Van sztereotip házassága (kapcsolata)?

Ha a házassága kezd sablonossá válni, az rossz. Minden kezd ugyanolyan unalmassá válni, és a szerelmed kezd eltűnni a kapcsolatodból. Tudja meg, hogy a házassága veszélyt jelent-e a sztereotípiára, vagy sem.

Nincs szüksége szexre

A szexuális élete hamarosan kihal. Ritkán szexelsz együtt. A legrosszabb az, hogy valószínűleg nincs is szükséged szexre. Abbahagyjátok, hogy vonzódjatok egymáshoz. Egy nagy sci-fi az ágyban vagy a nyilvánosság előtt mindkettőtök számára. Egymás mellett éltek egy kupacban, és ez neked elég. Egy pillanat alatt sem hagyja ki a házassági sztereotípiát. Változtass rajta, különben lassan szétesik a kapcsolatod.

Nem kell veszekedned

Úgy gondolod, hogy ha nem veszekszel, akkor ideális kapcsolatod lesz ? Tévedsz, ennek pont az ellenkezője. Az alkalmi viták és a kibékülés egyszerűen a jó házasság része. Újraélesztik a kapcsolatodat. Ha egyáltalán nem veszekedsz, lassan sztereotípiává kezd válni a kapcsolatod. Ha mindent bólogattok egymásnak, az azt jelenti, hogy már nem mutattok nagy érdeklődést egymás iránt. Inkább azért csináld, mert békét akarsz a másik embertől.

Minden este együtt néztek tévét

Ahelyett, hogy beszélgetnétek egymással, leültek a kanapéra és a tévét bámuljátok. Lehet, hogy ez néha beválik neked, de nem tesz sok jót a házasságodnak. Nem rossz időnként megnézni egy-egy közös filmet, de egy ilyen tevékenység rendszeressége lassan sztereotípiába sodorja a kapcsolatotokat.

Sok időt tölt a barátaival

Sok időt tölt a barátaival, ahelyett, hogy a házastársával töltené? Biztosan gyanítod, hogy ez nem tesz jót a kapcsolatodnak. Ez azt jelenti, hogy kerülöd magad. Ahelyett, hogy a pároddal beszélgetnél, külön-külön mész el szórakozni a barátaiddal.

Ha nem vagytok együtt, nem kell felvenni egymással a kapcsolatot

Gyakran sokáig marad a munkahelyén, és egyáltalán nem kell kapcsolatba lépnie házastársával? Valószínűleg ezt normális dolognak látod. Sajnos ez nem szabványos. Azok a házastársak, akik ragaszkodást és szeretetet éreznek egymás iránt, naponta legalább kétszer próbálnak kapcsolatba lépni egymással, amikor nincsenek együtt. Kétségtelen, hogy a házasságotok már sztereotípiává vált. Változtasd meg!


Hasonló cikkek

A javaslat az egyik legszebb esemény mindenki életében, legyen az férfi és nő is. Mielőtt azonban valóban kimondaná az IGEN-t az oltár előtt, és aláírásokkal erősítené meg egyesülését, tudnia kell néhány alapvető dolgot. Azt kérdezed, hogy melyiket?

Azáltal, hogy találkoztál a szerelmeddel, megismerted a szüleit is. És hogy jóban vagy rosszban kijössz velük, az a párod/házassági életedre is kihat. Mit tegyünk hát, hogy jók legyenek a kölcsönös kapcsolataink?

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Elutasított valaki, akibe szerelmes volt? Ha igen, akkor biztosan tudja, mennyire fáj. Ezekkel a tippekkel sokkal könnyebben kezelheti az elutasítást.

Szeretnéd hallani a következő szavakat: szeretlek a párodtól, de még mindig semmi? Aggódsz amiatt, hogy nem szeret úgy, mint régen? Ne hajtsd le a fejed. A férfiak más módon mutatják ki a szeretetet, mint szavakkal. Azt kérdezed, hogyan?

A szex minden kapcsolat csúcspontja. Mielőtt azonban rátalálna, hosszú udvarlás és próbák várnak rá. A csók az egyik első olyan dolog, ami közeledik az intimitáshoz, amit partnereddel megtapasztalsz. Általában sokkal hosszabb időt töltesz csókolózással, mint magával a szexszel. Még mindig úgy gondolja, hogy a csók nem fontos? Akkor olvass tovább.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.