A párod aranyásó?

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

Könnyen és örömmel fogadja a drága ajándékokat

Az ajándék iránti lelkesedés és az azzal kapcsolatos öröm kimutatása alapvető emberi tisztesség. Az aranyásó öröme a drága ajándéktól azonban kicsit más. Kezdje el észrevenni, ha a barátnője automatikusan elfogadja az ajándékokat, és soha nem adja tudtára, hogy értékeli a nagylelkűségét. Csak az aranyásók viselkednek így. Főleg egy kapcsolat elején nem tanácsos nagy összegeket egymásra költeni.

Nekére csak a fizikai anyagi dolgok a megfelelő ajándék

Egy aranyásó soha nem fogja értékelni az ajándékot utazás, csecsebecse, valami kézzel készített ajándék formájában. Vagyis ha nem vagy ötvös, és nem ajándékoz meg neki egy kézzel készített aranyláncot gyémánttal. Az anyagi alap elsősorban nem rossz, de van különbség közte és a tiszta "csak azt akarom, amihez nyúlok". Zlatokopkát nem nyűgözheti le sétával, kerékpározással, kirándulással a közeli kastélyba vagy piknikkel. Az aranyásó luxus gyógyüdülőket, tengeri nyaralást, és ami még jobb, ékszereket, drága mobiltelefonokat, kirándulást egy áruházba kellő hitellel bankkártyával, dizájnerruhákat... Kézzel szedett virág kitépve a rét biztosan nem fogja boldoggá tenni!

Szívesség egy szívességért

Kiváló tud lenni az ágyban (ez azonban a külsővel együtt csak a " becsületes"). De ahhoz, hogy szexet kaphass, először "meg kell keresned". Drága ajándék vagy luxusutazás. Ha elviszi vacsorázni egy drága étterembe, akkor hirtelen legalább háromszor nagyobb eséllyel szeretkezik? Ez csak azt kiabálja, hogy egy aranyásóval jársz! Ez nem csak a szexről szól. A kedvességért a kedvesség mindig az aranyásóval fizet. Talán akkor is, ha el akarja vinni egy fontos, de unalmas céges bulira. Először is új estélyi ruhát követel neki. Az Aranyásó kereskedő, ne feledje!

Megdühödik, ha nem veszel neki valamit

Gold Digger megköveteli, hogy mindig megkapjon mindent, amit akar. Tehát ha egyszer nem hajlandó megvenni neki valamit, ő világossá teszi. Vagy azért, mert nagyon drága, vagy azért, mert úgy gondolja, hogy felesleges. Hirtelen csendes háztartásod van. Kidobja régebbi ajándékait. Bántottan cselekszik. Mindegyiknek megvan a saját módszere, és gyakran változtatja azt a helyzetnek megfelelően. Nem volt hajlandó finanszírozni valamit, és azonnal van otthon egy szegény lány, akinek soha nem adsz semmit? Szabadulj meg attól az aranyásótól, mielőtt teljesen tönkretenne.


Hasonló cikkek

Minden nő elvár valamit a férfiaktól. De ez baj. Miért? Mert amit a nők néha kívánnak, azt általában nem kapják meg. Utána már csak boldogtalanok. Elmondjuk, mit ne várj el a férfiaktól.

A problémák megosztása segíthet más szemszögből látni őket. A hölgyek általában megbíznak a barátaikban. Sajnos az urak gyakran hallgatnak a problémáikról. Bár a legtöbb kapcsolati probléma gyakori, ezeknek is megvannak a maguk sajátosságai. Melyek a férfi szemszögéből a boldog házasság legnagyobb gyilkosai?

A viták nem kerülhetők el semmilyen partnerségben. Néha vitának kell kitörnie köztetek. Ez "egészséges" és teljesen normális. Kitisztul majd a levegő köztetek, és utána lelkileg is jobban érzed majd magad. Valakit szidni egyszerűen kellemes dolognak adnak nekünk. De mit tegyünk, hogy az első vitánk ne az utolsó legyen? Mutatunk 5 dolgot, amit vita után kerülni kell!

Azt mondják, mindenkinek megvannak a saját személyes határai. „Soha nem fogom hagyni, hogy a párom megcsaljon.” „Soha nem fogok együtt élni egy hisztis nővel.” De amikor kenyértörésről van szó, hirtelen hajlandóak vagyunk egy kicsit áthelyezni ezt a pontot. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat elején általában nem vagy tisztában azzal, hogy mit fogsz kipróbálni és mit nem. Hogyan találja meg személyes határait, hogyan szabja meg és hogyan tartsa be őket?

Bármi megtörténhet. Legyen szó súlyos vádról vagy be nem fizetett pénzbírságról, a törvénybe ütközni sosem kellemes. És ezt mind a vádlott, mind a társai számára. Neked sem könnyű szembesülni ilyesmivel. Mire számíthat, ha párjának baja van a törvénnyel?

Hamarosan közeledik a szilveszter, és számos buli jön vele. Valószínűleg te és házi kedvenced is részt veszel. A sok részeg alkohol és a társaságban uralkodó laza hangulat megteszi a dolgát. Leggyakrabban ilyen alkalmakkor csal. Tudjuk, hogyan fedezzük fel a hűtlenséget, mielőtt szerelmednek eszébe jutna!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelem ideje

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mi zavarja a férfiakat a nőkben?

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Tények és mítoszok a szerelemről, a szexről és a kapcsolatokról

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Csillogó egy kapcsolatban

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.