Hogyan követnek el leggyakrabban hibákat a nők egy kapcsolatban?

A nők általában perfekcionisták. Azt akarják, hogy a legjobbak legyenek az életben, és azt is, hogy a legjobban nézzenek ki. De ezt gyakran kivetítik párkapcsolataikba is. Mindannyian tudjuk, hogy senki sem tökéletes. Tehát több mint egyértelmű, hogy a nők is követnek el hibákat. Olvassa el a férfiaikkal elkövetett leggyakoribb hibáikat.

Próbálják megváltoztatni a férfiakat

A nők hajlamosak saját képükre nevelni partnereiket. Annak ellenére, hogy szeretik őket, mégsem szeretnek bennük valamit. Mindenki a tökéletes férfira vágyik, aki minden kívánságát teljesíti, meglepi valami újjal és minden nap szeretetet mutat. Ez az oka annak, hogy a nők megpróbálják megváltoztatni a férfiakat. Egyes apróbb hibákat, például rossz szokásokat újra lehet rajtuk csinálni, de a karaktert nem. Lehetetlen megváltoztatni egy felnőtt embert, ha ő maga nem akarja.

A párjukhoz hasonlítják magukat

A nők ezt gyakran észre sem veszik, de szeretik magukat összehasonlítani. az emberüknek. Gyakran vannak olyan gondolataik, mint: szebb vagyok nála, jobban kéne ápolnia magát. Kevesebb éve vagyok ezen a területen, mint ő, és jobb helyzetben vagyok. Valószínűleg nem olyan okos, mint én. A nők általában nem gondolják rosszra, de csak eszükbe jut. Sajnos viselkedésük bizonyos helyzetekben ennek megfelelően alakul, és vitát okozhat. Fel kell ismerni, hogy a partnerség nem a versengésről szól, hanem a kölcsönös megértésről.

Nem ismerhetik be a tévedést

A nőknek mindenáron igazuk akarnak lenni. Ez a szokás erősen gyökerezik bennük a korábbi időkből, amikor kevesebb jogaik voltak, mint a férfiak, és megpróbáltak harcolni értük. Ez persze érthető, de ma már ez nem így működik, és a nőknek sem kell annyit küzdeniük a jogaikért. Ebből persze az következik, hogy véleményüknek mindig igaznak kell lennie. Gyakran ők maguk is rájönnek, hogy nem volt teljesen igazuk, de nem ismerik el hibájukat, inkább folytatják a küzdelmet a hazugságukért. Nem szükséges, mert miután beismerik a hibájukat, a férfiak jobban tisztelik majd partnerüket.

Szerelmi hivatás

A nők nagyon érzékeny lények, és szeretetüket szeretnék kifejezni partnerük minden nap. Általában úgy teszik, hogy "szeretlek". A férfi tudja, hogy egy nő szereti, még akkor is, ha nem ismétli meg neki naponta tízszer. Egy idő után egy ilyen vallomás zavarni kezdi, és ezek a varázslatos szavak hétköznapivá válnak számára. Ha a nők állandóan szeretetet akarnak kifejezni, akkor ezt a szavakon kívül más módon is bizonyítaniuk kell. Az ismételt kifejezések néha az ellenkezőjét eredményezhetik. Hasonlóképpen, a nők ne várják el partnerüktől, hogy naponta hízelegjen nekik, és elmondja nekik, mennyire szereti őket.

Érzelmileg kötődik a férfiakhoz

Hosszú távú kapcsolat során a hölgyek a társaikhoz szó szerint elakadnak, és el sem tudják képzelni az életet nélkülük. De ezt úgy teszik, hogy megijeszthetik partnerüket. Szeretnének találkozni partnerükkel, lehetőleg a nap huszonnégy órájában. Mindent együtt akarnak csinálni, nem hagynak teret párjuknak a személyes megvalósításnak. Az urak ettől megijedhetnek, és igyekeznek minél távolabb kerülni a barátnőjüktől. Ez gyakran a partnerség kudarcához vezet. A legjobb, ha meghagyod a férfinak a szabad akaratát, mert akkor igazi férfinak érzi magát.


Hasonló cikkek

Minden nő titokban arra vágyik, hogy a párja megkérdőjelezze. A legtöbb nőnek világos elképzelése van az eljegyzésről. Uraim, hogyan ajánlanak fel egy nőt, hogy ne utasítsa vissza kérését? nem tudod? Merítsen ihletet tippjeinkből, és válasszon hagyományos vagy eredeti módot, hogy gyűrűt adjon szeretett partnerének, és mondja el neki, hogy élete hátralévő részét vele szeretné leélni.

Cholerik szinte bármit tud keverni. De a legtoleránsabb és legszelídebb partnert is ki lehet provokálni egy mondattal. Akár nő, akár férfi, soha ne mondd ezt a kedvesednek. Vagyis ha nem tudatosan keresel érvet.

A szakítás mindenki számára nehéz. Van néhány dolog, amit soha nem szabad megtenned, ha gyorsan és egészségesen szeretnél felépülni a szakítás után.

Csodálatos kapcsolatod volt? Minden működött? De aztán jöttek a gyerekek, és nem volt időd magadra? Elhidegült, és gyakran azon kapja magát, hogy azon töpreng, hogy még mindig házas és szerelmesek vagytok, vagy csak szülők? Hogyan lehet leküzdeni a klasszikus forgatókönyvet, és maradni a növekvő családdal, különösen a partnerekkel?

Szerelembe esni gyönyörű dolog. Néha azonban rózsaszín szemüveget tesz a szemünk elé, és nem látjuk azt, amit semmiképpen nem szabad figyelmen kívül hagynunk. Felismeri, hogy partnere nem tisztel, nem tart egyenrangúnak, vagy egyszerűen csak kihasznál? Vannak jelek, amelyek elárulják ezt. Olvassa el, mit.

Nem szabad egy nőt a koráról kérdezni, és nem szabad kritizálnia a súlyát. Ezt mindenki tudja. De még az uraknak is megvannak a maguk érzékeny helyei, amelyeket nagyon óvatosan kell megközelíteni. Bár próbálják titkolni, még a férfiakat is bánthatja egy érzéketlen szó. Miről van szó?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.