A párod aranyásó?

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

Könnyen és örömmel fogadja a drága ajándékokat

Az ajándék iránti lelkesedés és az azzal kapcsolatos öröm kimutatása alapvető emberi tisztesség. Az aranyásó öröme a drága ajándéktól azonban kicsit más. Kezdje el észrevenni, ha a barátnője automatikusan elfogadja az ajándékokat, és soha nem adja tudtára, hogy értékeli a nagylelkűségét. Csak az aranyásók viselkednek így. Főleg egy kapcsolat elején nem tanácsos nagy összegeket egymásra költeni.

Nekére csak a fizikai anyagi dolgok a megfelelő ajándék

Egy aranyásó soha nem fogja értékelni az ajándékot utazás, csecsebecse, valami kézzel készített ajándék formájában. Vagyis ha nem vagy ötvös, és nem ajándékoz meg neki egy kézzel készített aranyláncot gyémánttal. Az anyagi alap elsősorban nem rossz, de van különbség közte és a tiszta "csak azt akarom, amihez nyúlok". Zlatokopkát nem nyűgözheti le sétával, kerékpározással, kirándulással a közeli kastélyba vagy piknikkel. Az aranyásó luxus gyógyüdülőket, tengeri nyaralást, és ami még jobb, ékszereket, drága mobiltelefonokat, kirándulást egy áruházba kellő hitellel bankkártyával, dizájnerruhákat... Kézzel szedett virág kitépve a rét biztosan nem fogja boldoggá tenni!

Szívesség egy szívességért

Kiváló tud lenni az ágyban (ez azonban a külsővel együtt csak a " becsületes"). De ahhoz, hogy szexet kaphass, először "meg kell keresned". Drága ajándék vagy luxusutazás. Ha elviszi vacsorázni egy drága étterembe, akkor hirtelen legalább háromszor nagyobb eséllyel szeretkezik? Ez csak azt kiabálja, hogy egy aranyásóval jársz! Ez nem csak a szexről szól. A kedvességért a kedvesség mindig az aranyásóval fizet. Talán akkor is, ha el akarja vinni egy fontos, de unalmas céges bulira. Először is új estélyi ruhát követel neki. Az Aranyásó kereskedő, ne feledje!

Megdühödik, ha nem veszel neki valamit

Gold Digger megköveteli, hogy mindig megkapjon mindent, amit akar. Tehát ha egyszer nem hajlandó megvenni neki valamit, ő világossá teszi. Vagy azért, mert nagyon drága, vagy azért, mert úgy gondolja, hogy felesleges. Hirtelen csendes háztartásod van. Kidobja régebbi ajándékait. Bántottan cselekszik. Mindegyiknek megvan a saját módszere, és gyakran változtatja azt a helyzetnek megfelelően. Nem volt hajlandó finanszírozni valamit, és azonnal van otthon egy szegény lány, akinek soha nem adsz semmit? Szabadulj meg attól az aranyásótól, mielőtt teljesen tönkretenne.


Hasonló cikkek

Úgy tűnik Önnek, hogy partnere az utóbbi időben meglehetősen manipulatívan viselkedik? Lehet, hogy egy érzelmi manipulátorral élsz együtt, csak még nem tudod. Viselkedésében több jelről is felismerhető. Olvasson róluk.

Az asszonyról azt mondják, hogy ő a családi tűzhely őre. Azt is állítják, hogy biológiailag az a vágy, hogy csak egy állandó szexuális partner legyen. Az utóbbi években azonban a nők viselkedése gyakran eltér ettől az állítástól. A nők egyre hűtlenebbek. Mi készteti a szebbik nemet a hűtlenségre?

Az interneten rengeteg cikket találhat féltékeny emberekről. Nemcsak azt tanulod meg, hogyan ismerd fel a féltékeny embert, mit mondj, hogy megnyugtasd, minek ne add fel soha. De mi van, ha te vagy az, aki féltékeny? Egészséges ez a féltékenység, vagy túlzásba viszed a féltékenységet? Tudjuk, hogyan ismerjük fel! Nézze meg, mikor viszi túlzásba a féltékenységet.

Minden együtt töltött pillanatot közzétesz a Facebook-faladon, fotókat teszel fel a vacsoráidról az Instagramon, vagy a Twitter tele van boldog üzenetekkel? A brit tudósok egy olyan elmélettel álltak elő, amely szerint azzal, hogy megosztod kapcsolatod minden intimitását, bizonyos mértékig tönkreteszed a kapcsolatodat! Hogyan lehetséges ez?

Olyan emberhez ment feleségül, aki minden idejét a munkahelyén tölti? Olyan ember, aki nem csak hétfőtől péntekig dolgozik, hanem hétvégén is? Olyan ember, aki alapvetően csak enni és aludni jár haza? Egy szorgalmas partner jó választásnak tűnhet egy kapcsolat elején, de sajnos az élet egy ilyen emberrel egyáltalán nem lehet egyszerű. Egy munkamániás nem hagyja elmagyarázni, hogy egy családi nyaralás egy nyaralóban sokkal többet jelent az Ön számára, mint egy luxusnyaralás, amelyet most szerzett.

Sok rossz beszéd kering a házassági szerződés körül. Leginkább abban az értelemben, hogy a szóban forgó pár még azelőtt el akar válni, hogy kimondaná az igent. De nem igaz, hogy csak az akarja bezárni, aki gazdag és hűtlen. Valaki javasolta az aláírását? Olvassa el, mit tartalmaz egy ilyen szerződés.

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.