Az előző házasságból származó gyerekek tönkreteszik a párkapcsolatodat?

Úgy érzi, hogy ha a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek nem tennék tönkre jelenlegi kapcsolatát, akkor az élete partnerként hibátlan lenne? Mit kell vele csinálni? A korábbi kapcsolatokból származó gyerekek mindig problémát jelentenek, vagy lehet velük szép és harmonikus kapcsolatot kialakítani?Nem szokatlan dolog olyan partnert találni, akinek már van gyereke az előző kapcsolatból Ma. Főleg, ha nálunk minden második házasság válással végződik. Az a helyzet, amikor egy házasság felbomlása után egy nő saját gyermekeivel megismerkedik egy férfival, aki felváltva felügyeleti jogot gyakorol az utódaira.

A „furcsa gyerekekkel” való kapcsolat nem könnyű

< p>És egy ilyen kapcsolatban sok félreértés adódhat. A partner gyermekeinek nem kell elfogadniuk az új / béranya / mostohaanyát. Ugyanígy előfordulhat, hogy a partner gyermekei sem szeretik az új / bérapa / mostohaapát. Ez egyfajta probléma.

De mi van akkor, ha még a gyerekek sem bírják egymást?

Mi a teendő? Az, hogy mindannyian (ketten + az összes gyereketek) együtt vagy külön töltitek-e a hétvégéket, azaz mindenki a saját lakásában és egyedül, az valóban rajtatok múlik. Ezt a tényt az is befolyásolja, hogy gyermekei hány évesek, vannak-e közös érdeklődési köreik, hogyan birkóznak meg a biológiai szüleik elszakadásával, és hogy akarnak-e/nem akarnak-e bérszülőt fogadni a családjukba. p>

Az új párkapcsolatok nem csak a gyerekekről szólnak< /h2>

A mostohaapáknak vagy mostohaanyáknak azt is alaposan meg kell fontolniuk, hogy milyen szerepet töltenek be az új családban. Vajon betöltik-e a béranya / bérapa funkcióját, és a gyerekeket a párjukkal nevelik, vagy inkább olyan barátok lesznek, akikkel együtt élvezik az életet, és a nevelést a biológiai apára / anyára bízzák.

Problémák a volt partnerek is csinálják

A helyzetet gyakran bonyolítja, hogy a vér szerinti szülők és az új partnerek általában nem jönnek ki egymással. Az lenne az ideális, ha mindenki gond nélkül kijönne, mindenbe belefogna és nem egymás nevében csinálna dolgokat. Így van, de az életben nem szokott előfordulni. A vér szerinti szülők gyakran az új partnerek ellen fordítják a gyerekeket, és tovább rontják a helyzetet. Megtiltják nekik, hogy a mostohaanyjukkal vagy mostohaapjukkal társuljanak, és ez nem jó. Főleg nem gyerekeknek. Ezért az lenne az ideális, ha a szülőknek lenne eszük és igyekeznének tisztelni az új partnereket. Legalább a gyerekek érdekében, ha nem önmaga érdekében.

Akkor hogyan kell bánni a gyerekekkel?

Tehát az egyetlen megoldás az, hogy a saját gyermekeivel is jól bánjon "idegenek" teljesen ugyanazok. Nemcsak egyenlő figyelmet kell szentelned nekik, hanem szeretetet is. Ne hasonlítsd össze őket. Támogassa őket. Kell egy kis idő, amíg a gyerekek megszokják Önt. Nagyon sok türelmet igényel a részedről. Ne kényszerítse magát, ne kényszerítse a gyerekeket semmire. A gyerekeknek maguknak kell akarniuk. Mindenekelőtt ne add fel azonnal. Ez a helyzet senkinek sem könnyű. Nem neked, nem a gyerekeknek. Tehát ez nem azt jelenti, hogy ha a gyerek nem fogad el azonnal, akkor ez nem fog változni és idővel nem fog megkedvelni. Tegyél meg minden tőled telhetőt a pároddal és a gyerekeiddel való kapcsolatodért, és nézd meg, hogy jól fogtok-e élni együtt, vagy tényleg nem fog sikerülni.


Hasonló cikkek

Az ember a kényelem teremtménye, és természetesen kerül mindent, ami munkával jár neki. Egy új kapcsolat keresése határozottan bonyolult. Sajnos gyakran maradunk olyan kapcsolatokban, amelyeknek már nincs jövője. Neked is van ilyen kapcsolatod? Nem biztos a szerelemben? Olvassa el, milyen jelek egyértelműen szakításra utasítanak.

Minden kapcsolatban időnként előfordul egy viharos vita, ami után garantáltan besűrűsödik a légkör. Egy ilyen kapcsolatban határozottan mindketten kutyának érzitek magatokat. Ha nem szeretnél ebben az állapotban maradni, jó hírünk van számodra. Tudjuk, hogyan lépjünk ki belőle. Olvasson el néhány tippet arról, hogyan lehet újra együtt szerelmével szakítás után.

Nincs új a nap alatt. A nők nagyobb valószínűséggel szerelmesek az idősebb férfiakba. Történelmileg ez magától értetődő. Valószínűbb, hogy el tudják látni Önt és utódait, érettek, és prioritásaik közelebb állnak a tiédhez. De hogyan lehet ezt megvalósítani, még egy tíz évvel idősebb férfival is? 5 egyszerű szabályt ismerünk.

Ma sok embernek nehézséget okoz komoly kapcsolatot találni. Vannak, akik megtalálják a kapcsolatot, de az pillanatok alatt szétesik. Miért nem bírnak ki egyes fiatalok egy évnél tovább együtt?

Egy életre szóló társat keresel? Szerinted mi legyen? Milyen tulajdonságoknak kell érvényesülniük benne? Vonzó, karakter vagy inkább anyagilag mennyire biztonságos? És mi a helyzet a nőkkel? Inkább az a nyer, amilyenek belülről, hogy intelligensek, társaságkedvelőek, vagy hogy néznek ki? Tehát általában hogyan választjuk meg partnereinket?

Elköltöztél a szüleidtől, és úgy döntöttél, hogy élvezed a szingli életet és az üres lakást? Vagy viszont végre összeköltöztetek a párotokkal, hogy együtt éljetek és nem dicsekedhettek azzal, hogy mindenre ketten vagytok? Mindkét életnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Ráadásul mindenki mást szeret. Hogy vagy?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.