Élet egy felelőtlen partnerrel

Milyen az élet egy felelőtlen partnerrel? Egy partner, aki nem tudja, hogyan kell pénzt keresni vagy kezelni? Olyan partnerrel, aki felesleges adósságot vállal fel? Olyan partnerrel, akire soha semmiben nem lehet számítani? Meg lehet változtatni egy ilyen embert? Mi a helyzet egy ilyen kapcsolattal?

Ez gyakran azért van, mert felelős személyként valaki iránt érdeklődsz, aki teljesen más, mint te. Nem hiába mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Ha Ön az a típus, aki rendszeresen jár dolgozni, a megkeresett pénzt csak a legszükségesebb dolgokba fekteti, a többit pedig a bankban takarítja, akkor minden bizonnyal lenyűgöz egy, a tiédtől teljesen ellentétes viselkedésű ember. Vagyis az a fajta, aki nem törődik semmivel, aki nem költ minden fillért úgy, mint te, aki nem jár állandó munkára, de mégis alkalmi tevékenységekből él. Egy személy, aki a saját független és szervezetlen életét éli.

A problémák az együttélésnél kezdődnek.

De ez az időszak csak addig lehet szép, amíg együtt jártok randevúzni, és élvezitek, hogy te vagy az élet szépsége. A kiábrándulás akkor következik be, amikor együtt költöznek egy lakásba, és megegyeznek a háztartás közös finanszírozásában. Ha a párod nem keres pénzt, vagy meggondolatlanul elkölti valamire, ami nem kapcsolódik lakhatáshoz, élelemhez stb., akkor olyan problémákba keveredsz, amiket valahogy meg kell oldanod! És ha a partnernek nincs pénze, akkor kinek kell megszereznie? Igen, ez igaz. TE!

Nem mentheted meg örökké a párodat

A nők gyakran hajlamosak arra, hogy megmentsék partnereiket és megoldják helyettük a problémáikat. De ezt nem lehet örökké csinálni. A „mentőknek” előbb-utóbb elfogy a türelmük. Főleg akkor, ha a másik alkoholra, pénznyerő automatákra, hülyeségekre kezd pénzt költeni, vagy elkezd kölcsönkérni és meggondolatlan adósságokat vállal fel. Ebben az esetben csak egyikőtöknek kell az egész háztartást cipelnie. Ilyen helyzetben nem lehet egészséges párkapcsolatot/házastársi kapcsolatot kialakítani a szóban forgó partnerrel. Ez a felelőtlen magatartás az egész család létét veszélyezteti. A családnak nem marad pénze hobbira, kirándulásra, szórakozásra. Rosszabb esetben elzárások is előfordulhatnak. És itt a „móka” véget ér.

Na és mi van?

Ha partnere ebben a szakaszban felépül, és rájön a hibájára, Ön nyer. De ha rájössz, hogy meggondolatlan és felelőtlen viselkedése egyáltalán nem zavarja, és nem is szándékozik ezen változtatni, mert nem bánja meg, az nagyon súlyos. Ha a partner csak munkát keres, a kanapén fekszik vagy a számítógép előtt ül egész nap, nem visz haza pénzügyeket, és közben "etetni" fogja, akkor nagyon könnyen megszokhatja az ilyen helyzetet. . Az üzenethez vezető út nagy valószínűséggel soha többé nem fog megtörténni.

És eljött a döntésed ideje. Szeretnél még egy esélyt adni párodnak, hogy helyrehozza a helyzetet és helyreállítsa az életed, vagy itt az ideje, hogy elbúcsúzz, mert már nincs erőd, hogy gyerekként törődj a pároddal, megoldj minden problémát neki, keressen megélhetést kettőnek vagy az egész családnak, és nézze meg, ahogy a párja visszaél a kedvességével?

Adjon magának ultimátumot, és ha semmi sem változik, vessen véget a kapcsolatának / házasságának. Egy ilyen felelőtlen partner nem csak anyagilag, de pszichésen is kimerítené.


Hasonló cikkek

Mivel egyikünk sem tökéletes, a kapcsolatokban gyakoriak a nézeteltérések. De nincs benne semmi különös. Viták és ütések cseréje nélkül nincs kapcsolat. De mit tehetsz azért, hogy párod boldog legyen az életben, és hogy az életed elsősorban pozitív pillanatokkal legyen tele?

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Minden nőnek megvannak a saját kedvencei, ha a tökéletes férfiról van szó. Az egyik a magas férfiakat részesíti előnyben, a másik a vele pontosan megegyező méretű partnert, az egyik a hosszú hajat szereti, a másik a kopasz. De mindegyik között van néhány olyan tulajdonság, amelyet minden nő keres a párjában. Vannak uraim?

Az a benyomásod, hogy a partnered már nem kedvel téged? Egyre több időt tölt a barátaival? Nem veszi fel a telefont? Nem tudod elvinni egy közös tevékenységre? Ne hibáztasd őt az érdeklődés hiányáért. Ne is keresse a mobiljában a kedvese üzeneteit. Ehelyett fogadjon a négy pontunkra, és ismét visszakapja a figyelmét.

Viszonylag rövid ideig volt szingli, és kezdi érezni a csípést? A házasságkötés nagy lépés. Százszor is elmondhatod egymásnak, hogy "ez csak papír", de a szimbolika még mindig olyan nagy, hogy a kapcsolat általában megváltozik a házasság után. Ez valós tény. Sok minden jobbá válhat, sajnos a legtöbb esetben a dolgok romlanak. Félsz, hogy ez a te eseted is? Szabadulj meg ezektől a rossz szokásoktól, és a házasságod tartós lesz!

Folyamatosan dolgoznod kell a partnerkapcsolaton. Ha a partnerek mindhalálig együtt akarnak maradni, folyamatosan gazdagítaniuk kell valamivel a kapcsolatot. Csak tegye meg az apró dolgokat, hogy feldobja partnere napját. Nem jut eszedbe, milyen apróságok legyenek ezek? Tanácsot adunk!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.