A párod aranyásó?

Bármilyen egyenlő is a társadalmunk, bizonyos dolgok nem mindig maradnak fenn benne. Köztük az is, hogy az aranyásók túlnyomó többsége nő. Manapság azonban nem ismeri fel őket olyan könnyen, mint korábban. Nem csak arról van szó, hogy az aranyásók pénzt akarnak tőled, és ezért keményen dolgoznak a megjelenésükön. Néha csak a magas életet akarják élni, hogyan másként, mint a te pénzedből. Nézze meg, hogyan lehet felismerni egy ilyen aranyásót.

Könnyen és örömmel fogadja a drága ajándékokat

Az ajándék iránti lelkesedés és az azzal kapcsolatos öröm kimutatása alapvető emberi tisztesség. Az aranyásó öröme a drága ajándéktól azonban kicsit más. Kezdje el észrevenni, ha a barátnője automatikusan elfogadja az ajándékokat, és soha nem adja tudtára, hogy értékeli a nagylelkűségét. Csak az aranyásók viselkednek így. Főleg egy kapcsolat elején nem tanácsos nagy összegeket egymásra költeni.

Nekére csak a fizikai anyagi dolgok a megfelelő ajándék

Egy aranyásó soha nem fogja értékelni az ajándékot utazás, csecsebecse, valami kézzel készített ajándék formájában. Vagyis ha nem vagy ötvös, és nem ajándékoz meg neki egy kézzel készített aranyláncot gyémánttal. Az anyagi alap elsősorban nem rossz, de van különbség közte és a tiszta "csak azt akarom, amihez nyúlok". Zlatokopkát nem nyűgözheti le sétával, kerékpározással, kirándulással a közeli kastélyba vagy piknikkel. Az aranyásó luxus gyógyüdülőket, tengeri nyaralást, és ami még jobb, ékszereket, drága mobiltelefonokat, kirándulást egy áruházba kellő hitellel bankkártyával, dizájnerruhákat... Kézzel szedett virág kitépve a rét biztosan nem fogja boldoggá tenni!

Szívesség egy szívességért

Kiváló tud lenni az ágyban (ez azonban a külsővel együtt csak a " becsületes"). De ahhoz, hogy szexet kaphass, először "meg kell keresned". Drága ajándék vagy luxusutazás. Ha elviszi vacsorázni egy drága étterembe, akkor hirtelen legalább háromszor nagyobb eséllyel szeretkezik? Ez csak azt kiabálja, hogy egy aranyásóval jársz! Ez nem csak a szexről szól. A kedvességért a kedvesség mindig az aranyásóval fizet. Talán akkor is, ha el akarja vinni egy fontos, de unalmas céges bulira. Először is új estélyi ruhát követel neki. Az Aranyásó kereskedő, ne feledje!

Megdühödik, ha nem veszel neki valamit

Gold Digger megköveteli, hogy mindig megkapjon mindent, amit akar. Tehát ha egyszer nem hajlandó megvenni neki valamit, ő világossá teszi. Vagy azért, mert nagyon drága, vagy azért, mert úgy gondolja, hogy felesleges. Hirtelen csendes háztartásod van. Kidobja régebbi ajándékait. Bántottan cselekszik. Mindegyiknek megvan a saját módszere, és gyakran változtatja azt a helyzetnek megfelelően. Nem volt hajlandó finanszírozni valamit, és azonnal van otthon egy szegény lány, akinek soha nem adsz semmit? Szabadulj meg attól az aranyásótól, mielőtt teljesen tönkretenne.


Hasonló cikkek

Megszelídítheti a fejét más partnerek körül, és nem történnek féltékenységi jelenetek? Vagy éppen ellenkezőleg, csak mosolyogsz a semmibe, és rögtön egy jelenet van a tányérodon, hogy megint másokra nézel? A féltékenység kérdése sok házaspárt foglalkoztat. De mindenki másképp állítja be. Valaki nem tud ellenállni a rendes jeleneteknek, valaki éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem veszi észre. hogy vagy?

Úgy gondolja, hogy 2019 lesz élete legjobb éve? Azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben. Ezeknek a tippeknek köszönhetően megtalálhatja a szerelmet, és párként élvezheti a következő hónapokat.

Egyáltalán nem könnyű megtalálni a megfelelő partnert az életre. Főleg, ha egyszerre mindenkit megfelelőnek találsz és senkit sem. Hogyan kezdjem? hol tévedsz? Egy egyszerű útmutatót írtunk az induláshoz, vagy arra az esetre, ha már régóta szingli vagy és szeretnél újra randevúzni. Gyerünk!

Az érzelmi kötődés elmélete lebontja a kapcsolatok kezelését. Egyszerűen fogalmazva, a négy típus valamelyikének megfelelően tudni fogja, hogyan tekint a kapcsolatokra, és ezáltal hogyan bánik kedvesével és önmagával. Mindegyik típusnak megvannak a maga erősségei és gyengeségei is. Nézze meg, hogyan hozhatja ki a legtöbbet erősségeiből, és hogyan küzdheti le típusa gyengeségeit.

Az online társkeresőnek köszönhetően az emberek nem csak szülővárosukban kereshetnek szerelmet, hanem országszerte vagy akár külföldön is. Ez az úgynevezett távolsági kapcsolatok számának folyamatos növekedéséhez vezet. Erősek az ilyen kapcsolatok, vagy szerinted nincs esélyük a sikerre? Van nekik! Ha tudsz gondoskodni egy ilyen kapcsolatról, akkor hidd el, hogy akár egy távkapcsolat is működhet.

Még a meleg tavasszal és nyáron is, egyes esték tökéletesek egy filmnézéshez. Ha rossz idő van, tegyél fel otthon egy jó filmet!

Legújabb cikkek

Május elseje, a szerelmesek ünnepe. Virágok és fák kezdenek virágozni mindenhol. Az állatok szaporodnak. A természet örül. Hagyd, hogy magával ragadja a tavaszi hangulat, és hívd el szerelmedet egy randevúra május elsején. Tanácsot adunk, hol és hogyan töltsön el egy ilyen varázslatos napot.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők időről időre nem értik meg egymást. De mi a leggyakoribb oka a párkapcsolati vitáknak? Miért mennek a nők néha a férfiak idegeire? Kedves hölgyeim, nézzétek meg, mit tehettek, hogy szerelmüket száz százalékra fordítsák.

Bizonyára ismersz számos mondást a szerelemről, a szexről vagy a kapcsolatokról. Melyikük igaz, és melyek csak mítoszok? Nézzük meg együtt a párkapcsolatokkal kapcsolatos leggyakoribb igazságokat és tévedéseket.

Nem hiába mondják, hogy amikor egy nő találkozik egy férfival, a dolgok szépen elkezdenek szikrázni köztük. És nem, amikor a férfiak és a nők fizikailag és pszichológiailag teljesen különböző egyének. Ez azonban a kölcsönös szikra töltésétől függ. Legyen szó a vonzás szikráiról, vagy inkább a viták okozta szikrákról. Ha van pozitív szikra a kapcsolatban, az rendben van. Ha negatív, akkor ideje tenni valamit a kapcsolatoddal.

Találtál már olyan helyzetbe, hogy még mindig együtt éltek, de mindegyikőtöknek megvan a saját élete? Még mindig szeretitek egymást, de már nem az, mint régen? Nem tudtok együtt élni, de egymás nélkül is? Akkor itt volt az ideje, hogy szünetet tartsunk a kapcsolatban! Mit jelent valójában egy kapcsolat megszakítása? Az, hogy néhány hétig-hónapig nem látjátok egymást, vagy a szerelmednek vége?

Élete legboldogabb időszakát éled? Találkoztál már végzetes szerelmeddel, és szeretnéd örökre megőrizni életed eme szép időszakának emlékeit? Nem számít, hogy újonnan szerelmes vagy, vagy már régóta randiztál. A lényeg az, hogy meg akar-e őrizni néhány szép kézzelfogható emléket erről az időszakról. Ha igen, akkor a közös élmények vagy életünk mérföldkövei fotódokumentációja lehet az ideális megoldás.