Javíts az életeden, a kapcsolatod is javulni fog!

Az élet nem séta a parkban. Mindennapi feladatok, folyamatosan visszatérő kisebb-nagyobb bajok. Emellett mindannyian megtapasztalunk olyan időszakokat, amikor nem érezzük magunkat a legjobban. Klasszikus tavaszi fáradtság vagy őszi depresszió. Te is szenvedsz tőlük? Vagy már régóta küszködik egy kapcsolatban? Ne ess kétségbe! A kapcsolat javítása nem nehéz. Csak egy másik nézőpontra van szüksége az életről, és azonnal jobban fog menni. Tudjuk, hogyan kell!

Figyeljen az apró dolgokra

A mindennapi kötelességek a boldogság ismert gyilkosai. Ezenkívül a legtöbb ember hajlamos arra, hogy egyre több olyan tevékenységet adjon hozzá, amelyet aznap még el kell végeznie. Bármennyire megölnek ezek a kötelező tevékenységek, az apró dolgok felvidíthatnak. Élvezze a napsütést, a fehér hótakarót, kedvenc ételét vagy partnere mosolyát. Élvezze a mindennapi apróságokat, és örüljön nekik!

Készítsen endorfinokat

Hiányzik a boldogság érzése, amelyet olyan nehéz előidézni? Valamikor gyerekkorodban érezted utoljára? Talán keveset mozogsz. Bizonyára régóta tudod, hogy mozgás közben boldogsághormonok szabadulnak fel. De mi a teendő, ha utálod az edzőtermeket? Vigye el kedvesét egy éjszakára táncolni, sétáljon az erdőben, vagy szálljon le egy megállóval korábban, és sétáljon haza. Hagyd ki az ördögi kört – "ülök a munkahelyemen - ülök az autóban - ülök otthon" és kezdj el valamit tenni az egészségedért!

Keresd a pozitívumot

A hírek rendszeresen tele van katasztrófákkal, szerencsétlenségekkel és például a menekültek idejével. Így nem csoda, ha szorongsz. Hetente legalább egyszer ne nézzen híreket. Ehelyett menj el randevúzni, és koncentrálj magadra. Ez feldobja a hangulatát, és azonnal visszatér az együtt töltött idő vágya.

Legyen tudatában

A rutin különösen veszélyes, ha a partnerek teljesen abbahagyják a beszélgetést. Miért másért, ha pontosan tudod, mi következik? Gyere ki belőle! Érintse meg magát. Adj magadnak egy csókot, ami nem tartozik a "kötelező-mert-kell" csókok közé. Tudja meg, milyen szeme van a partnerének. Nem változtak? Öleljétek meg egymást, masszírozzák egymást, vizsgálják meg egymás kezét a legapróbb részletekig. Érezd a másikat, és rájöhetsz, hogy jobban szeretitek egymást, mint eddig mindketten gondoltátok.


Hasonló cikkek

A csók a két ember kapcsolatának egyfajta megerősítése, és alapvetően ez az első dolog, amit szexuális életünkben megtudunk. Elfoglaltságot, szeretetet, összetartozást és együttérzést fejez ki. És ez az egyetlen meghitt dolog, amit szeretünk az utcán is futni. Röviden: a csókok teljesen normális részei az életünknek. Van még valami, amit nem tudsz a csókolózásról? Biztos vagyok benne!

A szakítás nem egyszerű dolog. Már nem egy embert térdre kényszerített. Azt tervezed, hogy elhagyod a szerelmedet, és nem tudod, hogyan tedd meg, hogy a szakításod zökkenőmentesen menjen? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Azt azonban nem tudjuk garantálni, hogy minden egyénnél zökkenőmentesen fog menni (még a rendkívül érzékenyeknél is).

Azt mondják, teljesen őszintének kell lenni egy kapcsolatban, mindent elmondani kell egymásnak, és mindent meg kell osztani együtt? Bízni is kell egymásban. A Cambridge-i Egyetem tudósai azonban nemrégiben előálltak egy tanulmánysal, amely cáfolja az előbb említetteket. Ezek szerint maximum 90%-ot érdemes a párodnak szentelni. Hogyan működik a gyakorlatban?

A partnerségek nagyon fontos szerepet játszanak az életben. Az, hogy a kapcsolatok hogyan működnek vagy nem, az élet más területein is tükröződik, mint az emberi psziché. A nem működő kapcsolat negatív hatással van egészségére, munkájára, és kihat a pénzügyeire is. Miért maradnak az emberek olyan gyakran rosszul működő kapcsolatokban? Mely kapcsolatokat érdemes azonnal elhagyni?

Boldog lehetsz egy kapcsolatban még több évtizedes együttélés után is? Igen tudsz. Csak tudnod kell, hogyan bánj egymással a partnereddel. Mely tényezők befolyásolják leginkább a boldogságot egy kapcsolatban? Olvassa el és megtudja.

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.