Akivel esélyed sincs kapcsolatra

Bármilyen szép, sikeres vagy szimpatikus vagy, bizonyos típusú partnereket egyszerűen nem fogsz vonzani. Nem magukról a programozó személyekről beszélünk. Vannak, akik egyszerűen nem alkalmasak egy kapcsolatra. Nem járhatnak benne, és túl sokat élnek maguknak. Tehát milyen személyiségtípusokat érdemes kerülni?

Lelkes sportolók

Konkrétan azokat, akik a legmagasabb szinten sportolnak, nem csak szórakozásból. Egy sportszeretőt és -rajongót át lehet képezni, bár ez sok munkába fog kerülni. Ezzel szemben egy testben-lelkes sportolónak nehezebb lesz. Edzenek, rúdtáncolni, futni, hokizni vagy focizni, íjászni? Bármilyen sportról is legyen szó, a lelkes sportoló mindenekelőtt ezt fogja előnyben részesíteni. Vagyis akár előtted is. Ha zavar, és egyáltalán nem szeretsz sportolni, keress máshol.

Karrieristák

Hasonló a „lelkes sportolóhoz”, de sajnos sokkal gyakoribb. A karrieristáknak soha nincs idejük. Este tízkor is nyugodtan fogadják a munkahelyi hívásokat, hétvégén gyakorlatilag ki sem mész velük a városból. Vagy maguk mondják le a terveket, vagy Ön korábban tér vissza egy megbeszélt időpontról, mert kedvencének „újra dolgoznia kell”. Hallani arról beszélni, hogy mindent csak kettőtökért csinálnak, vagy hogy egy nap előléptetik őket, és jobb lesz a helyzet. Soha nem lesz jobb. Sajnos az ő munkájuk fontosabb számukra, mint te.

Büszke képzett emberek

Sajnos ez nem csak a két doktorátussal és az általános iskolából egyenes A-val rendelkezőkre vonatkozik. egyetemre. Más szóval, a felfuvalkodott értelmiségiek tudásukat és intelligenciaszintjüket fitogtatják. Egyes esetekben olyannyira, hogy bolondnak tartanak mindenki mást maguk körül. Egyes "művelt emberek" is szeretnek halálra tanítani. Elviselnéd őket?

Egy igazi férfi vagy egy igazi nő

Az igazi férfi domináns, mindennek az ő módján kell lennie, ő a háztartás főnöke és a feleségnek nem kell dolgoznia. Egy igazi nő viszont törékeny, melegen tartja az otthont, kiválóan főz és korlátlanul csodálja férfiját. Sajnos, ha egyszer erősebb álláspontot képvisel, mint a megfelelő ember, vagy tiltakozni kezd, a tűz a tetőn van. Egy igazi nőre kell vigyáznod egész életedben, soha nem fog dönteni nélküled. Ők az ideális pár megtestesítői a több száz éves szabványok szerint. Manapság azonban senki sem akar ilyen mélyre visszamenni a múltba. Vagy igen?


Hasonló cikkek

Akár még nem is beszélt a házasságkötésről, akár több éve vagytok együtt, minden bizonnyal sok értékes tanácsot hallottatok a boldog házasság létrehozásáról és fenntartásáról. Több pszichológust, partneredzőt és sikeres házaspárt is megkérdeztünk, mit gondolnak erről. Megcáfolták helyettünk ezeket a mítoszokat!

Mindennapi életében gyakrabban találkozik hisztériával? Az összes nőtársa viselkedett időnként hisztérikusan? Vagy csak túl érzékenyek voltak? Mindenkiben van valami, ami néha az őrületbe kergeti. Tudod, mik a leggyakoribb okai annak, hogy a nők hisztisek?

Valakinek a tökéletes kapcsolat szeretetet, megfigyelést, boldogságot és családi jólétet jelent. Egy másik számára a kapcsolat tökéletessége abban rejlik, hogy a partner sokat keres. Valaki jól érzi magát egy szexszel teli kapcsolatban. Mindannyian egy kicsit másképp képzeljük el az ideális kapcsolatot. Azonban minden kapcsolatban kell lennie valami közösnek. Azt kérdezed, mit?

Sokan szenvedünk az elhagyástól való félelemtől. Az eredmény az a félelem, hogy partnere elhagy, vagy csalódást okoz, és egyedül marad az életben. Ennek köszönhetően teljesen elkerülheti a romantikus kapcsolatokat. És ez tévedés. Nézze meg közelebbről, hogy Ön is szenved-e ettől a félelemtől, és hogyan győzheti le azt.

A tökéletes kapcsolat nem csak a mesékben látható. Neked is lehet ilyen kapcsolatod! Az élet azonban egy kicsit bonyolultabb. Dolgoznod kell tehát a tökéletes kapcsolatodon is. De ha elfogadod a következő pontokat, olyan tökéletes kapcsolatban fogod megtalálni a boldogságodat, mint amilyen egy tökéletlen világban lehet. Kezdje el!

Kapcsolatod minden bizonnyal megélt hullámvölgyeket. Több válságon is túljutottatok együtt? Túljutottál egyáltalán a hűtlenségen, pedig sokáig tartott, míg megbocsátott szerelmednek? Vagy félsz tőle, mint a "pestistől", mert az a benyomásod, hogy egy kapcsolatban a hűtlenségnél rosszabb nem történhet veled? Sajnos vannak sokkal rosszabb dolgok egy kapcsolatban, mint ha a kedvesed megcsal.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.