó.

Néhány ember kiszámíthatatlan. Azt gondolhatja, hogy jól ismeri a partnerét, de lehet, hogy téved. Mi van, ha a barátod/barátnőd akkor akar szakítani veled, amikor a legkevésbé számítasz rá? Tudja meg, mielőtt túl késő lenne!

Könnyen beleszeretsz első látásra? Vagy még soha nem fordult elő veled? A romantikus filmeknek és könyveknek köszönhetően sokan úgy gondolják, hogy a szerelem első látásra a létező legjobb szerelem. Úgy gondolják, hogy nagyobb eséllyel bírják, és a pár jobban szereti egymást. Tényleg így van?

Néha csak egy kívánságunk van. És ez a béke a kapcsolatban. A probléma akkor az, ha otthonát az úgynevezett "olasz háztartás" uralja, és minden megvan, amit csak akar, kivéve a vágyott békét. Tanácsot adunk, hogyan vigye be azt, amire a legjobban vágyik a házasságában.

Kültéri vagy beltéri randevúzási tippeket keres? Hogy sokkal nehezebb, amikor minden zárva van, és nem tudsz úgy randizni, mint régen? Mutatunk néhány randevúzási ötletet, amelyeknek biztosan tetszeni fog.

Amikor elkezdtél randevúzni, minden alkalommal, amikor találkoztál, meg akartad szerezni a másik örömét valamivel. Egy csokor vagy egy palack kedvenc borodból, amit együtt ittál, minden randevúd része volt. De idővel ezek a kis figyelmek elhalványulnak, és üres teret hagynak benned. Tehát milyen gesztusokat érdemes újra elfogadnod, hogy helyreállítsd boldog párkapcsolatodat?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.