Hogyan töltsd el a szabadidőd a pároddal?

Úgy érzi, már kimerítette az összes ötletet, hogyan töltse szabadidejét szerelmével? Járt már minden rendezvényen és kulturális eseményen, amely a környéken zajlott? Volt már moziban, színházban, állatkertben, étteremben, kastélyban, kastélyban, kiállításon...? Nem akarsz otthon ülni tévét nézni és csak heverészni a kanapén? Akkor tekintse meg tippjeinket!

Kirándulás hazánk szépségeihez

Csomagolja be a legszükségesebb dolgokat a hátizsákba, vegye fel a kényelmes cipőt, és már indulhat is. Ahol? Természeti kiránduláson. Egyezzen meg, hol szeretne látni és milyen szállítási módot szeretne. Akkor csak abban reménykedj, hogy az időjárás is kedvez majd neked, és teljes mértékben élvezni fogod az utazást. Ha nem akarsz stresszelni a vezetés miatt, ezúttal tedd másként. Ellenőrizze a vonat- vagy buszkapcsolatokat. Gond nélkül vezessen a kijelölt helyre, érje el a kiválasztott úti célt és élvezze hazánk szépségét. Amellett, hogy egy ilyen séta nem kerül semmibe, sok szép dolgot fog látni maga körül, és friss levegőt szívhat. Ha egy helyi "kocsmába" bukkan, igyon meg egy sört, bort vagy esetleg egy pohár málnát, mielőtt hazaindul. Ha egy napos kirándulás nem elég számodra, és szeretnél egy kis adrenalint megtapasztalni, csomagolj egy hálózsákot a hátizsákodba, és töltsd az éjszakát a természetben. A fantáziádnak nincsenek határai.

Wellness hétvége

Ha nem szereted túlságosan a kempingezést, és inkább a kényelmet kedveled, foglalj egy romantikus hétvégét egy szép szállodában. Egy hétvégi tartózkodás, ami alatt egyáltalán nem kell törődni semmivel, csak hogy mikor indulj el reggelizni, ebédelni, vacsorázni, masszázsra, medencébe, szaunába, párokba, mikor szerelmeskedni, szintén nem szabad megdobni. el. Mit gondolsz? És ne aggódjon, hogy egy ilyen tartózkodás anyagilag tönkreteszi Önt. Az akciós portálok egész évben tele vannak ilyen wellness ajánlatokkal. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked leginkább tetszőt.

Vízi játékok

A nyár arra csábít, hogy a hétvégét a víz mellett töltse. Tehát irány a legközelebbi tó vagy gát. Béreljen csónakot vagy vízibiciklit, és körbeutazza a környéket. Csodálja meg a tájat a víz felszínéről és élvezze a kellemes vízcsobbanást. Akár a víz mellett is elbújhat, úszhat és pihenhet napozás közben egy takarón. Ha pedig olyan helyet választasz, ahol nem lesz sok néző körülötted, még többet ölelkedhetsz napozás közben.

Sport

Ha aktívan szeretnéd tölteni a hétvégét, menj sportolni. Válasszon olyan sporttevékenységet, amelyet párban is végezhet, és mindenekelőtt olyat, amelyet mindketten élveznek. Mit szólnál hegyi túrázáshoz, kerékpározáshoz, teniszhez, golfhoz, görkorcsolyához, petanquehoz? Lehet "szórakozni" és elmenni futni egy jó ügyért. Az utóbbi időben jótékonysági futamok zajlanak. Tegyen valamit az egészségéért, és egyúttal támogassa azt, akinek valóban szüksége van rá. Akkor duplán élvezheti a mozgást.

Szórakozás a fesztiválon

Mi a helyzet egy nyári zenei fesztivállal? Nem lenne ez egy remek tipp hétvégére? Ha szereted a zenét, a tömeget és a fesztiválokkal járó hangulatot, vásárold meg a jegyed és menj el egy féktelen szórakozásra a szabadban. Kimehetsz párként vagy egy csomó közös barátoddal. Élvezze a zenével, barátokkal, jó hangulattal és alkohollal teli hétvégét. Ha többnapos fesztiválról van szó, ne felejtsd el a sátrat!

Nyári mozi / szabadtéri színház

A meleg nyári idő és a nyári mozi / szabadtéri színház kéz a kézben járnak. Egy ilyen vetítés/előadás hangulata egészen más dimenzióval rendelkezik, mint egy klasszikus multiplex mozi vagy színház. Élvezze ezt a felejthetetlen élményt. A belépő egy klasszikus mozihoz/színházhoz képest minimális, sőt egyes településeken még ingyenes is. Tekerje be magát a takaró alá, és élvezze a kellemes nyári estét egy neked tetsző filmmel/műsorral kombinálva. Hazafelé álljunk meg és nézzük a csillagokat. Ha szeretné meglepni szerelmét, előre tájékozódjon az egyes csillagképek nevéről.

Számtalan módja van a nyári időtöltésnek

Például menjen el a termelői piacra, és vegyél valami jót. A vásárolt alapanyagokból főzzön vacsorát partnerének. Vagy menj el az erdőbe gombáért és áfonyáért, majd készíts rántást és áfonyás pitét. Egy piknik a parkban sem lehet rossz ötlet. Csak azt csináld, amit a legjobban élvezel!


Hasonló cikkek

Minden partnerség kezdete csodálatos. Szerelem, szerelem és még egyszer szerelem. A szerelem az egyetlen dolog, amivel a szerelmesek élnek a kapcsolat elején. De ahogy növekszik a pároddal eltöltött évek száma, a kapcsolatodban elhalványul a szerelem. Ezért, ha boldog akar lenni a partnerével, meg kell értenie, milyen szakaszokon megy keresztül a kapcsolata.

Sokan szenvedünk az elhagyástól való félelemtől. Az eredmény az a félelem, hogy partnere elhagy, vagy csalódást okoz, és egyedül marad az életben. Ennek köszönhetően teljesen elkerülheti a romantikus kapcsolatokat. És ez tévedés. Nézze meg közelebbről, hogy Ön is szenved-e ettől a félelemtől, és hogyan győzheti le azt.

Több éve együtt éltek, és akár össze is házasodhattok. Természetes, hogy előbb-utóbb babát akarsz. Sajnos néha megesik, hogy az egyik partner nem törődik a gyerekekkel. És még csak nem is szabály, hogy mindig férfi. Manapság sok olyan nő is van, aki karrierjét, alakját féltve nem akar gyereket, vagy egyszerűen nincs kapcsolata a gyerekekkel.

A statisztikák szerint Csehországban minden második házasság elválik. Amellett, hogy csalódottság érzed, hogy nem sikerült a kapcsolatod, minden bizonnyal a jövőtől és az új élettől való félelem, de a gyerekek nevelésével, a közös vagyon megosztásával kapcsolatos kérdésekkel is foglalkozol. Az új Ptk. ezen a téren is hírt hozott. Melyek azok? Tanácsot adunk!

Az uraknak egyszerű kívánságaik vannak. Nos, legalábbis időnként. Ha nőkről van szó, a legtöbben egyetértenek néhány dologban, amit "elvárnak" a nőktől. Miért szeret téged a kedvesed? Nézd!

Minden kapcsolat folyamatosan fejlődik. Úgy érzed, hogy nem értitek egymást úgy, mint régen? Mi van, ha a partnere úgynevezett érzelmi hűtlenségbe esne? Mit jelent? Hogy nem fizikailag vonzódik hozzád, hanem gondolkodásában mindig mással van. Szerencsére könnyen felkeltheti partnere érdeklődését és javíthatja kapcsolatát. Hogyan lehet felismerni az ilyen érzelmi hűtlenséget?

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.