Az előző házasságból származó gyerekek tönkreteszik a párkapcsolatodat?

Úgy érzi, hogy ha a korábbi kapcsolatokból származó gyerekek nem tennék tönkre jelenlegi kapcsolatát, akkor az élete partnerként hibátlan lenne? Mit kell vele csinálni? A korábbi kapcsolatokból származó gyerekek mindig problémát jelentenek, vagy lehet velük szép és harmonikus kapcsolatot kialakítani?Nem szokatlan dolog olyan partnert találni, akinek már van gyereke az előző kapcsolatból Ma. Főleg, ha nálunk minden második házasság válással végződik. Az a helyzet, amikor egy házasság felbomlása után egy nő saját gyermekeivel megismerkedik egy férfival, aki felváltva felügyeleti jogot gyakorol az utódaira.

A „furcsa gyerekekkel” való kapcsolat nem könnyű

< p>És egy ilyen kapcsolatban sok félreértés adódhat. A partner gyermekeinek nem kell elfogadniuk az új / béranya / mostohaanyát. Ugyanígy előfordulhat, hogy a partner gyermekei sem szeretik az új / bérapa / mostohaapát. Ez egyfajta probléma.

De mi van akkor, ha még a gyerekek sem bírják egymást?

Mi a teendő? Az, hogy mindannyian (ketten + az összes gyereketek) együtt vagy külön töltitek-e a hétvégéket, azaz mindenki a saját lakásában és egyedül, az valóban rajtatok múlik. Ezt a tényt az is befolyásolja, hogy gyermekei hány évesek, vannak-e közös érdeklődési köreik, hogyan birkóznak meg a biológiai szüleik elszakadásával, és hogy akarnak-e/nem akarnak-e bérszülőt fogadni a családjukba. p>

Az új párkapcsolatok nem csak a gyerekekről szólnak< /h2>

A mostohaapáknak vagy mostohaanyáknak azt is alaposan meg kell fontolniuk, hogy milyen szerepet töltenek be az új családban. Vajon betöltik-e a béranya / bérapa funkcióját, és a gyerekeket a párjukkal nevelik, vagy inkább olyan barátok lesznek, akikkel együtt élvezik az életet, és a nevelést a biológiai apára / anyára bízzák.

Problémák a volt partnerek is csinálják

A helyzetet gyakran bonyolítja, hogy a vér szerinti szülők és az új partnerek általában nem jönnek ki egymással. Az lenne az ideális, ha mindenki gond nélkül kijönne, mindenbe belefogna és nem egymás nevében csinálna dolgokat. Így van, de az életben nem szokott előfordulni. A vér szerinti szülők gyakran az új partnerek ellen fordítják a gyerekeket, és tovább rontják a helyzetet. Megtiltják nekik, hogy a mostohaanyjukkal vagy mostohaapjukkal társuljanak, és ez nem jó. Főleg nem gyerekeknek. Ezért az lenne az ideális, ha a szülőknek lenne eszük és igyekeznének tisztelni az új partnereket. Legalább a gyerekek érdekében, ha nem önmaga érdekében.

Akkor hogyan kell bánni a gyerekekkel?

Tehát az egyetlen megoldás az, hogy a saját gyermekeivel is jól bánjon "idegenek" teljesen ugyanazok. Nemcsak egyenlő figyelmet kell szentelned nekik, hanem szeretetet is. Ne hasonlítsd össze őket. Támogassa őket. Kell egy kis idő, amíg a gyerekek megszokják Önt. Nagyon sok türelmet igényel a részedről. Ne kényszerítse magát, ne kényszerítse a gyerekeket semmire. A gyerekeknek maguknak kell akarniuk. Mindenekelőtt ne add fel azonnal. Ez a helyzet senkinek sem könnyű. Nem neked, nem a gyerekeknek. Tehát ez nem azt jelenti, hogy ha a gyerek nem fogad el azonnal, akkor ez nem fog változni és idővel nem fog megkedvelni. Tegyél meg minden tőled telhetőt a pároddal és a gyerekeiddel való kapcsolatodért, és nézd meg, hogy jól fogtok-e élni együtt, vagy tényleg nem fog sikerülni.


Hasonló cikkek

A kapcsolatod egy nagy rutin? Kell valami, amivel újraéleszted? Próbálj meg együtt utazni. Megmutatjuk, hogyan javíthatja kapcsolatát a világutazás!

A férfiak gyakran hűtlenek feleségükhöz/partnerükhöz. Többnyire otthon van valami probléma, vagy valami hiányzik a feleségükkel való kapcsolatukból. Miért olyan vonzóak a szeretők és a hozzá kapcsolódó hűtlenség a férfiak számára?

Mindenki ismer legalább egy olyan párt, amelyik tökéletesnek tűnik. Ki ne szeretne ilyesmit átélni? Sok éven át együtt élni és folyamatosan szeretni egymást, mint a kapcsolat elején? Sajnos nincs garantált és univerzális útmutató a boldog kapcsolathoz. De ezeknek a boldog pároknak van néhány titkos összetevője, amelyekben a kapcsolatuk boldogsága rejlik. Te is szeretnéd megismerni őket?

A vonzás meglehetősen összetett dolog. Számos szintje van, amelyeket meg kell érteni ahhoz, hogy boldog partneréletet élhessünk. Mi tehát a vonzalom titka? Gazdagságban, intelligenciában, szépségben vagy milyen jellemvonásokkal rendelkezik?

Évek óta együtt vagytok, és hirtelen azon kapta magát, hogy inkább testvérként éltek együtt, mint szeretőkként? A szenvedélyes éjszakák már régen eltűntek a kapcsolatodból, csak a gyerekeknek szánt kulturális rendezvényeken veszel részt, a napközbeni szeretkezés fogalma pedig nagy ismeretlen számodra. Hozd vissza a szenvedélyt és a vágyat a kapcsolatodba! Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Minden kapcsolat általában szép az elején. Idővel azonban az első nézeteltérések a kapcsolatokban jelentkeznek. Olyan helyzetekbe kerülsz a pároddal, amelyek stresszes próbák lesznek a kapcsolatod számára. Megmutatjuk, mire gondolunk.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.